POSTED IN Diverse, Militære/våpen/teknologi, Virkelighetsforståelse

Mislykket USA-landing på månen.

Var hele Apollo-programmet en stor bløff?

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA klarte 6 ganger å lande bemannete romfartøyer på månen under Apolloprogrammet fra juli 1969 til desember 1972. Nå har de nylig forsøkt å lande et ubemannet månefarøy på overflaten. Som vi ser i artikkelen er dette mislykket og dette fartøyet er på vei mot jorden hvor det forhåpentligvis vil brenne opp i atmosfæren.

Begivenheten er ikke noe spesiell i så måte, feil og teknisk svikt skjer stadig vekk i denne virksomheten. Grunnen til at jeg nevner dette igjen er det misforholdet at de klarte å lande hele 6 ganger bemannete romfartøyer på månens overflate som også klarte returen til jorden. Med den tids teknologi. Våre mobiltelefoner har større datakraft enn Apollofartøyene.

Fra Apolloprogrammet.

Jo lenger tiden går, desto mer usannsynlig blir det at de har klart denne utrolige prestasjonen for 55 år siden. Og nå har de et program hvor de skal sende en bemannet ferd rundt månen innen 2024 og en månelanding i 2025. Med all den kunnskapen NASA angivelig skaffet seg gjennom de 7 ferdene i Apolloprogrammet skal på papiret en bemannet ferd rundt månen i dag være venstrehåndsarbeid for NASA, «A piece of cake».

Jeg satt helt begeistret oppe hele natten og fulgte månelandingen i 1969, men det går opp for meg i dag at jeg mest sannsynlig var utsatt for et omfattende svindelforsøk. Den ultimate testen er om de klarer å gjenta dette 50 år seinere.

Så kan en spørre seg hva som var hensikten med dette. Å gi verdens befolkning et inntrykk av USA som et uovertruffent land sammenlignet med alle andre. Denne prestasjonen har gitt hele verden en opplevelse at USA var verdens mest fremskredne land teknologisk.

Nå avklees dette i dag i Ukraina. De våpen de sender til Ukraine i krigen er underlegne de russiske våpensystemene. USA er ikke verdens mest avanserte land teknologisk, men en ny bemannet måneferd etter 55 år vil naturligvis føre til en oppfriskning av den myten.

Faller den myten, som Ukrainakrigen i stor grad bidrar til, vil også mange i vest oppleve det som en skremmende avsløring. Hvordan kan vi forsvare oss mot Russland når de kommer for å ta oss? Det vil tvinge mange til en revurdering av virkelighetsforståelsen – en meget smertefull prosess.

Mitt tips er at dette programmet blir forlatt i all stillhet. Noen bemannet USA-månelanding er ikke mulig i dag. Og de har sannsynligvis aldri vært på månen.

Knut Lindtner
Redaktør

Amerikansk romfartøy involvert i første amerikanske forsøk på å lande på månen på mer enn 50 år. Dømt amerikansk månelander på kollisjonskurs med jorden?

«Vi tror ikke Peregrines gjeninntreden utgjør en sikkerhetsrisiko,» sier selskapet

Av Viswham Sankaran

Det private oppdraget til det Pittsburgh-baserte romfartsselskapet Astrobotic, kalt Peregrine Mission One, dro fra jorden forrige mandag og skulle etter planen lande på månens overflate 23. februar.

Men en drivstofflekkasje forseglet skjebnen , og omtrent 30 timer etter oppskyting innrømmet selskapet at romfartøyet «ikke hadde noen sjanse» til å oppnå en myk landing på månen.

Fra dagnes Peregrine Mission som er mislykket.

I sin siste oppdatering om romfartøyet sa firmaet at det var «på vei mot jorden» og at det «sannsynligvis» ville brenne opp ved gjeninntreden.

«Vår siste vurdering viser nå at romfartøyet er på vei mot jorden, hvor det sannsynligvis vil brenne opp i jordens atmosfære,» skrev Astrobotic på X, uten å dele mye informasjon om når gjeninntredenen forventes å skje.

«Vi har evaluert hvordan vi best kan avslutte romfartøyets oppdrag for å beskytte satellitter i jordbane, samt sikre at vi ikke lager rusk i cislunarrommet,» sa selskapet i et blogginnlegg mandag.

Forsidebilde: Big Bluff, av Scott Greene, 2013

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Günther Braun
  22 januar 2024 8:56

  > Og de har sannsynligvis aldri vært på månen.

  Uenig. Tipper amerikanerne har vært på månen, men ikke med noen av de ombygde V2 rakettene. Tipper de har brukt såkalt UFO teknologi.

  Ellers lurer jeg på om noen har innsikt i forholdet mellom S-400 og S-500 vs vestlige alternativer? Vi hører at ukrainerne i ren propagandastil stort sett skyter ned det meste, men fortsatt ser deler av Ukraina ut som en ruinhaug, så endel missiler må gå igjennom. Ser også at overraskende mye blir sprengt i Russland (inkludert Krim), så S-400 kan vel ikke være så bra som reklamen skulle ha det til før krigen.

  Svar
  • wasan Totland
   24 januar 2024 13:31

   For det første så har ukrainerne S-300. Hvilket system de er koplet opp mot vet jeg ikke. Ukraina har vel også Patriot, et system som er helt ubrukelig der blindgjengere ofte treffer bygninger etc. Vi hører at ukrainerne skyter ned hypersoniske missiler. Det er ikke tilfelle. Det er umulig. Jeg skulle anta at utviklingen har gått så langt at begge i stor grad anvender billige droner. Ukraina for å få ned russisk skyts og russerne for å villede luftvern.

   Svar
 • Svar
  • Günther Braun
   22 januar 2024 10:42

   Naivt Kalle. Det finnes et overnasjonalt samarbeid og har alltid gjort det. Anbefaler deg å starte med å lese boken 1984 for å forstå psykologien til makta med å ha folket i konstant frykt og at det alltid er en krig og at stormaktene rulerer med å være i allianse og mot hverandre. Det ble forøvrig spredd informasjon fra russere fra romfartsbransjen i starten av Ukrainakrigen om månelandingen. Så de forskjellige fraksjonene av makta sprer informasjonen de sitter på når det passer dem og ikke for å holde egen befolkning opplyst.

   Svar
   • Øystein Jørgensen
    22 januar 2024 13:04

    Neppe.
    Leste et eller annet sted at Sovjetunionen også hadde noen stygge feil i begynnelsen.
    Det ble påstått at Gagarin ikke var første mann i verdensrommet.
    Titov eller noen annen.
    Dødsfall som ble tiet om.
    De sovjetiske triumfene kom etter hverandre litt for vellykket.
    Stater kan nok bruke mange lumske knep mot hverandre men om enkelte revestreker er de rørende enige om å være tause.
    F.eks. falsk flaggterror.
    Der har de ingen interesse i å avsløre hverandre.

 • Dette har versert lenge ute på nettet. Stanley Kubrick laget filmen. Det finnes et intervju hvor han innrømmer det. Vi utsettes for uendelig mye info/propaganda fra alle hold. Det er en skikkelig utfordring og skille snørr fra bart. Men det er med månelandingen som med 9/11-bruk øya og se selv. Sjekk ut intervjuene med astronautene. De blir agressive når journalisten holder frem en bibel og ber de sverge på at de har vært på månen.? Ingen gjør det, men truer journalisten med juling. Sjekk ut intervjuene med NASA, hvor de sier at de har «mistet» dataene fra månelandingen og må begynne på nytt!? Ser man på filmer hvor atronautene er «vektløs», ser vi utrolig mange avslørende detaljer. De mister ting som faller på gulvet. Man aner at de henger i tynne wirer. Fluer er observert på linsen ute i «verdensrommet». Nasa sluker uendelige med penger fra budsjettet. Bruk øya og se selv. Trosspørsmålet bør holdes i sjakk og gi plass for observasjon. Så er det dette med CGI og filmtekniske finurligheter som må med i bildet. De kan jo fake hva enn de vil. Skal vi finne sannheten må vi dra til månen selv.

  Svar
 • Var Bergensbanen en stor bløff ?

  Svar
  • Tore Karlsen
   23 januar 2024 0:50

   Eller var Marslandingene en bløff?

   Svar
   • wasan Totland
    29 januar 2024 18:53

    Det må være underslått store beløp vedrørende alle disse fakeromferdene. Nå kan de bare semde et tomt hylster opp i lufta.

 • «Hvordan kan vi forsvare oss mot Russland når de kommer for å ta oss?»
  Ja, for det har Stoltenberg sagt gjentatte ganger. – Uten å si hvorfor. ;-)

  Viktigere spørsmål:
  Hvordan kan vi forsvare oss mot USA når de allerede HAR tatt oss?

  Svar
  • Arno Mong Daastøl
   26 januar 2024 19:16

   Frikar:
   «Viktigere spørsmål:
   Hvordan kan vi forsvare oss mot USA når de allerede HAR tatt oss?»

   LIKE.

   Svar
 • Som Gunther sier: overnasjonalt sammarbeid. Akkurat som covid vaksiner i dag, vi lever ikke i en lukket geografisk politisk styresett, dette er en illusjon fremsatt for befolkningen: globalistene styrer som navnet tillsier oss globalt, på jorden forteller de oss.
  Problemet er at alle nasjoner » sammarbeider» om verdenseommet som faktisk ikke eksisterer slik dem forteller oss. Spørsmålet om månelandingen er derfor et ugyldig spørsmål som faktisk bidrar til å definere virklighet slik globalistene ønsker det.
  Hoved essensen i nasa er en stor bløff.
  Grunnen til at vi ikke drar til «månen» igjen er at i dag vil det være vanskligere å forfalske dette virkelighetsbilde enn det var i 1969.

  I dag hvis man har litt kjøtt igjenn i topplokket er det beviselig og logisk fakta at det ikke eksisterer noen kurvering. Å tro man kan måle kurveringen på noe vis i dag er det samme som å «tro» på noe som ikke eksisterer.

  At universet ikke er slik det blir fortalt og at «jorden» ikke har kurvering er selvsagt veldig tungt for folk å forstå, da virkelighets bildet til folk er noe som sitter dypt.
  Men fakta og logikk er mer verd enn meninger man blir fortalt.

  Verdens mest upopulære mening er at jorden er såkalt flat, og det er en grunn for dette. Latter er ett redskap for å sjule, befolkningen passet på seg selv, dømmer seg selv….. den perfekte mekanisme for for få som vil kontrollere mange med løgn.

  Jorden er flat så langt vi kan måle: la oss alle le av dette… lol haha så morsomt…. flat jord idioter liksom.

  Det er trygggest å leve på jorden: komfortabelt, det å leve i en sky av sci fiction.

  Svar
 • For lenge siden fant jeg et intervju av en romfarer, hvis ikke tar feil så var det Buzz Albright . I studio satt en 8 årig jente som spurte hvorfor de ikke hadde vært igjen på månen etter de hadde landet så vellykket tidligere. Da svarte han at et slik spørsmål ikke skulle komme fra en åtte åring men folk i hans alder, men han kunne svare henne. «Vi har aldri vært der…» . ?????

  Svar
 • Northern Light.
  24 februar 2024 16:08

  Fysikeren Brage Nordin: Apollo måneferdene var en bløff.

  Diskusjonen om måneferdene var virkelige eller ikke fortsetter. Kanskje lar en del tvilere overbevise av fysikeren Brage Nordin? I en video på 44:50 minutter, (fra 09: 50 min.) forklarer han på en underholdene måte hvorfor han mener apollo-måneferdene var en gigantisk bløff. Videoen kan sees på Vaken i artikkelen: Apollo bluffen med Brage Nordin, publisert 18 februar 2024.

  Videoen kan også sees på YouTube, men interessant nok har YouTube gjort det vanskelig å finne den. Du kan se den på YouTube ved å klikke på YouTube ikonet nederst i høyre hjørne på videoen på Vakens side. Men søker du etter den på YouTube, med søk som «Brage Nordin» og «Apollo bluffen», vises ikke videoen. Du må skrive « Apollo, Bluffen FÖRKLARAD av fysiker Brage Norin», slik som Alenmalm som postet den, har kalt den på sin YouTube kanal.

  Hvis Nordin har rett, og mange andre med han, har det enorme implikasjoner for verdenshistorien. For er det vanskelig å tenke seg at USA klarte å gjennomføre en av verdenshistoriens største bløffer uten hjelp fra Sovjetunionen. De hadde sitt egen månelandings-program med en ubemannet rover, som hadde kamera som sendte bilder tilbake til Jorden, og tok til og med prøver av månestøv.

  Saturn 5 raketten tok av fra Cape Canaveral, med flere hundre tusen tilskuere, men fortsatte månelandingsfartøyet med service modulen mot Månen, eller forble de i bane rundt Jorden, muligens ubemannet? Sovjeterne hadde enorme antenner og fartøyer i bane rundt månen, som fungerte som relestasjoner for radiokommunikasjon med roveren, slik at de hadde kontakt med roveren 24/7, ikke bare når orbiteren var ute av måneskyggen, som USAs fartøyer. De hadde kunnet overhøre radiokommunikasjonen mellom Aldrin og Armstrong på måneoverflate, og kommunikasjonen mellom dem og Collins, og mellom Collins og Houston. Ved å avsløre at det ikke skjedde, ville Sovjetunionen ha kunnet innkassert tidenes propagandakupp.

  Hvis månelandingene ikke fant sted, og ble filmet i innendørs-studioer, og Sovjetunionen hjalp til med det, så må den kalde krigen også ha vært en konstruksjon. Det militær-industrielle komplekset trengte Sovjetunionen som fiendebilde for å bruke mye av, og nå over halvparten av USAs statsbudsjett til den privateide våpenindustrien. Et fiendebilde bygget av deres propagandamaskin, vestlig hovedstrømpresse og media, også verdens beste propagandamaskin på 60-og 70 tallet.

  I så tilfelle må det være den samme kabalen som styrer i Wall Street og Kreml. Mange i den indre og ytre kretsen rundt presidentene i USA, Sovjetunionen og Russland var, og er det samme selvutvalgte folket, og mange i Kongressen og Dumaen. De er en «tribal hive», og er ikke lojale mot noe nasjon eller folk, bare seg selv. Om de er født i USA eller Russland, så virker de sammen for sitt mål, den nye verdensordningen med dem som herskerklasse.

  Er dagens begivenheter i verden bare de siste i en serie begivenheter de siste 150 årene – som verdenskriger og andre kriger, spanskesyke og børskrakk – regissert av en herskerklasse av en finanselite? Er det bare et gigantisk skuespill vi har vært vitne til på en verdensscene, en arena, der verdens befolkning blir spilt og spilt ut, av finansfolket som har stått bak bakteppet og i kulissene og har trukket i trådene hele tiden?

  Etter de siste årenes hendelser spesielt, som har hatt alvorlige konsekvenser for mange av innbyggerne i alle verdens land, og som dette finansfolket har vært sentrale aktører i, kan en spekulere om det. Som det står i Skriftene, så vil Guds motstanders folk vise sitt sanne ansikt i endetiden, slik som i krigen mot palestinerne, og slik som vi kan se med hvordan de i WEF Davos åpent forteller om planene med blant annet transhumanisme, digital sentralbankvaluta, 15-minutters byer (gulag), og annet som binder slaveklassen i deres nye luciferianske verdensordning med en leder, en valuta, en verden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Franske leiesoldater i Ukraina.

Er Frankrike i uerklært krig med Russland?

Forrige innlegg

Plagiat-sakene:

Borch og Kjerkol-sakene er ille, men det store plagiatet er verre!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.