POSTED IN Historie, Virkelighetsforståelse

WEF gir full støtte til Ukraina.

WEFs Klaus Schwab tar politisk stilling.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Eksklusivt: Klaus Schwab mot Russland.

Fra Voltaire Network

Formannen for Verdens Økonomiske Forum (WEF) Klaus Schwab organiserte i år Davos-møtet  til støtte for Ukraina mot Russland. Ikke bare tillot han den ukrainske oligarken Victor Pinchuk å sette opp et «Russian War Crime House». Han sørget også for talene som skulle holdes i plenumsmøtene, inkludert en fra den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er _0-190-e2807.jpg

Den uforbeholdne støtten til Banderitene kan forklares om man ser på Klaus Schwabs bakgrunn. 

Han er sønn til en Wehrmacht-general som ble dekorert, ikke bare for sine militære bragder under den andre verdenskrigen, men også for aksjoner i det ottomanske imperiet/Tyrkia under folkemordet mot kristne, hovedsaklig armenerne. 

På 1970 og 1980-tallet var Schwab en av direktørene i Escher, Wyss & Cie ( senere overtatt av Sulzer AG) som spilte en viktig rolle i atomforsknings-programmet under apartheid i Sør-Afrika.  Dette ble gjennomført i strid med FNs sikkerhetsråds resolusjon 418.

Ved hjelp av europakommisjonæren for Economic Affairs franskmannen Raymond Barre (medlem av The Trilateral Commission) dannet han en krets av nærligslivsledere, som så ble Verdens Økonomiske Forum. Navneendringen fikk de til med hjelp av Center for International Private Enterprice for Democracy (CIPE) og  arbeidsgiver-gruppen i National Endowment for Democracy (NED/ CIA). Det er derfor han i 2016 ble registrert med Bilderberg-gruppen (en innflytelses-gruppe i NATO) og som en internasjonal offentlig tjenestemann. Dette er en status han aldri offisielt har hatt. 

Han er en transhumanist (en moderne ideologi som hever å være en arvtaker av humanismen og futurismen. De mener man skal påskynde evolusjonens gang, radikalt forbedre menneskets kår ved hjelp av vitenskapelige midler og endre samfunnet. Fra wikipedia). Han er forfatter av boken The Great Reset, en prospektiv refleksjon om hvordan han mener  sivilisasjonen kan bli.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Neil Thomas

https://www.voltairenet.org/article217135.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 550 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Det ville ha vært fint om det ble dannet store folkeaksjoner i alle land mot WEF / Schwab / Børge Brende/ sine fascistiske planer om å ta styringen over planeten – planeten som vi ALLE eier og har LIKE rettigheter til.

  At planetens areal er delt opp i selvstendige nasjoner er den beste løsningen for alle mennesker.

  Forresten: Hvis planeten skal styres av ėn global regjering – hvor skal man da rømme / flykte til hvis Adolf Hitler 2.0 kommer til makten?

  Svar
 • Eplet faller ikke langt fra stammen. Som far så sønn. Like hakeløse begge to. Faren, Eugen, var også direktør i Escher-Wyzz, han holdt slaver, og var ansvarshavende for tungtvannsproduksjonen på Vemork. Klaus overtok stafettpinnen og går et steg videre, for han vil gjøre ALLE til slaver og eugenikk suppleres med med den mer moderne transhumanisme, og i Nazi-Ukraina, som han dedikerer årets WEF-treff, har han satt inn en av sine flinkeste YGL-skolegutter, skuespiller Zelensky. Og så har han jo vår store sønn, Børge Brende, som sin «executive chairman» og høyre hånd.

  Svar
 • Northern Light.
  5 juni 2022 16:24

  Dr. Paul Craig Roberts: Hvor mange overtredelser av røde linjer kan Russland tåle?

  Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa publiserte 15 April 2016, for mer enn seks år siden, en rapport om tortur av Donbass-russere utført av ukrainske militær- og politistyrker. Rapporten dokumenterer fryktelig tortur, og den ble gjort av rasehat mot russere.

  Få vestlige er klar over at Vest-Ukraina kjempet for Nazi-Tyskland under andre verdenskrig. Da Washington styrtet den ukrainske regjeringen i 2014, innsatte de en nazi-regjering. Den nazistiske regjeringen beskjøt de russiske innbyggerne i de to utbrytende Donbass-republikkene i 8 år mens USA/NATO trente og utstyrte en ukrainsk hær for å gjenerobre dem.

  Donbass-regionen, alltid en del av Russland, ble gjort til en del av den ukrainske provinsen i Sovjetunionen av den sovjetiske regjeringen, og det samme ble Krim av Khrusjtsjov på 50-tallet. Da USA styrtet den ukrainske regjeringen og innsatte en anti-russisk regjering, brøt innbyggerne på Krim og Donbass som var russere seg løs, og stemte med overveldende flertall for å bli gjenforent med Russland.

  Kreml godtok Krim, men gjorde den strategiske tabben å avvise Donbass, som resulterte i ekstreme drap og tortur av Donbass-russere i 8 år før Kreml ble tvunget til å gripe inn av den russiske opinionen, og ved at en 150 000 amerikansk-trent ukrainsk hær med nazistiske militser nådde frem til Donbass. Det er denne hæren og nazistiske militser som den russiske hæren har utryddet i Donbass i løpet av de siste månedene. Vestlige medieoppslag om ukrainske seire viser det totale fraværet av integritet og respekt for sannhet i vestlig journalistikk.

  Den ekstreme torturen av de russiske innbyggerne i Donbass har blitt støttet av tre amerikanske presidenter, alle europeiske stater og hele vestlige horemedia, en samling avskum. I stedet for å rapportere sannheten, rapporterte avskummet falske nyheter om voldtekter og plyndring begått av russiske soldater, den mest disiplinerte hæren i verden.

  Så grusomt som det er at det «frie Vesten» garanterer og diplomatisk støtter tortur av russere utført av ukrainere dekket av vestlige media, blekner dette sammenlignet med den ekstraordinære beslutningen til Det hvite Hus idioten om å gi raketter til Ukraina som kan treffe mål på Krim, Russlands marinebase i Svartehavet.

  Washington har sagt at de ikke vil bruke missilene og stoler på Ukrainas forsikring om at de ikke vil bli brukt til å angripe russisk territorium. Men Ukraina ser ikke på Krim som russisk territorium. Det gjør heller ikke USAs «verdenssamfunn». Det anerkjenner ikke Krim-avstemningen for gjenforening med Russland. For Vesten er Krim en del av Ukraina. Så Ukraina kan bruke Bidens missiler til å angripe den russiske marinebasen på Krim.

  Jeg har hele tiden at Kreml er defensive og ikke proaktive. Konsekvensen er at Kremls røde linjer ikke betyr noe for Vesten. Selv ekstremt presset, tillot Kreml seg kun en begrenset militær intervensjon i det østlige Ukraina hvor innbyggerne er etnisk russiske. For de nykonservative som styrer vestlig utenrikspolitikk fremstår dette som svakt, så Vesten presser på. Rød linje etter rød linje krysses, og Kreml gjør ingenting. Det tok ÅTTE ÅR før Kreml reagerte på slaktingen av Donbass-russerne, og det gjorde det først etter at Vesten lo av Kremls sikkerhets-bekymringer og avviste dem. Russlands utenrikspolitikk viser ubesluttsomhet, og dette fører til flere provokasjoner. Kreml viser manglende evne til å forstå dilemmaet det skaper for seg selv. År med Kremls underdanighet til Vesten under Jeltsin og år med Kreml-nøling under Putin har overbevist Vesten om at det ikke er noen styrke i Russland og at USA kan fortsette med Wolfowitz-doktrinen om USAs hegemoni?

  I Vesten er det russiske militæret gjort til latter. Mediene melder at russiske styrker er i ferd med å bli bekjempet av demokratiske ukrainere som bruker amerikanske våpen. Uvirkeligheten i denne fantasien betyr at flere røde linjer vil bli krysset. Kommer de atlantiske integrasjonistene til å avsette Putin? Kommer Russland til å ha en ny leder som vil be Ukraina om unnskyldning og betale erstatning? Hvis ikke, hva kommer til å skje når de amerikanske missilene gitt til Ukraina treffer mål på Krim? Putins menneskelighet, hans toleranse for provokasjoner, hans motvilje mot å bruke makt har oppmuntret Vesten til å presse hardere. Før eller siden vil en rød linje krysses som det ikke er noen vei tilbake fra.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 5 Juni 2022. Skrevet av Dr. Paul Craig Roberts.
  Oversatt fra engelsk. Redigerte og forkortede utdrag fra en lengre artikkel med linker.
  Orginalartikkel: How Many More Red Lines Can Be Crossed Before Armageddon Arrives?

  Svar
  • «Få vestlige er klar over at Vest-Ukraina kjempet for Nazi-Tyskland under andre verdenskrig.»

   Ja, som norske kommunister kjempet for Sovjetunionen.
   Sovjetunionen bedrev massedrap på egne innbyggere & politikere i samme perioden som Nasjonal-sosialistene i Tyskland bygget opp en velstandsnasjon for alle ( bortsett fra for femtekolonister).
   Bla. med betalte ferieuker og alderstrygd og boliger til alle, – som aldri før for noen nasjon i historien.
   ( Kanskje kun overgått av Gadaffis Libya i nyere tid , som Norges regjeringsparti altså bombet i stykker. )

   Svar
   • Når vi snakker om russere og tyskere,Norway blood road er ganske ukjent for nordmenn,men disse russiske krigsfangene er de som bygde opp jernbanenettet i Norge og det tjente jo det norske folk og näringsliv på.Ja det svenske også,man skulle jo levere råvarer til de som okkuperte oss.
    Det er bare å söke,bilder og historier kommer flommende inn.

    Svar
   • Som kommentar til den vedvarende misforståelsen om Russland og hvem dette folkeslaget egentlig er vil jeg sitere ~ Aleksandr Solsjenitsyn (1918-2008), russisk romanforfatter og historiker:

    «Du må forstå, de ledende bolsjevikene som tok over Russland var ikke russere. De hatet russere.
    De hatet kristne. Drevet av etnisk hat torturerte og slaktet de millioner av russere uten et snev av menneskelig anger (60mill). Det kan ikke overvurderes. Bolsjevismen begikk tidenes største menneskelige slakt. Det faktum at det meste av verden er uvitende og ikke bryr seg om denne enorme forbrytelsen er et bevis på at de globale mediene er i hendene på gjerningsmennene (de falske jødene).»

    Det burde ikke være noen hemmelighet for det store flertallet at disse bolsjevikene var Ashkenazi-jøder som Vladimir Lenin, Leon Trosky, osv og at overtakelsen av Russland ble finansiert av ashkenaziske bankfolk fra New York og London. Disse fant det lønnsomt å investere i kommunismens katastrofale erobring av Russland, senere kjent som «Oligarker»

    I dag er Russland under ild fra alle kanter på grunn av konflikten i Ukraina, men det er vel ikke noen
    tvil lenger at mye av denne konflikten ble startet av neocon Ashkenazi Victoria Nuland i det amerikanske utenriksdepartementet , Involvert var også ektemann Robert Kagan som jobbet i bakgrunnen via mektige organisasjoner som Project for a New American Century, Brookings Institution og Council on Foreign Relations.

    Det er mange faktorer som startet Ukrainakonflikten, men dessverre … jeg føler faktisk at svært få har fattet «Det Store Bildet» !

    Svar
 • John Mark Dougan youtube viste igår en KILL List som alle stridende kan oppdatere seg på,dette var/er en webside Nazistene i Ukraina har laget med hjelp av engelsk,amerikansk og noen andre etterretningsorganisasjoner.Ganske så grusomme greier.Eva Bartlet er på listen og også Jon Mark Dougan.
  Websiden viser journalister som allerede er drept,med foto og det hele og den viser i alfabetisk rekkefölge alle som er på listen.Ikke for pyser den siden.
  Det var fler som meldte om denne siden og Eva Bartlet hadde også en video.
  Dette er det som det offisielle Norge stötter,ja hele vest er med på leken.
  Og kom ikke til meg med noe sånt som,vi visste jo ikke,om noen norske politikere skal pröve å slippe unna,det er deres jobb å vite,ja mediene også.

  Svar
 • Jan Davidsen
  6 juni 2022 10:29

  Putin sa NEI til WEF for han ville ikke legge Russland under Klaus Schwab’s styre. Det stakk nok dypt og slikt gjør ingen ustraffet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Apartheidstaten Israel

LO-kongressen vedtok boykott av Israel

Previous Post

Det haster ikke lenger med klimaet.

EU legger opp til økning av kullproduksjon for å straffe Putin.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.