POSTED IN Coronavaksiner, Demokrati, Endring av politikken

Vil Tyskland drepe utelivet?

Bare trippel-vaksinerte får gå på utesteder.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Galskapen i det som nå skjer har ingen ende. Det vi kan konstatere er at disse sprøytene folk skal ta, de må taes med jamne mellomrom for de virker ikke mer enn en kort periode. Dermed er hele  forutsetningen for nedstengningspolitikken borte. I Norge skulle det være en dugnad og så var jobben gjort.

PCR-testen som er brukt for å avsløre om en er smittet skiller ikke mellom covid og influensa. Derfor ble heller ikke noen influensatilfeller rapportert i Norge etter at covid-19 dukket opp. Nå regnes denne testen som ugyldig i USA (fra 01.01.22).

«Vaksinen» som har rammet svært mange med bivirkninger og dødsfall holder altså ikke det som ble lovet. Tvert imot. Men i Tyskland må en nå ta den for å få tilgang til til utesteder.

close-up photography of Information signage
Når noen sier en ting og noe annet året etter, er det ikke grunn god nok å tvile på vedkommende?

Dette dreier seg ikke lenger om helse men om noe helt annet – noe fryktelig som jeg ikke kjenner navnet på ennå. Det handler om tvang, desinformasjon, manipulering og full styring av menneskenes liv som vi aldri tidligere i historien har sett noe lignende av, selv under de verste diktaturer.

Begrunnelsen er en sykdom som vi historisk har levd med i all kjent historie: luftveisinfeksjoner.

Knut Lindtner
Redaktør

Tyskland forbyr dobbeltvaksinerte fra restauranter, barer

De som behandles med to mRNA-doser trenger fortsatt en negativ test

Adgang til Tysklands restauranter, barer og kafeer vil snart bare være mulig for fullt vaksinerte og restituerte personer med en Covid-19-test – eller for de som har fått boosteren (oppfriskeren, altså den 3. dosen, red.) under nye regler.

Olaf Scholz er en tysk jurist og politiker. Han ble 8. desember 2021 valgt som Tysklands forbundskansler.

Det er i henhold til en avtale mellom kansler Olaf Scholz (SPD) og delstatsregjeringenes ledere, rapporterte flere tyske medier fredag.

Foreløpig er det bare fullt vaksinert, og de som nylig har blitt frisk etter Covid-19, kan gå inn på de fleste offentlige områder, som restauranter, barer, museer og ikke-nødvendige butikker (kjent som 2G-regelen). Personer som velger å ikke vaksinere seg får ikke komme inn på disse stedene.

Men under den nye avtalen må serveringssektoren innføre 2G-pluss-regelen på landsbasis. Det betyr at fullt vaksinerte og restituerte må vise en nylig Covid-19 negativ test for å komme inn på barer, restauranter og kafeer.

Personer som har fått booster-sprøyte (den tredje) i tillegg til å være fullvaksinert trenger ikke ta en Covid-19-test. De må i stedet vise bevis på dette.

Tidligere har noen stater og enkeltbedrifter valgt 2G-pluss-regelen.

Men det vil snart gjelde landsomfattende og uavhengig av forekomst, ifølge avtalen fra regjeringen og statene.

Ved å håndheve forskriften ønsker statene å «være spesielt oppmerksomme overfor barer og puber», heter det i resolusjonsdokumentet.

Torsdag sa den tyske helseministeren Karl Lauterbach at gjestfrihet var et «problemområde».

Det er uklart når de nye landsdekkende reglene trer i kraft. Et tidligere utkast øremerket 15. januar (som mulig statdato)

Kilde: The Local

Redaksjonen har bearbeidet og oversatt artikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «Vil Tysland drepe utelivet?» Nei, Tyskland vil, som Norge, at utelivet ikke skal drepe folket.

  Svar
  • Wasan Totland
   9 januar 2022 11:02

   Terje Tysland har ingen ting med Gunder metoden din å gjøre. Det hele er nå så absurd at det bare er de sprøyte gale som ikke ser det. På tide å våkne opp fra alle disse distraksjonene.

   Svar
  • Sannheten kommer frem tilslutt
   9 januar 2022 15:34

   Idiot… er det DU er… Statistikker over hele verden viste inntil vaksineringen med de skadelige startet at vi ikke har hatt noen overdødelighet, tvert imot så har FÆRRE død unnder korona hysteriet. (nå viser tallene oppgang av døde etter som flere og flere blir vaksinerte…)

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  9 januar 2022 10:21

  Dersom Gundersen meiner at om lag 1400 daude med covid på to år i Noreg handlar om ein sjukdom som vil ta livet av folket, får han rekna på kor mange år det vil ta før folket er utsletta.

  Alternativt: Ta jobben med å innbilla folk at vaksine gjer oss udøyelege.

  Dette skriv eg med all respekt for dei få som er daude eller har fått alvorleg sjukdom av covid, og med uro for krefter i samfunnet i autoritær lei: tvang, stenging, registrering, overvaking og forsamlingsforbod.

  Svar
  • Du har min fulle tilslutning, Torfinn. Gundersen har tydeligvis sluttet å tenke selv.

   Svar
   • Håpet virkelig at de fleste hadde fått nok innsikt vedrørende denne Corona problematikken nå … slik at de ville forstå at det ikke er «viruset» i seg selv men den korrupte behandlingen av disse med gift (GMO) som fullstendig vil ødelegge vårt naturlige medfødte biologiske forsvarssystem .. – og at det er dette som utvilsomt vil påføre oss de alvorligste sykdommene og påfølgende død !

    Det er bare så synd at vi ikke alle har innsett dette – Vi burde lytte mer til erfarne biologer enn en korrupt legestand ! – Virker vaksinene ? – Nei !!! – Den har Kun samme effekt som å pisse i buksa på en kald vintersdag og vi vet vel alle effekten av det ! .. 😉

   • Problem-reaksjon-løsning . Slik er oppskriften.

 • Fritt etter Professor i klinisk psykologi Mattias Desmet.
  Hvorfor i all verden vil noen helhjertet akseptere alt som nasjonale, og globale helsemyndigheter proklamerer helt uten å stille kritiske mot-spørsmål. Offisielle kunngjøringer som kan endre seg med vær og vind, mangle dokumenterbare data, og åpent kontradiktere
  det som ble sagt dagen før. Så lenge dette gjentas som ekko i media , blir det tatt for sannhet. Dette er resultatet av masse- hypnose :

  Samfunnet har fått et sted å plassere sin angst, forent i en tilsynelatende heroisk kamp mot et felles mål. Bekjempelse av dette viruset har gitt mening til rotløse liv. Tilværelsen har fått en helt ny dimensjon. Det som tidligere var tomrom i livet har blitt fylt med deltagelse i en ny global menneskelig forbindelse. Det å redde hvert liv fra å dø av COVID er av avgjørende betydning. Alle andre psykologiske, økonomiske, og sosiale tap er unødvendige bekymringer, som åpenbart er for egoistisk å tenke på.
  Dette psykologiske fenomenet forklarer hvorfor så mange har kjøpt seg inn i en tydelig ulogisk fortelling, og hvorfor de er villige til å delta i den foreskrevne strategien , selv om det er helt absurd , sier Desmet. Grunnen til at de kjøper seg inn i fortellingen er fordi det fører til dette nye sosiale båndet, forklarer han. «Vitenskap, logikk og korrekthet har ingenting med dette å gjøre.»
  Mennesker ønsker fellesskap, og lengter etter sosiale bånd. Nå som disse forbindelsene er knyttet, er de nesten umulige å bryte.
  Hypnotiserte mennesker kan ikke stille spørsmål ved fortellingen som de blir foret med.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå forandres verden:

Russland stiller nå krav som de akter å gjennomføre.

Forrige innlegg

En blander kortene i mange land for å skremme.

At folk er innlagt med Covid-19 betyr ikke at de er innlagt på grunn av Covid-19.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.