POSTED IN Coronavaksiner

Paul Craig Roberts:

Pfizer visste om helse-konsekvensene av vaksinering. Derfor hemmelighold.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mordene de utførte

Bevisene er avgjørende: Covid-vaksinasjon var massemord

Som leserne vet, er jeg bekymret for at de neokonservatives arbied for amerikansk hegemoni er veien mot atomkrig. Men vi møter også undergang fra andre retninger. I denne spalten deler jeg tanker om bruken av orkestrerte pandemier for å ødelegge økonomisk uavhengighet og sivil frihet og for å redusere verdensbefolkningen, et erklært mål for Bill Gates og Klaus Schwab. I påfølgende spalter vil jeg ta for meg andre trusler som ikke omtales.

Professor Michel Chossudovsky, emeritusprofessor ved University of Ottawa og grunnlegger og direktør for Center for Research on Globalization, har et viktig poeng. Injeksjonen av et farlig stoff i en stor prosentandel av verdens befolkning var ikke en feil, men en forsettlig drapshandling .  

Pfizer og US Food and Drug Administration (FDA), som skulle beskytte folkehelsen, visste i februar 2021 at Covid-«vaksinen» som ble tatt i bruk i midten av desember 2020 var dødelig og i henhold til loven burde ha blitt tilbakekalt. 

Pfizers egne interne dokumenter registrerte 1200 dødsfall fra vaksinen og titusenvis av uheldige helseeffekter, inkludert hjertesykdommer og spontane aborter over en periode på to måneder. Forstå dette. Rapporten, som skulle være innelåst i 75 år, ble frigjort til FDA som følge av en føderal rettskjennelse . Det er Pfizers egen interne rapport. Det er ikke en rapport fra uavhengige medisinske forskere som noen «faktasjekkere» kan merkes som «feilinformasjon».

Rapporten er nå offentlig. Etter loven, ettersom Pfizer og FDA visste at «vaksinen» var farlig for liv og helse og ikke husket den, begikk de drap. 

Problemet for oss er de manglende anklagene for drap på Pfizer-ledere og FDA-tjenestemenn som er ansvarlige for dødsfall og skader til millioner av mennesker.

Siden den prostituerte pressen er fullstendig medskyldige i massemordet, kam en ikke forvente oppmerksomhet fra media til den utgitte Pfizer-rapporten, selv om innholdet støttes av den ekstraordinære økningen i økte dødsfall i hvert vaksinerte land etter vaksinasjonskampanjen. Dr. Michael Yeadon, tidligere visepresident og Chief Science Officer i Pfizer har sagt at i tillegg til dødsfall, infertilitet og skader fra «vaksinen», er effekten av «vaksinen» også å svekke immunsystemet alvorlig, og dermed gjøre alle injiserte mottakelige for sykelighet fra sykdommer. 

Food and Drug Administration er en etat innen det føderale amerikanske Helse- og sosialdepartementet, og er ansvarlig for regulering og kontroll av mat, dyrefôr, legemidler, kosttilskudd, kosmetikk, medisinsk utstyr og blodprodukter i USA. Wikipedia

Ikke forvent at Kongressen eller Executive Branch skal gjøre noe. Medlemmer av huset og senatet er avhengige av kampanjebidrag, og Big Pharma er tunge bidragsytere. FDA er en markedsføringsagent for Big Pharma.

Ikke forvent at legestanden gjør noe.  Big Pharma er ansvarlig for 70% av medisinske forskningsbevilgninger. Medisinske forskere kommer ikke til å bite hånden som mater dem. Tidligere redaktører av New England Journal of Medicine og The Lancet har sagt at de ikke har tillit til forskningen som er rapportert i tidsskriftene fordi 70 % av artiklene er finansiert av Big Pharma.   Big Pharma er også en stor giver til medisinske skoler.   FDA, som alle reguleringsorganer, er fanget opp og drevet av de de skal regulere.

Peter Koenig

Peter Koenig, tidligere tilknyttet Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO) konkluderer med at vi står overfor «en klar eugenikkagenda, masseavfolkning, uten sidestykke».  

Vi burde være livredde for at Bill Gates, WHO, og det kjøpte og betalte Johns Hopkins Center for Health Security nylig (23. oktober 2022) for to måneder siden fullførte en simulering av neste pandemi. Se dette .  

Husk at «Covid-pandemien» ble innledet av en lignende simulering rett før utgivelsen av Covid-viruset.   En nederlandsk ekspert har avslørt at planen er på plass for 10 år med smittsomme pandemier for å bane vei for den store tilbakestillingen.

Husk at Covid-viruset var et produkt av mange års forskning finansiert delvis av Fauci ved NIH. National Institute of Health, red) 

Husk at Covid-testsett ble produsert år før Covid-pandemien. Tydeligvis visste noen på forhånd at en pandemi var på vei.

Husk at Fauci og Bill Gates spådde et par år i forveien at det snart ville komme en smittsom sykdomspandemi. Husk at det ikke er mulig å vite på forhånd at et nytt smittsomt virus kommer til å dukke opp og være tilstrekkelig smittsomt til å resultere i en pandemi. 

Før du lar hjernevasken bestemme tenkningen din slik at du avviser fakta som en konspirasjonsteori, spør deg selv hvordan det er mulig at så mange biter som passer sammen er en tilfeldighet.

Siden det ikke er noen medier, få uavhengige politikere og en godtroende og uvitende befolkning, hva er muligheten for å stoppe de tvangstiltakene som vil komme gjennom frykt og som vil føre til livegenskap og slaveri gjennom The Great Reset?  Eliter forpliktet til en ideologi har bestemt at de har moralsk rett til å ta over livene våre. Elitene vet at sauene vil underkaste seg. Frykt vil styre dem.

Twitter forhindret eksperter i å snakke mot den katastrofale Covid-protokollen, se denne .

Paul Craig Roberts er en anerkjent forfatter og akademiker, styreleder for The Institute for Political Economy hvor denne artikkelen   opprinnelig ble publisert. Dr. Roberts var tidligere assisterende redaktør og spaltist for The Wall Street Journal. Han var assisterende sekretær for finansdepartementet for økonomisk politikk under Reagan-administrasjonen. Han er en jevnlig bidragsyter til Global Research. 

Forsidebilde: Meg Jerrard1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 742 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Verden er blitt ganske forskrudd når godt betalte Verdens HelseOrganisasjon er menneskehetens verste trussel, de vil drepe oss, diskuterer hvordan i simulerte generalprøver.

  Svar
 • Landets største katastrofe, Gro H. Brundtland, har ledet WHO. Hvorfor er hun stille? Hvilket djevelsk opplegg var hun med på å forberede? Hvorfor advarer hun ikke sitt folk? Hun bosatte seg på den franske riviera, men kom hjem for hofteoperasjon. 5 år var hun øverste ansvarlig for WHO. Ironisk og korrupt nok fikk hun samme år som hun avgikk (2003) en utmerkelse som het «Policy leader of the year» som takk for sin innsats mot den Fauci-skapte SARS-virus utbruddet.

  Svar
 • Erna Solberg, Bent Høie, departement, stortinget, Helsedirektorat, Folkehelseinstitutt, alle visse det var gift de i engen vinnings hensikt presset på folk. Derfor hemmeligholdet. Norske myndigheter, Erna Solberg, Jonas Gahr Støre visste det som nå kommer frem i Pfizer-dokumentene i USA. Skal norske borgere stille godta at de slipper unna med sin forbrytelse, at de fortsetter som landets legitime ledere, klar til å medvirke til WHO`s planer om påfører folk nye pandemier?

  Svar
 • «Pfizers egne interne dokumenter registrerte 1200 dødsfall fra vaksinen og titusenvis av uheldige helseeffekter, inkludert hjertesykdommer og spontane aborter over en periode på to måneder. »

  Hvis dette er sant,….. er det jo en forferdelighet. Og hadde ikke blitt godkjent i noe annen medisinsk forskning når det gjelder legemidler.

  I Norge finnes ikke vaksineskader ifølge FHI, Nakstad og media.

  Så får vi følge med framover.

  Svar
 • At vi bør være livredde for Gates, Schwab, WHO etc. er nok riktig; andre som gjerne kan sove urolig er sånne som Nakstad og resten av FHI, for det kan komme en dag hvor disse neppe kan gå fritt på åpen gate uten bodyguard eller spise på restaurant uten å risikere å bli forgiftet med glass-skår og rottegift av personalet. Når de skadede, som Nakstad hevder ikke finnes, forstår hva de har blitt utsatt for, kan de bli farlige, særlig hvis rettsvesenet svikter, og de som har tapt alt ikke har mer å tape.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Stadig nye studier viser sammenhengen:

Hjertebetennelse og vaksiner.

Previous Post

Værstat får NRK til å endre
feil om isen i Arktis

Ikke tynnere havis de siste 10 åra

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.