POSTED IN Virkelighetsforståelse

Ondskapens triangel:

USA- Nato – EU

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ondskapens imperie: US-NATO-EU

Av Olav Boye

Olav Boye – tidligere leder Drammen Arbeiderparti, tidligere leder i LO-Drammen og tidligere generalsekretær i Internasjonale Grafiske Føderasjon.

Mine faglige og politiske venner i Serbia, Syria og Libya, ser på US-NATO-EU som en kriminell krigsmakt, som har massakrert 4.5 millioner i de seneste årene i land som spesielt USA ikke liker. De ser på US-NATO-EU som ondskapens imperie, for å bruke et uttrykk fra Ronald Reagan. I disse dager bygges opp globale nettverk som BRICS, som ønsker en annen politikk enn den såkalte vestlige imperialistiske verden. I tillegg til de fem BRICS statene: Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika, er det 44 andre stater som har meldt sin interesse, blant annet Iran, Saudi-Arabia, Argentina og Indonesia. De går for avdollarisering av internasjonal handel og finansiering, som utvilsomt vil skade USA.

USA har i årevis brukt mer penger til krigføring enn de har råd til. Igjen har landet gått tomt for penger, i verste fall vil ikke offentlig ansatte få sine lønninger i neste uke. USA ser solnedgangen for sin sterke økonomiske og militære situasjon, som de har hatt siden 2. verdenskrig. I en slik situasjon blir det meningsløst at USA sender sitt største krigsskip til Oslo. I følge våre politikere er de her for å vise at de skaper trygghet og sikkerhet for det norske folk. Kanskje det er grunn til å tro at de er her for å takke Norges regjering og Storting for det norske bidraget i terroraksjonen mot Nord Stream I og II. Denne krigshandlingen fra USA og Norge har skapt store økonomiske problemer for Tyskland og EU-området, i tillegg til tilbakeslagene fra US-NATO-EUs sanksjoner mot Russland. Ingen tar ansvar for denne terroren, hverken i USA eller Norge.

Norge har hatt grense til Russland gjennom hundrevis av år, men de har aldri vært en trussel mot Norge. Det er de heller ikke i dag. Når USA sender angrepsmaskinen USS Gerald R. Ford til Oslo og Nord-Europa, må vi se det som en del av US-NATO-EUs systematiske forsøk på å svekke Russland og i neste omgang Kina. USA har vedtatt planer får å dele opp Russland i 7 til 20 stater, slik at deres flernasjonale selskaper kan få tilgang til Russlands enorme ressurser, som olje, gass og mineraler.

Krigens i Ukraina har flere årsaker, NATOs utvidelse til Russlands grenser, forsøk på å få Ukraina med i NATO og Ukrainas krig mot egen russisk befolkning. Når Sovjetunionen ble Russland og Warszawapakten ble oppløst, skulle NATO også bli nedlagt. I stedet skulle US-NATO-EU gått med på Russlands forslag om en all-europeisk sikkerhetsordning. En slik plan var sjølsagt i strid med den vestlige imperialismen. En all-europeisk sikkerhets-ordning vil utvilsomt ført til at konflikten i Ukraina ville bli løst med diplomati. 

Her sitter Stepan Bandera sammen med sine venner under 2. verdenskrig. Han hylles av dagens ukrainske myndigheter, men i våre medier viskes dette ut, for da er det ikke demokrati Norge kjemper for, men ukrainsk nazisme.

Ukraina har i dag et fascist-regime, spesielt etter det amerikansk styrte kuppet som avsatt den lovlig valgte presidenten i 2014. Det kriminelle CIA har vært i ukrainsk område siden 1950-tallet i samarbeid med fascistiske grupper med bakgrunn i krigsforbryteren Bandera, som samarbeidet med de tyske okkupantene og utførte drap på titusenvis av jøder, polakker, ukrainere og russere.  Når Sovjetunionen ble delt i flere sjølstendige stater, ble det utført et dårlig politisk håndverk fra president Jeltsin og hans folk. Mest åpenbart er det at Krim skulle vært tilbake i Russland. Et annet problem var millioner av etniske russere som levde i Ukraina, som spesielt fascistene vil jage ut av landet. Den tidligere statsministeren og straffedømte Julia Tymoszenko uttalte at alle russere skal ut av Ukraina, om nødvendig skal de drepes med atomvåpen. De fascistiske partiene har begrenset oppslutning i meningsmålinger, men de har kontroll med både militæret og rettsapparatet. President Zelensky må vise hensyn til deres politiske krav, ved å forby politiske partier, russisk kultur og språk og omfattende angrep velferd og faglige rettigheter.

Russlands militæraksjon i 2022 var en nødvendighet for å stoppe de fascistiske styrkene som allerede hadde drept mer enn 14.000 etiske russere i Donbassområde. Vladimir Putin, Russland redningsmann etter de ødeleggende 1990-årene, hadde ikke noe valg. Russlands mål er å redde den russiske befolkningen og fjerne de fascistiske militæravdelinger og partiorganisasjoner. Angrepene på etniske russere startet etter kuppet i 2014 og det ble en borgerkrig. Russerne i Donbass organiserte militær motstand og opprettet to uavhengige stater, som ville bli en del av den russiske føderasjon. 

I dag er krigen i Ukraina mellom US-NATO-EU med bruk av ukrainske tropper og stort innslag av militære og utstyr fra USA og NATO-landene. Den ukrainske presidenten Zelensky etterspør om stadig mer våpen, men sannheten er at 70 % av våpnene fra US-NATO-EU, inkludert Norge, aldri kommer fra til frontene. De havner i hendene på oligarkene og politikere, – deretter på det internasjonale våpenmarkedet. Det meste av den økonomiske støtten går i lommene til de samme korrupte oligarkene og politikere. Med bakgrunn i den informasjonen vi får fra blant annet amerikanske kilder, er det ingen tvil om at denne krigen kunne vært unngått hvis Ukraina og deres vestlige støttespillere hadde akseptert Minsk-avtalene, som Russland ga sin fulle støtte.

Det er ingen tvil om at det er US-NATO-EU som er hovedansvarlig for krigen i Ukraina. Norske media, som NATO-senderen på Marienlyst, feilinformerer det norsk folk daglige med sine løgner om hva som skjer. Alle norske politikere pøser ut penger og dødelig våpen til fascistregime i Ukraina, som bli brukt til å slakte sivilbefolkningen i eget land, fordi de snakker russisk. Det er ingen i US-NATO-EU som har anstendighet til å finne fram til sannheten. Det foreligger en rekke initiativ til fredsforhandlinger, som er avvist av Ukraina og US-NATO-EU. Hvor er fredsnasjonen Norge?

Tilbake til krigsskipet i Oslofjorden som er våre allierte og skal sikre vår frihet og våre verdier. USS Gerald R. Ford skal etter koseoppholdet i Oslo opp langs norskekysten med sine atomladninger om bord. Det er utvilsomt en del av strategien mot den russiske føderasjon. Slike hangarskip er en utdatert krigsform, som det er forholdsvis lett å sette ut av spill med moderne hypersoniske raketter, som både Russland og Kina har. 

Alle politikere i vårt land støtter bruk av enorme summer til militære fordi US-NATO-EU krever det av oss. Ingen stiller spørsmål om hva det norske militære blir brukt til, – rykker ut med tropper og fly når US-NATO-EU skal utføre sine imperialistiske krigsforbrytelser. Tiden er overmoderen for å se hva Norge er med på og bevege oss over på den rette siden av historien. Norge må ut av NATO, kaste ut fremmede tropper på baser i Norge og kartlegge CIAs virksomhet i Norge.

Vårt land er i en mørk situasjon med politikere uten kunnskap og vilje til å forstå hva ondskapens empire fører til. Jeg kjenner godt til situasjonen i Libya som hadde en solid velferdsstat og norsk terrorbombing basert på løgner som et enstemmig Storting aksepterte. Hvem stjal 44 tonn med gull fra Libya? Svaret er US-NATO-EU. Jeg har fortsatt kontakt med faglige og politiske venner som lever i elendigheten vi har skapt i Libya. 

Norge er med i NATO, så vi er i krig med Russland. Det er en skam å være norsk.

Redaksjonen har lag til bilde m/tekst

Forsidebilde: Lexica.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Undertegnede har i gjentatte kommentarer til bla Nettavisen og andre media, skrevet om det samme temaet. Resultatet er at man ikke lenger får anledning til å kommentere. Kommentarene var ikke på noe måte usaklig eller støtende, men basert på faktum, både historisk og nutid. Dette viser med all tydlighet at det norske samfunn er i endring og mørkere krefter tar over. Samtidig som befolkningen hjernevaskes til å tro noe alt annet. Derfor er sider som derimot.no særs viktige i tiden vi lever i.

  Svar
  • Thor Olav Brattensborg
   13 desember 2023 18:19

   Ja, står vi og USA bak Nord Stream sprengningen? Fordi det var den første versjonen så er det også mest sannsynlig riktig. Da var det et statskupp fra norsk side, og blir det helt avslørt så må vi betale hundre vis av milliarder av kroner i kompensasjon til Forbundsrepublikken.

   Svar
 • Jan Davidsen
  28 mai 2023 10:32

  Jeg skrev en kommentar på siden til Document om at Amerika var en krigshissig nasjon som ikke vil gi Russland fred. De vil krige helt til en av partene ligger nede – og det like gjerne bli Amerika i stede for Russland.

  Jeg skrev også at jeg har vært mye i Russland og møtt folk både i byer og på landet og har sett at det russiske folket er gjestmilde, imøtekommende og at de kun vil ha fred og trygghet for sine grenser. De har land og ressurser nok samt gode forbindelser østover

  Kommentaren ble slettet uten forklaring om hvorfor.

  Svar
  • Lues Tertiaria
   28 mai 2023 16:13

   Document er bunn falske tvers gjennom. Gudelige hyklere. På overflaten litt kritiske til Biden-regimet i USA m.m men støtter helhjertet opp om USA / NATOs stedfortrederkrig i Ukraina mot Russland, liker ikke positiv omtale av Russland, og sletter kommentarer som benevner styret i Ukraina for hva det er.

   Svar
  • wasan Totland
   13 desember 2023 17:22

   Det er mange som har rømt fra Document. Synd fordi det er egentlig en god del av de som arbeider der som er saklige og flinke. Rustad har ikke kontroll på dem. Hver gang Kent A skriver noe, og han skriver forsåvidt bra, er kommentarfeltet i ekstase med skamros.

   Svar
 • Kåre Magne
  28 mai 2023 23:25

  Interessant artikkel, Olav!
  Det er verdt å nevne at det også er negative (påvirknings)agenter på russisk side og de bakenforliggende kreftene i verden prøver å sette begge sidene i Ukraina-konflikten maksimalt opp mot hverandre og provosere mest mulig. Den offisielle motstandsbevegelsen skrev bl.a dette på sin hjemmeside (2012portal.blogspot.com) i februar 2022 da krigen i Ukraina startet (oversatt til norsk):
  «Fordi pandemiplanen deres mislyktes prøver de nå å konstruere en ny verdenskrig gjennom konflikten i Ukraina. Planen deres er å eskalere krigen til en atomkonflikt ved å provosere begge sider og redde rundt 1 million Illuminati-medlemmer til underjordiske bunkere.
  Her kan du se at de samme politikerne som promoterte coronavirus-Great Reset nå prøver å eskalere den ukrainske situasjonen til en verdenskrig:
  https://exploringrealhistory.blogspot.com/2021/12/part-5-global-crime-syndicatecesarini.html
  I noen kretser er planen deres kjent under kodenavnet Doom33, i andre kretser er den kjent som Z-plan eller PlanZ.
  På russisk side er en av hovedagentene deres patriark Kirill. Han var en KGB-agent under kodenavnet Mikhailov hvor han kom under jesuittinnflytelse. Det er også noen svarte (negative) nobilitetsagenter i toppsjiktet i det russiske militæret og de har kodenavnet til den russiske invasjonen av Ukraina, Operasjon Z.
  Alle disse menneskene presset Putin til å invadere Ukraina og han ble også attakert med energivåpen for å svekke hans motstand mot Plan Z.
  På ukrainsk side blir Plan Z promotert gjennom ultra-hemmelighetsfulle Neonazi «Group Z» som ble dannet av svarte nobilitetsfamilier under andre verdenskrig i Tyskland».

  Svar
 • «USA har vedtatt planer får å dele opp Russland i 7 til 20 stater, slik at deres flernasjonale selskaper kan få tilgang til Russlands enorme ressurser, som olje, gass og mineraler.»

  HÆ!?
  Om dette er sant……

  Hvis det hadde kommet fram at Russland hadde vedtatt slike røver-politiske planer for USA, da hadde nok Stoltenbeg fått vann på mølla. ;-)

  Og mye tyder på at disse vedtatte planene i USA/Nato er sanne:

  ‘ Samtidig som 22. juli-terroren rammet Norge var jo Libya-krigen i full gang, en krig Jens Stoltenberg, med en kupplignende manøver i regjeringsapparatet, kastet Norge inn i mars 2011. Norske jagerfly leverte et avgjørende bidrag til at Libya gikk i oppløsning og et stort antall mennesker ble drept. I dag herjes Libya av vold og kaos, og har opplevd et drastisk fall i levekår for befolkningen.
  Nå går Stoltenberg ut og nærmest forskutterer at både Ukraina og Georgia skal tas opp som medlemmer i nær fremtid.’
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/07/pressen-hyller-natos-solskjaer/

  ‘ Etter røveriet og plyndringskampanjen under Jeltsin, ble de russiske oligarkene tøylet. Putin gjorde det klart for dem at han ikke ville overlate landet til dem for ytterligere plyndring og forarmelse av folket. Hvis det var opp til Vesten, kunne den russiske befolkningen godt ha råtnet bort, det hadde ikke brydd de vestlige elitene. Det faktum at Putin stoppet den vestlige røveri-kampanjen gjorde ham til en fiende av det transatlantiske elite-komplottet.
  Det vil de ikke tilgi ham.
  midtifleisen.wordpress.com/2019/03/30/skygge-makten/

  ‘ Fordi russerne tok ikke bort Krim fra ukrainerne, – men amerikanerne. Hvis det ikke hadde kommet til en anneksjon fra russisk side, ville man nå ha bygget en amerikansk eller NATO-base der. Vet du at en slik base bygges i Mikolaj-området i byen Očakov? Ikke la deg overbevise om at amerikanerne synes synd på ukrainere fordi de mistet Krim. Amerikanerne er kun ergerlige fordi russerne kom dem i forkjøpet. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/02/russerne-tok-ikke-bort-krim-fra-ukrainerne-men-amerikanerne-mener-den-tidligere-ukrainske-parlamentarikeren-elena-bondarenkova/

  Svar
 • «I stedet skulle US-NATO-EU gått med på Russlands forslag om en all-europeisk sikkerhetsordning. En slik plan var sjølsagt i strid med den vestlige imperialismen. En all-europeisk sikkerhets-ordning vil utvilsomt ført til at konflikten i Ukraina ville bli løst med diplomati. »

  ‘Symboltungt.
  Kun tre ganger etter andre verdenskrig har utenlandske gjester talt til stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer. En av dem var Winston Churchill i 1948.
  Churchill var her før meg. Så da kommer vi til å vinne. For vår fiende er den samme i dag, sa Zelenskyj.
  Vi redder liv takket være dere. Takk, Norge. ‘
  nrk.no/urix/zelenskyj-til-stortinget_-_-vil-fortsette-a-ta-tilbake-landet-vart-steg-for-steg-1.16677126

  Ja, ja, Zelenskyj, du er jo en komiker, så.
  Det er bare det at Sovjetunionen (Russland) var Churchills/vestmaktene sin allierte.
  Underlig nok, hvis vi ser på undertrykkingen i Sovjetunionen , og velstandsbyggingen i et industristerkt Tyskland på den tiden.
  ( Nå er det velstandsbygging i et industristerkt Russland og undertrykking i Ukraina.)
  Og hvis dere hadde stanset bombingen av Donbass og gitt Russland garantier for ikke Nato-militæreinstallasjoner ENDA nærmere russiske grenser, DA hadde det reddet liv Zelenskyj. Og Støre. Og Stoltenberg.
  Nå holder dere en unødvendig krig i gang.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kortnyheter fra hele verden:

Nyheter du ikke har hørt eller som gis en ny vinkling.

Forrige innlegg

EØS gir Norge EUs kraftpriser.

Vi eksporterer billig gass i retur.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.