POSTED IN Klima

Ny film som avkler IPCC.

Det er solen som driver klimaet, ikke CO2.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Klimaforskere viser via NASAs datasett at Solen står bak klimaendringer og ikke CO2

Av Einar R. Bordewich

Einar R. Bordewich

Innlegget er hentet fra Fakta 360

Debatten er i all vitenskapelig henseende over. IPCC er tatt i juks ved å kun benytte data som støtter CO2 hypotesen. Dette er ikke bare cherry-picking det er regelrett vitenskapelig svindel fra IPCC vi står over for.

Avhengig av hvilket datasett fra NASA og studier du velger, så kan du påvise at all nåværende oppvarming er forårsaket av solen. Men IPCC benytter kun fire -4- av 16 tilgjengelige datasett slik at de kan komme fram til en annen konklusjon. I sin iver etter å påtvinge det såkalte vitenskapelige konsensus, har IPCC besluttet å bruke kun de datasettene og studiene som støtter deres agenda og utelukker derved 12 like gyldige datasett.

Dette sier Ronan Connolly, Willie Soon og 21 andre klimaforskere i deres fagfellevurderte artikkel som ble omtalt i The Epoch Times: Study finds sun – not co2 – may be behind global warming. Det imponerende persongalleriet bak studien inkluderer kjente navn som Ole Humlum, David Legates, Jan-Erik Solheim, Michael Connolly og Hermann Harde. Full artikkel kalt «How much has the Sun influenced Northern Hemisphere temperature trends? An ongoing debate«, samt alle personene og deres fagkompetanse finner du i nevnte lenke.

Implikasjonene ved at IPCC gjør nettopp slikt, forteller oss at dette er rendyrket politikk for å kunne fortsette de offentlige finansene til det klima-industrielle kompleks, og som samtidig begrunnelse for milliarder i skatter og CO2 avgifter. Ledende EU parlamentarikere og WEF medlemmer har gjentatte ganger offentlig uttalt at dette er en gylden anledning til å anbringe en ny verdensorden med en globalistisk maktstruktur.

PDF versjon av artikkelen av Ronan Connolly og Willie Soon et. al. finner du her

Willie Soon er klima- og solforsker og har i lang tid sagt dette i en rekke artikler og dokumentert at det er Solen som driver klima også i vår nåværende periode. Derfor var det av ytterste nødvendighet for alarmistene å diskreditere Soon og andre som hadde forskning som viste at Solen står bak alle klimaendringer. Greenpeace gikk derfor ut med falske anklager om at Soon hadde mottatt penger fra oljeindustrien. Så du ser de bruker alle teknikker i boken. Fra Hitling, brunbeising til korrupsjon. Selv om Soon og alle andre ansatte forskere aldri har mottatt et øre fra oljeindustrien, så klarte den falske ryktespredningen å ødelegge mye for dem.

Men alt Connolly og Soon gjorde var å inkludere alle datasettene som var tilgjengelig fra NASA og offentlige myndigheter og ikke bare noen få slik som IPCC gjorde. Deres arbeid er derfor et dødelig slag mot IPCC og deres troverdighet, når det viser seg at offentlige data viser lite eller ingen effekter fra CO2 men at alt kan forklares naturlig.

Når NASAs data om Solen fra ACRIM satellittene sammenlignes med pålitelige temperaturdata, så kan alle klimaendringer og temperaturstigning forklares med Solen. Intet behov for CO2 hypotesen. Studien deres har også vist til, og siterer en rekke andre studier som også påviser nettopp dette, at det er Solen og ikke mennesker som endrer klima.

Alle klimaendringer er naturlig

Ned Nikolov, Ph.D. har utarbeidet en modell basert på CERES satellitt data fra NASA om Solens TSI samt Jordens albedo (skydekke i praksis), som viser en presis match med de fysiske målinger. Denne modellen har presist forutsagt den observerte temperaturen de siste 24 årene.

I praksis betyr dette at all global variasjon i temperatur kan forklares med Solen og jordens albedo og har intet med CO2 å gjøre.

Ned Nikolov har også utviklet en deduktiv metode for å beregne temperaturene på alle planeter i vårt solsystem med en atmosfære. Dette arbeidet har resultert i en presis beregning av temperaturen for en rekke planeter i vår solsystem, uten bruk av drivhuseffekten. Hans arbeide er tidligere omtalt på Fakta360 i artikkelen: «Ny teori basert på observasjoner «knuser» IPCC sin CO2 klimamyte!«

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  31 mars 2024 15:34

  Tallene viser at vår planet er uvanlig kald akkurat nå.

  Uvanlig kaldt vær påvirker for tiden nesten hele planeten, og arktisk havis vokser.

  Av Pierre Gosselin 26. mars 2024.
  Uventet snø i Saudi-Arabia.
  I Afif-ørkenen, vest for Riyadh, snødde det helt uventet, og både innbyggere og turister ble sjokkert.
  Det betydelige temperaturfallet var ventet, men med sterk nordvestlig vind som gjorde det enda kaldere. I fjor (2023) så deler av Saudi-Arabia sitt første snøfall på 100 år.

  På grunn av det økende snøfallet de siste årene (og til tross for de «ødeleggende effektene av klimaendringer»), satser Saudi-Arabia på å utvide tilbudet for sine fjellturister med eget skianlegg som skal bygges innen 2026.

  Australia fryser.
  Den siste uken så det australske kontinentet temperaturavvik på opptil 28 °C under normalen på flere tiår, noe som påvirker store regioner.

  –57,9°C på Grønland.
  Temperaturene på Grønland har falt kraftig, termometeret i Summit viste -55,1 °C lørdag. Mandag ble det enda kaldere, og falt til -57,9 °C, det er omtrent 15 °C under sesongnormen.

  Den eksepsjonelle kulden helt i nord har bidratt til at utbredelsen av havis i Arktis er over gjennomsnittet for perioden 2011-2020, og nærmer seg raskt gjennomsnittet for perioden 2001-2010. Det er klart at Arktis overrasker ekspertene, som advarte om at havis der visstnok var i rask tilbakegang.

  Uvanlig, rekordlav kulde i India.
  Intens kulde vedvarer i indiske byer som Bhubaneswar, Cuttack, Puri, Chandbali, Paradeep og Baripada, som opplever rekordlave temperaturer. Onsdag opplevde mange steder i den østlige delstaten Odisha de kaldeste marsdagene noensinne.

  I Bhubaneswar ble det registrert en maksimal temperatur på bare 19,2 °C i går, og brøt den forrige rekorden på 24,3 °C med hele 5 °C!

  I Nord-India bringer snø fra nord temperaturene ned på de lavere breddegrader i det sentrale og sørlige India. I mange byer, inkludert de østlige storbyene Bhubaneswar, Cuttack, Puri, Chandbali, Paradeep og Baripada, ble det registrert rekordlave temperaturer i mars, og slo rekorder fra 1970-tallet og utover.

  Kulderekord i New Zealand.
  På den sørlige halvkulen, der sommeren har kommet til slutten, falt temperaturen i Whanganui, New Zealand til 4°C onsdag morgen, den nest laveste marstemperaturen i byens historie.

  Den laveste marstemperaturen gjennom tidene i New Zealand, ble registrert 28 mars 1985 (under et solminimum, 21 syklusen) med 2,5 °C.

  Nye kulderekorder i Australia.
  En kraftig kuldeperiode har rammet det sørøstlige Australia. I fjellene i New South Wales var det frost i Perisher Valley med temperaturer så lave som -5,7°C. Dette er bare 1,4°C over den nasjonale rekorden for mars måned.

  Thredbo, målte -4,4°C. Cooma målte også -1,9°C. I Mt. Hotham, Victoria, ble det målt temperaturer som bare var 1,2 °C, unna den nasjonale rekorden med en temperatur på -3,1 °C. Rekorden for måneden falt også i Omeo, Victoria: torsdag morgen var temperaturen på -0,7°C, en 1°C under den tidligere rekorden (2021). Og i Cleve, Sør-Australia, oversteg temperaturen på 6,8 °C også den gamle rekorden med 1 °C (ennå ikke bekreftet).

  Temperaturen i Antarktis synker til nær -68°C.
  21. mars falt det sesongmessige minimum ved Concordia til -67,7°C, fra -67,4°C 20 mars.
  Antarktis avkjøles, tallene viser det helt klart.

  Fra Principa Scientific, publisert 26 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Data Shows An Unseasonably Cold Planet Right Now.

  Svar
 • Hysj, N.l.

  Hva skal de som nå sysselsettes med klima-skremsler drive med da, mener du?
  De forsørger antagelig familiene sine med dette.
  Skam deg!

  Svar
 • Sitat: «….har utarbeidet en modell basert på CERES satellitt data fra NASA om Solens TSI samt Jordens albedo (skydekke i praksis), som viser en presis match med de fysiske målinger».
  Mulig det.

  Men hva påvirker albedo og skydekke?
  Hva skjer feks med skydannelsen hvis Amazonas blir avskoget? En gang i tiden var også Sahara regnskog.
  Store skogsområder i varme deler av verden har i løpet av de siste 30 årene og mer, blitt avskoget. Dette fører til mindre fordampning og dermed til mindre skydannelse. Både vanndamp og skyer reflekterer solinnstråling tilbake tilbake til verdensrommet og således avkjøler planeten. Mulig at denne teorien har blitt kraftig undervurdert.

  Et stikkord for europeisk kolonialisme er massedød og gjengroing.
  Smittestoffer fra Europa ble spredd rundt i verden med massedød til følge.
  Hele Amazonas som var jordbruksareal og bebodd av 50-60 millioner mennesker fram til 1500, grodde igjen og ble til jungel og regnskog fra 1500-1550. Lignende gjengroing skjedde også i Nord-Amerika.
  Det ser ut som resultatet av denne gjengroing ble «den lille istid» i Europa.
  Gjengroing påvirket både skydannelse (mindre med skyer) og også CO2-nivået (man kan se denne CO2-økning fra 1550 og fremover i is-kjerner som er hentet opp fra isen på Grønnland)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva skal vi mennesker?

Nå kommer robotene som ligner oss.

Forrige innlegg

Demoniseringen av AfD i Tyskland får konsekvenser.

Lege vil ikke behandle AfD-politiker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.