POSTED IN Norge

Norge er verdensmestre:

I selvbedrag!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NRK : Løgner du kan stole på !!!

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Etter nattens debatt på CNN mellom Biden og Trump hørte jeg på VG´s kommentarer, at som andre søker også de å fornekte virkeligheten. Og Aftenposten valgte i formiddag å slette feltet med kommentarer som redaksjonen trolig mener er for nedverdigende for avisen. Deres uredelige Christina Pletten har fra New York i åtte år feilinformert avisens lesere kontinuerlig og slik selv-torpedert seg selv, endelig, og takk og pris for det, nemlig at sannhet kan vinne over løgn.

Og Aftenposten ble slått i morges av Hans Rustad og document.no, i å være først ute med en sammen-hengende kommentar. Så fornedret ble altså avisen på formiddagen at de så seg nødt til å stenge ned kommentarfeltet for anledningen.

Selv om Donald Trump ikke er perfekt, noe han ikke påstår selv, ei heller de av oss som nå ser på ham som USA´s mulige redningsmann, kanskje også Vestens, er håpet tent for et nytt og  noenlunde og rettskaffent USA styre. Men var Trump et draps-mål for demokratene før, er han iallfall nå blitt det nå, uten sammenligning med Kennedy som ble tatt av live i 1962.  Akkurat den saken skulle vært avklart for lengst, men dypstatsmakten og CIA der borte, og senest under det korrupte Biden-regimet, vil fremdeles ikke innrømme sin brøde, at USA ikke er mye bedre enn de totalitære regimene. Og når vi minnes Kennedy, var det ham, som i likhet med dagens Vladimir Putin, insisterte på en sikkerhetssone, såkalt.

Ukrainakrigen er en stedfortrederkrig.

Og det bringer oss over til Ukraina-krigen som langt på vei er en ny USA regime-skifte-krig som snarest må avsluttes. Denne stedfortreder-krigen, i realiteten en USA mot Russland-krig, er nå propagandert til det helt ukjennelige, med Norge dessverre på Nato-slep. Både Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er historisk på feil side. Men våre betalte statsmedier, de lyver for oss, på tvers av den lille norske mann og kvinne interesser. Og det gjør de, vel vitende om at det er globalist-elitene, og ikke norske fedrelandsvenner, de støtter, nemlig EU, WEF og det korrupte FN mot Norges selvstendige, egne interesser. Riksmediene er nær blitt våre forrædere, det hele er bare så ubegripelig skammelig. 

Den som forgjeves har forsøkt å heve sin røst i Norge, er professor Glenn Diesen, om sannheten, nemlig den mislykte amerikanske, imperialistiske tesen. Til tildekning av realitetene i den pågående kampen om verdens-hegemoniet, tas løgn og taushet i bruk. Det var en tidligere Nato generalsekretær som turde fortelle sannheten om Nato, som er ment for å holde USA oppe, Russland nede, og Europa tamt og svakt. Det greide Biden-regimet på en og samme tid ved å torpedere gass-ledningene under Østersjøen til Tyskland. Det, sammen med de USA-dikterte sanksjonene har satt EU sterkt tilbake, for sanksjonene ble en boomerang mot EU, som skadet seg selv, men neppe Russland.

En boomerang kommer tilbake til den som har kastet den og rammer gjerne kasteren selv. Slik har Russland-sanksjonene politisk fungert.

 

Personlig tror jeg Nato imploderer, knapt lenger en forsvarsallianse. Den skulle vært avsluttet samtidig med Warsawa-pakten. Dessuten tror jeg EU imploderer, ja jeg håper på det, for det norske folket hadde rett, som med nesten 20 års mellomrom stemt Nei til EU-systemet, som forherliger seg selv og som udemokratisk tillater klima- og annen galskap å fattig-gjøre oss. Norge blir utnyttet som en vasall-stat under Brussel, en rik og underdanig  råstoff- leverandør som tamt implementerer alle dens instruksjoner. Det beste og seneste eksempelet er at Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, i stillhet på kammerset, ble enige i å tilstå arvesølvet vårt til Brussel gratis, i bytte med rådyre EU-strømpriser.. Altså Høyre er intet opposisjonsparti under Erna, upålitelig. 

Men alt dette og mer dårlig nytt til, er det globalist-eliten Erna og Jonas tiltenker oss. De tildekker det hele gjennom NRK og de betalte riksmediene, alle mot oss folket. Dette er ikke lenger et sant demokrati, men et rigget, stygt system og et bedrag. Jeg håper derimot.no blir mye lest og referert til, for riksmediene boikotter fedrelands-kjempere som meg. Jeg har bodd i Chile de siste 10 årene, og det gir meg et perspektiv utenfra, det gir meg vinkelen utenfra. Hadde jeg bodd i Norge, ville jeg neppe ha fått den samme vinkelen, men druknet i daglig indoktrinering som gjør at folk, som i Nord-Korea, tror at vi er verdensmestre. Nei, vi er verdensmestre i selvbedrag og absolutt ingen fredsnasjon, en myte det også. Hva gjorde for eksempel Libya mot oss, som Jens Stoltenberg en ettermiddag som statsminister bestemte  å bombe tilbake til steinalderen. Fikk han Nato-jobben av USA som takk og betaling?

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • En artikkel det er verdt å få med seg.

  » Denne stedfortreder-krigen, i realiteten en USA mot Russland-krig, er nå propagandert til det helt ukjennelige, med Norge dessverre på Nato-slep. Både Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg er historisk på feil side. Men våre betalte statsmedier, de lyver for oss, på tvers av den lille norske mann og kvinne interesser. «

  Svar
 • wasan Totland
  30 juni 2024 1:27

  Samme taktikk som USA anvendte da de tok uskylden til Stoltenberg i Libya brukes nå mot Frankrike, Storbritannia og Tyskland. Djupstaten får disse til å være med på å avfyre langtrekkende missiler mot sivile mål langt inne i Russland. Hvor lange kan en samlende Putin beherske seg før folket krever at han må reagere?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter badestrand-terroren på Krim.

Lavrov til USAs ambassadør: Det er ikke lenger fred mellom oss!

Forrige innlegg

Regjeringstalsperson i Ukraina:

Det var rett å klasebombe badestrand full av folk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.