POSTED IN Helse, USA

Nå er det slutt.

Store mengder vaksiner destrueres i USA.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Amerikanerne vil ikke ha mer vaksine

Skrevet av Askeladden


Med 44% av befolkningen fullvaksinert begynner vaksineringen i USA å stoppe opp selv om myndighetene prøver å lokke med både kontanter, våpen og narkotika som belønning til folk som lar seg injisere.
President Joe Biden kan bare skyte en hvit pil etter målet om å vaksinere 70% av amerikanerne innen 4. juli. Han har greid 44%, men nå ser det ut til å være mer eller mindre stopp. Biden har et lass med vaksiner på lager som holder på å gå ut på dato.


Oklahoma med 4 millioner innbyggere har greid å fullvaksinere 1,4 millioner, men kansellerer nå alle vaksinebestillinger og må sannsynligvis destruere 700.000 vaksinedoser fordi folk ikke vil ha dem. 4.500 personer lar seg nå vaksinere daglig i Oklahoma og tallet synker.


Amerikanske myndigheter begynner å bli desperate etter som vaksineringen ser ut til å stoppe opp. Det hjelper ikke om de tilbyr verken kontanter, biler, våpen eller narkotika for å få folk til å stille opp.

Quit with the Carrot and Stick Analogy for Sales Team Motivation | SOAR Performance Group
Nå hjelper hverken pisk eller gulrot


I North Carolina er 38% fullvaksinert, men delstaten har sendt 1,2 millioner vaksinedoser i retur på grunn av manglende interesse, selv om innbyggerne fikk tilsvarende 200,- kroner i betaling for å la seg vaksinere.


Selv de demokrat-dominerte statene på vestkysten vil slite med å nå Bidens mål om 70% innen 4. juli. Washington State har såvidt bikket 50% fullvaksinerte og deler nå ut gratis marijuana for å lokke flere til sprøytene. California har prøvd å motivere folk uten å dele ut narkotika, men har bare greid å fullvaksinere 47%.


Ohio laget lotteri og delte ut fem førstepremier på 1 million dollar, men det resulterte bare i en liten vaksineringstopp som varte ei uke. Idag har Ohio fått fullvaksinert 42% av befolkningen.

Staten som muligens har gått lengst i å tilby insentiver, er erkekonservative West Virginia. Der har folk fått både geværer og biler gratis for å la seg vaksinere. Myndighetene i West Virginia har likevel bare greid å vaksinere 36% av befolkningen.


New Mexico er staten som ser ut til å ha lyktes best med insentiver. Der samlet de hele premiepotten på 5 millioner dollar i en premie og greide såvidt å få fullvaksinert halve befolkninga før det begynte å butte imot.
Så langt har ingen stater i USA greid å oppfylle president Bidens våte drøm om 70% fullvaksinerte amerikanere. Maine leder med 58%, men det ser ikke ut til at de heller vil lykkes i å nå 70%. Interessen for covid-vaksiner begynner i USA å nærme seg frysepunktet.

Kilder: The British Medical Journalhttps://www.bmj.com/content/373/bmj.n1536National Public Radiohttps://www.npr.org/sections/health-shots/2021/01/28/960901166/how-is-the-covid-19-vaccination-campaign-going-in-your-state


Bilde er skjermdump fra NPR.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  16 juni 2021 9:51

  Det kan altså tyde på at en viss porsjon vett og behov for logiske sammenhenger likevel har begynt å sive inn til befolkningen? Interessant skal det likevel bli å se vaksineringens langtidseffekter som jeg håper ikke blir at 70% av befolkningen dør. Advarslene har vært mange, har kommet fra kvalifiserte fagfolk og har blitt systematisk undertrykket av medier og politiske klovner, og likevel har altså en stor andel av befolkningen ikke villet ha vaksinen som altså ikke er en vaksine. Vaksineprodusenten Pfizers tidligere visedirektør, virologen Dr. Michael Yeadon, framfører her sin absolutte mistro til sykdommen, politikerne og vaksinen:
  https://www.bitchute.com/video/eqzgyTMssFvn/

  Svar
  • Freeeeedooom
   16 juni 2021 10:23

   Jeg frykter for de som har tatt disse sprøytene. Dog mange av de har gjort det uten å sette seg inn i hva dette innebærer, så vet ikke om man skal synes synd på de?! Folk må forstå at staten ikke er deres venn.

   Svar
   • Jeg tok vaksinen, gikk fra 4g til 5g på tlf samme dag. Superfornøy

   • Flott. Glade mennesker trenger vi.
    Jeg har en bekjent som blir glad for hvert munnbind han finner på gata; – for som han sier, disse er kanskje bare brukt en gang, og vi må nok regne med å bruke munnbind for alltid.
    Sirkus & brød til folket.

   • Jeg har aldri prøvd et sånt munnbind noen gang, og jeg har ikke tenkt å begynne nå! 😀 Folk gjør jo alt de får beskjed om, uansett hvor lite mening det gir.

  • «Advarslene har vært mange, har kommet fra kvalifiserte fagfolk og har blitt systematisk undertrykket av medier og politiske klovner..»

   Vi snakker her om en «epidemi» der det har dødd under halvparten av de som dør et vanlig influensaår, i nedstengte Norge som i åpne India. ( Og 60% av disse i Norge var våre nye landsmenn)
   Hva gjorde myndighetene? De truet med heimvernet og stengte av landet og skapte nød og frykt.
   Nå skal det skapes et inntrykk av at det er farlig når folk begynner å stille spørsmål ved politikernes ukundighet. 😉
   Hvem var det som stengte av landet og ødela smånæringslivet, og skapte frykt?

   ‘– Alle rapporterte at gal informasjon om korona kunne føre til frykt .
   I en av fire studier pekte de på at feilinformasjon kunne føre til uhensiktsmessig bruk av ressurser i helsesektoren og at helsepersonell ble mer stresset’
   https://forskning.no/informasjonsteknologi-media-medieteknologi/hvordan-stoppe-feilinformasjon-om-covid-19/1874378

   Svar
   • Tor Larsen
    17 juni 2021 8:46

    Tanken om at politiske krefter med vilje har dannet en nåtidig dødskult føles dag for dag stadig mer virkelig. Den frivillige tilslutningen av store menneskemasser observeres med letthet, frivillighet simpelthen fordi informasjon basert på logikk stadig finnes, og at alle utenom mange eldre stadig har hatt enkel tilgang til alternativ, faktabasert og logisk sammenhengende informasjon. Bare ved selvsyn konstaterer en at vanligvis intelligente, vel utdannede mennesker med god analytisk evne og gode språk- og leseferdigheter velger bort informasjon som står i strid med offentlig, totalt usammenhengende og selvmotsigende informasjon.

    Fra før av vet vi at planetens økosystemer er under ekstremt press og trues av fullstendig kollaps. Besitter menneskeheten en iboende evne til å velge selvutslettelse i møte med umulige økologiske forhold? Er vi av natur lik gjærsoppen determinerte til å utslette alle ressurser og blir den eneste tilgjengelige utveien å velge utryddelse av sin egen art, med så få gjenværende individer at økosystemene kan få bygge seg opp på nytt? Det ligger i hvert fall i sykdommer som jevnlig hjemsøker andre arter, så som gnagerpest og reveskabb, så hvorfor kan ikke en lignende funksjon ligge i menneskets psyke?

   • I følge en beregning utført av Røde Kors kunne vi ha reddet jordkloden 5 ganger for alle pengene vi har brukt på Corona!!! En epidemi som har en dødelighet på under 1%!!!!!!

 • Bra, de ekle eksperimentelle pigg protein, rna og dna genbehandlingene skulle aldri ha sett lysets dag!

  Svar
 • Den konspiratoriske Korona Kabalen, KKK visste at det ville skje og har derfor fikset de magnetiserte spike proteiner som spres veldig lett og kvaksinerer resten.

  Svar
  • KKK ble vel startet av den Konspiratoriske Khazar Klanen, også kjent som internasjonale bangstere. Men jeg tror personlig at «kvakksineringen» er ledd i planen om å redusere jordens innbyggertall til ca. 500 millioner, Bidens 70% passer godt inn i den logikken. Vi må nok vente noen måneder til før vi begynner å se massedødsfallene opptre. Den årlige influensaen med A og B corona-virus som gjerne begynner i okt. – nov. her hos oss vil bli testen på om dette er tilfellet eller ikke, men tror mye vil ha skjedd før neste sommer, både med positivt og negativt fortegn.

   Svar
 • Kjære uvaksinerte Oxalis acetosella og Vaccinium corymbosum, (gauksyre og blåbær)virker sannsynligvis som motgift da de motvirker frie radikaler. Også Viamin D (sol), Vitamin C (citrus), masse fysisk aktivitet, og en omgang i badstua samt et sjøbad, også hvis du har en uvaksinert parter så finner dere nok ut av en ganske trivelig fysisk aktivitet sammen. Tror jeg vil unngå en masse turer på kjøpesenter fremover hvertfall…

  Svar
 • Se GALSKAPEN. Når skal vi våkne og dømme disse, som kaller seg politikere og som satte i gang hysteriet? Og de som holdt kjeft i media og de fleste politiske partier.

  https://tv.nrk.no/serie/innafor/2020/MDDP12100120

  Det dør 40 000 mennesker i Norge hvert år.
  Det dør 900 mennesker av influensa hvert år.
  I 2017/18 døde det dobbelt så mange. (1500)

  I nå ( i halvannet år) har det dødd HALVPARTEN. ( 750) Hvorav 60% av disse er våre nye landsmenn som har for lavt D-vitamin-nivå grunnet en hudfarge som hører hjemme et helt annet sted geografisk og kulturelt, men er lokket hit pga. vår tidligere Ap-statsminister Stoltenberg sin bombing av Libya .

  Så stenger vårpolitiske administrasjon av hele landet og skaper frykt med trussel om heiimvernet og bøter!

  Noen skal blø for dette i Norge, og internasjonalt.
  Og det skal ikke bli folket.
  Den lange opplysningens dag kommer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når de progressive vinner frem i Latin-Amerika.

Da svarer USA med statskupp.

Forrige innlegg

Rødt i Oslo:

Riktig, nødvendig og tøft

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.