POSTED IN Israel, Norge

Om å «forbanne det israelske flagget».

«Israels» flagg er et sionistisk symbol.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

«Jeg forbanner det israelske flagget», sa artist Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid da han holdt 17. mai-tale på Eidsvoll. Biskop Alvsvåg har reagert. Men Magdi Omar har rett i sin forståelse av det israelske flagget, som målbærer folkemord og rasisme.

Flagget var egentlig et sionistisk symbol, antatt under sionistkongressen i Basel i 1897. Hva er sionisme? En politisk ideologi, grunnlag for Staten ‘Israel’. En rasistisk basert tenkning slik det ble slått fast av Hovedforsamlingen i FN. (Res. 3379.)

Sionismen som rasisme – og medfølgende kolonialisme og okkupasjon – lever videre i Staten ‘Israel’. ‘Israel’ er med nødvendighet et undertrykkende og aggressivt element som må, faktisk – fjernes.

I beste fall endre sin karakter! Forlate sionismen og bli en demokratisk stat for alle som bor der; muslimer, jøder, kristne og sekulære. Da først kan det bli fred.

Flagget. Men så er det altså flagget; det sionist-israelske symbolet. Et merke for rasisme, undertrykking og krig. Symbol for den ‘israelske’ krigs-maskinen som står bak masseslakt, folkemord og død.

Uheldig bør dette være også for jøder og jødedom – om man vil forholde seg til religion og gudstro med menneskerettigheter og etikk sentralt.

Ortodokse, rettroende jøder avviser sionisme og Staten «Israel»! De støtter demokrati og rettferd i Palestina sammen med palestinerne. Ære til dem for dette. Anti-sionistiske jøder brenner det ‘israelske’ flagget og tramper på det.

Det sies om de to blå, stripene i flagget at disse viser til elvene Eufrat og Nilen. Mellom dem skal være et «Guds rike på jorda»; «Israels rike». – Guds ‘landløfte til Israel’ skal ligge mellom de to elvene. Noen motarbeider dette og vil gjøre landet mindre. Men hele ‘Israel’ skal gjenreises. (Kilde: Evangelisten, Frikanalen 5. juni 2020.)

Stjernen i midten er ”Kong Davids tegn”, symbol for Jerusalem som skal ”judeifiseres”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Der er ingen steder i biblen hvor en stjerne er forbundet med David . Stjernen i det israelske flag er Remfans stjerne og Remfan en afgud/satan.

  Svar
  • Johannes E. Åtta Førtifira
   31 mai 2024 14:52

   Zionist-stjernen ble brukt på skjoldene til khazaske krigere. Det finnes bilder av slike skjold på internett. Søk og finn!

   Altså den såkalte «davidstjernen» har 100% khazarsk opprinnelse – i likhet med zionist-jødene selv, som stammer fra khazarene som samlet konverterte til talmudismen (satanisme) i år 740 AD. Detter er forlengst ugjendrivelig bevist og offentliggjort.

   Til Trond Ali Linstad: Hvorfor er du tilsynelatende livredd for å nevne de to forannevnte faktum?
   Disse sannhetene er de sterkeste våpen som kan benyttes mot den djevelske zionismen.
   Jf. Pål Steigans nest siste video om «Verdens sterkeste våpen» – som han dessverre har fjernet fra nettsiden sin, men som noen kanksje kan opplyse om her.

   Svar
   • Johannes E. Åtta Førtifira
    31 mai 2024 19:34

    «Verdens kraftigste våpen» er den riktige titelen:
    youtube.com/watch?v=jY2cAQIizJo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Elon Musk om kunstig intelligens:

AI vil til slutt erstatte nesten alle mennesker i arbeidslivet.

Forrige innlegg

Er friske en trussel mot fortjenesten?

Er helsevesenet i lommene på legemiddelfirmaene som tjener på syke mennesker?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.