POSTED IN Coronavaksiner

Sjokkerende farlige konsekvenser.

Ny studie viser at covid-vaksinestoffer overføres mellom mennesker i det som pustes ut.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Exposé

En studie utført av forskere ved University of Colorado bekrefter at det store flertallet av menneskeheten, absolutt ikke har hatt noe valg i spørsmålet om de ønsker å få covid-injeksjonen eller ikke, fordi de vaksinerte har overført antistoffer fra injeksjonene med aerosoler.

Funnene skulle imidlertid ikke komme som noen overraskelse, fordi et konfidensielt Pfizer-dokument allerede hadde bekreftet at eksponering for mRNA-injeksjonene var fullt mulig ved hud-mot-hud-kontakt, og å puste den samme luften som de mennesker som hadde fått covid-vaksinen hadde pustet ut.

Utdrag av studien lyder som følger:

«Til tross for den åpenbare kunnskapen om at infeksiøse partikler kan deles gjennom respirasjon, har det overraskende nok aldri engang blitt postulert, enn si undersøkt om andre bestanddeler av nese-/oralvæskene kan overføres mellom mennesker.

De utvidede mandatene for maskebruk i både sosiale og arbeidsmiljøer ga en unik mulighet til å evaluere muligheten for overføring av antistoff med aerosoler fra vaksinerte individer. Gitt disse observasjonene, antok vi at overføring av dråper/aerosolisert antistoff kan forekomme mellom individer, omtrent som dråper/aerosoliserte viruspartikler kan overføres på samme måte».

Dette betyr at overføring av covid-vaksinestoffer er fullt mulig, og når vi tar i betraktning en studie utført på vegne av Pfizer i Japan så vet vi enda mer. Studien observerte fordelingen av covid-injeksjonen i kroppene til laboratorierotter over en periode på 48 timer. Et av de mest bekymringsfulle funnene fra studien er det faktum at Pfizer-injeksjonen akkumuleres i eggstokkene over tid. Den høyeste konsentrasjonen ble notert i leveren. Men det samler seg også i spyttkjertlene på huden. I minimum 48 timer er en uvaksinert person i fare for å bli utsatt for covid-vaksinen, hvis de puster inn samme luft som eller berører huden til en person som har blitt vaksinert.

Som nevnt, dette burde imidlertid ikke komme som noen overraskelse fordi Pfizer innrømmet det samme i en rapport. Dokumentet inneholder en hel del som dekker muligheten for «mRNA-vaksineoverføring», der det er mulig for de som har vært i nærheten av noen som har hatt Pfizer mRNA-injeksjonen, kan få bivirkninger.

Pfizer rapporten bekrefter at eksponering under graviditet kan oppstå hvis en kvinne blir gravid og har nærkontakt med vaksinerte under graviditet. Pfizer innrømmer i dette dokumentet at det er mulig å eksponere et annet menneske for mRNA covid-vaksinen, bare ved å puste den samme luften eller berøre huden til personen som har blitt vaksinert.

Alt dette gjør funnene til Dr. Philippe van Welbergen desto mer bekymrende.

Dr. Philippe van Welbergen, medisinsk direktør for en biomedisinsk klinikk, var en av de første som advarte publikum om skaden som ble forårsaket på folks blod av covid-vaksiner, ved å vise bilder av blodprøver under mikroskop.

I februar 2022 presenterte Dr. van Welbergen lysbilder som viser at uvaksinerte pasienter har blitt «infisert» med vaksinetoksiner gjennom overføring, inkludert det som hevdes å være grafen. Han viste også at «skår» av grafen overføres fra «vaksinerte», til uvaksinerte mennesker som ødelegger deres røde blodceller og forårsaker blodpropp.

Det ser ut til at det aldri var behov for å kaste bort skattebetalernes penger på propaganda for å tvinge publikum til å få covid-injeksjonene. Fordi de aldri hadde noe valg når det kom til stykket, alt de trengte å gjøre var å puste, for å få covid-vaksinen i seg.


Fra The Exposé, publisert 29 juli 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter, video og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: New Study & Confidential Pfizer Documents confirm mRNA ‘Vaccine Shedding’ has been occurring with shockingly dangerous consequences
.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fakta ødelegger en ‘god’ historie – igjen:

Isbjørner en evolusjonær suksesshistorie, ikke ofre for «klimaendringer».

Forrige innlegg

EU planla vaksinepass i 2018, lenge før pandemien.

Følger vi bare EUs planer i Norge?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.