POSTED IN Norge

mRNA-vaksinene er ikke trygge for gravide.

Mange spontanaborter i etterkant av vaksinering av gravide.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

2433 døde babyer i VAERS (rapporteringssystem for vaksinebivirkninger i USA) samtidig som en annen studie viser at mRNA vaksiner ikke er trygge for gravide kvinner

Det er nå registrert 2433 fosterdødsfall i VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) fra gravide kvinner som har blitt injisert med en av  Covid-19 sprøytene.

De aller fleste av disse har vært etter Pfizer-vaksinen(1862 dødsfall) og Moderna-vaksinen(656 dødsfall).

Det har vært flere fosterdødsfall i de siste 11 månedene etter Covid-19 sprøyter enn det har vært i de mer enn 30 seneste årene etter alle vaksiner (2198).

Forrige måned (oktober 2021) innrømmet New England Journal of Medicine at den opprinnelige studien som ble brukt til å rettferdiggjøre  CDC (Centers for  Disease Control and Prevention, U.S.A) og  FDA (The Food and Drug Administration, U.S.A) i å  anbefale vaksinene til gravide kvinner var feilaktig. 

Siden den gang har forskere i New Zealand gjennomført en ny studie  på de opprinnelige dataene , og konkludert med følgende:  En re-analyse av disse tallene indikererer en kumulativ forekomst av spontanaborter som varierer fra 82% (104/127 ) til  91% (104/114) , 7-8 ganger høyere enn resultatene til de opprinnelige forfatterne.

person touching stomach

Og likevel fortsetter CDC og FDA å anbefale vaksinene til gravide kvinner, selv om en korrekt analyse av de opprinnelige dataene viser at 82% til 91% av gravide kvinner vil bli rammet av spontanabort hvis deres ufødte barn er mindre enn 20 uker gammelt.

VAERS er et passivt system med alvorlig underrapportering. CDC og FDA har aldri utført en studie for å finne ut hvor stor denne underrapporteringsfaktoren er, men uavhengige forskere har gjort det, og vi har tidligere publisert analysen som ble utført av dr. Jessica Rose, som fastslo at en lavt anslått faktor for underrapportering ligger på  ganger 41.

Se studie: Regjeringens egne data avslører  minst 150 000 sannsynligvis døde i U.S.A etter Covid-19 vaksiner. 

Dette betyr at det sannsynligvis har vært minst 99753 fosterdødsfall etter covid-19 injeksjoner så langt.

Her er en videorapport vi lagde om denne siste måneden med noen veldig uheldige grusomme eksempler på hva disse sprøytene gjør med ufødte babyer.

Oversatt av: Jeanne d’Arc

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Anastasiia Chepinska

https://www.globalresearch.ca/2433-dead-babies-vaers-another-study-shows-mrna-shots-not-safe-pregnant-women/5760969

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Spontanaborter, morsmelk barnet dør av, nyfødte med hjertefeil, rare spebarn med svarte øyne og uvanlig adferd. Hjerneskade. Ufruktbarhet. Bare for å nevne noe. Helsearbeidere står klar for å ødelegge flere liv.

  Svar
  • Mange problemer vil oppstå og vi er allerede vitner til at det skjer – «Vi» visste at dette villle komme, men tydligvis ikke våre fantastiske «Helsemyndigheter» !¨- Med utgangspunkt i NRKs «Debatten» om vaksinert og uvaksinert helsepersonell – der Fredrik Solvang spør ; Hvorfor stoler enkelte ikke på helsemyndighetene .. – Vil mitt motspørsmål være: – Hvorfor stoler så mange på helsemyndighetene og ikke tenker sjæl ? Og hvorfor lytter vi ikke til de som virkelig kan dette med virus, – genterapi, mRNA osv.
   Ganske enkelt svar: Disse får ikke sendetid på NRK eller TV2 – Det er Nyhetsmediene som styrer helsa di sammen med våre såkate «Helsemyndigher» ! – SKREMMENDE … Virkelig !

   Hvordan skal de forklare alle de nyfødte med hjerteproblemer?
   https://stevekirsch.substack.com/p/how-are-they-going-to-explain-all

   Sykehusene verden over fylles opp av Covid «negative» pasienter som forutsagt –
   med Antibody Dependent Enhancement !
   http://www.informationliberation.com/?id=62652

   Svar
 • Svar
 • Og jeg som trodde Fredrik Solvang var en av de få av hel ved i statskanalen, men nei, ikke han heller.
  Camilla Stoltenberg ser ut som øynene skal sprette ut; er hun under utpressing? Kreftene som står bak dette lenge planlagte folkemordet bruker alle triks de vet om, som den mafiaen det er. En egen spornese for hvordan sjeler kan kjøpes eller fravristes eller trues og utpresses, det er spesialiteten. Eller er det så at disse ansvarlige for nordmenns helse simpelthen ikke har noe så menneskelig som samvittighet, og lyver videre og lekker stadig tjukkere på. Psykopater skammer seg jo ikke; de er bare redde for å bli avslørt. Er det det som lyser ut av Camillas øyne, skrekken for å bli tatt? Nakstad er jo en enkel nøtt å knekke, med sine investeringer han gjør seg stadig feitere på, han er billig til salgs, billig sjel. Billigsalg.

  Svar
  • Det er mange grunner til at Cov-19 vaksiner kan påvirke fruktbarheten til både kvinner og menn !
   Når kroppen vår lager disse Syntetiske Spike-proteinene «glemmer» disse såkalte vaksineprodusentene (med viten og vilje ?) at proteinene i disse Spikene matcher proteinvevet vi allerede har over hele kroppen – blant annet i eggstokkene og testiklene ! Det er mange proteiner i det mannlige og kvinnelige reproduksjonssystemet som innehar lignende konstruksjon som pigg-proteinet`s konstruksjon ! – Ganske enkelt forklart : På grunn av likheten mellom syncytiner og spike-proteiner kroppen produserer kan COVID-19-vaksineinduserte antistoffresponser utløse en kryssreaksjon mot syncytiner, forårsake allergiske, cytotoksiske og/eller autoimmune bivirkninger som påvirker menneskers helse og reproduksjon ! Den farmasøytiske industrien som utvikler covid-19-vaksiner opptrer overhodet ikke etisk og ansvarlig, – fordi de ikke utfører sikkerhetsstudiene i de burde foretatt i deres dyremodeller og de respekterer heller ikke tiden som kreves for å oppdage uønskede effekter på mellomlang og lengre sikt ! Det gjør dessverre heller ikke våre helsemyndigheter ! De burde være meget bekymret ! Hva kan og forstår de egentlig ?
   (Syncytin er det endogene gammaretroviruset som er kodet i det menneskelige genomet –og er aktivt under utviklingen av morkaken – bidrar til implantering av embryoet i mors livmor og immunsuppresjon av mors immunsystem for å forhindre allogen avvisning av embryoet )

   Noen spørsmål ?

   Svar
   • «Det gjør dessverre heller ikke våre helsemyndigheter ! De burde være meget bekymret ! Hva kan og forstår de egentlig ?»

    Kanskje våre myndigheter kun er (nyttige) idioter?
    Mye kan tyde på dette i politikken som føres i Norge både når det gjelder virus, klima, matproduksjon og strøm.- Og militære angrep på andre nasjoner.
    Så får vi kjempe om retten til å leve egen liv med egne valg.
    Og slå (like kraftig og nådeløst) tilbake der vi tvinges. De som VIL tvinges eller lytter til idioter bør også få lov til dette.

 • VI vet at amerikanske helsemyndigheter finansierte gain-of-function forskning ved University Of North Carolina og deretter ved Wuhan-laben i China. Vi vet at vaksinen ikke beskytter mot corona. Vi vet at det injiserer et patogen i kroppen. Vi vet at vaksinen forårsaker død og sykdommer. Det er kjente fakta. Likevel fortsetter kampanjen for å tvinge universell «vaksinasjon» med en» vaksine » som er langt farligere enn Covid. Dette innebærer den totale totale uærligheten eller dumheten til det medisinske etablissementet og politiske ledere, eller det peker på gjennomføringen av en kampanje som harr foregått i flere tiår for å redusere og begrense den menneskelige befolkningen.

  Her er hen sørafrikansk lege som forklarer hvordan En Konstruert Vektor (kalt et virus) Og En Konstruert Substans (kalt en vaksine) Ble Opprettet for Å Redusere Verdens Befolkning

  Hør nøye etter. Legen sier at når du innser planen til eliten, så er den å kontrollere og drepe en stor andel av befolkningen uten at noen mistenker at de ble forgiftet. Det er formålet med piggproteinet i » vaksinen.”

  https://www.bitchute.com/video/IQoUmvcoiStX/

  Svar
  • Jeg vet at dette ligner mer og mer på et depopulasjonsprogram – Jeg har advart på Twitter i 2 år – men det ble for sterk kost for dem – Ble sparket ut 😉 – All ny informasjon er hjertelig velkommen – så Takk 😉 ❤️

   Svar
 • Vedlagt link er en samling av informasjon om hva negativt som skjer i verden.
  Den beskriver World Economic Forum med FN og WHO som forøvrig Bill Gates har sterk innflytelse på, hva de driver med. Det foregår en maktkamp over hodene på oss, om å ta over verden, der en liten elite styrer. De jobber for å innføre totalitær digital kontroll over alle mennesker på jorden samt kvitte seg med de såkalte unyttige.
  De planlegger allerede neste pandemi og denne gang gjør de ikke
  samme feil som den vi har vært igjennom.
  https://stopworldcontrol.com/
  Vi må jobbe for at våre politikere skal slutte å være nyttige idioter for WEF, WHO og FN.
  Disse er dessverre kuppet av farlige mennesker med onde hensikter.

  Svar
 • Den amerikanske regjeringen betaler sykehus for å bruke remdesivir, som er dødelig. Samtidig har sykehusene forbud mot å bruke virksomme midler som hydroksykloronin eller ivermectin.

  https://www.lewrockwell.com/2022/05/joseph-mercola/covid-pills-cause-deadly-relapses-and-supercharge-mutations/

  Svar
 • Vanden Bossche sparer ikke på kruttet: for ham er obligatorisk vaksinasjon bestilt massemord. Ifølge Den Belgiske vaksinasjonseksperten truer farlige mutasjoner med å føre til masseutryddelse i landene som er verdensmestere i vaksinasjon.

  https://www.wochenblick.at/brisant/millionen-tote-impfexperte-warnt-vor-katastrophe-fuer-geimpfte/

  Svar
 • Gynekologen observerer hos sine pasienter at flere og flere vaksinerte mennesker er desperate etter å få barn. Tallene er sjokkerende. Mer enn 80% av disse svangerskapene mislykkes på grunn av infertilitet eller abort.

  https://www.wochenblick.at/medizin/unfruchtbar-durch-c-spritzen-frauenaerztin-schlaegt-in-aufrecht-alarm

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Et gedigent paradoks:

Kan Tyskland bli tvunget å åpne North Stream 2 som følge av ukrainsk gasskutt?

Forrige innlegg

Kunnskap vi ikke skal glemme – del 2

Ukraina og landets nazisme-problem

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.