POSTED IN USA, Økonomi

Nå krangler New York sin ordfører med Biden.

Joe Biden: økonomien er på rett vei. NYC-ordføreren: Wall Street kollapser.

0
Print Friendly, PDF & Email

NYC-ordfører: Wall Street kollapser

Eric Adams var uenig i USAs president Bidens påstander om at økonomien er fin, før han senere gikk tilbake på det han hadde sagt.

USA har gått inn i en resesjon, sa New York-ordfører Eric Adams torsdag, og motsa tidligere påstander fra president Joe Biden om at økonomien er «på rett vei».

Eric Adams

«Vi er i en finanskrise som du aldri kan forestille deg… Wall Street kollapser; vi er i en lavkonjunktur,” sa Adams på et arrangement i New York som ble arrangert av den ideelle organisasjonen Project Hospitality, som sitert av Hamodia nyhetsutsalg.

«Du forteller meg hva jeg skal ta av tallerkenen og vil at jeg skal legge noe annet på tallerkenen. Jeg kommer til deg som representant for byen og sier: Dette er det vi har,» proklamerte han.

Uttalelsene til den øverste lederen av byen står i kontrast til forsikringene som Biden ga tidligere samme dag. Da sa han at til tross for at «økonomien bremser opp», fører Washingtons innsats i kampen mot stigende inflasjon i landet at det «på rett vei.»

Både Adams og Biden kommenterte offisielle tall offentliggjort tidligere på torsdag som viste at den amerikanske økonomien har krympet i to kvartaler på rad, noe som anses som et tegn på en resesjon.

New York-ordføreren endret imidlertid senere ordene sine og sa at det er presidentens privilegium å beskrive tilstanden til økonomien.

«Presidenten vil ta en avgjørelse om det offisielle navnet på hvilken tilstand vi befinner oss i. Jeg følger opp det presidenten sier vi er.. Vi har å gjøre med tøffe økonomiske tider, men vi kommer til å komme oss gjennom det, fordi jeg stoler på presidenten,» sa han til media.

https://www.rt.com/business/559837-wall-street-collapsing-nyc-mayor/

Forsidebilde: Prometheus Design1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 70 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Jeltsin oppskrytt i vest.

Ville heller skutt meg fremfor jobb hos fylliken Jeltsin!

Previous Post

Blinken kryper til korset:

Ringer for å snakke med Lavrov.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.