POSTED IN Falske Flagg, Krig-fred

Propaganda fra NRK Dagsrevyen

Mann later som om han er død og har ligget på bakken i flere dager, men klærne er tørre

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tor Bugge

Analyser dette bildet. Det er et skjermbilde fra Dagsrevyens sending. Det skal i følge Dagsrevyen søndag 3. april 2022 være en død sivilist, men her er det noe som skurrer.

Skjermbilde fra Dagsrevyen 03.04.2022

1. Det duskregner ute og hele området er vått.
2. Buksa til den «døde» personen er helt tørr.
3. Undersiden av skoene er helt tørre.
4. Hva kommer det av? Jo, personen er IKKE død. Han holder 37 grader og holder buksa tørr og skoene tørre. Dette er en skuespiller som har lagt seg til rette for nå kommer journalistene i tog av biler og skal rapportere til sine hjemland. Personen skal tross alt ikke ligge så lenge. Bare til journalistene har kjørt forbi.

PROPAGANDAEN ER FULLKOMMEN! Russland har også kommentert disse «døde» menneskene og fortalt at de er skuespillere. Så hvem snakker sant? Kan denne karen ha ligget der i flere dager siden russerne var i Kiev og fortsatt være så varm at han kan holde buksa tørr eller er han rett og slett fortsatt levende?
Fra redaksjonen:
Vi kommer her med hva som sies fra Russland:

MOSKVA, 3. april. /TASS/: Det russiske forsvarsdepartementet benektet anklagene fra Kiev-regimet for angivelig å ha drept sivile i landsbyen Bucha, Kiev-regionen, og kalte bilder og videoopptak fra Bucha en til produksjon av Kiev-regimet for vestlige medier. «Alle fotografiene og videomaterialet publisert av Kiev-regimet, som angivelig vitner om en slags» forbrytelser «av russiske tjenestemenn i byen Bucha, Kiev-regionen, er en til provokasjon,» sa militæravdelingen.» Tjenestemennene til de russiske væpnede styrker begikk ikke voldelige handlinger mot innbyggerne i bosetningen Bucha mens de var der, sa det russiske forsvarsdepartementet. «I løpet av tiden denne bosetningen var under kontroll av de russiske væpnede styrkene, led ikke en eneste lokal innbygger av noen voldelige handlinger» sa departementet.

De bemerket også at hele tiden mens byen var under kontroll av de russiske væpnede styrkene, ble den sørlige utkanten av byen, inkludert boligområder, avfyrt døgnet rundt av ukrainske tropper fra stort kaliber artilleri, stridsvogner og fleroppskytingsraketter.

Avdelingen bemerket at innbyggerne i Bucha beveget seg fritt rundt i byen mens den var under kontroll av de russiske væpnede styrker. «Hele tiden mens byen var under kontroll av de russiske væpnede styrkene, og enda mer etter, frem til i dag, i Bucha, beveget lokale innbyggere seg fritt rundt i byen og brukte mobilkommunikasjon» bemerket militæravdelingen.

Forsvarsdepartementet understreket at russiske tjenestemenn leverte 452 tonn humanitær hjelp til bosetningene i Kiev-regionen. Russiske enheter forlot byen 30. mars. De russiske væpnede styrkene forlot helt landsbyen Bucha i Kiev-regionen 30. mars, mens «bevis på forbrytelser» dukket opp først på den fjerde dagen, da SBU-offiserer ankom byen, bemerket forsvarsdepartementet. «Vi vil spesielt merke oss at alle russiske enheter fullstendig forlot Bucha den 30. mars, dagen etter ansikt-til-ansikt samtalerunden mellom Russland og Ukraina i Tyrkia. Det er ingen russiske militære menn, men han nevnte ikke engang. alle lokale innbyggere skutt i gatene med hendene bundet,» sa avdelingen.

Avdelingen rapporterte at borgermesteren i Bucha 31. mars bekreftet at det ikke var russiske soldater i byen, og borgermesteren nevnte ikke lokale innbyggere skutt på gata.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • ‘Jeg krever nye å strengere sanksjoner fra G7-landene nå, sier Kuleba. ;-)
  Naboer: – Russiske soldater skjøt uten grunn.
  BBC skriver at de drepte i gaten i Butsja er i sivile klær, flere av personene er bundet på hendene.
  Disse menneskene var bare ute og gikk. Russiske soldater skjøt dem uten grunn. Bang! ‘
  https://www.nrk.no/urix/massegrav-funnet-_-flere-krever-at-putin-etterforskes-for-krigsforbrytelser-1.15918704

  «Tidsvitner» er det alltid rom for. Om fortellingene ikke henger på greip, spiller ingen rolle.
  Og de skal være så usannsynlig grusomme som mulig, så vi slutter å tenke. Da kan vi innbilles enda mer tullball, (og dekke til «de godes» grusomheter ?)

  ‘ Har Nato noen grense for hva de kan se på?’
  https://www.nrk.no/urix/nrk-svarer_-spor-oss-om-krigen-mellom-russland-og-ukraina-1.15872579

  All propagandaløgnene vi blir foret med har denne hensikten :
  Nato MÅTTE gripe inn mot krigsforbrytelsene. ;-)

  Svar
 • Det er lurt å ligge helt stille når man spiller død.
  Ett av «likene» er litt ivrig til å komme seg på beina igjen
  drdanielleblumenthal.wordpress.com
  «RUSSLAND ønsker å forårsake global matkrise», påstår ukrainas premierminister Shmyhal, men det er jo det Biden drømmer om, å se tomme hyller og lite mat. Hvis Russland vil beholde korn og tenke på seg sjøl, helt fornuftig.

  Svar
 • Det smarteste «uavhengige» land (fra Washington imperialismen) kan gjøre nå er å bryte absolutt alle «relasjoner» de har med denne «Satans organisasjon».
  USA burde settes i «skammekroken» og ikke slippes til noe sted i verden. Alle amerikanske militærbaser utenlands bør legges ned, og soldatene der bør bli fortalt at det er behov for dem i Amerika, at det sivile folket der trenger beskyttelse mot «elitenes» overgrep, og at de bør hjelpe til med å sette «elitene» på tiltalebenken for deres misgjerninger.
  Derved ville også andre land bli «frigjort» fra jern-grepet som WEF’s YGL «yngel» har på andre lands styrende organer, og disse kunne da på selvstendig basis «ordne opp» i rotet, for et fremme av en moralsk verden hvor selvbestemmelsesrett, ytringsfrihet, menneskerettigheter og frihet er normalen, blandt land og blandt folk.

  Svar
 • Krig uten lik ?

  Svar
  • Er det Morten Jentoft som har lagt seg ned der ? Du så vel NRK-logoen på jakken hans Tor Bugge ? Morten Jentoft er vel betalt av CIA ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå kommer innrømmelsene.

Korona-Lockdown var fullstendig mislykket.

Forrige innlegg

Stikk i strid med det som påstås:

Den globale oppvarmingen fremmer landbrukssproduksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.