POSTED IN Coronavaksiner, Norge

Bivirkninger gir nytt marked

Marked for «rent blod» er det nye i helsesektoren

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det har ligget i kortene en stund, men nå får vi se de første håndgripelige tegnene på at vi får et nytt klasseskille mellom mennesker. Nemlig mellom de som er uten «Covid-vaksine» og de som er «vaksinert».

Dette er snudd opp ned siden desember 2021, da vi kunne lese i norske medier at de «uvaksinerte» ikke burde oppta sykehussenger om de ble syke. Og de burde ikke bli invitert inn i det «gode selskap» av de som hadde «tatt en for laget», på julemiddag. – «La de sitte for seg på julaften», var holdningen noen fikk seg til å si offentlig, for kun ett år siden. Nå hører vi ikke mer om dette, og nå virker det som at hele situasjonen er snudd på hodet. Artikkelen nedenfor tar for seg et nytt tilbud i helsesektoren.


Redaksjonen, Derimot.no

Lanserer første blodbank uten Covid-19 mRNA-blod

Av Free Vest Media

En sveitsisk »naturlege» har oppdaget et gap i markedet som vokser hver dag og er direkte relatert til Corona-vaksinasjonen: et økende antall vaksinasjonsofre som ikke kan kureres med konvensjonelle terapier, og som ønsker piggproteinet som kom inn i kroppen med mRNA-vaksinasjonen, «tynnes ut» igjen og de gjennomgår derfor lange og kostbare blodrenseprosedyrer.

George Della Pietra grunnla den første blodbanken uten «vaksineblod» i Sveits og etablerer den også i USA. Fordi folk fritt skal kunne velge donorblod, er han overbevist om at dette er en menneskerett. Han tilbyr også en blodbank for »autologe» blodgivere.

Della Pietra sa at mRNA Covid-19-geninjeksjonsstoffet påvirket blodet, og han har funnet abnormiteter i blodet og var usikker på hvordan han skulle bli kvitt disse elementene. Den vanlige blodrenseprosedyren kan ikke fjerne alle mRNA-komponenter.

En løsning kan være transfusjoner med blod fra uvaksinerte personer.

Ufrivillig mRNA-forurensning

Gjennom sin ideelle organisasjon «Safe Blood Donation Service» kobler han uvaksinerte blodgivere opp mot deres mottakere i 65 land. Han ønsket å bruke det til å opprette et nettverk for uvaksinerte mennesker til å se etter en blodgiver når de trenger en – enten det er for en planlagt operasjon eller en nødsituasjon, sa han.

Nettverket skal være for uvaksinerte personer som ikke ønsker «tilfeldigvis» komme i kontakt med den problematiske mRNA-vaksinen. Han påpekte at folk for tiden mottar mRNA-vaksinen med blodtransfusjoner «mer eller mindre gjennom bakdøren – ingen kan unngå det for øyeblikket».

«Safe Blood Donation Service» begynte å jobbe i USA for omtrent en måned siden, med å bygge en infrastruktur av medisinske partnere. Folk har for tiden ingen mulighet til å avvise mRNA-vaksinerte blodgivere.

På den ene siden nekter sykehusene, på den andre siden skiller ikke bloddatabaser og blodoppsamlingssteder, som Røde Kors, mellom vaksinerte og uvaksinerte. Med «Safe Blood Donation Service» av Della Pietra er det annerledes. «Vi bringer dem sammen i en klinikk (medisinsk partner) der valget av blodgiver er tillatt.» Etterspørselen er der og vil bare øke, sa han.

Høy pris for mNA-fritt blod

Han er også overbevist om at uvaksinerte blodforsyninger vil bli stadig knappere og dyrere i fremtiden, spesielt fordi WHO har som mål å sentralt bestemme global helsepolitikk angående pandemier, inkludert standard bruk av mRNA-vaksiner.

Blodbanker og bioteknologiselskaper tilbyr opptil 1.000 dollar i måneden for bloddonasjoner, ifølge det medisinske nettstedet Seed Scientific. Hvis etterspørselen etter mRNA-fritt blod øker, vil prisene på dette blodet sannsynligvis øke enormt. Uvaksinert blod kan bli «gull-standard» fordi flere og flere mennesker tviler på sikkerheten til mRNA-genblodet.

Bare i USA er det omtrent 16 millioner bloddonasjonsenheter årlig. Av disse er om lag 643.000 selvdonerte og antallet øker hvert år.

Sykehus: mRNA-blod ufarlig

Mens George Della Pietra anser mRNA-blod som tvilsomt, hevder Røde Kors, leger, sykehus og helsemyndigheter det motsatte: transfusjoner fra mRNA-givere er uproblematiske. Likevel er bevisføringen en helt annen sak, gitt at givernes blod blandes.

Man kan imidlertid anta at det er forsøk på å etablere tydelig adskilte blodoverføringer, men disse er ikke ment for publikum. I alle fall krever ikke legemiddelmyndighetene at blodgivere skal «merkes» som «vaksinerte» eller «uvaksinerte». Det er også forståelig: det vil klassifisere mRNA-blod som uønsket.

Uansett har George Della Pietra advart mot Covid-19 mRNA-injeksjonen. Det er farligere enn legemiddelselskapene vil innrømme. Det økende antallet bivirkninger underbygger bekymringene hans. Hver av de tre primære mRNA COVID-19-vaksinene inneholder «spike protein»-fragmenter som virker på cellenivå for å provosere en immunrespons mot viruset.

Disse proteinene gir «klassiske symptomer», nemlig blodpropp, mener han. Selv om donert blod og plasma renses før transfusjon, er ikke dette nok til å fjerne alle mRNA-komponenter. Det kan inkludere ikke bare piggproteiner, men også fra grafenoksid og «u-deklarerte uorganiske komponenter i vaksinen som vi kan se i blodet».

Tidligere publisert på derimot.no

Maskinoversatt av redaksjonen i Derimot.no – Foto: LuAnn Hunt
Orginalartikkel: Swiss doctor launches first Covid-19 mRNA-free blood bank

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Blodselger, 1000 dollar i måneden, sånn kan de urettmessig oppsagte tjene inn igjen litt tapt inntekt, og redde livet til dem som ikke var oppvakte nok til å takke nei. Kanskje blodet deres går til de verste mobberne og utestengerne fra det gode juleselskap.
  Jeg var fast blodgiver før. Zero positiv, den anvendeligste sorten de helst vil ha. Nå mistror jeg alt som kommer fra almennmedisinen, også sondene for å tappe blod. Ikke stikk hull i min kropp. Tilliten til de hvite frakkene er ødelagt; det har de så effektivt sørget for de siste åra.

  Svar
  • Uvaksinert med same blodtype. Kontakt etablert. Min tillit til norsk helsevesen er borte. Ingen medisiner eller kolestrolsenkande skal inn i min kropp. Har blitt skeptisk til alle vaksiner. Sjukehus er dødshus.

   Reine blodbankar er av interesse. Problemstillinga har interessert meg lenge. Min sjukehuslege har bekrefta på spørsmål at blod ikkje blir differensiert. Du får halde deg unna trafikkulykker, sa han. Vel, eg får også halde meg unna vaksinerte kvinner.

   Svar
 • Jo mer vi leser, ser og hører om disse «vidunder-kvaksinene» jo reddere bør folk bli.
  Det er vel en absolutt stor mulighet for at alle som ble injisert med batch 02 eller 03 vil være døde før 2025 som (S)nato’s eget organ Degal.com «spådde» for ca. 2 år siden?
  Det tegner seg et markant skille mellom sauene og selvtenkerne, ikke noe stort spørsmål hvem som har «den største forståelsen» for hva som skjer i verden.
  Sauene breker om tinnfoliehatter og konspi-teorier, trekker sitt siste sukk og dør, mens KT’ere bare rister på hodet, planlegger mot neste galskapsplandemi og går videre.

  Svar
 • Dei små coole privatjetflya har som regel uvaksinerte pilotar.

  Svar
 • Bra forretningstalent. Kriser og nød er god butikk; går unna som varmt hvetebrød. Sveits tilbyr tidsriktig aktiv dødshjelp, eutanasi klinger litt finere, og nå også rent blod. Folkemorderne har, i motsetning til de fleste, råd til rent blod. Og piloter til sine private jetfly de må ha for å reise rundt og messe om klima og co2 og andre konstruerte eller oppdikta kriser. De fattigere kan bare dø. Det er bare fint. Alt går etter planen.
  Tusen dollar i måneden? For dårlig pris. La sånne som saltvannsvaksinerte solberg vansmekte og dø langsomt av diabetes, parteres lem for lem, til hun har betalt blodprisen hun skylder for tapte liv og for alt hun og sindre svindlet til seg og/eller sponset utenlands.

  Svar
 • Mitt prinsipp er å ikke tilføre min egen kropp andre menneskers DNA. Verken gjennom vaksiner, blod, hjerte, nyrer, lever eller andre menneskelige kroppsdeler. Grunnen er enkel. Jeg spiser ikke folk, da jeg ikke er menneskeeter og kannibal. That’s it.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sionisme og falske narrativ:

Israel – Der svart er hvitt og hvitt er svart.

Forrige innlegg

Seymour Hersh:

USA-sprengningen av North Stream var primært rettet mot Tyskland, ikke mot Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.