POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ny rapport:

Covid-vaksinene er så langt ca. 50 ganger mer dødelige enn influensavaksinene

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I en lengre artikkel som kan leses her fremkommer følgende diagram som egentlig er en oppsummering av rapporten:

Kommentaren til denne grafen er følgende:

Mellom 2008 og 2020 tilsvarer frekvensen av bivirkningsrapporter til influensavaksinen som resulterer i 1 dødsfall per 2 594 871,79 administrerte doser.

Men antallet bivirkningsrapporter til Covid-19-vaksinene som resulterer i død tilsvarer 1 dødsfall per 52 759,79 administrerte doser.

Derfor viser Covid-19-injeksjonene seg å være minst 49,18 ganger dødeligere enn influensavaksine, og det er uten å ta hensyn til det faktum at influensa-injeksjonene hovedsakelig administreres til eldre som har større sannsynlighet for å dø, mens Covid-19 injeksjoner er gitt til alle aldersgrupper.

Vi tilføyer at langtidsvirkningen av Covid-19 -vaksineringen ennå ikke er kjent fordi det er for kort siden vaksinene ble tatt. Det er derfor god grunn til å anta at dødeligheten er høyere enn det som fremkommer av denne grafen.

Vi som hele tiden har kritisert politikken med nedstengninger, vaksinering og vaksinepass og fått mye pepper og skjellsord for det, men vi var kanskje ikke helt på jordet likevel? Men det sitter nok langt inne for mange å innrømme dette. De fleste vi helst legge bak seg 2020 og 2021-scenariet, glemme alt sammen.

Problemet er at det kan gjenta seg. Big Pharma er sammen med våpenindustrien og narkovirksomheten verdens største kapital-konsentrasjoner. Og de er i ferd med å gro sammen til en enhetlig organisme. De gir ikke fra seg muligheten til mer fortjeneste frivillig. De vil helt sikkert prøve seg igjen.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Ed Us

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • To nye artikler på nrk.no er verdt å merke seg angående flåttvaksine og ny omikron-variant.
  «Den høye smitten i Portugal kommer til tross for at landet har et av verdens høyeste vaksinasjonstall.»
  Og samtidig: «Portugal har den femte høyeste dødsraten for covid-19 i verden.» (!) «… antall døde er nå stigende.»
  FHIs nettside viste inntil nylig, før de tok det ned, at de fleste covidsmittede er vaksinerte, (steigan.no), men Camilla Stoltenberg lyger og påstår det motsatte, samtidig som «Den siste ukesrapporten fra FHI viser at antallet innlagte med koronavirus er stigende.»
  FHI ser sitt snitt til å få sette sprøyter før fellesferien: Aavitsland oppfordrer til å ta de anbefalte dosene.
  C. Stoltenberg «vurderer å anbefale en fjerde vaksinerunde.» (Ingenting tyder på at vaksinen virker mot hverken gamle eller nye omikron-varianter.)
  «På lengre sikt vil også befolkningsimmuniteten styrke seg, fordi mange har vaksinert seg og vært syke,…» Wow, for en løgn og den kommer fra Nakstad som tjener seg rik på å sette V-AIDS i blodet på folket, så befolkningsimmuniteten blir permanent ødelagt, ikke styrket.
  Kriminelle.

  Svar
  • Fortjener de støtte i alt deres arbeid for utvidet folkemord i dette liv «for the better good» , som de jo står for; (ref. israeleren Harari – som mener mennesker er hackable animals, som greit kan underlegges hjerneoperative inngrep for å lette arbeidet det vil bli å gjete oss i kommende tider – som de transhumanister vi blir (om vi overlever).

   Man kan eksplodere av mindre. Du/dere også?
   Se, og lytt til dette og dagen reddes. Fra januar… jeg vet de er slitne, svært slitne. Akkurat her hadde Reiner F. jobbet både dag og natt, han bar synlig preg av det. Takk for hvert et komma for denne utbasuneringen til ham:

   Vel, få en deilig stund her og nå, som handler om utsagnet at de (forbryterne) alle vil få kjenne på konsekvensene av sitt forræderi mot menneskeheten. INGEN AV DEM skal slippe unna, det være seg lydige «jobbutøvere» og oversetterne.. Overgrep er og blir overgrep. Og alt er utført i full offentlighet av dem, både leg og lærd.

   https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

   Oversatt – om bare en smule:
   Vaksinene er designet/skapt for – ja nettopp folkemord

   Det startet med to advokater, nå er gruppen rundt 36-50 stor.

   p.s. Vietnam er lovet millioner av vaksiner fra USA. Grøss og gru, som har de ikke opplevd nok dette folket. En ekstragave begrunnet med politiske samtaler om samarbeid politisk om reelle eller fiktive trusler fra Kina. Let forøvrig gjerne opp samtalen mellom globalresearch-redaktøren og Fuellmich. Enormt interessant. Se R.F, – søk ham via duckduck.
   Rf. artikkel om dette nyeste samarbeidet på nrk nylig forøvrig.

   Svar
   • Hei Ragnhild – Mye grøss og gru, men du har rett – Det er en forbrytelse mot menneskeheten !

    En ting kan vi enes om !!
    FHI, Helsevesenet og enkelte leger fatter ikke biologi eller vil simpelthen ikke ! Hvorfor ?
    Disse rapportene fra verden over om vaksineskader blir kun verre og verre og vi må nå faktisk stille oss spørsmålet;
    Er FHI og myndighetene våre så hjerneskadet at de ønsker å påføre uvaksinerte den samme diagnosen ???
    En ting er hjerneskade grunnet akselererende Alzheimer og Parkinsons sykdom, enda verre er Creutzfeldt-Jakobs sykdom, en annen tilstand er Myokarditt. ❤️!

    Vi vet «alle» nå at over 50% av nanopartiklene i vaksinen unnslipper injeksjonsstedet (Deltamuskelen i skulderbladet). Disse partiklene slipper gjennom ørsmå sprekker i muskelvevet, kommer inn i blodbanen der venøst blod bringer dem til hjertet, deretter pumper og sprer HJERTET disse partiklene til hele kroppen. Det kan vi alle enes om !
    ELEMENTÆRT ! (Dette også ifølge Pfizers egne data) !

    Tenk nå videre på det store antallet nanopartikler som faktisk «glir» inn i hjerte vevet !: Anslagsvis 50 til 250 millioner av hver milliard som kommer inn i armens årer ! FAKTA !

    Nå til selve nanopartiklene i vaksinen ;
    Disse er maskert som triglyserider (Lipider), for at vårt originale immunforsvar ikke skal angripe og destruere dem ! FAKTA !

    Hva er Triglyserider ? Det er fettstoffer bygd opp av glyserol og 3 fettsyrer. Hoveddelen av fettet i matvarene våre er faktisk tri-glyserider !

    Som alle andre organer i kroppen trenger vårt Hjerte «mat» !
    Hjertecellene betrakter disse glyseridene som mat og oppsluker dem i større eller mindre grad.

    Hva så deretter ?
    Hjertet får selvfølgelig sjokk, dette er ikke hva det hadde forventet.
    Ut av den partikkelen som hjertet anser som mat kommer det noe helt uventet, messenger-RNA som nå aktiverer cellens proteingenererende apparat og tvinger ut det kjente giftstoffet – spikeproteinet.
    (Kan sammenlignes med en trojansk hest)

    Hjertet får nå panikk, det anser seg som kapret og sender signaler til immunsystemet som angriper med full kraft, dessverre ikke kun spikeproteinet men også alle infiserte celler, da det er viktig å beskytte hjertet !

    Det som beskrives er Fakta og vil dreper tusenvis av hjertemuskelceller og dessverre tusenvis av mennesker. Klinisk myokarditt er aldri mild !

    Til slutt
    Enhver får gjøre gjøre sin egen betraktning;
    Ønsker du å tilfredsstille Camilla og FHI eller ønsker du å kunne leve et normalt liv -Valget er ditt ?
    Det å være Hjerneskadd med et dårlig fungerende hjerte må være et absolutt mareritt !

    De av dere som erfarer dette vet hvem Dere skal takke !
    (Godt at Norge har penger på bok ;) for dette vil koste dyrt ! )

   • Skadene som nevnes er selvfølgelig ikke avgrenset til kun hjertet, men også til lever, lymfeknuter, milt, binyrer etc. Eggstokkene til kvinner kan også bli rammet, så JA, … man bør faktisk ikke ha betenkeligheter med å kalle dette folkemord !
    Muligens FHI har en annen vinkling på problemet, men den er jeg faktisk ikke mottagelig for å akseptere uansett hvilket eventyr disse merkelige individene måtte fortelle, fordi fakta er Fakta !

   • «p.s. Vietnam er lovet millioner av vaksiner fra USA. Grøss og gru, som har de ikke opplevd nok dette folket».
    Jo, skulle tro at de hadde fått nok nå.

    Man kan undre seg over hva USA har til hensikt med dette, nå som vi kjenner til flere av bivirkningen av vaksinen. De utsatte Vietnameserne for Glyfosat (Agent Orange) under vietnamkrigen i 1964-1973 og det fødes vanskapte barn den dag i dag som følge av giften de sprøytet skogen med. Kun for lettere å drepe vietnamesiske soldater. Er det et forsøk på å få utryddet resten …?

 • «De fleste vi helst legge bak seg 2020 og 2021-scenariet, glemme alt sammen.»

  De som ikke lærer seg historien vil komme i en situasjon der den gjentar seg.
  ‘Svineinfluensaen’ også i mente.

  Når døds-virus blir blåst opp politisk, og skaper motsetninger, er det viktig å se på tallene. – Og selvfølgelig ta en evaluering i ettertid.

  Svar
 • For uvitende og fornektere av Sannhet !

  Dette at COV 19 -Vaksinering er en trussel mot Menneskeheten og et middel for avfolkning er ikke kun noget uvitende Biologer eller grupper av «såkalte vaksinemotstandere» har kommet frem til for å ha sagt det !
  De fleste av bevisene finnes faktisk i de konfidensielle-dokumentene som Pfizer ble tvunget til å publisere !
  Hvem bryr seg om dette ? – Under ingen omstendighet våre «helsemyndigheter» ser det ut til !

  God Helg

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konstruert global matkrise

Ukraina krever våpen i bytte for å gjenoppta hveteeksporten

Forrige innlegg

Rapport fra det tyske parlamentet:

Lockdown hadde ingen effekt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.