POSTED IN Endring av politikken

Med Biden v/roret:

Får vi fred nå?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det som kjennetegner media i Norge nå er total og massiv ønsketenkning. Det bekrefter riktigheten av flere av Georg Johannesens artikler fra 70-tallet hvor han påpekte at Norway ikke var noe annet enn en amerikansk delstat. Ikke noe annet. Forholdet til USA er religiøst og det gjelder også document hvor man tror Trump vil komme tilbake om fire år og frelse verden. Ikke bare USA.

Georg Johannesen var en norsk forfatter, oversetter og professor i retorikk ved Universitetet i Bergen. (Fra Wikipedia)

Verken de offisielle eller document-høyre vil trekke konklusjoner av sine egne observasjoner. Så godt som alle talspersoner for seierherren Democratene tar nå til orde for at Trump-supportere må avradikaliseres, deprogammeres, hjerne-ombygges. Hallo. Er det ikke sånt man beskylder Kina for i forhold til Uighurene? Spiller ingen rolle.

Når man hører de offentlige omtale Trump-militsene, eksempelvis OATH KEEPERS, får man det inntrykk at det dreier seg om et slags norsk jaktlag i Hedemark bestående av noen hundre personer. Men slik er det jo ikke. Oath-keepers ble stiftet så langt tilbake som 2009 og i 2016 hadde de anslått 35 000 medlemmer, ofte med militær bakgrunn. Og dette er bare en av mangfoldige militser, bare i Texas er de i tyvetall.

Så hvis democratene mener alvor av dette avradikalisereingsprogrammet sitt, hvordan skal da dette skje?

Først må man avvvæpne militsene og dette er jo folk som har erfaring fra USAs utallige kriger. Det blir en blodig affære.

Om man nå teoretisk har avvæpnet dem. Hvor skal så  denne avradikaliseringen skje? 

Det finnes naturligvis intet annet apparat som kan huse titusenvis av folk enn FEMA CAMPS. Fema Camps ble satt opp allerede i 1979 og ligger under Department of Homeland Security. Offisielt for å verne om folk utsatt for naturkatastrofer og krig.

Nå må vi regne med at det blir voldshendelser hver eneste dag så langt øyet rekker framover. I natt var det Antifa i Portland som gikk berserk mot Democratenes partikontor. 

Parolene: «We are ungovernable». «No cops, no prisons, total abolition»

Antifa-saken krever lang om omfattende debatt. Jeg kan jo innlede den med å skrive at her tror jeg etterretningstjenester spiller en stor rolle. Definitivt i Tyskland.

I 2016 kom boka Der Linksstaat av Gross og Cristian Jung. Den har jeg lest. Nå har samme person kommet med boka «Staats-Antifa» som vi burde kaste oss over.

Antifa bevegelsen ble statssubsidiert i Tyskland. De fikk bygget «Eine Welthaus» og»Cafe Marat» i München med offentlige midler. Hvorfor? 

Det er fordi de sentrale parolene til Antifa er helt identisk med Globalistenes paroler:

«No border,no Nation» «Es gibt kein recht auf Nazi-Propaganda» «Nie wieder Deutschland» «Kein Mensch ist illegal» «Utlenderfiendtlig er nazisme.» Etc etc

Etter at Alternative für Deutschland gjorde et godt valg på parolen: Nei til islamisering! Ble AfD gjort til Nazipartiet i Tyskland og er nå under spioneri og politisk overvåkning. Hva gjorde Antifa? De brente biler og kontorer til Afd, banket opp aktvister, ramponerte deres leiligheter og gjorde faktisk livet til et helvete for mange.

Dette hadde ikke den tyske staten det minste imot for alle deres anstrengelser – med enorme summer – gikk med til å bekjempe Hatskriminalitet og «hassrede» (hat-tale, red). I november arresterte Europol 90 personer som tenkte galt og dette er bare begynnelsen. Klaus Schwab The Great reset er for total-globalisering.

   Jan Hårstad

Forsidebilde: Javardh

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Trump-supportere må avradikaliseres, deprogammeres, hjerne-ombygges. »

  Hvordan?
  Kanskje slik? 😉 :

  ‘ KASTET UT TRUMPS GULLGARDINER …
  ‘ ….. Hentet fra lageret i Det hvite hus er også de tunge gardinene bak presidentens kontorpult, som også er fra Clintons tid. De er i en lysere gull-tone enn gardinene som hang der i Trumps presidentperiode. ‘
  https://www.nrk.no/urix/joe-biden-setter-sitt-eget-preg-pa-det-ovale-kontor-etter-trump-1.15338031

  Er dette politikk? Er dette fra vår stats-nyhetskanal? Eller er det noe fra en russeavis?
  Jeg blir både engstelig og lattermild når media så ettertrykkelig viser at Trump/Biden- journalistiken kun dreier, og har dreid seg, om demonisering av Trump, og ikke politikk.
  -Men/og et forsøk på å konstruere et «demokratisk» USA. – Med antagelig kommende nye «demokratiske» kriger w.w. , ved hjelp av Nobels Fredspris-utdelende Norge.
  Men Biden har visst omplasseringshund. Så da så.
  Men trist er det.
  Og selvfølgelig farlig.

  Svar
 • «Forholdet til USA er religiøst og det gjelder også document hvor man tror Trump vil komme tilbake om fire år og frelse verden.»

  Mulig dette er religionen til norske kugutter som står utenfor og har laget en kultfigur av Trump, samt en del naive amerikanere.
  Men det er mange som stemte på Trump uten å betrakte ham som en kultleder.
  De ønsket et rettferdig valg, der alle gyldige stemmer og bare gyldige stemmer skulle telle. Og selv etter den store farsen valget viste seg å bli, var det fremdeles en del som håpet på at Trump hadde noe opp ermet som han kunne bruke for å stoppe denne farsen på et eller annet tidspunkt før 20 januar..
  Det hadde han tilsynelatende ikke.

  Veldig mange millioner mennesker har faktisk våknet til to erkjennelser (og sikkert flere):
  – Råttenskapen i maktapparatet stikker langt dypere enn det de trodde. Globalistene både på høyre og venstre side er mot folket, og særlig de hvite.
  – Trump vekket de med henblikk på dette, men er ikke her for å redde verden. Det blir opp til den enkelte å slåss, hver på sin egen lille måte, og kanskje etter hvert med en styrke i fellesskapet.

  Foreløpig har europeerne, og deres etterkommere rundt om i verden, det for godt. Så de sover. Vi må få det langt verre før vi våkner. Og da ryker en del moralske prinsipper vi har lullet oss inn i, for eksempel det at vi hele tiden skal forsvare, og sågar se opp til, de svake i samfunnet. Glem det.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er vi i en faktisk krigssituasjon nå?

Her er en liste som tyder på det

Forrige innlegg

Er influensaen utryddet?

Eller kalles den nå covid-19?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.