POSTED IN Media, Ytringsfrihet

Paul Craig Roberts

USA har ikke lenger frie medier.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Washington Post: Stemmen til CIA.

Av Paul Craig Roberts

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Washington Post har alltid vært en CIA-ressurs.

CIA brukte Washington Post til å organisere Watergate-historien som ble brukt til å fordrive president Nixon ut av embetet. CIA ville ha Nixon vekk fordi Nixon truet budsjettet til det militære/sikkerhets-komplekset og for å få til avtaler om våpenkontroll med Sovjet-Unionen og ved å åpne for Kina.

CIA turde ikke ta livet av Nixon fordi de var mistenkte for å ha tatt livet av president Kennedy og broren, senator Kennedy. Så CIA brukte Washington Post for å ta livet av Nixon politisk.

Hele historien til Washington Post besto av «fake news».

Siste nytt i fake news er desinformasjons-historien som påstår at tilbaketrekkingen av russiske tropper er en «overlagt taktikk for å villede De Forente Stater og andre verdensmakter» om Russlands planlagte invasjon av Ukraina. «Anonyme etterretnings-kilder» (CIA) er oppgitt som kilde.

Først av alt, de russiske soldatene deltok i en øvelse, ikke i en invasjons-plan.

Men se bort fra dette og spør deg selv hva er vitsen for Russland til å skjule sine planer?n Dersom Russland vil invadere Ukraina er det ingen i verden som kan gjøre noe med det. Så hvorfor skal de skjule det?

Slik det er nå, med satellitter på himmelen som kan vise konsentrerte styrker, kan man ikke skjule en invasjon. Den prostituerte pressen som skriver historiene, og CIA som dikterer dem, bruker tankegangen fra andre verdenskrig, som om moderne overvåknings-kapasitet ikke eksisterer.

Spør deg selv hvorfor Russland skulle behøve å få til et «falsk flagg»-angrep for å kunne rettferdiggjøre en invasjon i Ukraina. Dersom Russland vil ha Ukraina så har Russland nok av grunner til det.

Én grunn å hindre at Ukraina blir medlem av NATO og vert for USAs missil-baser ved Russlands genser. En annen grunn er at Ukraina er en del av Russland og var det i 300 år, helt til amerikanerne fikk brutt opp enheten da Russland var for svake til å gjøre noe med det.

Nok en grunn er at Ukraina ikke har overholdt Minsk-avtalen og fortsetter å angripe den russiske befolkningen i Donbass-regionen.

Faktisk så trenger ikke Russland noen unnskyldning – ingen kan stanse dem.

Spør deg selv hva som skulle være hensikten med en unnskyldning. Uansett hvor god den måtte være så vil ikke Washington og NATO tro på den. Faktisk vil én grunn være verre enn ingen grunn, fordi en unnskyldning til invasjon simpelthen vil være  resultatet  av endeløse avvisninger av enhver grunn de måtte ha. 

Hvis jeg var Putin og ønsket meg Ukraina vill jeg bare ta det. Jeg ville si: Dere amerikanere tok Irak og Libya. Israelerne stjal Palestina. Og jeg tar Ukraina.

Det virkelige spørsmålet vil den prostituerte pressen aldri vil skrive om.

Vil alt dette fokuset på en tenkt russisk invasjon av Ukraina ta oppmerksomheten vekk fra de 150 000 ukrainske soldatene ved grensen til Donbass, og at Ukraina forbereder seg på å invadere republikkene Donetsk og Lugansk – de som brøt med Ukraina – og som nå evakuerer innbyggere til Russland i påvente av en ukrainsk invasjon?

USA har ikke lenger noen medier. De har bare propaganda for det militære/sikkerhets-komplekset, for den farmasøytiske industrien og den globale eliten. Det er umulig å vrenge et sant ord ut fra mediene i USA.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert av derimot.no

Forsidebilde: Creative Christians1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 523 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • FRIHET NÅ !!!!!!
  23 februar 2022 9:45

  Mangel på frie medier gjelder ikke bare USA, dette gjelder for HELE verden og Norge er mye hardere rammet enn de fleste land med den rene løgn og propaganda fabrikken NRK i spissen…. For å ha et faktisk fungerende demokrati så MÅ man ha fri og uavhengig presse som formidler objektive nyheter og ikke løgner og propaganda, slik det er nå så er demokratiet totalt død over hele verden.

  Svar
 • «Dere amerikanere tok Irak og Libya. Israelerne stjal Palestina. Og jeg tar Ukraina.»

  Med en forskjell av at USA bombet i stykker Irak og Libya. Nasjoner langt borte fra amerikanske landområder eller Europa/Nato. I nærhet til Israel som ønsker et stor-Israel riktignok….

  Svar
 • Heller ikke sosiale medier er frie, heller ikke søkemotorer. Nettsteder som ikke er stuerene gi knapt treff på søk, og sosiale medier fjerner sitater fra anerkjente forfattere og nobel-pris vinnerne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Kan Professor Arne Burkhardt ha rett?

Angriper covid-vaksinene i noen tilfeller immunsystemet?

Previous Post

Det går ikke USA/Natos vei i Ukraina.

Kommer et militærkupp i Kiev?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.