POSTED IN Norge

På papiret ser det fint ut.

I praksis er det en vits.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Memoarer fra testklinikken

Av leserinnlegg -18. november 2021

Av en tester i kafkaland.

Høsten 2020 ble jeg permittert fra min daværende jobb. Etter en stund som arbeidsledig fikk jeg tilbud om jobb på den kommunale testklinikken i byen. Jeg har ingen bakgrunn fra helse eller lignende, men har god erfaring innen data og IT. Da jeg har familie som jobber i helsesektoren ble jeg spurt om jeg ville drifte datasystemene på testklinikken. Dette takket jeg ja til.

Jeg har nå jobbet på korona-testklinikken i godt over ett år. Da jeg begynte var jeg i tvil om hva jeg skulle tro, nå har jeg ingen tvil lenger. Det er noe som er fryktelig galt her, og det ser bare ut til å bli verre.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er testklinikken-696x390.jpg

Inne på testklinikken har vi arbeidspulter med datamaskiner, som er fint og ryddig satt opp med 1-meters avstand. Når vi tar lunsj sammen klokken 11 stues alle inn på et 7 kvadratmeters rom, med 1cm fra hverandre. Her sitter vi som sild i tønne og spiser. Ingen syntes dette er noe rart, men jeg antar at korona ikke smitter i lunsjpausen. Vi har ingen vask på testklinikken. Den nærmeste vasken er på en bensinstasjon 100 meter oppe i veien. De er heldigvis hyggelige og lar oss bruke den.

Håndsprit har vi dog overalt. Det er plassert en beholder på hvert rom og lageret er stappfullt av dem. Det er helt umulig å holde en meters avstand inne på testklinikken, da testklinikken i seg selv er en liten arbeidsbrakke à la det man kan se på byggeplasser rundt om i Norge. Munnbindpåbudene kommer og går, ut ifra nasjonale og lokale tiltak. Jeg nekter å bruke munnbind, og det har for så vidt gått greit, bortsett fra noen stygge blikk og kommentarer. Jeg tror de føler at kompetansen min på pc er viktigere enn munnbindbruken, og derfor lar det gå.

Innimellom må jeg også jobbe ute i teltet med testing. Jeg kan ikke utføre testen personlig, da jeg ikke er utdannet helsepersonell, men jeg fungerer som assistent til sykepleieren som tar testen. Da står jeg med en liste og ber folk oppgi personnummeret sitt. Vi bruker også hurtigtester, der de som blir testet får svaret sitt så å si med en gang.

Det er en ting som plager meg mer enn noe annet. Jeg har enda til gode å se noen med en positiv test, som har noe mer sykdom enn helt milde forkjølelsessymptomer. Litt snørr i nesen og sår hals er det jeg tenker på da. De fleste har ingen symptomer i det hele tatt. Jeg ser folk med influensa (særlig eldre) som er veldig dårlige på daglig basis. De får som regel negativt svar på prøven sin.

Jeg er relativt ung, og kjenner også mange på høyskolen her i byen. Flere av vennene mine der har fått positive tester, da de har vært i et testregime regissert av kommunen. Jeg har snakket med flere av disse. Likheten slår meg. Alle har milde eller ingen symptomer. Når de får svaret på prøven sin reagerer de med overraskelse. Jeg har hørt så mange kommentarer som: «Oi det var bra dere sa fra, ellers hadde jeg vært ute blant folk» og lignende. Det er ingenting som tilsier at de er syke. Jeg skjønner ingenting. Det gjør ikke de heller.

Jeg har heller ikke tatt vaksinen, og kommer aldri til å gjøre det. Dette prinsippet står så sterkt for meg, og jeg er villig til å ta alle konsekvensene det medfører. Mine kolleger vet ikke at jeg ikke er vaksinert, og jeg lar være å si noe rett og slett for å spare meg for den konfrontasjonen.  Jeg er egentlig ingen vaksinemotstander. Jeg har vært gjennom barnevaksinasjonsprogrammet, og jeg har tatt vaksine når jeg har vært ute og reist tidligere.

Dette er ingen vanlig vaksine. Dette er genmodifisering, og ingen vet hvor dette vil føre oss i fremtiden. Jeg er ikke villig til å ta den sjansen med kroppen min. Jeg nekter å være et testobjekt for store legemiddelfirmaer som jeg vet ikke har mitt velvære i tankene. Disse selskapene styres utelukkende av profitt. Hvordan kan folk som aldri ville spist en fleinsopp, frivillig og gladelig la seg injisere med noe ikke engang helsemyndighetene vet hva inneholder.

Jeg har heller ikke vært syk en eneste gang i min tid på testklinikken, og jeg bryr meg ikke mye om smittevernrådene. Det er så rart at jeg ikke har blitt smittet etter over et år der.

Magefølelsen min rundt alt det som skjer nå, er så utrolig dårlig. Det skremmer meg virkelig og jeg tror ikke testingen har noe med sykdom å gjøre. Jeg tror det handler om innsamling av bio-materiale, men det er mye her i verden jeg ikke ser og kan ikke si det for sikkert.

Det jeg ønsker med denne teksten, er få folk til å prøve å tenke litt selv. Den er helt ærlig fra min side, og jeg prøver å få fram litt av dobbeltmoralen i helsevesenet, hvor jeg føler det å følge reglene er mye viktigere enn å passe på å ikke smitte noen. Reglene gjelder liksom bare noen ganger.

Jeg skjønner ikke hva som skjer med verden, og jeg frykter en fremtid med koronapass, segregering, kontroll og helsefascisme på sitt verste. Fremtiden ser dessverre svært mørk ut. Jeg håper virkelig at boblen sprekker før det er for sent, og det gjør meg trist at mesteparten av befolkningen ser ut til å følge regjeringens råd og regler blindt. Jeg har de beste intensjoner når jeg skriver dette, og håper folk vil sette pris på litt innsikt i hvordan det egentlig er å jobbe på en kommunal testklinikk.

Artikkelforfatteren har bedt om å få være anonym, og det er et ønske vi godtar, siden både ytringsfriheten, jobbsikkerheten, de faglige rettighetene og de demokratiske rettighetene er så utsatt og undergravd som de er.

Red.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Katrina Berban

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • » Det skremmer meg virkelig og jeg tror ikke testingen har noe med sykdom å gjøre».

  Det som skremmer meg mest, er at det kanskje har med konformitet, og idioti, å gjøre.
  Fra topp til bunn.
  Og en tiltro til » ledere» og offentlig ansatte som har fått mer makt enn de bør ha. Og en befolkning, i et demokrati, som bør fratas stemmeretten siden de ikke søker mer informasjon, og eventuelt gjør oppgjør, når de blir fratatt Grunnlovsrettigheter.
  Hvem/hva blir det neste?
  Tvunget medlemskap i EU?
  En verden, En leder, og En valuta?

  Hva slags » KRISE», og/eller forvirring, kommer snart, for å skremme og passivisere befolkningen til total lydighet?

  Svar
 • PCR-testen vart av dens oppfinnar Kary Mullis fråråda å bruke som diagnoseverktøy. Den har heile tida vore berebjelken i dette narrespelet. Ein har med ein haug «positive» PCR-testar frå friske menneske fabrikkert smittebølgje etter smittebølgje og skremt folk frå sans og samling. Og dette held fram også når det blir fleire og fleire fullvaksinerte. Eg trur dei byrjar å få eit forklaringsproblem no.

  Svar
 • Takker for leserinnlegget. greit å vite hva du har opplevd der. Også skremt av folks uvitenhet og deres uvilje mot å sette seg selv inn i tingenes tilstand. Opplever det hele som svært skremmende.

  Svar
 • Takk for denne posten.

  Svar
 • Ragnar Steiner
  16 desember 2021 1:04

  Takk for innlegget!
  Jeg er overbevist om at bobla sprekker, den har begynt å sprekke allerede! Om du ser til Østerrike vil du oppdage, at det er nærmest daglig demonstrasjoner, daværende statsminister (Kanzler Kurz) m.fl. måtte trekke seg pga av løgn og korrupsjonsanklager, ny statsminister ble satt inn, også han trakk seg for noen uker tilbake og den tredje er på plass og høster stor, stor kritikk og folk protesterer mot bla. koronapolitikken, lockdown for uvaksinerte, vaksinetvang på nyåret med bøter og fengselstraff, alt vinket gjennom av de etablerte partiene, utenom partiet FPÖ (frihetspartiet Österreich).
  Dette partiet er eneste opposisjonspartiet som fortjener navnet sitt! Medlemmene står i spissen av store demonstrasjoner mot covid- tiltakene, de informerer, setter ord på galskapen, og de støtter folk som har blitt utsatt for repessalier ifm covid- straffesystemet!

  Her skjer det mye, deler av legestanden og helsepersonell har gått på gata og kritiserer usaklig håndtering og bevisst feilbruk av datamateriale vedr. vaksinebivirkninger osv, osv!

  Dette Covid- spøkelset går i oppløsning, og sammen vil klimahysteriet gå i oppløsning, bla.!

  Morsomt blir det allikevel ikke vil jeg påstå, fordi kapitalismen er bankrott, og har vært det lenge! Alle disse narrativene skulle dekke over, sløre til sannheten og skjule WEF- mafiaens agenda!

  De er avslørt og de kjemper en bitter kamp nå, og vi kan bare håpe at de ikke er gale nok til å utløse en krig i Europa!

  Kaoset vil nok øke og mange vil lide kraftig, slik som vi ser i dag allerede! Skyhøye strømpriser, skyhøye drivstoffpriser, gjødselsprisene skyter i været, matvareprisene øker kraftig …….. osv, osv

  Vi fortsetter, informerer hverandre og kjemper kampen i nærmiljøet, gjennom samtaler, saklig argumentasjon, provokasjoner og høylytt protest!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

New Zeeland:

Nå settes politiet inn mot uvaksinerte, de nye «jødene».

Forrige innlegg

Om å knuse en vegg med slegge for å slå i en stift.

Var nedstengningene unødvendige?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.