POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tall fra det mest covid-vaksinerte fylket i USA.

Stor økning i antallet rapporterte hjertestans og dødsfall.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oppsiktsvekkende publikasjon: Svært mange hjertestans og dødsfall etter Covid 19-vaksinasjon i King County i Washington.

Etter en intens vaksinasjons-kampanje falt innbyggertallet samtidig som antallet hjertestans steg til himmels.

Av Peter A. McCullough.

Vi har tidligere brakt nyheter fra King County i Seattle i Washington om antallet hjertestans i Medic One EMS-saystemet. De har de mest nøyaktige data i fylket.

Dette har også vært det tyngste vaksinasjonsområdet i Amerika.

Hulscher og andre ved McCullough Foundation har ledet et team med etterforskere som har kommet med årlige data-rapporter. Og sammenlignet dem med Covid 19-vaksinasjoner og befolkningsstatistikk.

Dette er en økologisk analyse uten henvisning til individuelle opplysninger. Så man kan bare komme med en omfattende befolkningsoversikt.

«Omtrent 98 % av befolkningen i King County fikk minst én dose med Covid 19-vaksine i 2023.

«Våre analyser avslørte at det var en økning av hjertestans på 25,7 %, og en økning av dødsfall på grunn av hjertestans på 25,4 % fra 2020 til 2023 i King County i staten Washington.

Økningen i dødsfall på grunn av hjertestans har altså økt med 1,236 % fra 2020 til 2023, det vil si fra 11 dødsfall i 2020 til 147 dødsfall i 2023.

Denne økningen observerte man samtidig som man hadde en økning i vaksinasjons-tallet. Befokningstallet i King County sank med 0,.94 % i 2021, et avvik fra den forventede befolkningsøkningen. Ut fra disse data kan man anta at i hele USA økte det forventede antallet hjertestans med 49 240 i perioden 2021 – 2023.

Disse data er ekstremt bekymringsfulle.

Disse tallene har blitt grundig undersøkte, og rapporten kan du finne i Edward Dowd sin bok: «Årsak ukjent. Om en epidemi av plutselige dødsfall i 2021, 2022 og 2023».

Hulscher og hans kolleger fant at til tross for den avtagende pandemien, økte antallet hjertestans med fatale utfall samtidig som vaksinasjonene økte. Disse funnene støtter det synet at man må avslutte bruken av Covid 19-vaksinen i offentlig bruk.

Samtidig må man få i gang program for kliniske og forskningsmessige undersøkelser om hvordan antallet hjertestans etter vaksinen kan komme flere år etter injeksjonen.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

https://petermcculloughmd.substack.com/p/breaking-publication-excess-cardiopulmonary

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • » Denne økningen observerte man samtidig som man hadde en økning i vaksinasjons-tallet.»

  Ja, ja. – Men så slapp man jo å bli allergisk.
  – For økt allergi kommer visst av ‘Covid- smitte’.
  Sykdommen, vist med en PCR-test, som ofte ikke gav symptomer. 😉

  ‘ I begynnelsen av koronapandemien ble svært mange testet for covid-19. Dette har gitt et unikt forskningsmateriale, hvor det er mulig å finne sammenhenger mellom koronasykdom og andre helseproblemer.
  …Jeg har sett en stor økning av pasienter med nyoppstått eller forverret allergi etter koronapandemien, sier han til forskning.no. ‘
  https://www.forskning.no/allergi-covid19/covid-19-kobles-til-storre-risiko-for-allergi-ifolge-stor-studie/2372028

  Det kan umulig være den eksperimentelle injeksjonen. 😉
  Da måtte man ta med alle faktorer i ‘vitenskaplige studier’. ( ..betalt av… ?)

  Hvordan skulle det da gått med politikken?
  – Og hva skulle man da sette opp som mulig årsak?
  De ansvarlige for hysteriet/galskapen?

  Det skulle tatt seg ut.
  Slipp Barabas fri. ( Igjen .)

  Svar
 • Northern Light.
  31 mai 2024 14:20

  En europeisk domstol avgjorde i 2020 at PCR-tester er 97 % upålitelige for å påvise covid, men pressen ignorerte det.

  Av Ethan Huff.
  Etter en tidligere avgjørelse fra en lavere domstol, har portugisiske dommere avgjort at fire tyske feriegjester ble ulovlig satt i karantene i Portugal under covid-«pandemien» basert på PCR-testen, som ble funnet å være 97 prosent upålitelig.

  De fire tyskerne som besøkte Portugal på ferie testet «positive» for det covid-viruset basert på PCR-tester (polymerasekjedereaksjon), som det portugisiske rettssystemet sier ikke er pålitelig for å påvise covid.

  Dommen ble avsagt 11 november 2020, og fulgte etter en anke av alle fire tyskerne mot Azorene regionale helsemyndigheter.

  «Dette organet hadde anket en kjennelse fra en lavere domstol som hadde domfelt i favør av turistene, som hevdet at de var ulovlig innesperret på et hotell uten deres samtykke», rapporterte RTs Peter Andrews.

  «Turistene ble beordret til å bo på hotellet over sommeren etter at en av dem testet positivt for koronavirus med en PCR-test – de tre andre ble merket som nære kontakter, og derfor også satt i karantene».

  (Relatert: PCR-testingen var en svindel helt fra begynnelsen).

  PCR-testing for covid er upålitelig.
  Lisboa appelldomstol avgjorde til slutt at Azorene regionale helsemyndighet, brøt både portugisisk og internasjonal lov ved å tvinge de fire tyskerne til å forbli isolert og sperret inne på et hotell.

  Dommerne i saken slo fast at bare en lege kan «diagnostisere» en person med en sykdom, ikke politikere basert på feilaktig bruk av PCR-testing. Det viser seg at ingen av de fire tyskerne noen gang ble riktig diagnostisert av en lege før de med tvang ble satt i karantene.

  Dommerne protesterte også mot PCR-testing generelt, og skrev i konklusjonen av sin 34-siders kjennelse, at protokollen er ugyldig fra et vitenskapelig perspektiv. «I lys av gjeldende vitenskapelige bevis viser denne testen seg ikke i stand til å fastslå utover rimelig tvil, at en positiv test faktisk betyr at en person er smittet med SARS-CoV-2-viruset», sa de. Med andre ord, det portugisiske rettssystemet bestemte at en «positiv» PCR-test ikke betyr at en person er smittet med covid, uansett hvor mye pressen, media og politikere argumenterer for PCR-testen.

  «Testens pålitelighet avhenger av antall sykluser som brukes», skrev dommerne. «Testens pålitelighet avhenger av virusmengden». I USA og Europa ble det typiske antallet «sykluser» for PCR-testing satt til mellom 35 og 40, men eksperter sier at selv 35 er altfor høyt til å være nøyaktig. Mange av dem foreslår en lavere syklusterskel på 25-30 i stedet.

  Data fra tre amerikanske stater – Massachusetts, New York og Nevada – viser videre at opptil 90 prosent av personene som testet «positive» for covid under «pandemien», sannsynligvis aldri hadde viruset på grunn av en feilaktig satt syklusterskel.

  Hvis noen tester «positiv» for covid ved en syklusterskel på 35 eller høyere, er sjansen for at personen faktisk blir smittet mindre enn tre prosent, erkjenner de portugisiske domstolene. De sa også at «sannsynligheten for en falsk positiv er 97% eller høyere».
  Syklusterskelen som brukes av portugisiske laboratorier er ukjent, noe som bare ytterligere underbygger rettens avgjørelse, om at det hele i utgangspunktet var en svindel helt fra begynnelsen.

  «PCR-testingen var grunnlaget for hele korthuset med covid-restriksjoner som forårsaket kaos over hele verden», skriver Andrews. «PCR-testingen ga antall smittede. På grunnlag av antall smittede beregnes ‘R-nummeret’, hastigheten som en som er smittet smitter andre med. Det ‘fryktede’ R-nummeret gir grunnlaget for tiltak som nedstengningene og restriksjonene».

  Covid-svindelen er fortsatt med oss mer enn fire år etter at den ble startet.

  Fra Natural News, publisert 30 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: European court ruled in 2020 that PCR tests are 97% unreliable for diagnosing COVID, but media ignored it .

  Svar
 • WHO ‘ s leder truer nå verden med at «pandemi X vil drepe uendelig mange flere enn covid pandemien!» Kan disse uhyrene bare bestille en pandemi!? Det er ufattbart at folk lar seg skremme av disse idiotene. Det de gjør er med «sin egen lov i hånd» utsette oss for biologisk krigføring!

  https://thepeoplesvoice.tv/tedros-threatens-humanity-disease-x-will-kill-20-times-as-many-as-covid-its-when-not-if/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kortsiktigheten dominerer norsk tenkning.

Hva gjør vi når vi må velge mellom USA og Tyskland?

Forrige innlegg

Mulig at vi får enda en nordmann i verdens søkelys:

Børge Brende blir trolig World Economic Forums nye sjef.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.