POSTED IN Helse

Russlands gransking av USAs biologiske laboratorier i Ukraina.

USA driver hemmelige biologisk program rundt om i verda.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oppdatering om Russlands gransking av US-amerikanske biologiske laboratorium i Ukraina

Russlands forsvarsdepartement held fram etterforskinga si av USAs sivile/militære biologiske laboratorium i Ukraina og andre stadar i verda. General Igor Kirillov seier han har identifisert fleire av leiarane for dette hemmelege programmet: 

 • Karen Saylors, administrerande direktør for Labyrinth Global Health og tidlegare sjef for Metabiota-program i sentral-Afrika. Sidan 2016 har ho arbeidd som senior-konsulent for prosjektet U-P10, som studerer smittevegar for afrikansk svineinfluensa i Ukraina.
 • Colleen Johnson er tilknytt University of Tennessee og direktør for Host-Pathogen System Research Institute. Ho leidde prosjektet UP8, som studerte utbreiinga av patogenet Krim-Kongo hemoragisk feber og hantaviruset i Ukraina. Johnson leidde prosessen med å samle inn biologiske prøver frå ukrainske soldatar, og samarbeidde med US-amerikanske kontraktørar og helsedepartementet i Ukraina.
 • Lewis von Taher er president og direktør for Battelle, ein av Pentagons og energidepartementets store kontraktørar. Sidan 2003 har selskapet leidd forskningsprosjekt relaterte til zoonotiske infeksjonssjukdommar [sjukdommar som kan overførast frå dyr til menneske, og omvendt] i Ukraina.
Karen Saylors

Ifølge Russlands forsvarsdepartement kan Pentagon, på grunn av reglane sine for offentleg-privat partnarskap, nekte for at dei styrer heile programmet. Under Den kalde krigen var det marinen som dreiv den biologiske forskninga til militæret i USA. Dei sette opp mange laboratorium i utlandet for å samle inn prøver og studere og velge ut ulike virus. I 1977 lekka U.S. Navy Biological Warfare Laboratory i Kairo feberviruset Rift Valley og forårsaka ein alvorleg epidemi. Viruset hadde blitt endra, og sjukdommen hadde blitt alvorleg. Laboratoriet vart flytta.

I 2010 vart US Navy Biomedical Center i Jakarta suspendert på grunn av «interessekonflikt» og talrike brot på reglane. USA utførte på denne fasiliteten arbeid som låg utanfor det godkjende forskningsprogrammet; dei tok uautoriserte biologiske prøver og nekta å informere Indonesias regjering om føremålet […]

(frå 7 – Voltaire, International Newsletter – N°27 – 10 February 2023)

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Lexica1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 600 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Norske myndigheter har sagt fra seg retten til kontroll med hva amerikanerne bedriver på sine baser i Norge. Sannsynligvis skreddersyr de biologiske våpen rettet mot norske og nordiske borgere, kanskje i den hensikt å avfolke Finnmark og Troms ved å skylde på russiske biovåpen, flytte sine soldater til området å ta kontrollen. Med finnmarks befolkning borte kan man gjøre som man vil.

  Svar
 • «…kan Pentagon, på grunn av reglane sine for offentleg-privat partnarskap, nekte for at dei styrer heile programmet. Under Den kalde krigen var det marinen som dreiv den biologiske forskninga til militæret i USA. Dei sette opp mange laboratorium i utlandet for å samle inn prøver og studere og velge ut ulike virus. »

  ‘ Hemmelig eksperiment:
  USA infiserte hundrevis i Guatemala med forferdelige kjønnssykdommer på 40- og 50-tallet. Skapte og designet Guatemala-eksperimentet, godkjente det for finansiering og overvåket og holdt skjult måten det ble utført på ….’

  dagbladet.no/nyheter/hemmelig-eksperiment-usa-infiserte-hundrevis-i-guatemala-med-forferdelige-kjonnssykdommer-pa-40–og-50-tallet/60755392

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Dr. Mike Yadon: Hvem skal vi ikke vaksinere?

Barn, gravide, friske, ungdom og alle som har viruset.

Previous Post

Sverre Lodgaard:

Verden er i en uvanlig overgangsperiode.
Jens Stoltenberg er en handelsreisende i opprustning

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.