POSTED IN Kina, Militære/våpen/teknologi

Krigsforberedelsene er i gang.

Men Kina svarer med nye våpen som truer USA.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kina testet avansert hypersonisk missil som fløy jorda rundt

Av red. PSt -18. oktober 2021

Militære kommentatorer i USA klarer ikke å skjule at de er rystet etter at det ble kjent at Kina i august 2021 hadde testet et hypersonisk missil med evne til å bære kjernefysiske våpen. Det var Financial Times som først omtalte rapporten om denne testen.

Missilet sirklet rundt jorda i en lav bane før den gikk ned mot målet. FTs kilder sa at det hypersoniske glideren ble båret av en Long March-rakett. Disse oppskytingene pleier å bli offentliggjort i Kina, men augusttesten ble holdt hemmelig.

Rapporten la til at Kinas framgang med hypersoniske våpen «overrasket amerikansk etterretning.» Pentagon-talsmann John Kirby sa at han ikke ville kommentere detaljene i rapporten. Men han la til: “Vi har tydeliggjort bekymringene våre for de militære evnene som Kina fortsetter å skaffe seg bare øker spenningen i regionen og i resten av verden. Det er en av grunnene til at vi ser på Kina som vår viktigste utfordring.“

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er hypersonisk-glider-696x377.png

I tillegg til Kina jobber USA, Russland og minst fem andre land med hypersonisk teknologi. Hypersoniske missiler, kan i likhet med tradisjonelle ballistiske missiler bære atomvåpen, men de kan fly med mer enn fem ganger lydens hastighet. Mens ballistiske missiler flyr høyt i verdensrommet i en bue for å treffe målet, flyr et hypersonisk missil i en bane lavt i atmosfæren og potensielt treffer den et mål raskere. I utgangspunktet er et hypersonisk missil manøvrerbar, noe som gjør det vanskelig å spore og forsvare.

En av FTs kilder i USA sa forbløffet: «Vi har ingen anelse om hvordan de gjorde dette!»

Men en talsmann for Kina, Liu Pengyu, sa at Beijing ikke har interesse for global dominans.

«Vi er slett ikke interessert i å ha et våpenkappløp med andre land,» sa Liu. «Derimot har USA de siste årene produsert unnskyldninger som» trusselen fra Kina «for å rettferdiggjøre opprustninga og utviklingen av hypersoniske våpen. Dette har direkte intensivert våpenkappløpet i denne kategorien og sterkt undergravet den globale strategiske stabiliteten.»

Ettersom hypersoniske våpen blir regnet som det neste epokegjørende våpenet for militære over hele verden, antyder Kinas siste test at USA er i ferd med å tape det hypersoniske kappløpet, noe som kan forklare hvorfor Pentagon under forsvarsminister for forskning og ingeniørarbeid Michael Griffin tidligere sa at utvikling av hypersoniske evner var USAs «høyeste tekniske prioritet», ifølge Defense News.

Et slikt hypersonisk missil er også kalt «hangarskipsdreper» siden de er i stand til å utslette et hangarskip uten st skipets forsvarssystemer kan gjøre noe særlig for å hindre det.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Så må altså USA fabrikkere løgner, PÅ NY, for å forsvare sin egen oppbygging av drapsvåpen ww.

  Det virker som om det legges opp til et angrep på Kina, ja. Nå forberedes først en demonisering-kampanje.
  OM bakmennene i USA er psykopatiske nok, får vi håpe at slagmarken vil ligge i Washington. Og Oslo, siden norske politikere tydeligvis er med på galskapen.

  Svar
 • Eliten som kontrollerer Vesten planlegger ikke selvmord. Selv om den er internasjonal og multietnisk så har ett eneste etnisk innslag i den en så sentral dominans at de er urørbare helt uten hensyn til hva de enn foretar seg. Man undres over Kinas superraske militære landevinninger, men det er slett ikke noe å undre seg stort over. Israel er mottakssentralen for all vestlig etterretning, all vestlig forskning og alle teknologiske framskritt og det nyttige i denne informasjonen kanaliseres til Kina. Det er slett ingen løsrevet påstand.
  https://www.military.com/defensetech/2013/12/24/report-israel-passes-u-s-military-technology-to-china

  Eliten planlegger å tape neste verdenskrig, for ulikt da de fikk organisert den andre og var svært delaktige i den første verdenskrigen så er det helt greit å la millioner dø for seg. Til og med sitt eget folk er det i gammel khazarsk tradisjon opportunt å ofre når det tjener sakens natur. Men de har ingen hensikt å dø eller lide for mye selv. Den tankegangen er det vanskelig å forstå, men man kan jo betrakte hvordan så å si hele Israels befolkning kløktig har blitt tvangsvaksinert av noe som ikke er vaksine, men som i laboratorier fra Spania til USA forundrer stadig mer.
  https://stateofthenation.co/?p=71587

  Eliten planlegger ingen alt ødeleggende storkrig, men de kjenner godt til strategen Sun Tses tese om at den beste måten å vinne en krig på er ved å vinne den uten å måtte avfyre ett skudd. Derfor blant annet går US Army «woke» på bekostning av stridsevne, derfor tvangsvaksineres og avskjediges personellet og derfor blir stadig mer av utstyret uegnet til formålet. Det kan komme til væpnet konflikt, men den blir i så fall så begrenset at luksusvillaene i Beverly Hills ikke får svidd malingen i den påfølgende atomstrålingen. Land kan ofres og uvesentlige steder som det sentrale Østlandet kan omdannes til atomørken, men etter kort innsats vil Vestens medløpende koryféer innse at krigen ikke kan vinnes og gi seg ende over. Kaviaren og champagnen mister de neppe med det.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Flyselskap må kansellere tusenvis flygninger.

Mange av de ansatte nekter å vaksinere seg.

Forrige innlegg

En stor canadisk TV-stasjon prøvde å skremme befolkningen.

Brukte falsk pasient på et sykehus for skape unødig covid-angst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.