POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19

Mektig protest mot Korona-tiltakene.

Enorm lastebilkonvoi mot Canadas hovedstad.

20 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er nå satt i verk en stor demonstrasjon mot Koronapolitikken i Canada. Canadas statsminister Justin Trudeau har kalt demonstrasjonen «a small fringe» (en bagatell, liten sak), men som en kan se på videoen under kan det vanskelig kalles det. Utløsende for denne «bagatellen» var vaksinekravet for truckførere som kjører over grensen til USA med varer, men det har vokst til en protest mot hele vaksinepolitikken.

https://youtu.be/SSyi_cSONyA

Folk vil ha livene sine tilbake. De er luta lei alle restriksjonene som er uten effekt bortsett fra at de forsurer tilværelsen til folk.

Det er ventet at det kommer 10 000 lastebiler over fra USA for å vise sin solidaritet. Noen av lastebilene har kjørt helt fra Vancouver ved Stillehavskysten i retning landets hovedstad Ottawa, en strekning på rundt 4000 km.

Det meldes nå at karavanen med biler allerede er 70 km. lang, den lengste kjente som vi vet om. Lørdag formiddag vil alle deltagerne samles i sentrum av hovedstaden til en masseprotest mot hele koronapolitikken. Om det blir et vendepunkt gjenstår å se, men det er et signal som ikke kan oversees. Og det vil nå langt utover Canadas grenser.

Vi merker oss at de store mediene ikke gir denne begivenheten noen omtale og det forteller mer om disse enn det som skjer.

For de som ønsker å høre nærmere om demonstrasjonen er et intervju av initiativtakerne her.

De vil samles i sentrum av byen. Her er artikkelen som er oversatt herfra.

Knut Lindtner
Redaktør

Ottawa-myndighetene sørger for ankomst til lastebilkonvoi

Denne uken begynte en 60 000 sterk lastebilkonvoi å kjøre over den kanadiske landsbygda, på vei mot nasjonens hovedstad i Ottawa for å protestere mot regjeringens vaksinemandater og kreve fjerning av den upopulære statsministeren Justin Trudeau. Frihetskonvoien skal ankomme parlamentet i dag, 28. januar, og vil bli der til kravene deres blir oppfylt.

Denne massebevegelsen mot regjeringens autoritære Covid-mandater har sett et nytt nivå av solidaritet på tvers av det sosiale og politiske landskapet.

I følge Trudeau vil alle grenseoverskridende lastebilsjåfører «trenger å være vaksinert for å unngå 14 dagers karantene», og at alle uvaksinerte lastebilsjåfører «kan utgjøre en risiko for å overføre COVID-19 til allmennheten» og derfor må bli utestengt fra det offentlige og profesjonelle liv hvis de nekter å injisere den eksperimentelle genbaserte mRNA-vaksinen.

Se hvordan innbyggere i Toronto kommer ut i hopetall for å heie på motstanden mot tyranni på vei mot hovedstaden:

https://youtu.be/PJNUDl3kKNs

Mens lastebilkonvoien fortsetter sin reise over landet mot Parliament Hill (Landets parlament) , sier politiet i Ottawa at de legger planer i tilfelle demonstrasjonen blir voldelig, eller blir en «flerdagers begivenhet».

«Vi planlegger for en rekke potensielle risikoer, inkludert men ikke begrenset til motdemonstrasjoner, blokkering av veikryss, forstyrrelse av kritisk infrastruktur og ulovlig og voldelig aktivitet,» sa Ottawa-politiets fungerende nestleder Trish Ferguson.

Nestlederen kom med denne kommentaren under en spesiell orientering fra Ottawa Police Services Board onsdag for å diskutere politistyrkens planer knyttet til demonstrasjonen.

Ferguson sa at alt tyder på at «dette vil være en betydelig og ekstremt flytende hendelse som kan pågå i en lengre periode,» og la til at byen forventer «betydelige trafikkforsinkelser og forstyrrelser.» (artikkelen er forkortet)

Redaksjonen har bearbeidet og forkortet teksten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

20 kommentarer. Leave new

 • Har han gjømt seg eller bare stukket av ?
  Statsminister Trudeau har offisielt sagt han har tatt 5 -dagers isolasjonskarantene pga ny variant akkurat nå som Truckers entrer hovedstaden. Sjåførene sier de har god tid , så det spørs hvem som gir opp først?
  Dette viser hvilke ledere som sitter rundt omkring på kontorene idag.
  Mulig WEF- og Klaus Schwab- skolen ikke underviste i hvordan man skulle takle rasende innbyggere.

  Det er snakk om tilsvaende aksjon også i Europa snart.

  Svar
  • Stakkars Justin har et alvorlig tilfelle av Coward-19. Uansett det er direkte hjertevarmende å se så frihetselskende mennesker stå opp mot tyranniet, og ikke minst at det sprer seg til andre land. Men her hjemme i Lügenpressen så blir dette selvsagt bare ignorert. Det som skjer i Canada og andre land nå er historisk, men det vil ikke MSM være med på… nei nei… må fortsette å spre løgnen. Orkesteret fortsetter å spille selv om skipet gikk på et isfjell for en time siden og vannet fosser inn under dekk.

   Svar
 • Justin gjør lurt i å gjemme seg, så han ikke blir dradd ut etter håret og drept. Men det kommer.

  Svar
 • Dette er under oppseiling i Norge også. Folket samler seg. Men dessverre er ondskapen så råtten at den stresser og trykker på med ytterligere ondskap mot mennesket.

  Advokat Marius Reikerås kan melde om at segreringspass-saken er vunnet. Altså at det ikke blir innført Koronapass innlands. Men vi må ikke glemme hvor råtten ondskapen er. Det er nok fare for at «vaksineringen» vil foregå fortløpende undercover. Iflg Davos-administrasjonens program er alt som skjer i disse forbindelser meningen. Det vil bli værre. Selv Gunhild Smelhus profetier så refererer hu til det samme

  Svar
 • Hver og en som setter sprøyter nå, eller tvinger det igjennom, fortjener å svi,

  og de høyere oppe, som hele tiden har visst og deltatt,

  gi disse deres egen medisin, fire ganger i året, til de og deres etterkommere er utryddet for evig tid.

  Svar
 • Ja i Urkraina har de begynt å kaste politikere i søppelkasser.
  https://www.facebook.com/groups/144165273047892/posts/1077539269710483/

  Svar
 • For Trudeau er det en «fillesak» For folket er det ramme alvor. Hadde det vært lit baller på folket som mishandles av WHO og de forskjellige lands folkeforgiftningsinstitutt, hadde vi samlet oss i en støtteaksjon over hele verden. Hva vil verdens arrogante «politikere» gjøre når de får beskjed om hvem som egentlig sitter med makten? (Dette burde alle støtte opp om fordi alle prispåslag på drivstoff og andre kostbare pålegg transportnæringen pålegges, vil på et tidspunkt gjenspeile seg i prisen på produktene som fraktes rundt. Lastebilnæringen WW. Kan ikke drive veldedighet, deres økte utgifter legges på produktene vi kjøper, så det er til syvende og sist hele folket som betaler for dette). En kommentar i går, på: https://www.document.no/ Jeg sitter i min imaginære lastebil og kjører sammen med dem – Der er jeg også! Det er nok nå! Merkelig taushet rundt dette fra MSM …? Og de filmene som ligger ute på YT blir etter alle solemerker slettet.

  Svar
 • Å traumatisere befolkningen er en øvelse slike «barnerumper» som denne såkalte statsministeren utviser, fører til farlige rekyler for dem, de kriminelle. – her både intelligent og fredelig. Resultat for statsminister Trudeau som følger WEF sin ideologi bokstavelig blir skjebnesvangert for ham.

  Mange, mange også her i Norge kjenner sikkert på de sanne ord:

  «DA ER LIVET EI SÅ SVÆRT; DØDEN IKKE HELLER».

  Å sette ut i livet å en agenda om å ta livet av milliarder av mennesker……., minst – det tydeliggjøres nå ved å søke inkludere barna i myrderiene. Ufattelig, men det skjer rett foran våre øyne, og kan bekreftes.

  Det skammelige, å vanskelige å ta inn, er at også norske myndigheter er med på dette folkemordet som pågår. Et stilltiende storting, og et kartell av en regjering taler sitt klare språk. Deres aktivitet (lenge pågått) med å selge ut folkets eiendom hører til.

  Jeg skriver for mye, vanskelig å korte ned – traumatisert med stort behov for å ytre. Men ender hver gang med høyt blodtrykk og gråt. Slik er det når man IKKE unnviker sannheten. Og som forskeren «Desmer» sier:
  Stopp ikke å ytre, det er livsviktig i den bisarre situasjonen vi er i. Ref. den tyske befolkningen stilltiende agering under WW2. Det ga tyrannen fritt spillerom. Lærdommen er det motsatte: Hver og en av oss MÅ protestere… høylydt, men stort sett gjør vi ikke det, dessverre….. Feighet?

  Svar
  • Er vi i en tegneserie?

   La oss ikke skremmes, det vil de kriminelle nyte godt av. Syng ut, råder Lars Bern oss til.

   https://newsvoice.se/2022/01/lars-bern-lat-dig-inte-skrammas/

   Visste dere at vårt «kronprinspar» sitter i styret for WEF sitt «unge globalister». Takk til en gårdsdagens kommentator for den infoen.

   Svar
   • Ragnhild !
    Hver gang jeg nevner en viss videokanal forsvinner hele kommentaren ut i det blå. Jeg troe kanskje du vet hvilken kanal som begynner på b
    Jeg prøver en gang til. Den nederlandske forfatteren Janet Ossebaard har lagt ned flere tusen timer med research hvem som styrer verden. Resultatet er offentliggjort i form av videoer på
    nevnte kanal b….t ch…..te.

   • Haha – oi det samme synes å skje for meg. Okey så vet vi det. Jeg søker videre etter materialet. Det til din og fleres trøst er at det nok er sikret. Selv fikk jeg med meg én episode av Ossebaard sitt arbeide for et par uker siden.

   • Fint !
    Da er vi på sporet !

  • Torfinn Slettebø
   2 februar 2022 13:12

   Dødsstraff er aldri rett.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    7 februar 2022 8:58

    Men det ville hjelpa godt å sperra inne ein del toppfolk. Dreping er og blir ein uting.

 • Rørt gutt :)
  30 januar 2022 20:25

  Jeg får tårer i øynene med å se på YouTube. Der ser man hvor massivt det er og støtteerklæringer fra hele verden. Jeg vedder på det er hektisk møtevirksomhet nå for å ikke fremstå som komiske Ali. Det virker ikke som de forventet en så stor aksjon som vil lamme mesteparten av varetransporten. En ting er at Ottawa er en stor parkeringsplass, en annen ting er at der står de lastebilene som skulle levert varer. Statsministeren har ikke noe valg enn å innfri kravene.
  Selv om MSM har unnlatt å nevne det, spres infoen på nettsider og YouTube til inspirasjon til tilsvarende aksjoner.

  Svar
 • Når innbyggerne begynner å demonstrere, går statsministeren i dekning og forholder seg taus i flere dager. Det er ydmykelse det.

  Svar
 • Svar
 • Oppfølger:
  Konvoien har nådd Ottawa; folket samles og på plattformen SKRIKER mang en kjenning seg hese. Bl.a. Roger Hodkins (jeg lurte på hvor han var blitt av). Han raser mot Trudeau og vaksinemandatet mer enn noen gang. HERLIG. Få med deg siden og videoen. NYT.

  https://brightlightnews.com/freedom-convoy-2022-day-2-ottawa-sunday-jan-30/

  Svar
 • Oppfølging I Ottawa, folket samler seg ved platformen, der raser bl.a. Roger Hodskin mot vaksinemandatet (lurte på hvor han hadde gjort av seg).

  https://rumble.com/vtojgs-freedom-convoy-2022-ottawa-sunday-jan.-30.html

  Svar
 • Neil Young og Joni Mitchell er kanadiske.
  Justin Trudeau Castro er halvt cubansk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Et paradoks?

Land med lavest vaksinasjon har minst Covid-døde.

Forrige innlegg

Kampen om gullkalven:

Elektrifisering av sokkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.