POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Stort lege-opprop:

Stans vaksineringen med mRNA-vaksiner!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Hundrevis av leger og forskere krever at mRNA-vaksineringen stoppes.

Av Will Jones.

Hundrevis av leger og forskere fra hele verden har signert et krav, om at mRNA covid-vaksinering stoppes på grunn av alvorlige bekymringer om deres sikkerhet og effekt.

Oppropet, kalt Hope Accord, ble satt igang denne uken og fikk raskt nesten 3000 underskrifter. Disse er blant andre signaturer fra over 200 leger, 300 annet helsepersonell og over 100 forskere og akademikere, med alle signaturer verifisert for å sikre at de er fra ekte og kvalifiserte personer.

De krever også anerkjennelse og støtte til vaksinerte som har fått helseskader, og har fem hovedprioriteringer:


1. Umiddelbar stopp av covid-19 mRNA-vaksiner: mRNA-vaksinering må stoppes umiddelbart, på grunn av en økende mengde bevis som tyder på en sammenheng mellom vaksinene og en alarmerende økning i funksjonshemminger og overdødlighet.

2. Omfattende re-evaluering av covid-19-vaksinen når det gjelder sikkerhet og effekt: Det krever uavhengige undersøkelser, for å grundig revurdere sikkerheten og effektiviteten til alle covid-19-vaksinene, for å sikre åpenhet om all tilgjengelig informasjon.

3. Anerkjennelse og støtte til de som har fått helseskader av vaksinen: De understreker behovet for å anerkjenne og støtte personer som har fått vaksinerelaterte skader, og gi dem nødvendig medisinsk behandling og økonomisk kompensasjon.

4. Gjenoppretting av etiske prinsipper som ble forlatt under covid-19-tiden: Det krever en tilbakevending til medisinsk kjerneetikk, inkludert informert samtykke, respektere kroppslig autonomi og beskyttelse av barn, alt ble forsømt de siste årene.

5. Ta tak i de grunnleggende årsakene til den nåværende situasjonen: De tar til orde for en ærlig undersøkelse av faktorene som førte til dagens etiske og medisinske spørsmål, inkludert institusjonell gruppetenkning, interessekonflikter og undertrykkelsen av vitenskapelig debatt.

Initiativet vokste ut av U.K. People’s Vaccine Inquiry, og begynte livet som en uttalelse fra medlemmer av Doctors for Patients U.K., inkludert fastlege Dr. Ayiesha Malik, kirurg Dr. James Royle og kardiolog Dr. Dean Patterson. Akuttlege Dr. Tim Kelly så behovet for en bredere internasjonal etisk felles erklæring, og trakk inn støttende leger fra USA, Canada, Sør-Afrika og Australia.

I en pressemelding sa arrangørene at de «oppfordrer det medisinske miljøet og beslutningstakere til å revurdere de etiske bruddene de siste årene, og sikre at fremtidige helsekriser håndteres med større overholdelse av etiske prinsipper og vitenskapelig integritet». Helsepersonell, forskere og bekymrede borgere inviteres til å bli med i bevegelsen ved å legge til sin signatur og vise sin støtte.

Aseem Malhotra

Den verdenskjente hjertelegen Aseem Malhotra har støttet uttalelsen i en video på X.

Jordan Peterson har også støttet initiativet, og sa at selv om han tviler på at etikk virkelig kan bringes tilbake til dagens medisin, «er disse menneskene verdt å støtte». Dr. John Campbell har laget en video på YouTube om Hope Accord som er verdt å se.

Fra The Daily Sceptic, publisert 5 juli 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og X-meldinger med video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Hundreds of Doctors and Scientists Sign Accord Calling for Suspension and Investigation of mRNA Vaccines.
Videoene kan sees ved å åpne originalartikkelen.

Forsidebilde er KI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  10 juli 2024 20:11

  Tidligere covid-responskoordinator i Det hvite hus innrømmer at vaksine-mandatene var en feil.

  Av Kelen McBreen.
  Tidligere lege i Biden- administrasjonen i Det hvite hus kritiserte «ytre venstre», som mener » pandemien er like ille som alltid, og vi bør alle ha munnbind innendørs». Offentlige tjenestemenn og media-personligheter går nå tilbake på retorikken sin, mens menneskeheten våkner opp til forbrytelsene fra covid-tiden.

  Tidligere Biden White House Covid-19 Response Coordinator, og nåværende dekan ved Brown University School of Public Health, Dr. Ashish Jha, innrømmet nylig at de fleste «mandater» under pandemien var skadelig for befolkningens tillit til myndighetene.

  Dr. Jha snakket med journalist Chris Cuomo denne uken, og antydet at vaksinemandatene ville være «mye mindre omfattende», hvis en ny pandemi skulle finne sted.

  Den tidligere legen i Det hvite hus, sa at han ofte sier til vennene sine i folkehelsen, at historien om mandatene på deres fagfelt «ikke er en strålende historie å fortelle».

  «Generelt bør en ikke bruke mandater med mindre en absolutt må», forklarte Dr. Jha. «Og jeg sier det som en som støttet vaksinemandatene tidlig. Men jeg stoppet også alle vaksinemandatene da jeg var i Det hvite hus, fordi jeg trodde tide for mandater var langt forbi det som var nødvendig».

  Han fortsatte: «Mandater bør sjelden brukes. De bør brukes veldig sparsomt, og jeg forstår hvorfor folk gjorde det. Jeg forstår hvorfor jeg støttet det i utgangspunktet. Det så ut til å fungere. Det reddet sikkert mange liv, men i det lange løp avlet det også mye mistillit og var skadelig. Så, etterpåklokskap på dette er 20/20, men i fremtiden, i den grad det er mandater, tror jeg de kommer til å være veldig, veldig begrenset».

  Jha hevdet også at han hører fra «høye røster fra ytterkantene» på begge sider av det politiske spekteret. «Venstresiden som er overbevist om at pandemien er like ille som alltid, og at vi alle fortsatt bør ha munnbind innendørs, og høyresiden med alle sine mange konspirasjonsteorier», sa han.

  Når han snakket om det «store flertallet» av amerikanere, sa Jha at han ser «mange mennesker som tenker:» Det var forferdelig. Vi fikk ikke til alt riktig. Kanskje det er noen problemer med regjeringen vår og hvordan den fungerte. Vi er på et bedre sted nå, takk Gud, og er fortsatt åpne for å lytte til fornuftige stemmer. Og jeg tror at den brede midten av folket er blant både demokrater og republikanere».

  Byråkratene og hovedstrømpressen som bevisst låste inne millioner av amerikanere, prøver nå å redde ansikt.

  Fra Infowars, publisert 9 juli 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Ex-White House COVID-19 Response Coordinator Admits Vaxx Mandates A Mistake.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Beregninger fra britisk helsetidsskrift.

Dødstallene i Gaza vil kunne nå 200.000 selv om krigen slutter nå.

Forrige innlegg

Se illustrerende video:

Gjeldsutviklingen i verden de siste 54 årene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.