POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vaksineringen med mRNA-vaksinen:

Historiens største medisinske skandale.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Historiens største medisinske skandale»: meterlange, gummilignende blodpropper hos vaksinerte.

Av Swebbtv.

Sture Blomberg, tidligere overlege ved Sahlgrenska universitetssykehuset i Gøteborg, advarer nå om meterlange, harde, gummilignende blodpropper hos døde personer som er balsamert i USA. Det er personer som har tatt den såkalte vaksinen mot covid. Dette diskuterer han sammen med Lars Bern og Mikael Willgert, i en ny episode av Swebbtv Vetenskap. Hele dette globale medisinske eksperimentet må stoppes umiddelbart, sier Lars Bern om massevaksinasjonen mot covid.

Blomberg snakker om at man finner ormelignende blodpropper hos vaksinerte under balsamering i USA, en prosedyre som er vanlig der, og som blant annet går ut på å injisere en konserveringsvæske i kroppen. Da vaksinasjonene hadde startet, oppsto det problemer, det ble vanskelig å injisere væsken. Da fant de store, hvite, harde, gummilignende propper, og dette øker. Ifølge balsamerer Richard Hirschman, har den økt fra 30 prosent til 80 prosent hos hans døde pasienter.

Narkosläkaren Sture Blomberg: ”Att ge är att få” – Operation Smile Sverige
Sture Blomberg

Det er de vaksinerte pasientene som har disse proppene, sier Sture Blomberg. Hirschman utfører ca 400-500 balsameringer per år, og har holdt på med dette i 20 år. Rundt ti balsamere har slått alarm, i stedet for to timer tar prosedyren fire timer. Det er ikke en vanlig blodpropp, men den er hard og hvit. Den kan være så tykk som en lillefinger, og opptil en meter lang. Blodproppene bygger seg sakte opp. En av balsamererne som har arbeidet med dette siden 1968, har aldri sett noe lignende i hele sitt liv.

Det kan være proteiner klumper seg sammen, sier Blomberg. I tillegg er det funnet skyhøye verdier som indikerer vanlige blodpropper i kroppen til levende covid-vaksinerte, dette er grusomt. Alt dette ville blitt stoppet umiddelbart hvis de medisinske myndighetene fungerte. Men de sitter i fanget til legemiddelindustrien, så de tar ikke slike beslutninger, sier Lars Bern.

Balsamererne slår alarm her, fortsetter Sture Blomberg og påpeker at dette er noe som må undersøkes nærmere, men få patologer går ut med dette. Det er en viss frykt i dag for å snakke sannheten. I Sverige er det ikke så mange obduksjoner, og balsamerne i USA hadde det heller ikke lett med finne de gummilignende proppene.

Vi vet ikke om dette gjelder alle vaksinerte, jeg håper virkelig ikke det. Men av de som er døde, var det ganske mange som hadde dette, og som var vaksinert. Så det trenger ikke være slik at alle som har tatt vaksinen lider av blodpropper som dette, påpeker Blomberg. Det kan være at de potensielt farlige piggproteinene, som finnes i både «vaksinen» og viruset, påvirker mennesker ulikt. Men jo flere boosterdoser, jo større er risikoen, tror jeg. Så hva må gjøres?

Alle som dør bør obduseres, og se på blodårene, sier Sture Blomberg. Folkehelsetilsynet bør si at disse personene skal obduseres. Nå har det også begynt å bli rapportert om noe som heter «Sudden adult death syndrome», det vil si akutt død hos unge voksne. – Det har jeg aldri sett før, og dette er covid-vaksinerte idrettsutøverne. Det han sikter til er alle de unge idrettsutøverne som faller døde om. Det er over 1000 i dag globalt, men det har aldri skjedd før. Mange leger er imidlertid redde for å snakke om alt dette, fordi legemiddelindustrien har en slik makt over legestanden.

Big Pharma delivers counteroffer to Trump's drug pricing order, but details remain scarce
Det er fortsatt big pharma som setter dagsorden innen store deler av helsevesenet tenkning og praksis.

Det som skjer nå er helt utenkelig, Vesten er gal. Vi har lidd av en slags galskap og det får fortsette, sier Lars Bern. Hele dette globale medisinske eksperimentet bør stoppes umiddelbart, det er historiens største medisinske skandale. Dette er en katastrofe, sier Sture Blomberg om blodproppene. Men legen utelukker ikke at det finnes behandlinger. Frontleger i USA har laget en lang liste over forskjellige måter å behandle vaksineskader på, kanskje det er forskjellige stoffer som kan gjøre dette, for dette handler jo om hydrogenbindinger.

Men selv om mange ennå ikke tør å snakke om det, eller se realitetene rundt vaksinene og det som har skjedd de siste årene, tror Blomberg at ting vil snu etter hvert selv om det går sakte. Men jeg tror det kommer til å få gjennomslag, at dette ikke var bra. Lars Bern mener at ansvarlige politikere først må reagere, men som fortsatt ikke har skjedd.

Fra Swebbtv, publisert 22 oktober 2022. Skrevet av Swebbtv red.
Oversatt fra svensk, noe forkortet av Northern Light. Severdig videointervju i orginalartikkelen, og link til Sture Blombergs blogg med bilder av blodproppene.

Orginalartikkel: ”Historiens största medicinska skandal” – meterlånga, gummiliknande blodproppar i vaccinerade.

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  23 oktober 2022 17:06

  Digitaliseringen er menneskehetens undergang, befolkningen blir gradvis og umerkelig transhuman.

  Av Peter Koenig.
  QR-koden er overalt, noen steder kan du ikke engang åpne en toalettdør uten å bruke en QR-kode, lastet ned på smarttelefonen. Det finnes knapt en restaurant noe sted i den vestlige verden, hvor menyene ikke er på en QR-kode. Vekk med de som ikke har smarttelefon, eller ikke vil bruke smarttelefonen for å bli invadert av QR-koder.

  I noen tilfeller når du er heldig, er servitøren så snill å bruke sin egen smarttelefon for å vise deg utvalget av måltider. Det er «smarttelefonisering» av menneskeheten, det er også fordummende. Det er sannsynlig at smarttelefonen ble oppfunnet for til slutt å gjøre ende på samfunnets kunnskap. Fordi mennesker har en tendens til å velge det bekvemme, den minste motstands vei. Smarttelefonen tilbyr alt dette og vi blir hektet.

  Du har tilgang til internettkontoen din når som helst, overalt, du er online selv når du sover. Du går over gaten og ser deg ikke for, men dypt fortapt i skjermen på din smarttelefon, en avhengighet som allerede har forårsaket mange slags ulykker, noen dødelige. For ikke så lenge siden da vi reiste til nye steder, hadde vi kart for å orientere oss. Ikke nå lenger. Global Positioning System (GPS) viser overalt din geografiske posisjon på jorden på smarttelefonen.

  Hjernen vår blir klargjort for robotisering eller riktigere, «transhumanisme», et begrep som allerede ble brukt av Klaus Schwab i et intervju med sveitsisk/fransk TV i 2016. Ifølge Schwab vil vi alle ha nådd det nivået i 2025, det vil si hvis vi overlever så lenge. Det folk flest ikke er klar over er at bekvemmeligheten av å la en elektronisk, digital «hjerne» gjøre arbeidet vårt, gjør oss dumme. Vår evne til å tenke selvstendig vil i økende grad forsvinne, ettersom vi overlater hjernekraften vår til digitalisering og algoritmer, og etter hvert til roboter som gradvis får fullt herredømme over hjernekapasiteten vår.

  Det er nå et helt kompleks av IT-selskaper som kontrollerer dine personlige data. De arbeider hånd i hånd med det gigantiske finanskomplekset, kontrollert av BlackRock, Vanguard og StateStreet. De har aksjeandeler i alle produksjonsmidler og enhver serviceindustri i den vestlige verden.

  IT-komplekset elsker det, algoritmene deres bygger profilen din som du ikke kan flykte fra. Selv om du en dag bestemmer deg for å slutte med Facebook, er du er registrert for godt, du er deres eiendom. Dataene dine vil bli lagret, og hvis de ønsker det bli brukt mot deg, inntil døden skiller deg fra dette digitale tyranniet. Twitter, Instagram, TikTok, WhatsApp, Snapchat, LinkedIn, følger samme prinsipp. IT-monstrene kontrollerer sosiale medier, og gjennom dem styrer de deg. De kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv, du er «profilert». Ved å bli profilert kan sinnet ditt ledes i en bestemt retning, feks med moteklær, atferd og spisevaner.

  Hvis Bill Gates får det som han vil, kan algoritmisk utformet propaganda snart få tak i deg, og indoktrinere hjernen din kanskje mens du sover som et «transhuman», at du elsker smaken av grillede insekter. I Europa er det allerede tv-programmer dedikert til hvordan man tilbereder insekter som en kulinarisk nytelse. Det neste er en skånsom innfasing av 5G-ledet og orientert tankekontroll, du merker det ikke for du har blitt gradvis forberedt på det. Du er i ferd med å gå fra et menneske til en «transhuman», med henvisning til Klaus Schwabs bok (WEF): 4. industrielle revolusjon, og Schwabs rådgiver, israeleren Yuval Noah Harirs bøker: Homo Sapiens og Homo Deus.

  Ja, han som allerede har bestemt seg for at de fleste av oss er overflødige. Hvis vi ikke stopper det nå, kan han ha rett. For med begynnelsen av den fjerde industrielle revolusjonen, går vi inn i en verden med full digitalisering av alt. Våre daglige gjøremål kan gjøres av algoritmer eller roboter. «Vaksinene» du har tatt, spesielt den med grafen, har forberedt deg for 5G-algoritmiske signaler, som forteller deg hvordan du skal tenke, hva du skal gjøre, og hvordan du skal reagere på «ugunstig påvirkning» fra dine medborgere, de som ennå ikke har gått gjennom transhumaniserings-prosessen. De som overlever de neste ti årene, FNs agenda 2030 eller den store tilbakestillingen, kan bli villige og glade slaver, og som ikke eier annet enn et evig smil av fullstendig lykke.

  Fra Technocracy, publisert 21 oktober. Skrevet av Peter Koenig, tidligere seniorøkonom i Verdens Helseorganisasjon.
  Oversatt fra engelsk, en del forkortet. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Technocracy: The Full Digitization of Everything, And Then Some.

  Svar
  • Takk, Northern Light. Har forsøkt å bringe til torgs dette scenariet i samtaler med folk … Blir bare betraktet som et hår i suppa. Uhyggelig å registrere hvor langt det er kommet.

   Svar
 • Jeg trener meg på å gi blaffen. De som ikke har skjønt det nå, de kan gå.

  Svar
  • Legger til ad DIGITALISERING: N.L. og andre:

   Innspill fra
   jesslar53 says/kommentar på Peterkrabbes blogg:
   10 november, 2023 kl. 12:16:

   «Europa parlamentet skall snart rösta om införandet av digital valuta/digital plånpbok. Gjenomförs det blir vi alla av med våran frihet.
   Hoppas så många som möjligt skriver till våra parlamentsledamöter att vi vill att dom röstar nej till detta förslag». Liste …. over mailkontakter følger….. (på P.K. blogg).

   -e :
   Synes som swebb-tv ruster opp med advarsler/stor aktivitet pågående. Jeg mestrer ikke legge av. Terroren er for intens. Når også små barn myrdes 4.100, 00 (firetusenetthundre) så langt på vestbredden – samt andre uskyldige …alle sivile – egentlig; historien lagt til…… !! Nå forsøker de kriminelle få til lov mot å kritisere sionismens stormtropper verre enn noensinne – gjennom århundreder.

   Svar
 • Det de som balsamerer finner er ikke organisk, men ekle slintrer som ikke er av kroppen selv, selvgenererende hvite, vemmelige tråder, ikke dannet av en blodpropp, fremmedlegemer. Så finnes det i de døde, og de svømmer i i årene på de levende, og kan trekkes ut som ekle makk, for de som driver med sånt. Når de dør. Som fluer.

  Svar
  • Freeeedooom
   21 april 2023 7:27

   Samme her, man er nesten nødt til det for å ikke bli gal. De som frivillig vil løpe utenfor et stup er det dessverre lite man kan gjøre for å stoppe.

   Svar
 • … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: derimot.no/vaksineringen-med-mrna-vaksinen-historiens-storste-medisinske-skandale/ […]

  Svar
 • Den siste som blir igjen?
  10 november 2023 22:08

  Det er 1 år siden den opprinnelige publisering av artikkelen og det er bare her jeg tør å være ærlig. Konsekvensen av vaksinene er ødelagt immunsystem. Det er flere rundt meg som har blitt veldig syke av forkjølelse «covid». Det er trist at man derfor frivillig ønsker flere vaksiner i den naive troen at det vil hjelpe. Jeg har ikke vært syk en eneste dag siden før pandemien, selv om jeg omgås disse hostende vaksine eksperimentene. Det som holder meg frisk er å ta tranpiller med D vitamin og unngå vaksiner. Det er trist å se at de som har ødelagt immunforsvaret vil ha enda mer av det som har ødelagt helsa. «Corona» er bytte ut med «influensa», ellers er alt likt. Saueflokken kommer aldri til å våkne opp.

  Svar
 • Jan Davidsen
  12 november 2023 8:45

  Menneskenen i dag er impregnerrt med så mye kjemikaler at de har gjort seg avhengige av enda mer kjemikalier for å i det hele tatt kunne fungere. Uten kjemikalier faller de sammen som enn tomsekk. I gamle dager var det ikke bare å løpe på et apotek for å kjøpe medisiner og menneskene var solide og sterke og sjelden syke.

  Svar
 • Northern Light.
  18 juni 2024 18:15

  Turbokreft øker raskt hos unge, og leger og presse gir covid skylden, ikke covid-vaksinene.

  Av S.D. Wells.
  Ny forskning viser at latente kreftceller våkner og vokser i rask hastighet, selv hos unge, på grunn av kronisk og alvorlig betennelse i kroppen. Covid-vaksiner lurer cellene til å produsere millioner av virus-lignende proteinprioner, og går inn i organer og til og med hjernen, og forårsaker kroniske betennelser som forverrer sykdommer og lidelser, som kreft. Hvem visste det?

  Du trenger ikke være vitenskapsmann, lege eller immunolog for å se hva som skjer her. Du ser sammenhengen, når flere og flere unge mennesker som ble injisert med mRNA-«teknologi» får nå kreftformer som vanligvis bare rammer eldre.

  Spikeproteiner er mat for kreftceller, noe som betyr at alle som har fått en covid-vaksine har millioner av kreftfremkallende «protein»-partikler inne i kroppen.
  Leger over hele Amerika er forbløffet over det skyhøye antallet av mennesker som får kreft, og antallet som dør av det helt siden plandemien begynte. Mange prøver å skylde på covid, fordi viruset forårsaker betennelse.

  Laboratorietester avslører at koronavirus-proteiner kan «vekke opp «sovende» kreftceller og gi dem næring så de vokser», men mRNA-«teknologi» gjør at den injiserte personens celler skaper piggproteiner som sprer seg over hele kroppen, som til bryster, mage og gjennom det vaskulære systemet, denne evige betennelsen kan lett føre til spredning av kreftceller.

  Med andre ord, mRNA-injeksjonene forvandler bokstavelig talt menneskelige celler til maskiner som lager proteinprioner som nærer kreftceller,og sprer det i hele kroppen. Det betyr at for hver ny mRNA-injeksjon, øker antallet kreftceller og svulster fordi den dobler mengden «proteinprioner» kreften som kreftcellene næres av.

  Kreftpandemien fra covid-vaksiner er mest sannsynlig forårsaket av mRNA «teknologi».
  Leger over hele verden forbløffes over kreftpandemien over hele verden helt siden massevaksineringen startet, men ingen har lov til å snakke om det. Hvis leger så mye som nevner vaksinene som årsaken, kan de miste lisensen.

  Nå dukker «sjeldne og uvanlige kreftformer» opp hos pasienter som vanligvis ikke får dem. Vi snakker om unge mennesker og mennesker uten kreft i familien, som plutselig har 3,5-kilos kreftsvulster i magen, eggstokkene, brystene, leveren, nyrene og tykktarmen. Det kalles turbokreft og det er ikke noen konspirasjonsteori, de er virkelige. Det er pigg-protein kreft. Det er mRNA-indusert kreft fra covid-vaksiner.

  Barn og tenåringer får kreftformer som vanligvis bare rammer eldre,og uten å ha genetiske disposisjoner for dem. Noen pasienter, ifølge legene deres, har en hel rekke forskjellige typer kreft som dukket opp fra ingensteds siden plandemien begynte. Covid er ikke farligere enn en sesonginfluensa, så å skylde på covid for alle disse krefttilfellene er søkt.

  5 fakta om Covid-19 «vaksiner» du kanskje ikke visste:
  #1. De omprogrammerte cellene slutter ikke å lage piggproteiner, i motsetning til hva de fleste medisinske «eksperter» hevder.

  #2. Stoffene i injeksjonene forblir ikke på injeksjonsstedet, de sprer seg over hele kroppen, også i organer, eggstokker og hjernen.
  #3. Pigg-proteiner lurer kroppen din til å tro at de er viruset, så kroppen din tror hele tiden at den er under angrep fra fremmede inntrengere.

  #4. Å ha millioner av virusprioner i kar-systemet forårsaker kronisk betennelse, en av årsakene til kreft.

  #5. Pigg-proteiner tetter vaskulærsystemet, og begrenser mengden næringsstoffer og oksygen som tilføres gjennom hele kroppen, og gjør det mulig for kreft å utvikle seg og spre seg.

  Data viser nå at siden covid-«vaksine»-massevaksineringen startet, har kreftforekomster økt med over 200 000 tilfeller, og halvparten dør av kreften. Det er en økning på 20 prosent i krefttilfeller som kanskje ikke hadde eksistert de ikke hadde fått de eksperimentelle injeksjonene.

  Fra Natural News, publisert 14 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: VAX-INDUCED CANCER: Rare turbo cancers are accelerating in much younger people, so doctors and the corporate media blame it all on Covid, not Covid vaccines.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima-alarmistene skygger unna:

NRK med ny tvilsom klimarapport.

Forrige innlegg

De ser det ikke for de er blindet av egen propaganda

Gjennomgripende rasisme i store norske medier.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.