POSTED IN Coronavaksiner, Norge

Bivirkninger gir nytt marked

Marked for «rent blod» er det nye i helsesektoren

2 kommentarer

Det har ligget i kortene en stund, men nå får vi se de første håndgripelige tegnene på at vi får et nytt klasseskille mellom mennesker. Nemlig mellom de som er uten «Covid-vaksine» og de som er «vaksinert».

Dette er snudd opp ned siden desember 2021, da vi kunne lese i norske medier at de «uvaksinerte» ikke burde oppta sykehussenger om de ble syke. Og de burde ikke bli invitert inn i det «gode selskap» av de som hadde «tatt en for laget», på julemiddag. – «La de sitte for seg på julaften», var holdningen noen fikk seg til å si offentlig, for kun ett år siden. Nå hører vi ikke mer om dette, og nå virker det som at hele situasjonen er snudd på hodet. Artikkelen nedenfor tar for seg et nytt tilbud i helsesektoren.


Redaksjonen, Derimot.no


Lanserer første blodbank uten Covid-19 mRNA-blod

Av Free Vest Media

En sveitsisk »naturlege» har oppdaget et gap i markedet som vokser hver dag og er direkte relatert til Corona-vaksinasjonen: et økende antall vaksinasjonsofre som ikke kan kureres med konvensjonelle terapier, og som ønsker piggproteinet som kom inn i kroppen med mRNA-vaksinasjonen, «tynnes ut» igjen og de gjennomgår derfor lange og kostbare blodrenseprosedyrer.

George Della Pietra grunnla den første blodbanken uten «vaksineblod» i Sveits og etablerer den også i USA. Fordi folk fritt skal kunne velge donorblod, er han overbevist om at dette er en menneskerett. Han tilbyr også en blodbank for »autologe» blodgivere.

Della Pietra sa at mRNA Covid-19-geninjeksjonsstoffet påvirket blodet, og han har funnet abnormiteter i blodet og var usikker på hvordan han skulle bli kvitt disse elementene. Den vanlige blodrenseprosedyren kan ikke fjerne alle mRNA-komponenter.

En løsning kan være transfusjoner med blod fra uvaksinerte personer.

Ufrivillig mRNA-forurensning

Gjennom sin ideelle organisasjon «Safe Blood Donation Service» kobler han uvaksinerte blodgivere opp mot deres mottakere i 65 land. Han ønsket å bruke det til å opprette et nettverk for uvaksinerte mennesker til å se etter en blodgiver når de trenger en – enten det er for en planlagt operasjon eller en nødsituasjon, sa han.

Nettverket skal være for uvaksinerte personer som ikke ønsker «tilfeldigvis» komme i kontakt med den problematiske mRNA-vaksinen. Han påpekte at folk for tiden mottar mRNA-vaksinen med blodtransfusjoner «mer eller mindre gjennom bakdøren – ingen kan unngå det for øyeblikket».

«Safe Blood Donation Service» begynte å jobbe i USA for omtrent en måned siden, med å bygge en infrastruktur av medisinske partnere. Folk har for tiden ingen mulighet til å avvise mRNA-vaksinerte blodgivere.

På den ene siden nekter sykehusene, på den andre siden skiller ikke bloddatabaser og blodoppsamlingssteder, som Røde Kors, mellom vaksinerte og uvaksinerte. Med «Safe Blood Donation Service» av Della Pietra er det annerledes. «Vi bringer dem sammen i en klinikk (medisinsk partner) der valget av blodgiver er tillatt.» Etterspørselen er der og vil bare øke, sa han.

Høy pris for mNA-fritt blod

Han er også overbevist om at uvaksinerte blodforsyninger vil bli stadig knappere og dyrere i fremtiden, spesielt fordi WHO har som mål å sentralt bestemme global helsepolitikk angående pandemier, inkludert standard bruk av mRNA-vaksiner.

Blodbanker og bioteknologiselskaper tilbyr opptil 1.000 dollar i måneden for bloddonasjoner, ifølge det medisinske nettstedet Seed Scientific. Hvis etterspørselen etter mRNA-fritt blod øker, vil prisene på dette blodet sannsynligvis øke enormt. Uvaksinert blod kan bli «gull-standard» fordi flere og flere mennesker tviler på sikkerheten til mRNA-genblodet.

Bare i USA er det omtrent 16 millioner bloddonasjonsenheter årlig. Av disse er om lag 643.000 selvdonerte og antallet øker hvert år.

Sykehus: mRNA-blod ufarlig

Mens George Della Pietra anser mRNA-blod som tvilsomt, hevder Røde Kors, leger, sykehus og helsemyndigheter det motsatte: transfusjoner fra mRNA-givere er uproblematiske. Likevel er bevisføringen en helt annen sak, gitt at givernes blod blandes.

Man kan imidlertid anta at det er forsøk på å etablere tydelig adskilte blodoverføringer, men disse er ikke ment for publikum. I alle fall krever ikke legemiddelmyndighetene at blodgivere skal «merkes» som «vaksinerte» eller «uvaksinerte». Det er også forståelig: det vil klassifisere mRNA-blod som uønsket.

Uansett har George Della Pietra advart mot Covid-19 mRNA-injeksjonen. Det er farligere enn legemiddelselskapene vil innrømme. Det økende antallet bivirkninger underbygger bekymringene hans. Hver av de tre primære mRNA COVID-19-vaksinene inneholder «spike protein»-fragmenter som virker på cellenivå for å provosere en immunrespons mot viruset.

Disse proteinene gir «klassiske symptomer», nemlig blodpropp, mener han. Selv om donert blod og plasma renses før transfusjon, er ikke dette nok til å fjerne alle mRNA-komponenter. Det kan inkludere ikke bare piggproteiner, men også fra grafenoksid og «u-deklarerte uorganiske komponenter i vaksinen som vi kan se i blodet».


Maskinoversatt av redaksjonen i Derimot.no – Foto: LuAnn Hunt
Orginalartikkel: Swiss doctor launches first Covid-19 mRNA-free blood bank1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 388 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Blodselger, 1000 dollar i måneden, sånn kan de urettmessig oppsagte tjene inn igjen litt tapt inntekt, og redde livet til dem som ikke var oppvakte nok til å takke nei. Kanskje blodet deres går til de verste mobberne og utestengerne fra det gode juleselskap.
  Jeg var fast blodgiver før. Zero positiv, den anvendeligste sorten de helst vil ha. Nå mistror jeg alt som kommer fra almennmedisinen, også sondene for å tappe blod. Ikke stikk hull i min kropp. Tilliten til de hvite frakkene er ødelagt; det har de så effektivt sørget for de siste åra.

  Svar
  • Uvaksinert med same blodtype. Kontakt etablert. Min tillit til norsk helsevesen er borte. Ingen medisiner eller kolestrolsenkande skal inn i min kropp. Har blitt skeptisk til alle vaksiner. Sjukehus er dødshus.

   Reine blodbankar er av interesse. Problemstillinga har interessert meg lenge. Min sjukehuslege har bekrefta på spørsmål at blod ikkje blir differensiert. Du får halde deg unna trafikkulykker, sa han. Vel, eg får også halde meg unna vaksinerte kvinner.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Svært lavt D-vitaminnivå påvist på norsk sykehjem.

Fører til liten motstandskraft mot infeksjoner, dermed forhøyet dødelighet.

Previous Post

Thierry Meyssan:

Disse tre gruppene er i stand til alt, f.eks. verdenskrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.