POSTED IN Virkelighetsforståelse

Russisk ordtak:

Man kan forhandle med skurker, men ikke med idioter.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Putin har kanskje ikke noen sjel, men det er all grunn til å mistenke at Joe Biden ikke har hjerne.

«Et russisk ordtak sier at mens man fremdeles kan forhandle med skurker, kan man ikke forhandle med idioter.»

Andrey Martyanov

Andrei Martyanov var født i Baku i begynnelsen på 1960-tallet og han var offiser i sovjet-marinen fram til 1990. På midten av 1990-tallet flyttet han til USA og er nå direktør i et selskap i luft-og romfart. Han tilhører en svært sjelden gruppe: topp-militære, marine-analytikere med spesialfelt US-Russland.

Russland tilbakekaller USA ambassadøren til Moskva «for konsultasjoner» (på russisk), etter at POTUS (USAs president, red.) Joe Biden gikk på lufta:

Om Putin sa Biden at han ikke tror den russiske lederen har noen sjel. På spørsmål om han trodde Putin var en morder, sa han til ABC: «Jeg gjør det.»

På generelt grunnlag er dette alt man trenger å vite om dagens USA og dets «eliter». Putin har kanskje ikke en sjel, men det er ingen tvil om at det er all grunn til å mistenke at Joe Biden ikke har en hjerne.

Som for eksempel når det gjelder den utslitte plata vedrørende Russlands innblanding i det amerikanske valget – nå vet man alt det er å vite om USAs «etterretningssamfunn», noe som definitivt bare er bra for politisk krigføring. Men det fungerer ikke for å samle informasjon og eller for språkanalyser.

Men igjen, nedbryting av de amerikanske politiske institusjonene, fra topp til bunn, og hvor radig det går er forbløffende.

Som når det gjelder klasse og kultur – USAs politiske elite og amerikanske mediamaskiner har ikke noe av dette. Biden bare bekreftet det i dag. Russere, diplomatiske som alltid, kom med en kommentar med en interessant undertekst.

“Мы заинтересованы в том, чтобы не допустить их необратимой деградации, если американцы осознают связанные с этим риски” 

Oversettelse: Vi er interessert i å ikke tillate nedbrytning av (gjensidige) relasjoner til et visst punkt uten returmulighet, hvis da amerikanerne forstår risikoen forbundet med dette aspektet.

Et russisk ordtak sier at mens man fremdeles kan forhandle med skurk, kan man ikke forhandle med idioter. Når den motsatte siden er begge deler, snakker vi om at USA er blitt som et land i den tredje verden.

I dag blir denne prosessen godt illustrert av USAs president. Jeg tror ikke det er mennesker som er i stand til å oppfatte noe Russland-relatert igjen i USAs politiske toppskikt – hvis det da noen gang har vært noe slikt?

Kilde: Reminiscence of the Future

Forsidebilde: Lukas Denier

Oversatt av: J Bjoerkmo

https://anti-empire.com/biden-calls-putin-a-killer-russia-recalls-envoy/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • ­­R­e­­g­­­i­s­­t­­­r­­­e­r d­e­­g o­­­g k­­­l­­­a­s­­­s­­i­­f­­­i­s­­­e­­­r m­­i­n u­­n­­­g­­e s­­­e­­­x­y f­i­­­t­t­e ­­-­ http://photo0362438.e17.club

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Boykott av fotball-VM:

Starten på en ny moralsk idrettsbevegelse, eller på en mer aktiv rolle i kampen mellom statene?

Forrige innlegg

Uenighet om AstraZenika-vaksinen.

Norske eksperter knytter tilfellene med blodpropp til den.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.