POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Topp-leder i Pfizer:

Covid-vaksineringen var del av en overnasjonal operasjon.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Eks-Pfizer VP Michael Yeadon: Covid-vax-presset er en ‘overnasjonal operasjon’ ment å ‘lemleste og drepe bevisst’

Av Patrick Delaney

Global Research, 11. mai 2023

«Flere åpenbare toksisiteter ble bevisst innebygd i [den påståtte vaksinens] design, med det resultat at det vil være høye forventninger til blodpropp, autoimmune angrep og cytokinstormer over hele kroppen, avhengig av hvor [partiklene] gikk i et gitt individ,» forteller Dr. Michael Yeadontil LifeSiteNews

Dr. Michael Yeadon , som tidligere fungerte som Pfizers visepresident og sjefsforsker for allergi og luftveier, forklarer hvordan han visste at COVID-viruset, med den påfølgende » vaksine «-kampanjen, var en «overnasjonal operasjon» designet «for å skade mennesker, for å lemleste og drepe med vilje.»

Yeadon, som har brukt 32 år av sitt liv til å jobbe, for det meste, for store farmasøytiske selskaper, snakket med en reporter fra Children’s Health Defense i mars mens han deltok på et Truth be Told-Rally i London.

Farmakologieksperten forstod at COVID-«pandemien» var noe annet enn det den så ut til å være, da han «begynte å legge merke til at tidligere kolleger av meg, inkludert Patrick Vallance, sa ting på TV-en som jeg visste ikke var sant – og jeg visste at han visste at det ikke var sant – det var da det endelig gikk opp for meg, trolig i februar 2020.»

Patrick Vallance var Storbritannias ledende vitenskapelige rådgiver for regjeringen fra 2018 til 2023.

«Jeg husker at jeg sa til min kone: ‘Dette er ikke det de sier det er. Noe er på gang,'» forklarer Yeadon.

«Og da jeg så at de begynte med lockdown, nedstenginger, ikke bare i mitt land, men i dusinvis av land på samme tid … da var det beviset, og er fortsatt beviset, på en overnasjonal operasjon,» sier han.

«Det kunne ikke ha skjedd på lokalt nivå, på landsnivå. Derfor må det ha skjedd på et nivå over. Om det var WHO eller World Economic Forum, eller annet, vet jeg ikke, men den orkestrerte responsen viser at det var en planlagt begivenhet, i motsetning til en begivenhet bestemt av sjansen for at viruset skulle utvikle seg, sier Yeadon.

Alle disse regjeringene «gjorde de samme dumme, ineffektive tingene man visste ikke ville virke, på samme tid, ting som ikke fantes i disse landenes [allerede eksisterende] pandemiberedskapsplaner, noe jeg vet fordi jeg har lest dem alle,» forsikrer toksikologieksperten.

Videre sier han at han er helt sikker på at han ikke vil bli saksøkt av Vallance eller andre for offentlig å anklage dem for å lyve, fordi de vet at de ville tape i en domstol. «Så de vil ikke saksøke meg. Det de gjør, er å smøre meg og sensurere meg.»

Nå er «skadene på mennesker fra disse såkalte vaksinene» «noe mye verre enn et påstått virus,» slår Yeadon fast. Videre, «Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var tilfeldig, men det var ikke tilfeldig.»

Den1. desember 2020 leverte Yeadon sammen med Dr. Wolfgang Wodarg fra Tyskland European Medicines Agency en begjæring om umiddelbar suspensjon av alle covid-19-vaksinestudier i Europa på grunn av betydelige sikkerhetshensyn, inkludert den forutsigbare muligheten for at mange mennesker kan «utvikle allergiske, potensielt dødelige reaksjoner på vaksinasjonen.»

Yeadons advarsler ble ikke fulgt opp. Og selv om han har blitt utskjelt , har han blitt, dessverre for alle, rettferdiggjort .

Den britiske forskeren fortsetter: «Jeg har i 32 år jobbet med rasjonell legemiddeldesign. Jeg vet, og jeg visste, og skrev det, før noen av [injeksjonene] fikk nødbruksautorisasjon [EUA], at de var farlige.»

«Og jeg er redd jeg er overbevist, og vil si, med hånden på Bibelen foran en domstol, en dommer, at disse injeksjonene er gjort for å skade mennesker, for å lemleste og drepe med overlegg.»

Senere, i det fulle intervjuet , forklarer han hvorfor de biologiske mRNA-injeksjonene forårsaker en rekke forskjellige uønskede hendelser (bivirkninger) hos forskjellige mennesker.

«Når du injiserer dette i en person og det sprer seg rundt i kroppen og blir absorbert i en celle, blir [messenger-RNA’ets] melding omdannet til et protein,» sier han. «Og når kroppen din lager et fremmed protein – dette garanterer jeg, som immunolog – vil kroppen din si ‘det er ikke-selv’ og angripe den som produserer det, helt til cellen er død. Og jeg tror det er årsaken til mange – ikke alle – av bivirkningene fra disse såkalte vaksinene.»

Derfor vil disse stoffene «forårsake autoimmun ødeleggelse hvor enn materialet går. Hvis det går i hjertet, myokarditt eller hjerteinfarkt. Hvis det går i den gravide livmoren, abort, hvis det går inn i nervesystemet, en helvetes mengde forskjellige typer av nevrologiske problemer. Det er det felles problemet som ligger til grunn for mange av vaksineskadene, hvorav noen er så ille at folk har dødd, noe jeg mistenkte de sannsynligvis kom til å gjøre,» sier Yeadon, som også har en universitetsgrad innen toksikologi.

Videre forteller han at når en del av hjertemuskelen dør på grunn av traumer av et hjerteinfarkt eller myokarditt, så «dør den delen av hjertemuskelen, og blir ikke frisk. Så du ender opp med et kompromittert hjerte. Derfor er det så forferdelig når vi hører om myokarditt hos unge menn. Det vil ikke vokse ut noe nytt hjerte i dem. De vil ha et kompromittert hjerte for resten av livet.»

I en separat korrespondanse med LifeSiteNews, oppsummerte Yeadon: «[de] påståtte vaksinene ble designet for å skade, lemleste og drepe. Flere åpenbare toksisiteter ble bevisst bygd inn i designene deres, med det resultat at det ville være høye forventninger til blodpropp, autoimmune angrep og cytokinstormer over hele kroppen, avhengig av hvor de gikk i et gitt individ.»

«Til slutt ble mRNA-agentene pakket inn i lipid-nanopartikler, som allerede i 2012 var kjent for å forårsake akkumulering (opphopning) i visse indre organer, spesielt eggstokkene. Negativ effekt på fruktbarheten var også praktisk talt garantert.»

«Ikke noe av dette kan på noen måte forsvares som ’utilsiktet’,» konkluderer han.

Bearbeidelse av maskinoversettelse: Monica Sortland

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 949 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  13 mai 2023 16:00

  Dr. Jacob Nordangård: Globalistene bygger globalt diktatur gjennom kriser: «En utrolig farlig utvikling».

  Av Swebbtv.
  Globalistenes plan er en utopisk «planetarisk sivilisasjon» hvor FN står i sentrum. Med dette ønsker de å danne et praktisk talt udemokratisk, men «effektivt system for å styre verden», forklarer doktor i filosofi Jacob Nordangård i et svært interessant program på Swebbtv. For å tvinge gjennom sin verdensregjering, konstruerer globalistene ulike «kriser». Dette er hva som skjer i verden akkurat nå.

  Det er det makthaverne egentlig gjør. Det høres kanskje ut som en konspirasjonsteori, men alt skjer faktisk ganske åpenlyst. Han forklarer også hvorfor globalistene er så besatt av Ukraina, og hvorfor Ukraina for enhver pris ikke må tape krigen mot Russland. – Hvis Russland går for mye inn i den vestlige sfæren, vil de få overtaket. Derfor må det forhindres fra å skje, sier han.

  Det er i en ny episode av Fjärde Statsmakten på Swebbtv at Jacob Nordangård, PhD i teknologi- og vitenskapshistorie, blant annet diskuterer den nye verdensordenen som tar form. Ifølge Nordangård har intellektuelle i USA som Zbigniew Brzezinski lenge sett på Ukraina som en viktig region å kontrollere. Zbigniew Brzezinski har hatt en meget stor innflytelse på amerikansk utenrikspolitikk. Mange av krigene på 2000-tallet kommer fra hans tenkning. Brzezinski spådde også at USAs imperium ikke ville vare særlig lenge. Derfor må man forberede seg på det som kommer etter fallet.

  – Og det er et system hvor FN går inn på et annet nivå. – Det har vært en idé om en planetarisk sivilisasjon. Det var allerede med Folkeforbundet, deretter FN, og hvordan dette ville utvikle seg. Man ser for seg en fredelig verdensnasjon med en verdensregjering som garanterer alles velferd. Det er en veldig utopisk tanke. Dette er en veiledende filosofi i dette og finnes hos folk som Brzezinski.

  Men det handler egentlig ikke om et verdensdemokrati i det hele tatt. De vil beholde makten og sentralisere den. – De ønsker å lage et effektivt system for å administrere verden, og demokrati er ikke like effektivt. De har nok sett med misunnelse på visse systemer er raskere i å håndtere ting. Mer totalitært. Kina er et mønsterland, med sin effektive totalitarisme og teknokrati.

  Så hvorfor er de så besatt av Ukraina? Fordi Ukraina ligger på et sted på jorden som er avgjørende for å kunne kontrollere verden. Det ligger i det såkalte «hjertelandet», hvor også Russland ligger. Det er derfor de er ute etter begge landene.

  Sist gang verden så et paradigmeskifte av den typen som er i gang nå var etter andre verdenskrig, da USA og dollaren tok over verden og Storbritannia mistet sitt verdenshegemoni. Samtidig ble globale institusjoner som FN opprettet. Den nye verdensordenen som tar form i dag inkluderer FNs «Vår felles agenda», hvor ledende makthavere fra ulike land er inkludert.

  – Det arbeidet pågår nå veldig intensivt, sier Nordangård og målet er at «FN skal få tenner». I dag er FN ganske tannløst. Men det vil globalistene endre på. Og det skal ikke bare handle om krig, men om ulike påståtte «kriser». Den såkalte pandemien var en. «Klimakrisen», som er en bærebjelke i globalistenes agenda, er en annen. Det er derfor det er så alarmerende.

  – Det er panikk. De sier at krisene er så alvorlige at vi må utløse unntakstilstand. Hva betyr det? Dette betyr at normal demokratisk beslutningstaking blir overstyrt. Globalistene har tatt pandemien som et eksempel på at verden er for fragmentert. Det er ikke mulig å håndtere kriser som det, og derfor må det rettes opp. FN og WHO vil ha en koordinerende rolle. WHOs planlagte pandemi-avtale vil gi organisasjonen en helt annen maktposisjon. – WHO får rett til å komme med en tiltakspakke som skal gjennomføres i medlemslandene som har signert avtalen. Dette skjer i FNs nye mekanisme; nød-plattformen.

  Etter alle krisene må det «lovede paradiset» oppstå, ifølge globalistenes utopiske tankesett. I realiteten ender det med at ulike interesser styrer. Dette ble tydelig under pandemien. Med global makt ville dette vært enda verre, enda mer udemokratisk. Folk i hele verden må adlyde. En ny verdensorden dannes trinn for trinn. De som er sterkest vil herske, oligarkene. Oligarkene påvirker nasjonene. Det er ikke nasjonene som styrer, men sterke interesser innenfor dagens nasjoner. At FN så langt har vært styrt fra USA, er ordenen som har eksistert siden andre verdenskrig.

  Globalistene er helt åpne med sin agenda, i den forstand at den er åpent publisert på nett. Det er få som vet om det, fordi media ikke sier et ord. – Det er en enormt farlig utvikling. Når du hører på hva Nordangård sier, høres det ut som om han beskriver fiktive Bond-skurker. Men dette er dagens virkelighet.

  Fra Swebbtv, publisert 13 mai 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Globalisterna lika tokiga som filmskurkar – bygger global diktatur genom kriser: ”Enormt farlig utveckling”.

  Svar
  • Sindre Krupp
   18 mai 2023 18:26

   En annen mulighet er at Putin som tross alt har tidligere hvert en av WEF`s «young global leaders» egentlig jobber fortsatt for WEF / FN`s «the great reset» for denne krigen passer WEF agenda PERFEKT…

   Svar
 • wasan Totland
  13 mai 2023 22:33

  Endre:»være høye forventninger til» være store muligheter for at (Monica)

  Svar
  • Monica Sortland
   14 mai 2023 9:40

   Eg er einig i at det høyrest rart ut, og at ‘muligheter’ eller ‘sjanser’ kling betre. (Elles er det her snakk om statistisk forventning, eit forventa utfall, der ordet er nøytralt ladd.)

   Svar
 • wasan Totland
  13 mai 2023 22:36

  Videre forteller han at når en del av hjertemuskelen dør på grunn av «traumer» av et hjerteinfarkt eller myokarditt, (Monica). Ettervirkninger, skal det være.
  Språkvasking er vanskelig. Særlig etter en maskinoversettelse.

  Svar
  • Monica Sortland
   14 mai 2023 9:53

   Du tenker nok på psykiske traumer, som er mest brukt i daglegspråket. Ordet traume betyr skade, og gjeld både fysiske og psykiske skadar. «Skader» hadde nok gjort det meir lettlest, men går litt på bekostning av korrekt gjengiving av den som er sitert og måten han snakkar på. Evig dilemma, det der..

   Svar
 • Lystig å tenke på at 90% av norske kvinner, kanskje mer er «vaksinert» av denne steriliserende giften. Dermed er vårt folk i praksis utryddet.

  Svar
  • Tallet er MYE lavere enn 90% (men dog skummelt høyt…). 90% er bare det myndighetene like å påstå for å prøve å lokke flere til å ta selvmords og steriliserings quaksinen.

   Svar
 • Mesteparten av coward19 tulltakene som ble innført hadde MOTSATT effekt noe som også var meningen for dette handlet ALDRI om helse men makt og penger… Les boken til WEF grunnleggeren Klaus Schwab kalt «covid19 the great reset», der står alt forklart hvordan og hvorfor. Kort sagt WEF / FN er del av mange narsisistiske psykopater i makt posisjoner som ønsker seg total makt over alle menneskers liv…. DET er det covid og klima hysteriet er en liten del av.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

EØS-avtalen:

En gjøkunge som eter opp grunnloven.

Previous Post

Er dette korrupsjon?

Den farmasøytiske industrien styrer hele systemet fra leger til politikere

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.