POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Trump med et godt poeng:

Troppene sendes til feil grense!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Trump sier at Biden sender troppene til feil grense.

Den tidligere presidenten i USA bønnfaller Biden om å sikre USA sine grenser først før han «snakker om invasjon i andre land».

Da han talte ved en «Save America»-samling i Conroe, Texas beskyldte tidligere president Donald Trump Biden-administrasjonen for å være «besatt av hvordan man skal beskytte Ukrainas grenser». 

Han påstår at Biden lukker øynene til krisen ved USAs egen grense mot Mexico.

«Alle i Washington er besatt av hvordan de skal beskytte Ukrainas grense. Men den viktigste grensen i verden akkurat nå er ikke Ukrainas grense. Det er Amerikas egen grense», sa Trump til sine tilhengere.

Eks-presidenten sammenliknet tilstrømmingen av illegale migranter som strømmer til grensen mellom USA og Mexico med en «.invasjon». Han viser til det rekord-høye tallet på ulovlige immigranter, og sier at de truer USAs sikkerhet.

Han fortsatte med å argumentere med at Joe Biden allerede har «gitt opp» USAs grense, og «nå kan hele verden trenge seg på nå som Amerika har tapt den kampen».

«Før våre ledere snakker om invasjon i andre land bør de heller stanse invasjonen i dette landet», la Trump til.

Han antyder at USA heller bør sende soldatene sine til USAs sørgrense i stedet for å utplassere amerikanske soldater nærmere Russlands dørstokk.

person in black shirt and black pants standing on brown sand during daytime
USAs grensgjerde mot Mexico

Trump talte til denne forsamlingen bare én dag etter at Biden fortalte media at amerikanske soldater vil bli sendt til Øst-Europa «i nærmeste framtid».

Tidligere denne uken har Pentagon satt omtrent 8500 soldater «i høyeste beredskap» for å kunne sende dem til den regionen.

Pentagon utelukker ikke muligheten av at USAs militære skal kunne involvere seg i «kamp-operasjoner» i Ukraina. Topp-generaler har malt et uhyggelig bilde av etterspillet av en potensiell konflikt mellom Kiev og Moskva.

De advarer mot «forferdelige» konsekvenser og «betydelige tap», selv om Russland hele tiden nekter for at de planlegger å invadere sin nabo.

Den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky har prøvd å avvise rapportene om en «nær forestående» invasjon av Ukraina fra Russland. Han ber vestlige medier og politikere slutte med å skape unødvendig panikk.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/547759-border-invasion-migrants-troops/

Forsidebilde: Max Böhme (fra Tijuana, Mexico)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Torfinn Slettebø
    1 februar 2022 15:08

    Nordamerikanske krigarar i Nord-Amerika, og berre der, er ein framifrå tanke. Om fleire land fylgde Trump si oppskrift, ville me få mindre krig. Noreg har diverre meir sans for verdsomspennande kriging.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den Internasjonale Pengefondet til Hviterussland:

Gjennomfør «lockdown» for Covid-19, ellers ingen lån!

Forrige innlegg
Maskebruk har store negative konsekvenser I Interaksjon med spedbarn er ansiktsgjenkjenning fundamentalt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.