POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19

Overdødelighet i Storbritannia.

Forårsaket av effekten av nedstengninger og vaksiner.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Britiske medier: Nedstengninger og vaksinasjoner forårsaker flere dødsfall enn Covid

Innlegget er hentet fra Politikeren

Det er ikke uvanlig i farmasøytisk medisin at behandlingen er farligere enn sykdommen. For eksempel viste en evaluering av 1567 typer medisinske intervensjoner at bare 5,4 % gir fordeler, men 8,1 % forårsaker skade . Imidlertid har det aldri vært inngrep som forårsaker så alvorlig skade som i den nylige pandemien som ble erklært av WHO.

I følge offisiell statistikk dør nå flere mennesker i Storbritannia av virkningene av nedstengningen enn av Covid. Sarah Knapton, Telegraphs vitenskapsredaktør, rapporterer :

«Storbritannia er midt i en ny stille helsekrise.

I 14 av de siste 15 ukene har England og Wales i gjennomsnitt vært rundt 1000 ekstra dødsfall i uken, hvorav ingen kan tilskrives Covid.

Hvis den nåværende utviklingen fortsetter, vil antallet ytterligere ikke-Covid-dødsfall snart overstige antallet dødsfall fra viruset i år – og være enda dødeligere enn Omicron-bølgen.»

En annen artikkel i Telegraph lyder :

Office for National Statistics (ONS) overskytende dødstall viser at rundt 1000 flere mennesker enn vanlig dør hver uke av andre sykdommer enn viruset.

The Telegraph fikk vite at helsedepartementet har beordret en undersøkelse av tallene i frykt for at dødsfallene er knyttet til forsinkelser og utsettelse av behandling for sykdommer som kreft, diabetes og hjertesykdom.

I løpet av de siste to månedene har antallet ikke-Covid-dødsfall overskredet antallet dødsfall relatert til viruset mange ganger. Dette kommer midt i fornyede krav om Covid-tiltak som å kreve at ansiktsmasker skal brukes om vinteren.

Imidlertid tyder tallene på at landet står overfor en ny stille helsekrise mer relatert til responsen på pandemien enn selve viruset.

Daily Mail skriver i sin nettutgave :

“Av disse skyldtes 469 dødsfall Covid, mens de resterende 881 dødsfallene var ‘uløste’. Siden begynnelsen av juni er det registrert nesten 10 000 flere ikke-Covid-relaterte dødsfall enn gjennomsnittet på fem år, det er omtrent 1 089 i uken.

Dette tallet er mer enn tre ganger antallet mennesker som døde av Covid i samme periode (2 811).

Overraskende nok kom ingen i de to mediene på ideen om å tilskrive den enorme overdødeligheten ikke bare til nedstengningene, men også konsekvensene av vaksinasjonskampanjen. Denne typen overdødelighet kan observeres i mange land og kan vanligvis tydelig knyttes til vaksinasjonskampanjen, slik det nylig ble vist for Østerrike .

Imidlertid gir et avsnitt i Telegraph en sterk indikasjon:

På spørsmål fra The Telegraph innrømmet helsedepartementet at det hadde bedt kontoret for helseforbedring og ulikheter om å undersøke tallene og fant ut at de fleste tilfeller var knyttet til hjerteinfarkt, hjerneslag og diabetes som stort sett kunne forebygges.

dr Charmaine Griffiths, administrerende direktør i British Heart Foundation, sa: “Vi er dypt bekymret over de tidlige resultatene som viser at det høye antallet dødsfall de siste månedene ser ut til å skyldes hjerte- og karsykdommer.”

Data fra Israel og Tyskland har vist at antallet nødanrop for hjerteinfarkt og slag økte drastisk med oppstart av vaksinasjon. En studie fra Thailand viste nylig at hjertesykdom var påviselig hos nesten 30 % av unge som ble undersøkt etter vaksinasjonen. Problemet med dette er at selv om symptomene forsvinner, leges ikke skadene på hjertet. Så det er permanent langsiktig skade, som er en av hovedårsakene til SADS (Sudden Adult Deaths Syndrome – leger er flinke til å komme på navn, men ikke en løsning eller kur).

Men en annen observasjon er interessant, som TKP har rapportert om flere ganger, sist fra Berlin : det er tilsynelatende drastisk mangel på leger, pasienter blir ikke behandlet i det hele tatt eller ikke lenger i god tid.

The Telegraph bekrefter problemet, som er veldig tydelig fra grafen:

“Denne uken ble Health Service Journal lekket et internt notat fra Royal Albert Edward Infirmary i Wigan, som advarer om at det er “stadig oftere” at pasienter dør på akuttmottak mens de venter på behandling .

Behandlingen av koronainfeksjoner med lockdowns, obligatoriske masker, karantene, konstant hånddesinfeksjon, skole- og bedriftsstenginger, hold avstand, massetester og obligatorisk vaksinasjon med ekstremt farlige og skadelige genmanipulerte preparater – feilaktig kalt vaksiner – har ført til en katastrofe uten sidestykke. .

Koronavirusene har vært med oss ​​i århundrer, og de er jevnlig en del av vinterens smittebølger. Mange forskere og leger som John PA Ioannidis eller Dr. Wolfgang Wodarg eller nobelprisvinner prof. Michael Levitt påpekte allerede i begynnelsen av 2020 før pandemien ble erklært.

Behandlingen viser seg i økende grad å være betydelig farligere enn sykdommen.

Forsidebilde: Kelly Sikkema1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 693 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Høyere dødelighet etter denne plandemien kan nok ikke kun tilskrives vaksineskader men også generelle forstyrrelser i både immunitet og velvære, (psykiske problemer) grunnet isolasjon !

  Dersom immunforsvaret vårt forskånes fra utfordringer fra omverdenen (andre virus, bakterier osv) over tid, vil immunforsvaret vårt bygges ned, og uten disse utfordringene vi vanligvis utsettes for i det daglige vil immunforsvaret vårt forverres og etter hvert bli mer og mer sårbart fra selv ufarlige bakterier og virus ! (Kjent Biologi) Vi vil se mer til dette !

  God Helg

  Svar
 • Under en legestreik i USA for et par tiår siden gikk antall døde i befolkningen ned. 😉

  Svar
  • Statistisk kan Ingen medikamentell (kjemisk) behandling & kirurgisk teknikk for den saks skyld påvise å ha økt vår generelle forventet levealder !
   Fakta er at siden «leger» begynte å bruke kjemisk behandling har Ingen generasjon har fått betydelig økt levetid, (heller det motsatte i enkelte tilfeller) ! – Et tankekors 😉

   Svar
 • Akk, ja. Det er godt at det ‘ forskes’. 😉

  ‘FHI: Forskning viser at gravide må fortsette å koronavaksinere seg.
  Det ble registrert fire dødsfall på grunn av covid-19. Tre av dem var uvaksinerte og en av dem hadde fått en vaksinedose.
  Overlegen understreker at de fleste gravide som blir smittet, har milde symptomer og føder friske barn.’
  forskning.no/graviditet-ntb/fhi-forskning-viser-at-gravide-ma-fortsette-a-koronavaksinere-seg/2069594

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det går ikke USA/Natos vei i Ukraina.

Kommer et militærkupp i Kiev?

Previous Post

Pepe Escobar:

Verden er i stor endring. Spenn på sikkerhetsbeltene!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.