POSTED IN Endring av politikken, Helse

Nye restriksjoner kommer.

Full krise forberedes.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Stormen som nærmer seg

14546168968_294782fa4e_k


av CJ Hopkins

CJ Hopkins - Wikipedia
C. J. Hopkins er en amerikansk dramatiker, romanforfatter og politisk satiriker. Blant verkene hans er stykkene Horse Country, screwmachine / eyecandy og The Extremists. Wikipedia 

Det ser ut som våre globale kapitalistiske herskerne ikke kommer til å være fornøyd før de har skapt den utbredte sosiale uroen – eller de facto globale borgerkrigen – som de trenger som påskudd for å befeste den nye patologiserte totalitarismen og omforme det som gjenstår av samfunnet til et global pseudomedisinsk politistat. Det virker i alle fall slik for øyeblikket. Vi ser ut til å være på vei dit i utrolig fart.


_________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
_________________________________________________________________________________

Jeg har ingen krystallkule, men jeg forventer at ting vil bli ganske stygt denne høsten, og sannsynligvis enda styggere i overskuelig fremtid.

Ja, mine venner, det kommer en storm. Den har vært i oppmarsj de siste 16 månedene. Og den globale kapitalistklassen styrer rett inn i det.

Jeg, og mange andre som meg, har fulgt dens nådeløse fremmarsj som et selvutnevnt internasjonalt patologisert-totalitært orkansenter (som den i Miami, bortsett fra at alle meteorologene er «konspirasjonsteoretikere»). Vi har dokumentert all propagandaen, løgnene, manipuleringen av statistikk, opphevelse av konstitusjonelle rettigheter, den «nye normalens» stormavdelinger, sensuren i de dominerende mediene og sosiale medier, og resten av innføringen av den nye offisielle ideologien og de totalitære tiltakene som er iverksatt for å håndheve den.

Våre anstrengelser har ikke vært forgjeves, men de har ikke vært vellykkede nok til å endre kursen ting nå tar … et hendelsesforløp som alltid har vært tydelig, en kurs som hver totalitær bevegelse må ta for å komme dit den skal. Man kan ikke omforme hele samfunn til kvasi-totalitære systemer uten sivil uro, kaos, opprør, krig eller annen form for katastrofe.

Hjernevask av massene er vel og bra, men på et eller annet tidspunkt må man tirre folk som motstår ens nye totalitære «virkelighet» til å bli uregjerlige, slik at man kan slå ned på dem og forvandle dem til offisielle fiender, noe ser ut til å være det som skjer for tiden.

Den globale kapitalistklassen øker stadig totalitarismen, og de gnir den nå i fjesene våre.

Her i det «nye normale» Tyskland bjeffer fremtredende helsepersonell åpent ut goebbelske slagord som «INGEN FRIHET FOR UVAKSINERTE!» og “DE UVAKSINERTE ER EN FARE FOR SAMFUNNET!”

Over hele Europa, inkludert Storbritannia, der «Freedom Day» nærmer seg raskt, implementeres pseudo-medisinske systemer for sosial segregering.

women's blue and white floral surplice neckline camisole
Ingen frihet for uvaksinerte

I Frankrike, Hellas og mange andre land blir folk som nekter å bli «vaksinert» fratatt jobben og ellers straffet.

I USA, der også de uvaksinerte blir adskilt, går den «nye normalens» stormtropper fra dør til dør, og trakasserer «vaksine-nølende» familier til å følge den nye offisielle ideologien.

Og så videre … Jeg er lei av å sitere fakta. De gjør ikke den minste forskjell for de aller fleste «nye normale» uansett. Som jeg har bemerket i flere tidligere artikler, har disse menneskene forlatt sin rasjonalitet og er underlagt en totalitær bevegelse, som har blitt deres perseptuelle og sosiale «virkelighet», som deres «sunnhet» nå avhenger av å forsvare. Så fakta betyr absolutt ingenting for dem.

Og du kjenner nok allerede godt til fakta.

Ja du. Oss. Vi andre. De uvaksinerte. «Covid-benekterne.» Du tror vel ikke noen fanatiske «nye normale’» har lest så langt i denne artikkelen, gjør du? De har ikke det. Hvis de snublet over den på internett og ved et uhell begynte å lese den, slo hjernen deres seg av i brødteksten … bokstavelig talt, nevrologisk, slått av.

De gjenkjente den som en trussel mot deres «virkelighet» og slettet det øyeblikkelig fra bevisstheten, eller de rapporterte det til rette myndigheter, kanskje FBIBundesnachrichtendienst, eller Facebook, eller et annet globalt selskap.

Dette er hva det har blitt… folk rapporterer om andres “tankeforbrytelser” til globale selskaper og “demokratiske” regjeringers politimyndigheter i håp om å ødelegge eller skade livet deres, eller i det minste få dem sensurert eller på annen måte slettet fra den offentlige samtalen.

Som jeg bemerket i min forrige spalte, har samfunnene våre blitt revet fra hverandre. Vi lever i to gjensidig fiendtlige «virkeligheter», en tilstand som ikke kan fortsette på ubestemt tid. Problemet for oss (dvs. de uvaksinerte) er at vi sannsynligvis utgjør et sted rundt 20 til 25 prosent av befolkningen, så vi er massivt færre i antall enn de «nye normale». Problemet for de «nye normale» er at vi sannsynligvis utgjør et sted mellom 20 til 25 prosent av befolkningen, som er altfor mange mennesker til å fengsle eller på annen måte fjerne fra samfunnet.

man wearing demon costume
Demonisering er ikke noe nytt.

Dermed er planen deres å gjøre livene våre så elendige som mulig, å adskille oss, stigmatisere oss, demonisere oss, mobbe og trakassere oss, og presse oss til å tilpasse oss hvor enn vi snur oss.

De kommer ikke til å sette oss på togene til leirene. Den globale kapitalistklassen er ikke nazistene. De trenger å opprettholde simulasjonen av et demokrati.

Denne prosessen er allerede godt i gang, og den vil bare bli mer intens, noe som uunngåelig vil føre til sosial uro. De som er fast bestemt på å forbli “uvaksinerte” kommer ikke til å svinne stille hen. Igjen, dette er ikke nazi-Tyskland. Det er for mange av oss som allerede gjør motstand. De kan segregere oss, forby oss fra å reise, tie om våre protester, sensurere oss, fjerne oss fra sosiale medier, kansellere bankkontoer og ellers trakassere oss, men de kan ikke «forsvinne» oss med makt.

Så de kommer til å fortsette å tirre oss til vi mister fatningen. Vi har vist utrolig disiplin så langt, men til slutt kommer vi til å miste vår tålmodighet. Det kommer til å bli stygt. Folk kommer til å bli skadet.

Noe som selvfølgelig er akkurat det den globale kapitalistklassen ønsker. Ingenting vil gjøre dem lykkeligere enn om vi gjør oss til de «voldelige ekstremistene» de har manet frem de siste fem årene. De trenger sårt at vi blir disse «ekstremistene» før vi «gir mersmak» til mange andre med vår «desinformasjon», «vaksine-nøling», «benektelse av valgresultat» og generell avsmak for hele det global-kapitalistiske ideologiske programmet.

Dessverre kommer de nok til å få ønsket sitt.

Det vi trenger er en organisert, global kampanje med klassisk, ikke-voldelig sivil ulydighet, men de vil ikke gi oss tid til å organisere den. De kommer til å fortsette presset og skru opp tempoet, og den offisielle propagandaen, og absurditeten, og forvirringen, og de stadig skiftende reglene, og massehysteriet, og den åpenbare løgnene, til vi begynner å miste fatningen på restauranter, puber og skoler, og på offentlig transport, og segregert «nye normale» steder begynner å bli vandalisert om natten, eller verre, og andre former for «direkte handling» skjer.

På det tidspunktet er det game over, fordi de vil ha vunnet. Vi vil være «ekstremistene» de advarte seg selv om, og de vil være i stand til å gjøre hva de vil med oss, og våre tidligere (nå «nye normale») venner vil applaudere, eller bare se bort i stillhet.

Eller … jeg vet ikke, kanskje jeg tar feil. Kanskje noen «nye normale» fortsatt leser dette, og kan på dette sene stadiet gjenvinne fornuften sin. Kanskje vi fortsatt kan unngå stormen og full implementering av «Den nye normale virkeligheten.» Jeg innser det – sannsynligvis er jeg en håpløs idealist, men la meg fortelle deg en liten anekdote før jeg slipper deg.

Glenn Greenwald – Wikipedia
Glenn Greenwald

Jeg har knuffet eller høflig mast på Glenn Greenwald, som jeg respekterer og alltid har respektert, til å skaffe seg litt mot og i det minste ymte litt imot de totalitære trekkene til «ny normal»-bevegelsen. Glenn har fullstendig sluttet seg til den offisielle Covid-fortellingen, og har gjort det klart at han ikke har noen interesse i å bruke sine gravende journalistiske ferdigheter til å undersøke den offisielle fortellingen.

Til tross for det har jeg fortsatt å knuffe ham og høflig mase på ham og ellers oppfordre ham til å kanskje publisere noen kritiske ord eller stille noen gravende journalistiske spørsmål, om den mest åpne offisielle propagandakampanjen i historien av offisielle propagandakampanjer og de åpenbart totalitære handlingene fra regjeringer over hele verden.

Glenn følger ikke meg på Twitter, men snart etter så jeg denne:

greenwald tweet

Så tilsynelatende er det faktisk fortsatt mulig for folk som tror på den offisielle Covid-fortellingen som om det var Guds Ord å forsiktig kritisere enkelte aspekter av den, eller bare stille høflig spørsmålstegn ved selve logikken, eller på annen måte slutte å oppføre seg som en gjeng tankeløst lydige “gode tyskere” mens en ny utgave av totalitarisme introduseres rett foran øynene på dem.

Ja jeg vet det. Det er mye å håpe på. Men jeg har denne sprøe troen på mennesker. På toppen av det hele begynner jeg å bli gammel, så jeg gleder meg ikke like mye til gatekampdelen av dette som for 30 eller 40 år siden.

Til mine lesere i Storbritannia, lykke til med frihetsdagen 19. juli!

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Nikolas Noonan

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • For vår del (de uvaksinerte) må vi nesten håpe at millioner «vaksinerte» vil dø når den årlige influensa-epidemien når dem. DET ville nok få en del til å våkne opp og se realitetene, og slutte seg til oss. Men mange av de (nå vaksinerte og trygge! for Covid) vil uansett ikke våkne. Svaret er muligens å samles i egne land og områder som forsvares med alle midler mot «de gale» og deres plaprere, mens de hjernedøde sauene omkommer etter eget ønske i dysfunksjonelle samfunn med gen-modifisert «mat» og forurenset vann, alt til «fordel» for «en neve dollars» mer.

  Svar
  • Ja Per, akkurat det samme tenkte jeg, så tragisk
   situasjonen enn er.
   Forøvrig en god artikkel av CJ Hopkins.

   Svar
 • Vel.
  Jeg er redd forfatteren her har falt litt i fellen han selv utmerker. Tallene på vaksinerte er selvfølgelig også en del av propagandaen, og et bevis på at man ikke kan stole på det man leser. At man i noen få land kanskje har oppnådd en veldig høy grad av «vaksinerte» er langt fra virkeligheten for de fleste. Og hvor mange ganger skal de rope Ulv Ulv?
  For hver dag som går vokser tvilen. Og også de vaksinerte merker seg motstanden. Men deres frykt er en litt annen enn de som ikke vil være forsøkskaniner har. De frykter selvfølgelig at de har påført seg selv ubotelig skade. De frykter at de har tatt sitt eget liv i panikk.
  Så jo. De vaksinerte leser. De vaksinerte søker svar. Men de gjør det i smug. Bare se hvor stor forskjell det bruker å være mellom meningsmålingene og det virkelighet valget hver gang det er valg. Vi uvaksinerte er globalt sett omtrent alle. I den vestlige verden utgjør vi riktignok ikke en like høy prosentandel. Men vi er de fleste fremdeles. Og for hver dag som går blir det vanskeligere å omvende fler.
  Og alt vil falle på sin egen urimelighet når det er de vaksinerte som blir syke, de vaksinerte som dør. Selvfølgelig vil det hete seg at det har dukket opp en ny, og enda farligere variant som ikke «vaksinen» virker godt nok mot. Men de som da tar til «vaksinen» vil igjen være de som allerede har vaksinert seg. Men ikke like mange av de. Selvom vi her hjemme ikke ser det særlig tydelig, er det langt mer fremtredende hvem som faktisk blir syke og dør andre steder i verden. Her har vi levd under en illusjon av at det har blitt gjort så god jobb i å holde viruset borte.
  Ser du med åpne øyne på dette, er det umulig å ikke se at fler i Norge har dødd av «vaksinen» enn av viruset. De «korona-døde» er slett ikke drept av korona. De døde av hjertestans, alderdom og sykdom. Og noen av alle de som døde i 2020 og i år, fikk en falsk positiv PCR test som var pålagt fra WHO å utløse covid-19 som minst medvirkende dødsårsak. Kanskje har også noen dødd av viruset, men høyst sannsynlig ekstremt få. Det er tydelig at vanlig influensa her hjemme utgjør en større fare. Å da er det lett å trekke konklusjonen at det også gjelder for andre land.
  «Vaksinen» derimot har vist seg å føre til tapte leveår. Men i den sammenheng blir vi fortalt at vi er nødt til å regne med at gamle syke mennesker ikke alltid vil tåle bivirkningen, da de allerede var døende? Merkelig at ikke den logikken regnes når man ser på korona-dødsfall? Og, vi har dessverre flere tilfeller av de som slett ikke var ved livets naturlige slutt når «vaksinens» bivirkninger tok deres liv. Det er de tallene vi må se på, og vurdere utifra. Eller, burde gjort. Generelt tar det urovekkende lang tid å godkjenne nye medisiner i Norge. Noe mange pasienter har måttet lide under. Hvor ble det av denne veldige søken på sikre medisiner i dette tilfelle? Har noen sjekket hva som faktisk er i det de sprøyter i armene på folk? Eller har vi helt plutselig valgt å ikke prøve ut en medisin? Var dette det ene tilfelle hvor man ikke behøvde å kontrollere noe, så viser det dårlig dømmekraft hos legemiddelverket. Men de har vel blitt overkjørt.
  Neida. Vi er ikke 20-25% Og vi vil heller ikke bli det før de begynner å tvinge oss med makt. Sannheten er nok at det snart er umulig å sette fler «vaksiner» uten å utøve fysiske overgrep. Vi som står imot har alle gode argumenter, all sunn fornuft og all logikk på vår side. Propaganda og sensur faller også det på egen urimelighet når det har gått for langt. Og, skal de utestenge langt over halvparten av oss over særlig mye lenger tid nå, faller økonomien globalt totalt i grus. Jeg tror forfatteren selv har latt seg påvirke av propagandaen.

  Svar
  • Wasan Totland
   17 juli 2021 21:16

   Det er godt å se at flere har gode refleksjoner på det som skjer og tiden vi er inne i. Jeg føler at jeg er på bølgelengde og vi føye til et par ting.
   «-Her har vi levd under en illusjon av at det har blitt gjort så god jobb i å holde viruset borte.» nå tror de fleste av de skremte at det er maskebruk og avstandsholding som har gjort at flere angivelig ikke testet positivt på den tåpelige pcr testen. Men nylig kom det godt timede signaler fra FHI om at høstens influensa kom til å bli så hard. Nå har jo hele verden medregnet land uten tiltak, ikke sett noe til influensaen i fjor (som man spådde), så hvorfor skal de ikke forsette med tiltakene ettersom de angivelig holdt den vekk? Det virker svært merkelig på de ti prosent av oss som klarer å tenke rasjonelt.
   Jeg er ganske så sikker på at de som nå angivelig dør av denne Delta varianten egentlig er folk som dør av kvakksinen. Vi ser jo i land som Israel at over 60 prosent av de som blir syke er de kvakksinerte
   mens her får man høre på radioen at nesten ingen av disse blir syk.
   Hvis de har så mange prøver å analysere er det også merkelig at det ikke er pågang for å ha folk til disse jobbene? Det vi har sett i 16 mnd n å er at sykebiler kjører rundt på måfå uten sirener. Kansje et trekk for å få folket vant til det når influensaen kommer og mange vil dø av spike proteinet og andre faktorer skuddene medfører?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Olav Boye:

CIA infiltrerer fagbevegelsen.

Forrige innlegg

Meningsmåling i USA.

Stadig flere ønsker å bryte ut av unionen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.