POSTED IN Diverse, Globalisering

Khazarer:

Er de en del av verdens globalist-elite?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Ungarn er et av verdens siste kristne land. Det er derfor den regjerende eliten i Vesten hater det, forklarte den amerikanske journalisten Tucker Carlson under sitt besøk i landet. Det samme gjelder Russland. Globalistene hater kristne, av en eller annen grunn. Dette hatet er kjernen i det som foregår i verden», ifølge journalisten.

Hvordan har det seg at «eliten» i USA og Vesten hater Ungarn og Russland?
Ifølge Carlson er det fordi de er kristne land. Av en eller annen grunn er de ute etter kristne.

– De (globalist-eliten) hater Ungarn. Og de hater det ikke for hva det har gjort, men for hva det er. Det er et kristent land og de hater det. Det er sannheten. Ingen vil si det, men det er sant. Det er ikke et veldig provoserende kristent land. Jeg tror ikke engang de fleste ungarere går i kirken. Det er ikke et teokrati, du er ikke tvunget til å tro. Det er ikke sånn i det hele tatt. Det er et mykt kristent land. Den mykeste tingen noensinne.

Uttalt av Tucker Carlson i en av hans taler under hans besøk i Ungarn denne sensommeren. Fra Swebbtv.

Globalist-eliten, Guds motstanders folk, fra et ekte kristent ståsted, hater kristne, men ortodoks Kristne mest av alt. Det var Rus, nå Russere, og Perserne, nå Iranere, som jagde Khazar Mafiaen ut at Khazaria på 1200 tallet. For dette lovet den Khazarske kongen og hans hoffmafia evig hevn mot Russland og Iran.

«1200 e.Kr. – Russland og de omkringliggende nasjonene har fått nok og tar grep.
Omtrent 1200 e.Kr. ledet russerne en gruppe nasjoner rundt Khazaria og invaderte det, for å stoppe de khazariske forbrytelsene mot deres folk, som inkluderte kidnapping av deres små barn og spedbarn for deres blodtapping-seremonier til Baal. Den khazariske kongen og hans indre krets av kriminelle og mordere, ble kjent som den khazariske mafiaen av nabolandene.

De khazariske lederne hadde et velutviklet spionnettverk og fikk et forhåndsvarsel, og rømte fra Khazaria til europeiske nasjoner i vest, og tok med seg sin enorme formue i gull og sølv. De la seg lavt og omgrupperte seg mens de antok nye identiteter. I hemmelighet fortsatte de sitt sataniske barneblod og offerritualer og stolte på at Baal ville gi dem hele verden og all dens rikdom, slik de hevdet at han hadde lovet dem, så lenge de fortsatte å ofre barn og spedbarn for ham. Den khazariske kongen og hans hoffmafia planla evig hevn mot russerne og de omkringliggende nasjonene som invaderte Khazaria og drev dem fra makten».
Fra: Den skjulte historien til den utrolig onde khazariske mafiaen. Av Preston James Ph.D.

Hva er det Mel Gibson og andre ekte kristne rapporter om fra Hollywood? De forteller om hemmelige selskaper som ofrer barn, og drikker blodet deres etter å ha forlystet seg med dem. Og hvorfor «forsvinner» det så mange unge jenter og barn i Nord-Amerika og Europa, spesielt hvite kristne jenter? Sex-trafficking med kidnappede barn og unge jenter er en enorm forbrytelse av den organiserte kriminaliteten, og Epstein og Maxwell var en del av det.

«Verdens bolverk og siste skanse mot den kommende stormflod er Russland. Det sanne tro lever ennå og dets salvede keiser står ennå som dets sikre beskytter. Alle ødeleggelsens anslag fra Antikrists truende og øyensynlige tjenere, fra dem som bevisst eller ubevisst gjør hans verk, er rettet mot Russland. Grunnene er forståelige, hensikten er kjent, de må være kjent av det troende og trofaste Russland. Jo mer truende de kommende historiske begivenheter er, jo mer fryktinngytende de opptrekkende mørke skyer synes, desto taprere og mer tillitsfulle må de modige og standhaftige russerhjerter banke. Modig bør de slå ring om sin Kirkes hellige banner og om sin Tsars trone». Fra: Zions Lærde Eldstes Protokoller, (1897). Nasjonalbibliotekets utgave 1920.

Har de tatt makten?

En kan spekulere om det er Khazar Mafiaens etterkommere har tatt den monetære makten, den politiske makten, presse og media makten og den militære makten i Vesten, hovedsakelig for å angripe og knuse Russland med landets 80 millioner ortodoks Kristne.

«Spørsmålet er: Hva skal Putin gjøre? Kommer han til å la trusselen mot Russland eskalere, eller vil han bestemme seg for å beskytte Russland mot den sataniske ondskapen i Washington? På et tidspunkt vil Kreml innse at det ikke er noen gjensidig sikkerhet i å ha med et land som er forpliktet til Russlands ødeleggelse».
Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Glimrande artikkel. Bra at nokon eksponerer khazarane, spesielt med tanke på all den elenda og øydelegginga dei har påført Europa, USA og kvite kristne i nesten tusen år. Khazarane er dei «unemnelege» som redaktør Hans Rustad ikkje vil høyre snakk om i kommentarfeltet til «meinigheitsbladet sitt» Document. Som jødekonvertittar er dei pseudo-jødar som aggressivt stemplar dei som kjem med sakleg kritikk av regimet for «antisemittar», og når dei samstundes kontrollerer bankverksemd, media og regjeringar, er kritikk av dei regelrett farleg. Difor er det stor applaus når nokon ein sjeldan gong gjer det. Dei er fiendar av menneskeheita. Ikkje fordi dei er jødar, men fordi dei bokstavleg tala har sex med og ofrar BARN.

  Svar
 • Victoria Nudelman, Zelensky, Marina Abramovich, de avslører seg nå, de satans, de tror de kan gjøre som de vil med hele kloden og din rett til frihet, talmudiske, alt ved dem er løgn, og vi vet hvem løgnens far er.

  Svar
  • Vi kan føye til mange navn «nærmere» oss enn det. Stoltenbergerne, Judas Gahl Røre, Arne-Erna Solberg og GHB på toppen, men mange følger etter dem. Se på hva GHB drev med (og driver med), LansmoRdersken som vi kaller henne, Dr. Død som mange der ute i verden kjenner henne som. Jens «Steklov» og hans søster i FHI er et annet eksempel, Arne-Erna Kakemonster sin nedstengning av landet, ødeleggelse av bedrifter og arbeidsplasser, døds-kvaksinene som skal hemmeligholdes i 60 år. Judas G. Støre som tapper de siste rester av økonomi ut av folket, og som nå skal selge «helsen vår» til WHO og PIC (Pharmaseutic Industrial Complex).
   For dem som undres på hvem som er av falsk «jøde» ætt kan det være nyttig å sjekke jud1’s egne «hjemmesider»; https://www.jewishgen.org. Ingen garanti, men en god indikasjon på hvem som er av «rette» «gud’s utvalgte» blod.

   Svar
  • Åpenbaringen 3:9: Behold, I will make them of the synagogue of Satan, who say they are Jews and are not, but do lie….

   Mye tilsier at de ekte Israelerne var mørke i huden. Jesus i åpenbaringen er også mørk i huden og hvit ull i håret.
   http://blackinamerica.com/content/277396/the-physical-appearance-of-ancient-israel-the-hebrews-the-sons-of-ham-part-four

   Svar
 • Regis Tremblay
  22 oktober 2023 17:39

  Yes, good to ask the question, Who is behind everything we see unfolding before our eyes today: Ukraine, Maui, Middle East, Serbia/Kosovo, Armenia, Georgia, etc etc.? But, «they» are the same ones behind every war. They are the ones who controlled every previous empire. They are the ones who introduced agriculture that destroyed the relationship our ancient ancestors, who were hunter gatherers, with the material world and the universe. Our ancestors lived for tens of thousands of years in harmony with each other, the animals and planets, and the earth.

  I am talking about ancient bloodlines. They are not us, but they have been among us for thousands of years. Now, they no longer have any use for us because they already control all the money, resources, industry, and the infrastructure. They have groomed all of these puppet managers they have put in place to govern, or, should I say control, to us. They are the invisible powers that support Klaus Schwab and his World Economic Forum and Davos. They are the ones behind all of the war and chaos, the murders and killing, and the destruction of the environment.

  Who are the bloodlines? They are known; they are not us, and they are satanic.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny bok på norsk:

«Hvem har rett på Krim» av Hendrik Weber.

Forrige innlegg

Når myndighetenene har en dårlig sak:

Debatten om om WHO-traktaten: Løgn på løgn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.