POSTED IN Vaksiner, Virkelighetsforståelse

Vaksine-sertifikater:

Bøyer den norske regjeringen seg for kravet?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvem i helvete gir FN, WHO og EU rett til å pålegge digitale Vax-sertifikater?

Av Peter Koenig

Global Research, 30. juni 2023

Svaret påtvinger seg selv: Djevelen selv. For det fins ingen internasjonal lov som tillater slikt menneskelig tyranni. Dette er en elitelaget «regelbasert orden» som slår ned på menneskeheten med diktatoriske, militært håndhevede kommandoer.

Det er det Vesten har blitt siden Covid-svindelen: et imperium ledet av ondskapen selv. Vesten har ikke bare blitt et hav av kriminelle institusjoner; hvis de ikke stoppes NÅ, vil de fortsette med sin innsats for å fullføre eugenikk- og transhumanisme-agendaen – lenge før 2030.

Vi, Folket, må stå opp NÅ mot dette tyranniske forsøket fra hovedsaklig tre nøkkelinstitusjoner for å dominere, slavebinde og tyrannisere til døden det meste av verdens folk.

Disse institusjonene er:

For det første De forente nasjoner (FN), opprettet med formål å hjelpe til med å løse konflikter mellom land og bevare freden i verden;

for det andre den såkalte Verdens helseorganisasjon (WHO), som er alt annet enn en forsvarer av verdens helse – fordi den er med over 80 % finansiert av store farmasi-selskap og av den kriminelle av folkemordstypen stiftelsen Bill Gates Foundation; og

for det tredje Den europeiske unionen (EU), uten tvil en av de mest korrupte institusjonene i verden, med sin ikke-valgte leder, EU-kommisjonen (EC).

EC tar beslutningene for 27 medlemsland, som praktisk talt alle ledes av samordnede, fullstendig umoralske ledere, uteksaminerte fra World Economic Forums (WEF) akademi for unge globale ledere (YGL).

De har ikke bare ved et uhell blitt «demokratisk» valgt til å lede alle de 27 EU-landene. Disse «valgene» ble og vil fortsette å bli «produsert og manipulert», hvis ikke vi, folket, åpner øynene og roper STOPP. Algoritmer og kunstig intelligens (AI) gjør underverker.

Var de som drev med dette demokrater?

Demokratiet sluttet å eksistere for lenge siden i Vesten, hvis det egentlig noen gang har eksistert. Med sin grufulle, utnyttende og morderiske koloniale fortid, som går et halvt årtusen tilbake, har Vesten, spesielt Europa, Vestens røtter, aldri hatt noe virkelig ønske om demokrati.

Tvert imot. Men å bruke begrepet demokrati som et propagandaverktøy er perfekt og har fungert frem til i dag. Det hjelper til og med de europeiske nøkkelkolonisatorene til å fortsette sin skitne kolonisering i forkledning.

Disse tre byråene, FN, WHO, EU/EC, er alle i seng med WEF.

Eller bedre, de ledes av individer som er kompromitterte av WEF.

FNs generalsekretær Guterres , er en nær alliert av WEFs administrerende direktør Klaus Schwab,

FNs generalsekretær Guterres

Ursula Von der Leyen sitter i styret til WEF,

og WHOs generaldirektør Mr. Tedros ble valgt og innsatt i stillingen av Bill Gates..

Gates er en sterk støttespiller og alliert av WEF. Tedros var før medlem av styret i GAVI, Vax-alliansen som er nært knyttet til WHO og som fysisk befinner seg rett over gaten fra WHO i Genève; og har selvfølgelig immunitet og skattefri status i det beskyttende Sveits.

WEF er også bare et utførende byrå – et villig utførende byrå. Så hvem står bak WEF?  Finanskolossene. BlackRock er den største enkeltgiveren og støttespilleren til denne uten tvil verdens rikeste og mest kriminelle NGO, WEF, som ligger skattefritt og juridisk beskyttet i Genève, Sveits.

Finansmakten er sosiopatenes verk. BlackRock skal nå være i forhandlinger med Volodymyr Zelensky om privatisering av store deler av Ukraina. Situasjonen er at BR allerede eier rundt 60% av Ukrainas mest fruktbare jordbruksland.

Big Finance, som er drevet av grådighet og maktbegjær, har blitt til en djevelsk dødskult, i ferd med å ta over verden. Først ved å drastisk redusere klodens befolkning, slik at Moder Jords sjenerøse, men likevel begrensede ressurser vil vare lenger for en liten elite; og for det andre, å gjøre de overlevende til 5G-drevne, digitalt manipulerte, transhumane slaver.

Folks øyne holdes lukket av Vestens enormt korrupte, oppkjøpt av Big Finance, media.

Hensikten med dette skrivet er å åpne øyne, og forhåpentligvis vil disse åpne øynene åpne flere øyne – og så flere – og så videre, inntil det er en kritisk masse som skriker unisont «NEI, IKKE MED OSS», som står opp i solidaritet og river disse Vestlige FN-institusjonene i filler før de ødelegger sivilisasjonen vår.

Vi står virkelig ved et veiskille. Den verste av humanitære katastrofer, verdensomspennende ødeleggelse av økonomien og konstruert utslettelse av landbruket som forårsaker fattigdom, hungersnød og til slutt død.

Peter Koenig  er en geopolitisk analytiker og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO), hvor han jobbet i over 30 år rundt om i verden. Han foreleser ved universiteter i USA, Europa og Sør-Amerika. Han skriver regelmessig for elektroniske tidsskrifter og er forfatteren av  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; og  medforfatter av Cynthia McKinneys bok «When China Sneezes:  From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» ( Clarity Press – 1. november 2020).

Peter er forskningsassistent ved Center for Research on Globalization (CRG). Han er også en ikke-bosatt seniorstipendiat ved Chongyang Institute ved Renmin University, Beijing.

Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global Research

Copyright © Peter Koenig , Global Research, 2023

Maskinoversatt, bearbeidet av Monica Sortland

Redaksjonen har bearbeidet, forkortet og lagt til bilder.

Forsidebilde: Istock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Demokratiet sluttet å eksistere for lenge siden i Vesten, hvis det egentlig noen gang har eksistert. Med sin grufulle, utnyttende og morderiske koloniale fortid, som går et halvt årtusen tilbake, har Vesten, spesielt Europa, Vestens røtter, aldri hatt noe virkelig ønske om demokrati.»

  ‘ Bare hør på hva Quisling skrev i nyttårstalen fra 1941 hvor han brukte ordet “samholdskraft”:
  “Liksom de amerikanske kolonisters heldige opprør mot England for 170 år siden, startet den revolusjonen som var bestemt til å gjøre slutt på feudalvesen og fyrstevesen og å skape de 19de århundres ordning, således gjør den europeiske revolusjon nå slutt på kapitalismen og demokratiet og skaper det 20de århundres nasjonal-socialistiske stats- og samfundsordning.
  Det er i sandhet en forrykt idé å hevde at i denne Europas frihetskamp faller Norges interesser sammen med Englands kapitalistiske og imperialistiske maktpolitikk.’
  onarki.no/blogg/2011/12/samholdskraft/

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  8 juli 2023 13:42

  Den «norske» regjeringen kommer egentlig bøye seg for kravet.
  Den kommer til å juble høyt, hoppe og danse av fryd.

  Svar
 • Northern Light.
  8 juli 2023 15:33

  Steve Kirsch vitnet for senatet: «Vi kunne ikke finne et autistisk barn som var uvaksinert».

  Fra the Viligant Fox.
  «Amish-samfunnet er et perfekt eksempel på en stor gruppe mennesker som stort sett er uvaksinerte,» vitnet Steve Kirsch til Pennsylvania State Senate.

  «En vil ikke finne barn med ADD, med autoimmun sykdom, med PANDAS, PANS, eller epilepsi blant dem. En finner ingen av disse kroniske sykdommene i Amish-samfunnet».

  «Den amerikanske regjeringen har studert Amish-folket i flere tiår, men det har aldri vært en rapport utgitt til offentligheten», sa Steve Kirsch.

  «Etter flere tiår med å studere Amish-folket, er ingen rapport fordi rapporten ville være ødeleggende for narrativet. Det ville vise at CDC (Center for Disease Control)* har vært skadelig for befolkningen i flere tiår, de har ikke sagt noe og underslått alle data».

  I Steve Kirsch vitnesbyrd var det også interessant informasjonen til Pennsylvania State Senate om Amish-samfunnet. «Jeg gjorde beregningene,» kunngjorde Steve Kirsch. Gitt at fem Amish-mennesker døde i Lancaster County, PA, «så døde Amish folk med en rate som var 90 ganger lavere enn infeksjons-dødeligheten i USA».

  «Hvordan er det mulig?» spør Steve Kirsch. «Det er mulig fordi Amish folket ikke er vaksinert. Og fordi Amish ikke fulgte en eneste retningslinje fra CDC,» svarte han.

  «De låste seg ikke inne og de brukte ikke munnbind. De fulgte ikke påbudene om sosial avstand, de vaksinerte seg ikke, og det var ingen påbud i Amish-samfunnet om å vaksinere seg. De ignorerte i utgangspunktet hver eneste retningslinje som CDC ga oss. Å ignorere disse retningslinjene betydde en dødsrate 90 ganger lavere enn resten av Amerika».

  Og her er Steve Kirschs første minutter av talen til Sentatet:
  «Alle disse vaksinene er skadelige for barna våre, og det er ikke bare covid-vaksinene,» bekreftet Steve Kirsch. «Hvis en sammenligner resultatene av barn med mødre som ikke ble vaksinert, ingen vitamin K-sprøyte og ingen vaksiner, og hvis en sammenligner resultatene til barna som fikk vaksiner etter CDC-vaksineprogrammet, er det en dramatisk forskjell, » understreket han.

  «Det er en forskjell som ingen vil snakke om. De helt uvaksinerte barna er alltid sunnere». For de som er interessert, er kontrollgruppens data presentert av Dr. Paul Thomas i en video.

  Kontrollgruppedata – vaksinerte / uvaksinerte:
  • Kroniske tilstander – 60 % / 5,71 %. • Leddgikt – 16,67 % / 0 %. • Hjertesykdom – 48 % / 0 %.
  • Diabetes – 10 % / 0 %. • Astma – 7,7 % / 0 %. • Autisme – 2,5 % / 0 %. • ADHD – 9,4 % / 0,47 %.
  • Kreft – 6,0 % / 0 %.

  *Motsvarigheten til det norske Folkehelseinstituttet.

  Fra the Viligant Fox, Substack. Publisert 29 juni 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og link til hele Kirsch vitnesbyrd 2t25m og videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Steve Kirsch: “We Can’t Find an Autistic Kid Who Was Unvaccinated”.

  Svar
  • Northern Light.
   8 juli 2023 15:38

   Utfyllende informasjon til en tidligere publisert artikkel her om Amish-folket.

   Svar
 • « Toleransen vil nå et slikt nivå at intelligente mennesker vil få forbud mot å tenke for ikke å fornærme imbicilene.»
  Dostojevski

  Svar
 • Northern Light.
  9 juli 2023 18:07

  Bill Gates, WHO kunngjør planer om å sende millioner av malaria-«vaksiner» til Afrika som faktisk forårsaker en økning av sykdommen.

  Av Ethan Huff.
  Mer enn en halv million barn sies å dø hvert år av malaria i Afrika sør for Sahara. Men i stedet for å hjelpe dem med rent vann, ernæring og forbedrede sanitærforhold, ønsker milliardæren og eugeniker Bill Gates å gi dem alle tvilsomme malaria-«vaksiner» i stedet.

  Det finnes ingen malariavaksiner som gir immunitet. Faktisk er forbedrede sanitærforhold og levestandarder, samt naturlige midler som artemisinin, fortsatt de beste alternativene for at Afrika kan håndtere sitt malariaproblem.

  Gates er imidlertid ikke interessert i praktiske løsninger som dette. Han vil heller injisere så mange afrikanere som mulig med Mosquirix (RTS, S/AS01), en injeksjon produsert av den britiske narkotikagiganten GlaxoSmithKline som knapt fungerer.

  «Mosquirix gir ikke immunitet, den krever fire separate injeksjoner, og dens antatte forebyggende effekt varer bare en håndfull måneder,» viste en rapport. «I tillegg er stoffet ikke bare tilsynelatende verdiløst, men farlig».

  Relatert: Sent i fjor brukte Gates ytterligere 7 milliarder dollar i Afrika for å abortere flere svarte babyer.

  Mosquirix-vaksiner øker risikoen for malaria og død.
  Den største studien som noen gang er utført på Mosquirix ga dystre resultater. De vaksinerte hadde faktisk dårligere resultater enn placebogruppen, og viste en 10 ganger høyere risiko for hjernehinnebetennelse og cerebral malaria, og en doblet risiko for død.

  «Forekomsten av hjernehinnebetennelse hos de som fikk Mosquirix, var 10 ganger høyere enn hos de som ikke fikk vaksinen, det er økte tilfeller av cerebral malaria og en dobling av risikoen for død uansett årsak hos jenter». Kilde: bjm com. Artikkel: WHO’s malaria vaccine study represents a “serious breach of international ethical standards”. ovs. anm.

  «De største bekymringene er imidlertid vaksinens sikkerhet. I den største studien hadde barn som fikk Mosquirix en risiko for hjernehinnebetennelse 10 ganger høyere enn de som fikk kontrollvaksinen». Kilde: Science org. Artikkel: First Malaria vaccine rolled out in Africa-despite Limited Efficacy and Safety Concerns. ovs. anm.

  Man spør seg: hvis Mosquirix ikke forhindrer malaria og faktisk forårsaker det samtidig som det øker personens risiko for død, hva er da vitsen med injeksjonen, bortsett fra å drepe vaksinerte? Siden Gates står bak Mosquirix-fremstøtet, ser det ut som at målet er å drepe flere mennesker mens de later som om de hjelper dem. Dette er tross alt Gates’ modus operandi.

  Det kan ikke understrekes nok at Mosquirix ikke gir immunitet verken på lang eller kort sikt. Legemidlet gir heller ingen effektive fordeler, noe som gjør det helt ubrukelig når det gjelder å være helsefrembringende. Likevel har den korrupte Verdens helseorganisasjon (WHO) gitt Mosquirix sitt godkjennelsesstempel, og hevder feilaktig at for hver 200 malariavaksiner som gis, vil visstnok ett barns liv bli reddet.

  Til en pris av $9,44 per dose ga UNICEF selskapet GlaxcoSmithKline, den eneste leverandøren av malariavaksiner, en kontrakt på $170 millioner for å gi 18 millioner doser Mosquirix i Afrika – og dette er bare begynnelsen. Ifølge rapporter planlegger Gates og hans kumpaner å lage et system der 80-100 millioner Mosquirix-vaksiner injiseres årlig i armene til afrikanske barn sør for Sahara, helt frem til år 2030.

  «Dette ville opprette en malariavaksineindustri i Afrika som vil håve inn nærmere 1 milliard dollar årlig,» sier en rapport, som siterer 2021-prognoser fra GAVI SDS som hevder at «etterspørselen» etter malariavaksiner vil nå opp til 100 millioner doser per år innen år 2030.

  Det virker som om Gates og hans Big Pharma-medsammensvorne begynner å flytte sitt eugenikk-injeksjons svindelforetakende fra Vesten og til Afrika, som ser ut til å være globalistenes neste store marked for legemidler.

  Fra Natural News, publisert 7 juli 2023.
  Oversatt fra engelskog noe forkortet. Linker og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates, WHO announce plans to send Africa millions of malaria “vaccines” that actually cause an INCREASE in disease.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Blir sannheten skjult for oss?

Har vi hatt utenomjordisk besøk?

Forrige innlegg

Northern Light:

De ivaretar ikke Norges interesser

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.