POSTED IN Løgner, Propaganda

Nok en løgn faller.

Barna var ikke kidnappet likevel.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Saken er ikke viktig for annet enn som en illustrasjon av de mange løgnhistoriene som nå produseres på løpende bånd i Natozonen. Vi vet alle at Putin er etterlyst av den internasjonale straffedomstolen for å ha medvirket til bortføring av ukrainske barn. Men så viser det seg altså at den saken også er en oppblåst politiske propagandaballong med sannsynlig hensikt å bidra til demoniseringen av Russland i vår del av verden.

Desperasjonen er nå stor i vest og denne historien er også et uttrykk for nettopp dette. Når en ikke kan ramme motparten på andre måter er det løgner som må serveres. Men det vil bare fungere så lenge de blir trodd av publikum. Men våre medier vil ikke stikke hull på denne ballongen. De har selv servert den til befolkningen. Dermed fungerer de i praksis i dag servitører for Natos løgnproduksjon i den propagandakrigen som pågår mellom Nato og Russland/Kina/Iran og de tre konfliktområdene i verden som brenner mest: Ukraina, Gaza/Midtøsten/Taiwan/Sørkinahavet.

Knut Lindtner
Redaktør

Ukrainske barn «kidnappet» av Moskva funnet i Tyskland


Avsløringen avslører Kievs «myter», har en russisk tjenesteperson anklaget for massebortføringer sagt.

Over 160 ukrainske barn som angivelig er «kidnappet av Russland» har blitt oppdaget bosatt i Tyskland, har landets føderale kriminalpoliti (BKA) bekreftet.

Ivan Vygovsky

Sjefen for ukrainsk nasjonalt politi, Ivan Vygovsky, hyllet onsdag oppdagelsen, og fortalte nasjonale medier at han hadde diskutert saken med Holger Munch, president for BKA, under et møte tidligere denne uken.

Påstander fra Kiev om at Moskva har kidnappet ukrainske barn i massevis har blitt avslørt som en løgn etter at noen av de påståtte ofrene er funnet i EU, ifølge den russiske barnerettighetskommissæren Maria Lvova-Belova. Hun er blant tjenestepersonene som har blitt anklaget for å ha bortført ungdommer fra Ukraina midt i konflikten mellom Moskva og Kiev.

Da BKA ble bedt om en avklaring fra RT Deutsch, sa BKA at deres offiserer hadde identifisert barna etter at de ble flagget som «kidnapping»-ofre av Kiev. Deres personlige detaljer ble sjekket mot tysk informasjon.

Flertallet av ungdommene hadde reist inn i Tyskland som flyktninger i følge med sine foreldre eller foresatte, sa politiet. I en håndfull tilfeller var det fortsatt mistanke om «ulovlig overføring», la uttalelsen til, uten å gi ytterligere detaljer.

Maria Lvova-Belova

Som svar på avsløringene sa Lvova-Belova at Moskva «lenge har trukket oppmerksomheten til det internasjonale samfunnet på det faktum at Ukraina har skapt en systemisk myte om barna, som de hevder hadde blitt «deportert» til Russland.

I fjor ble Lvova-Belova utnevnt sammen med Russlands president Vladimir Putin av Den internasjonale straffedomstolen (ICC) som de viktigste mistenkte i etterforskningen av den påståtte ulovlige deportasjonen og overføringen av mindreårige under Ukraina-konflikten. Moskva avfeide påstanden som politisk motivert, og hevdet at Kiev hadde løyet for retten om det som i realiteten var en evakuering av sivile fra områder som var berørt av fiendtlighetene.

I sine kommentarer om de tyske oppdagelsene sa Lvova-Belova at kontoret hennes hadde identifisert flere tilfeller der barn beskrevet av Kiev som bortførte faktisk bodde sammen med foreldrene sine hjemme eller i andre nasjoner.

Hun uttrykte håp om at den ukrainske «globale desinformasjonskampanjen» til slutt ville stoppe og at sannheten ville seire.

https://www.rt.com/russia/596195-ukrainian-children-kidnapped-germany

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Ukrainas førstedames «veldedighet» selger barn til rike, europeiske pedofile.
  Har Haag-domstolen interesse av å etterforske det? Neppe. Upartiske? Nei.
  At uendelig griske herr & fru Z ikke er avlivet av sine landsmenn enda,
  det forundrer meg. Håper det kommer snart, for ukrainernes skyld,
  som jages som fritt vilt i gatene for så å sendes i døden.

  Svar
 • Skal tro hva NRK finner på å si til dette. NRK surfer jo konsekvent på vestlig propaganda.

  Svar
  • «tillit er medias viktigste valuta», sa en berte i nrk. Med en verdi som 1 Paisa da, kanskje, d.v.s. null komma bittelitt.

   Svar
 • » Når en ikke kan ramme motparten på andre måter er det løgner som må serveres.»

  Russland hentet selvfølgelig barn/ungdom/sivile ut av en krigssone, før avgjørende slag.
  Det er noe man har plikt til ifølge krigslovene.

  Som Nasjonalsosialistene også evakuerte sivile ut av krigssonen i Nord-Norge før Sovjetunionen
  ( med vestmaktenes støtte) ville komme til å legge Nord-Norges fattighus som ruiner.
  Ellers hadde tusenvis blitt drept av Sovjetisk/alliert krigføring/bombing.
  Dessverre hadde den norske regjering gjort hele Nord-Norge om til et fattighus i årene før 1939.
  Men nå ble det ihvertfall , om enn håpløst seint, bygget opp igjen etter krigen til en bedre standard.

  (Dessverre var det få innbyggere søravfor Trondhjem som tok imot dsse evakuerte flyktningene på en god måte . Dette skyldes norsk politikk i Norge over flere tiår. Spesielt AP/Høyre som satset på sentralisering og industrialisering, og skatteinngang og penger,og nedvurdering av våre nordnorske landsmenn. Ikke jordbruk og skogbruk eller fiske, som riktignok gav realverdier – men ikke skattepenger til den politiske administrasjonen. )

  At krigslovene ble fulgt av Nasjonal- sosialistene har siden, løgnaktig, blitt brukt for å demonisere.

  Men dette gjelder jo også det meste av våre krigshistorier.
  ‘Vinnerne’ skriver historien.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Historien om Ukraina-krigen skal omskrives for å tilpasses den vestlige forståelsen.

Vestlige lederes svik overfor Ukraina skal glemmes.

Forrige innlegg

Klima:

Er kongen vår for alle, eller bare for de som tror på IPCC?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.