POSTED IN Diverse, Virkelighetsforståelse

Varsler:

Djevelen bor i Geneve.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Varslar krev at WEF-grunnleggar Klaus Schwab skal arresterast for brotsverk mot menneskeslekta

av Ethan Huff

Posta på kolozeg.org den 2. desember, 2023

Dagane kan vere talde for Verdsøkonomisk forums med-grunnleggar Klaus Schwab.

Pascal Najadi, sonen til ein annan av med-grunnleggarane til Verdsøkonomisk forum (WEF), Hussain Najadi, talar no ut som varslar mot leiaren av globalistiske stiftinga, med skuldingar mot han og andre leiarar om «brotsverk mot menneskeslekta».

Najadi seier brotsdverka til Schwab og kompisane hans er så store at ein straks lyt arrestere både Schwab og andre WEF-sjefar, til dømes Bill Gates, så vel som leiarane av Verdshelseorganisasjonen (WHO), farmasigigantane (« Big Pharma») og teknologigigantane («Big Tech»).

Faren til Najadi starta WEF i partnarskap med Schwab i 1971. Han trekte seg ut eit tiår seinare, fordi han forakta Schwab sin dystopiske visjon for framtida til den delen av menneskeslekta som ikkje høyrer til eliten.

Najadi er også opprørt over at han og mora vart narra til å bli «vaksinerte» mot Wuhan-koronaviruset (COVID-19), ein falsk «pandemi» som vart aggressivt pusha av WEF og andre.

Najadi seier at både han og mora no døyr av injeksjonane, som ifølge han er «gift» som vart pressa på verda av slike som Schwab.

«Djevelen bur i Genève», seier Najadi

Najadi og eit team advokatar pressar no på for at Schwab skal stillast til ansvar for at han sleppte laus helvete over verda. Saka hans drar også merksemd til andre globalistiske organ, t.d. Dei foreinte nasjonar (FN) som samarbeidde i den vonde planen.

No nyt leiarar av WEF, FN og WHO diplomatisk immunitet, dvs. dei kan ikkje bli tiltalte og stilte for retten – men Najadi vil at den diplomatiske immuniteten skal opphevast og etterfølgast av arrestordrar.

Najadi er forresten same fyren som saksøkte Sveits’ lengesittande statsminister, Alain Berset, for å ha loge til folk om COVID-injeksjonane. Det søksmålet førte til sist til at Berset trekte seg frå stillinga si no i juni.

No, med den suksessen i ryggen, tar Najadi steget vidare og går for dei større fiskane i FN, Gavi, WEF og WHO.

Ifølge Najadi ligg vondskapens kjerne i Genève, Sveits, som han seier er «ground zero» for globalistisk kontroll over verda. «Djevelen bur i Genève,» er eit velkjend sitat frå Najadi.

Genève er en by i Sveits som ligger i den sørvestlige delen av landet, ved den vestre enden av Genfersjøen. Den er hovedstad i kantonen Genève og er, etter Zürich, den nest største byen i Sveits med 191 557 innbyggere. Byen ligger i den hovedsakelig franskspråklige delen av landet, Romandie. Wikipedia

«Alt det vonde i verda som har med folkemord å gjere, kjem diverre frå Genève,” er eit anna Najadi-sitat.

«Ein har WHO i Genève, ein har Gavi [vaksinealliansen til Bill Gates], og ein har WEF – som far min var med og grunnla og deretter forlet Klaus Schwab i avsky tidleg på åtti-talet – som har diplomatisk immunitet.»

Som sveitsisk statsborgar har Najadi erklært at WEF ikkje lenger har rett til diplomatisk immunitet. Styresmaktene i Sveits må straks arrestere ringleiarane der for å fremje det han kallar ein «global menneske-injeksjon med eit biovåpen,» refererande til COVID-sprøytene.

Najadi og hans eiga mor er offer for dette biovåpenet, hevdar han, og no ligg ansvaret på sveitsiske styresmakter for å gjere noko med det ved å stille for retten kvar einaste person som var involvert i å bruke desse biovåpena på verda.

«Eg ber sveitsiske styresmakter og sikkerheitsorgan arrestere dei folka straks,» erklærte Najadi. «Korfor? WEF, WHO, Gavi, Big Pharma, Big Tech og Bill Gates snakka alle varmt om å injisere alle folk i verda med biovåpen; injisere nanolipid inn i 5,7 milliardar menneske. Og vi sveitsarar er vertskap for dei. Det er skrekkeleg.»

«Vi kan ikkje tolerere noko organ som promoterer at det blir sprøyta gift inn i menneskeslekta. Men de har gjort det. Eg er offeret. Eg døyr av det, og det gjer mor mi og. Det er eit folkemord og vil bli dømd. Det vil bli retta opp, i namnet til menneskeslekta.»

Ethan Huff

P ascal Najadi er fødd i Sveits (i 1967). Faren hans var ein finansmann frå Bahrain, og mora hans etterkomar av den sveitsiske presidenten Rudolf Minger. Sjølv er han utdanna økonom, og han har vore styremedlem i Dresdner bank, men har no trekt seg frå forretningslivet og blitt filmskapar, forfattar og fredsaktivist.

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Skjermdump fra Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Pascal Najadi er en sann venn av menneskeheten, måtte alle de ansvarlige bak denne plandemien og dette folkemordet havne bak lås og slå på livstid. Dette inkluderer også alle de ansvarlige her i steinrøysa: Erna Solberg, Guldvog, Kamilla Stoltenberg, Espen «Skremmer’n» Nakstad, Bent Høie, Guri Melby (de uvaksinerte er utskudd) og mange flere. Alle som har vært delaktig i folkemordet må arresteres og stilles til ansvar for dette, den største forbrytelsen i menneskehetens historie!

  Svar
 • Pascal Najadi ser ut til å ha overteke stafettpinnen etter Reiner Füllmich, som nyleg vart kidnappa av tyske styresmakter og feilaktig anklaga for underslag. Vi har òg Barry Young («Winston Smith»), den modige varslaren på New Zealand som kontakta Steve Kirsch og advokat/politikar Liz Gunn når det gjaldt statlege data som viser at enkelte vaksineparti har over 20% dødelegheit. I tillegg har advokat Ken Paxton i Texas tenkt å saksøkje Pfizer for villeiande marknadsføring: 95% effektiv, hevda dei; sanninga er ein realeffektivitet på under 1%.

  Det skjer eit massivt forsøk på ansvarleggjering av dei skuldige no, og sakene dukkar opp so fort at vi i uavhengige media knapt rekk å formidle dei. Dei skuldige skal bli straffa, sann mine ord. Dei kan ikkje vri seg unna lenger.

  Svar
  • De skyldige, mange av de i maktposisjoner, vil benytte alle midler for å redde sitt eget skinn:
   – Arrestere og fengsle varslere og de som søker rettferdighet.
   – Sensur.
   – Propaganda.
   – Gaslighting.
   – Vold.
   – Ja til og med drap vil de begå for å skjule sine forbrytelser… men sannheten kan ikke skjules.

   “The truth is like a lion; you don’t have to defend it. Let it loose; it will defend itself.”
   ― Augustine of Hippo

   Svar
 • Varslere arresteres, kidnappes og likvideres. Alt for å skremme folk til taushet. Vi får håpe at de skyldige får som fortjent. Sannheten har en egen evne til å blottlegge seg uansett.

  Mange norske politikere og helsebyråkrater har god grunn til å være engstelige nå. Når alt kommer på bordet vil det være umulig for påtalemyndigheten å feie det under teppet og et rettsoppgjør må komme.

  Svar
  • Det er nok derfor politikerne og den korrupte, ondskapsfulle elite har hastverk. De vil ødelegge vestlige samfunn, skape kaos og så tilrane seg makt slik at de (forhåpentligvis) kan unngå det endelige oppgjøre. Men dessverre vil det ikke fungere, de har kun ondskap, løgn og trusler på sin side… vi har det gode og sannheten på vår side, og derfor vil vi vinne.

   Svar
 • Jeg har desverre ikke helt troa på dette. De som sitter med makta, også de norske politikere og kongehuset , for den del, kommer aldri til å måtte stå tilrette for hva de har gjort og fremdeles gjør. Det vil bli skyggekasting på linje med Erna og Sindre – koker vekk i kålen

  Svar
  • Kjell Pell Potetskrell
   6 desember 2023 16:15

   Tror nok du har til dels rett, men om bare den naive flokken som kalles nordmenn våkner og setter seg skikkelig til motverge så må disse korrupte kjeltringene rømme landet

   Svar
 • wasan Totland
  6 desember 2023 16:15

  Vær så snill å send mailer til St olavs alle som kan. De de holder på med er det samme som Dr Josef Mengele gjorde.
  https://steigan.no/2023/12/fortskningsetisk-komite-ignorerer-henvendelse-om-mrna-eksperimenter-pa-barn/

  Svar
 • Northern Light.
  6 desember 2023 19:04

  Det er en drøm å stille Schwab, Fauchi, Bourda (CEO for Pfizer), helsetoppene, politikere og journalister og redaktører i MSM for retten for covid-plandeminen. Men det ukritiserbare finansfolket har tatt over rettsmakten, som de har tatt over den monetære makten, den politiske makten, og mediamakten. Najadi fikk avsatt den sveitsiske statministeren, men Schwab er leder for WEF, den globale storkapitalens offisielle organisasjon.

  Da mobiliseres hele finansfolkets nettverk og deres dypstat, og en kan være sikker på at dommer, statsadvokat, etterforskningsledelse i påtalemyndigheten, jury, advokater, rettsoppnevnte eksperter og høyesterettsdommere vil være av finansfolket, som også vil styre mediadekningen.

  Det er bare å ønske Pascal Najadi lykke til. Men det er usannsynelig at det blir noe annet enn frifinnelse på alle punkter. Skulle det derimot gå opp for folk flest at det er mRNA-injeksjonene kalt vaksiner for å få folk til å ta dem, som står bak alle tap av kjære og sykdom etter massevaksineringene startet, blir det en helt annen situasjon, for da burde det bli en revolusjon.

  Svar
 • Vi står ovenfor tidenes største utfordring (i moderne tid ihvertfall) i det å skulle kjøre sak mot hele eliten, og alle politikere. Selvfølgelig finnes det politikere på grasrot-nivå som ikke er en del av denne massedrap-sekten. Og disse politikerene må vi verne om for å kunne drive verden videre i tiden som kommer.
  Samtidig som disse enorme mengdene med massearrestasjoner og rettssaker, så må vi også «nullstille» alle løgnene og alt det gale de har startet. Klimagalskapen som vi kjenner den i dag må totalt endres til en vettug klimasak. Med fokus på virkelige problem så som å rense havene for plastikk. Matproduksjonspolitikken må selvfølgelig nullstilles. Vettuge mennesker må installeres i stillinger for å fremme fred og sammarbeid i verden overalt hvor det i dag er laget krigstilstander for å eskalere tredje verdenskrig. Riktige sikkerhetstiltak for å gi folk vann og mat, og deretter livsstandard må tilrettelegges. Osv osv. For verden i dag har blitt drevet totalt mot avgrunnen med vilje og viten de siste 200 årene. Nettopp for å gjøre de rikeste ennå rikere. Så jo. Vi behøver den store nullstillingen. Men på våre, oss 8 milliarder sine premisser. Vi som ikke ønsker krig, fattigdom, sykdom og massedød!! Uten disse sinnsyke bak spakene vil verden kunne oppleve en harmoni vi ikke kjenner til. En harmoni og ett samhold som vi normalt både ønsker og også ser på som naturlig. Men som disse «herskerne» bevisst har motarbeidet i oss ved å slå sprekker i vår oppfattelse av andre. Noe som har pågått så langt tilbake i historien som vi har oversikt over.
  Demokrati kan absolutt fungere som styringsform. Men alt må legges til rette for å kunne fungere. Ikke som vi har det, hvor «demokratiske» rettigheter er en levende løgn som fungerer som en gulrot for å skape diktatur med folkets velsignelse.
  Jeg tror vi må skape en bevegelse som går utenom dagens styringsformer, med mål om å erstatte den. Vi må begynne å innse at alt av regjeringer kun er kriminalitet, og behandle den deretter. Den virkelige utfordringen vår er at nettopp «eliten» og de kriminelle politikerene styrer verdens alle militære ressurser og masseødeleggelsesvåpen. En elite som heller ødelegger alt i sin vei, enn å pent la seg fengsle.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke 1974 lenger.

Israel står overfor noe nytt.

Forrige innlegg

Demensdiagnosen har økt og levealderen går ned.

Kan rapsolje ha noe med det å gjøre?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.