POSTED IN Covid-19

TV-kanal i USA ville ha historier om Covid-19 døde.

Ble oversvømmet av meldinger om vaksineskadde og døde.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Lokal TV-stasjon ber om historier om uvaksinerte som dør av COVID – får i stedet over 180 000 svar om vaksinerelaterte skader og dødsfall.

«Etter at vaksinene ble tilgjengelige for alle, har en uvaksinert person som stod deg nær, dødd av COVID-19? Hvis du er villig til å dele din families historie, kan du sende en direktemelding til oss med din kontaktinformasjon. Vi vil da kunne komme til å ta kontakt med deg i forbindelse med en sak som vi jobber med.»

Av Brian Shilhavy

De kommersielle medienes narrativ om at sykehusene fylles opp av uvaksinerte pasienter som dør av COVID, faller raskt fra hverandre, kanskje til og med raskere enn de regnet med.

WXYZ TV Channel 7 i Detroit oppfordret sine seere på sin Facebook-side fredag 10.september til å sende dem en direktemelding hvis noen i deres familie hadde dødd av COVID-19 etter å ha nektet å la seg vaksinere mot denne sykdommen.

Dette er et klart tegn på at de leter desperat etter slike historier og at de har problemer med å finne dem.

Jeg vet ikke om de mottok noen slike historier gjennom direktemeldinger, men Facebook-posten deres har nå fått over 182 000 kommentarer, og kommentarene ser alle ut til å være fra mennesker som har mistet noen som stod dem nær etter en COVID-vaksinasjon og kommentarer med spørsmål om hvorfor de ikke dekker den historien.

Jeg bladde gjennom dusinvis av kommentarer og fant ikke en eneste én som nevnte at noen som hadde nektet å la seg vaksinere mot COVID, hadde dødd av denne sykdommen.

I stedet benyttet folk som hadde blitt sensurert på Facebook og andre internettplattformer som kontrolleres av teknologigigantene seg av muligheten til å dele sine historier. Det er overraskende at Facebook lar disse kommentarene bli stående, men dette ville sannsynligvis ha blitt en enda større sak om de hadde tatt ned denne Facebook-posten med kommentarer etter at så mange hadde kommentert.

Jeg lurer på hva WXYZ vil gjøre nå? Vil de gjøre det som de fleste kommersielle medieselskaper gjør? Vil de, da de har tilgang til nesten ubegrensede ressurser fra sine milliardæreiere på Wall Street, som nesten alle har en nær tilknytning til den farmasøytiske industrien, leie inn skuespillere og finne på historier?

Her er noen få skjermbilder som er representative for hva folk poster, i tilfelle kommentarene blir tatt ned.

Da en TV-kanal i USA ville ha tragiske historien om mennesker som var døde av Covid-19 fikk de det motsatte: Vaksine-døde og -skadde.

Oversettelse av noen kommentarer:

Adam L.M :» Jeg kjenner folk som led en smertefull død som følge av vaksinen. Vil dere ha de historiene?» (18000 (18K) liker/andre reaksjoner)

Spike C.: «Dette var nok ikke den responsen dere regnet med.» (48K)

Carmen M.: «Nei, vi er alle ok, men jeg holdt nesten på å miste et av mine vaksinerte familiemedlemmer!» (19K)

Kirsten W.: «Jeg kjenner noen som var FULLVAKSINERT og alltid brukte munnbind. Vedkommende var nylig på intensivavdelingen og døde.» (7,3K)

Katie J. : «En venn av en av mine foreldre fikk hjertestans nesten umiddelbart etter å ha fått andre dose. De klarte ikke å gjenopplive henne. Jeg vet også om noen som mistet en kroppsdel som følge av et blodpropp-/sirkulasjonsproblem etter å ha blitt fullvaksinert. Hm. Etter det jeg kan se fra kommentarene, kan det kanskje være en idé for dere å forandre emne for saken deres?» (15K)

Justin B.: «Det er alltid tøft å miste noen. Jeg har absolutt medfølelse med alle disse menneskene. Men jeg bare lurer – når kommer historien om dem som mistet noen fullvaksinerte som stod dem nær?» (5,1K)]

Oversatt av Rune G

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Michal Matlon

https://healthimpactnews.com/2021/local-detroit-tv-asks-for-stories-of-unvaxxed-dying-from-covid-gets-over-180k-responses-of-vaccine-injured-and-dead-instead/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Dette er «selvfølgelig» fake news sier MSM, og Faktisk.Fjott.No har blitt satt på saken for å «bevise» at dette er fake. Mitt spørsmål er bare om vi noen gang får de eksakte tall på hvor mange som blir ødelagt og dør av disse giftsprøytene. Ser at nå har det ytterste vanvidd også nådd Molde, hvor uvaksinerte folk skal sies opp. På tide å lade våpnene, galskapen kommer nå til «et sted nær deg» snart. Begynner å lure på om enkelte har blitt smittet med kovid-RABIES, sett deres oppførsel. Alle vet hva som skjer med rabies-smittede hunder og rever, og «They shoot horses, dont they»?

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  24 september 2021 2:52

  «Facebook-posten deres har nå fått over 182 000 kommentarer, og kommentarene ser alle ut til å være fra mennesker som har mistet noen som stod dem nær etter en COVID-vaksinasjon og kommentarer med spørsmål om hvorfor de ikke dekker den historien».

  Pussig nok. Etter å ha gått igjennom noen hundre av disse er det på det rene at de fleste kommentatene er av kategorien «god dag man økseskaft», irrelevante kommentater, løse påstander, bibelsitater, bønner og ren diskusjon.

  Svar
  • Jeg skjønner at du representerer myndighetene. Den dagen de tar fra deg lønna for å opptre så barnslig uten å se deg tilbake, ser jeg frem til. Håper kvaksinen virker. Ser du ikke at det du troller ikke har noen substans? Hooken min er klar

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    29 september 2021 11:09

    Wasan Totland,

    Jeg legger merke til at du ikke svarer på inlegget med fakta eller innsigelser, men i steden vrir det til et personangrep. Det er en klassisk fremgangsmåte for konspirasjonsteoretikere, selv om jeg ikke nødvendigvis putter deg i den kategorien.

    Og dessverre tar du grundig feil i dine antagelser. Jeg er en vanlig borger, lønnet i mitt yrke i den private sektoren, i likhet med to tredjedeler av Norges yrkesaktive befolkning. Hvor er du lønnet?

    Jeg er opptatt av å formidle fakta, selv om jeg på ingen måte er perfekt, og har ikke mye til overs for overtro og konspirasjonsteorier. La oss, som voksne individer debatere på et saklig nivå og i det minste være enig om å være uenige i saker. Dette er tross alt et debattforum.

   • Wasan Totland
    23 mars 2022 9:57

    Jeg foreeslår at du begynner med å lete opp de covid døde redaktøren savner her som en start i stedet for å diskreditere. Håper du også har tatt mange sprøyter med piggproteiner slik at du holder deg frisk.

   • Pussig at MSN begynner å komme med innrømmelser som ikke er i favør til pandemien. Vi som har tinnfoliehatt og er overfølsomme for løgn, har visst dette i lang tid. Fortsatt under 1 promille død av covid og det på over 2 år.
    Hva virkningene av mRNA injeksjonene på lang sikt gir, vet verken du eller jeg.
    Jeg synes det er helt hårreisende at noen kan anbefale ett produkt som man ikke kjenner langtidsvirkningene av eller i det minste informere om farene.
    https://www.msn.com/en-xl/news/other/why-the-chaotic-way-deaths-were-recorded-in-the-pandemic-could-mean-thousands-were-wrongly-blamed-on-covid/ar-AAVgY2a

  • Jeg synes det er pussig at det fortsatt noen som forsvarer mRNA vaksiner. Tilbakemeldinger fra diverse databaser om bivirkninger er nedslående lesning. Vi har fortsatt i verden ikke passert 1 promille dødsfall på over 2 år som har dødd av viruset. Det er direkte latterlig at du forsvarer mRNA injeksjoner som ikke leverer er er farlig for vanlige mennesker og som bevislig reduserer samt ødelegger ditt immunforsvar.
   De er rett og slett en skandale. Pfizer selv innrømmer selv 1.291 forskjellige bivirkninger av denne giften som ødelegger mange menneskers liv.
   https://www.globalresearch.ca/pfizer-vaccine-only-has-1291-side-effects/5773091

   Svar
 • Stemmene til de vaksineskadde og deres pårørende eller etterlatte vil bli umulig å kneble etterhvert som mannefallet øker. Og det vil det komme til å gjøre; i og med at injeksjonene har svekket det naturlige immunforsvar ned til under halvparten står organismen disponibel for angrep den med et ubesmittet immunsystem ville ridd av med litt feber. Jo flere injeksjoner desto svakere immunforsvar, så en VAIDS-epidemi hvor store deler av befolkningen blir syke av lette infeksjoner er sannsynlig. At det aller viktigste, vitamin D, snakkes ned, viser hvor mot all fornuft hele løgnhistorien er, hvor Ivermectin og HCQ tas av hyllene, nettopp fordi de virker. Så djevelsk er det.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sannheten er maskert

UKRAINSKE STYRKER BRUKER EGNE INNBYGGERE SOM MENNESKELIGE SKJOLD

Forrige innlegg

Krig i verdens matfat:

Fører til hungersnød.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.