POSTED IN Mat/Landbruk

Som i Nederland ønsker den canadiske regjeringen å redusere landbruket.

Canadisk delstat truer med å arrestere regjerings-agenter.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Saskatchewan advarer Trudeaus føderale nitrogenagenter kan bli arrestert

Innlegget er hentet fra Politikeren

Ifølge Cockrill har Trudeaus regjering ulovlig sendt føderale ansatte til Saskatchewan jordbruksland for å teste for nitrogennivåer uten samtykke fra grunneiere.

I brevet reiste ministeren flere klager fra Saskatchewan-bønder som reiste “alvorlige bekymringer for ansatte i Canadas regjering, i tydelig merkede kjøretøyer fra Canadas regjering, som overtrådte private landområder.” Bøndene som rapporterte disse overtredelsene gjorde det klart at disse regjeringsagentene ikke ba om tillatelse til å få tilgang til landet og ikke på noen annen måte ble gitt samtykke til å få tilgang til det.

Minister Cockrill påpekte videre overfor Trudeau-regjeringen at disse handlingene utgjør et brudd på Saskatchewan Trespass to Property Act, og advarte om at disse handlingene kunne medføre alvorlige straffer, inkludert bøter på opptil $200 000 og opptil seks måneders fengsel.

Ved å sende dette brevet har Saskatchewan-regjeringen gitt en klar ordre til Trudeau-regjeringen om å opphøre og avstå fra alle ulovlige overtredelser og advart dem om at dersom det fortsetter, kan deres ansatte bli arrestert og straffeforfulgt.

Det som er mer bekymrende for noen enn den faktiske overtredelsen er motivasjonen til de føderale agentene. I følge grunneierne som konfronterte de føderale agentene som overtrådte deres land, ble de fortalt at hensikten med at de var der var å teste vannet i bøndenes graver for å måle nitratnivåer.

For de som følger nylige nyheter i landbruksverdenen, blir dette sett på som knyttet til Trudeau-regjeringens nylig annonserte politikk om å redusere bruken av gjødsel på kanadiske gårder med 30 %. Denne politikken har blitt mye kritisert av bønder over hele landet og av provinsielle myndigheter i de vestlige provinsene.

Noen observatører har sagt at det er grunn til å mistenke at disse handlingene er de første skrittene i å gjenskape angrepene på bønder som har provosert utbredt uro i Nederland og andre steder i Europa.

Selv om den føderale regjeringen ennå ikke har bekreftet det, er det spekulasjoner om at vannprøvetakingen vi nå vet er i gang, vil bli brukt som basislinjemålinger for å håndheve reduksjoner i gjødselbruk fremover.

Alle disse faktorene har ført til at Saskatchewan-premier Scott Moe krever en forklaring fra Trudeau-regjeringen på hva de egentlig har drevet med.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå er snuoperasjonen i SV snart fullført.

Partiet blir et pro-Nato-parti.

Forrige innlegg

Moms er omvendt Robin Hood

Erstatt momsen
med direkte skatt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.