POSTED IN Tyskland

Pass auf, mine venner.

Tyskland og hele Europa omgjøres til sosiale tikkende bomber.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne kommentaren til Jan Hårstad er enda mer aktuell i dag enn da vi publiserte den i vår.

Redaksjonen

Avskaffelse av ytringsfriheten trappes opp.

Av Jan Hårstad

Om den tyske Weimarrepublikken 1919-1933 skriver historikere at dens fasade var det parlamentariske demokrati (schein der demokrati) og under denne pågikk det en borgerkrig. Ikke en uke uten et attentat eller en likvidering.

   Enhver som måtte ha bittelitte grann greie på Europas moderne historie burde vite at det er Tyskland som er center stage i kraft av sin økonomi og sin industrielle kapasitet. Men i dette som i mye annet: akademikere og kronikkskribenter i Norge gjør karriere på å skjønnmale og romantisere Tyskland. Professor Bernt Hagtvet skrev at Tyskland var et strålende demokrati.

Den siste undersøkelsen viser at 79% av tyskerne tror at ytringsfrihet og demokrati er tiltagende truet. Tyskerne flest har også sluttet å se på offisielle Tv-debatter.

Weimarrepublikken er en uformell betegnelse på Tyskland i tiden fra 1918 frem til 1933. (Wikipedia) Weimar-republikken endte opp med Adolf Hitler. (Foto: Store Norske Leksikon)

Som skrekk og gru er det da Alternative für Deutschland som bykser fram i Partilandskapet på sitt program om fred i Ukraina og Ami go Home. Intet land i Europa er så til de grader militært okkupert av USA som Tyskland. Ramstein-basen er som et sår i psyken. Ikke så forunderlig at de hardrock ledende kaller seg «Ramstein.»

Den nåværende regjeringen av rød-grønne har da kapitulert til USA, til dyrking av det transatlantiske. Men det USA pålegger Tyskland av sanksjoner og krigsbistand til Ukraina ruinerer folket. Nå er det også lover på gang om hvordan man skulle fyre og med hvilke ovner.

I sin Quisling-biografi har Hans Fredrik Dahl noen sider om at HitlerTyskland planla å legge el-kabler fra Norge til tysk industri. Når en nå leser at det er Stadtwerke München som har eiermajoritet i ti norske vindparker! Og naturligvis: da har du en rekke typer av sorten Åslaug Haga som har blitt styrtrike på å fronte disse tyske selskapene som norske. De nyrike i Norge har skaffet seg formuer på å være et bindeledd mellom tysk kapital og norsk naturødeleggelse, også i Førdefjorden og Repparfjorden.

Mangt er helt uforståelig. Blar du i gamle DNTs årbøker fra 1920, ser du at det var ildsjeler i DNT som skjønte at den norske naturen var en helligdom som måtte beskyttes og vernes med alle midler. En rekke av våre største forfattere hadde nærmest et religiøst forhold til våre hav og fjell. Olav Aukrust skrev om hvor fjellånden led, Hans E. Kinck skrev om hesjer om helgenbilder. 

Nå er det bare urfolkene i verden som har et religiøst preget forhold til Moder Jord og til helvete går det også når sjelløse teknokrater skal styre dette med store inntekter.

Hvem eier og tjener på denne forurensningen av norsk natur.

Faen!  Det var jo ikke om dette jeg skulle skrive.

Tyskland er på vei mot en ny Weimar-tilstand. Dagens melding er at en Afd-politiker i Schleswig ble stukket ned av en iraker. I Bremen dukket det spontant opp et parti som heter Wut der Bürger, rasende borgere, siden Bremen har blitt et senter for MESSER-angrep.

Nordstadt i Dortmund er så dominert av kriminelle bander at politiet har gitt opp bydelen og i ramme alvor diskuteres det at hele Ruhr-gebiet like gjerne kan overføres til islamsk styre med Sharia-domstoler.

Det er ikke slik som Hans Rustad forsøker å innbille sine lesere: at Ukrainakrigen har samlet og forent EU/Nato. Tvert om: den har forvandlet hele Europa til masse tikkende bomber for bare få stater kan overleve under diktatene fra USA og Nato.

Tyskland sklir inn i Weimarmodus. Pass auf, mine venner.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Zelensky ble tildelt Karlsprisen for å samle Europa;
  du skal se han tildeles Nobels Fredspris også.
  Vi blir holdt for narr.

  Svar
 • «Nordstadt i Dortmund er så dominert av kriminelle bander at politiet har gitt opp bydelen .»

  ‘ ..Dette forteller oss at vi gjør klokt i å være forberedt på det meste og det verste. Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet.
  Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
  vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

  Svar
 • NATOs første generalsekretær Hastings Ismay er blitt kjent for ettertiden på grunn av at han sa organisasjonens oppgave var «å holde russerne ute, amerikanerne inne og tyskerne nede» (.. the Russians out, the Americans in, and the Germans down) -hvilket jo nesten helt var identisk med den egentlige årsaken til begge de forrige verdenskrigene. Innføringen av europeisk og spesielt tysk ubegrenset asylrett ble mye senere et tiltak for å gjøre situasjonen permanent ved å fryse Europa i en tilstand av indre problemer som aldri vil tillate at lendene, igjen spesielt Tyskland, kunne samle seg til enhet og samling mot den nåværende trans-atlantiske eliten basert på fiat pengesystemet av evig gjeld for evig avhengighet, altså reelt sett slaveri og lydighet.

  Svar
 • Northern Light.
  11 desember 2023 20:45

  Tysk Kardinal: «Massemigrasjon handler om å knuse nasjonene».

  Av Jan Sundstedt.
  Kardinal Gerhard Müller går ikke rundt grøten når han snakker om elitens hensikt med massemigrasjonen.

  Den tyske Kardinalen Gerhard Müller mener globalister bruker massemigrasjon for å ødelegge lands nasjonale identitet, og at eliten ved å normalisere abort og dødshjelp «bedriver folkemord», da de mener at jorden er overbefolket.

  I et intervju med LifeSiteNews, fortalte Müller om ideologiene bak globalismen og dens svært alvorlige konsekvenser.

  «Masseinnvandring handler ikke om å hjelpe mennesker, men om å knuse den nasjonale identiteten. De sier at nasjonal identitet er nasjonalisme, og har forårsaket alle krigene, så de sier at de er mot nasjonalisme, men de er egentlig mot nasjonen.

  Hvis nasjonalisme er årsak til krig, må vi spørre oss selv hvem som finansierer krigene og hvilke interesser som ligger bak. De ønsker at alle skal være fullstendig isolert og ikke skal være knyttet sammen av språk, kultur, familiebånd eller et hjemland der man føler seg hjemme», fortsatte han.

  Kardinalen mener videre at disse fiendtlige globalistene ønsker at alle skal være «uten kulturelle og religiøse røtter og identitet», og mener at elitene begår «folkemord» ved å fremme aborter og eutanasi.

  «Ofrene blir fremstilt som gjerningsmenn».
  Ifølge Müller mener eliten at jorden er overbefolket og at menneskeheten skader klimaet – og at de derfor prøver å normalisere abort og eutanasi som en del av et «utryddelsesprogram».

  – Og samtidig blir alle som kritiserer dette kalt nazister, av de som selv fremmer den morderiske nazistiske ideologien om at ‘makt gir rett’. Folkemordet som nå utføres beskyttes av propaganda, ved å likestille kritikerne med folket som begikk folkemordet i fortiden, la Kardinalen til.

  – Forvrengningen av deres logikk er å fremstille ofrene som gjerningsmenn. Hva er avfolkningsprogrammet annet enn en plan for å redusere antall mennesker gjennom vold?

  Kardinalen mener videre at nettopp karakteristikken «nazist» svært ofte brukes som en måte å undertrykke dissens, og er videre av den oppfatning at globalistene ser positivt på at selvmordsraten blant unge øker over hele verden – fordi dette også fører til til nedgang i folketallet.

  Fra Nya Dagbladet, publisert 8 desember 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Kardinal: ”Massmigrationen handlar om att krossa nationerna”.

  Kommentar:
  Kardinalen er overhode for 24 millioner katolikker i Tyskland, som utgjør 28,5% av den tyske befolkningen. Hvis alle katolikker i Tyskland er enig med Kardinalen, kan dette endre det politiske bildet betraktelig hvis de viser dette ved stemmeurnene.

  Svar
 • I “Hitler’s Table Talks” står det gjengitt en uttalelse av Hitler fra 2.8.1941: “Norge må nødvendigvis en gang bli sentrum for Nord-Europas elektriske kraftforsyning. På den måte vil nordmennene endelig få en europeisk misjon å oppfylle.”. I det tyske soldatbladet “Signal” far 1941 er det også omtalt planer for utbygging av strømnettet i Norge med eksport til Tyskland.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vestlig propaganda går på en ny smell:

Putin mottas som en konge i Midt-Østen.

Forrige innlegg

Er det slike folk som er våre ledere?

Må en være psykopat for å klatre helt til topps?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.