POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norge

Var hovedansvarig for massevaksineringen i USA.

Vil Anthony Fauci måtte stå til rette?

2 kommentarer

Fauci har forårsaket 7 millioner døde. «Vi har tatt han på fersken. Nå kommer han seg ikke unna», sier senator Rand Paul.

Av Steve Watson

Senator Rand Paul antydet på torsdag at Anthony Fauci er direkte ansvarlig for å ha satt i gang farlig forskning som antakelig har drept millioner av mennesker. Og «det vil han ikke slippe unna med.»

Anthony Stephen Fauci (født 24. desember 1940 i New York City i USA) er en amerikansk immunolog som tjenestegjør som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) og medlem av White House Coronavirus Task Force (Fra Wikipedia)

«Antakelig er det ingen offentlig helsefigur som har vist dårlige dømmekraft enn dr. Fauci», erklærer Paul til  Fox News. Han la til at «den feilaktige dømmekraften var som å drive med forskning i en totalitær stat».

Fauci grunnla «forskning som tillot å skape superviruser som de sendte ut til allmennheten og som førte til at syv millioner mennesker har dødd», erklærer Paul.

« Det var der beslutningene lå, ondsinnet eller militært, å ta livet av millioner av mennesker», påstår Paul videre.

Senatoren kom med disse kommentarene etter at Fauci sto fram i et rosende intervju i Washington Post. Der ble han beskrevet som en «helt», men han klaget over å blitt et offer. Han kan ikke tro at han har gjort noe galt.

«Trump sto bak mye av fiendlighetene mot meg».-

Fauci: «Jeg har ikke studert det nærmere, men slik jeg ser det … ser det ut til at mennesker som sprer desinformasjon og feil informasjon er nådeløse. Det er nesten som om vi blir utklasset av folk som sprer desinformasjon».

Kentucky Republican Sen. Rand Paul wins third term - MarketWatch
Randal «Rand» Paul er en amerikansk øyelege og politiker. Han har siden 2010 sittet i USAs senat, innvalgt fra delstaten Kentucky. Paul representerer republikanerne.

Paul har også merket seg at «det går på dømmekraften løs. Han tror han kan be om unnskyldning overfor verden..for å ha støttet den slags forskning – for så å se en annen vei og ikke si noe om det vi ser her, og så dekke opp for det».

«I de siste to årene har han dekket sine spor. Men vi hat tatt han på fersken , og nå slipper han ikke unna», understreker Paul. 

Han legger til:»I historien vil Fauci bli husket som den med verst historisk dømmekraft  i moderne historie». 

Paul har også kommentert forsøkene han står bak for å velte hele Biden-administrasjonens program om Covid-19-vaksinen til alt militært personell.

«De fortjener å få beholde sin religiøse frihet, også medisinske valg og frihet som gjelder hva som skal sprøytes inn i kroppene deres», bemerker Paul.

Han fortsetter:

«Vi vet, og det er et vitenskapelig faktum – at vaksinen ikke hindrer at du kan få en infeksjon.

Det hindrer ikke at du kan smitte andre. Og for unge folk finnes det ikke  klare bevis for at det reduserer alvorlig sykdom og sykehusinnleggelser».

«Militæret har nå blitt så bevisste rundt kravet om å ta en vaksine at det ser ut til å endre seg», påstår senatoren videre.

Oversatt, litt forkortet, av Ingunn Kvil Gamst.

Forsidebilde: Asa Rodger1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 085 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Usannsynlig ekkel og rottelignende, liten mann, blottet for sjelsevner, typisk psykopat:
  «Jeg er offeret, Trump vil ramme meg med sin ondskap , og så all denne desinformasjonen, helt nådeløst, jeg er en helt og trenger ikke å svare på noe som helst før jeg ærerikt går av.»

  Svar
 • «den feilaktige dømmekraften var som å drive med forskning i en totalitær stat».

  Så har også ‘demokratiske’ Norge, FHI , Solberg – og dessverre resten av Løvebakkens kostebinderi, og media, fått sin merkelapp.
  Trist. Forunderlig.
  – Og selvfølgelig farlig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

The Economist beregner:

Dyr energi dreper indirekte flere enn Ukrainakrigen.

Previous Post

Krigen i Ukraina dreier seg om fortsatt USA-dominans i verden.

Russland vinner den.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.