POSTED IN Balkan

Jens Stoltenberg:

Vi bombet dere for å redde dere.

42 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Under forutsetning av at uttalelsen er korrekt gjengitt er den horribel. Jens Stoltenberg «glemmer» at president Slobodan Milosevic var demokratisk valgt. Han glemmer at at han ble frikjent av spesialdomstolen for Jugoslavia, ICTY,  hvor han vansmektet i årevis i fengsel. Han glemmer at han døde som følge av manglende legetilsyn og medisinsk behandling.

Jens Stoltenberg tenker ikke på sitte ettermæle når han sier slike ting. Folk husker. Ikke minst på Balkan husker de i generasjoner. Også i Norge husker vi at Jens Stoltenberg en gang var Nato-motstander.

Artikkelen har tidligere vært publisert på derimot.no flere ganger, men står seg fortsatt fordi uttalelsene er horrible og det er nødvendig å repetere hva Nato foretok seg mot Jugoslavia. Det er mange som ønsker å forbigå dette i stillhet i dag. Ikke minst er det viktig å minne om dette i denne tiden hvor mediene overgår hverandre i krigsretorikk og moralsk selvrettferdighet og glemmer helt hva vi sjøl var med på.

Knut Lindtner

«Vi bombet dere for å redde dere».

Jugoslavias siste folkevalgte president, Slobodan Milosevic

Natos leder Jens Stoltenberg snakker om bombingen i 1999 på besøket sitt til Serbia.

Selv om det er mange i Serbia som fortsatt har smertefulle minner om Natos bombing av landet deres i 1999, så ble dette i virkeligheten gjort for å beskytte dem mot deres egen regjering og deres tidligere statsminister Slobodan Milosevic. Det sa Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på et møte med studenter ved Beograd universitet.

«Jeg understreket av vi gjorde dette for å beskytte sivile og for å stoppe Milosevic-regimet» sa Stoltenberg ifølge lokale medier som viser til mange lokale som fortsatt smertefulle erfaringer fra det som skjedde.

NATO ønsker at alliansen og Beograd (Serbia) skal «se fremover.» Stoltenberg skrøt også av «et utmerket forhold» mellom Nato og Serbia og føyde til at alliansen respekterer Beograd beslutning om ikke å bli medlem. Likevel fremholdt han at Nato ønsker å være Serbias «partner».

Han sa også at Nato støtter «dialog» mellom Serbia og utbrytere-regionen som er blitt til den selv-proklamerte staten Kosovo. Her befinner den Nato-ledete og fredsbevarende KFOR-styrken seg.

Kjempebasen til Nato/USA i Kosovo: Camp Bondesteel. Uten den ville den kunstige staten Kosovo falt sammen.

Uttalelsene hans kommer en uke etter en mindre økning i spenningen mellom Beograd og Pristina (Kososvo, overs.) som en følge av besøket til lederen i Kosovo til den nordlige delen av regionen som er befolket av serbere som nekter å anerkjenner Pristinas autoritet. KFOR- styrken forholdt seg mistenkelig passiv under hendelsen ifølge noen journalister mens andre antydet at NATO-styrken til og med hadde vært med som en del av reisefølget på turen.

I mars 1999 startet Nato luftangrep mot det som den gang het Jugoslavia uten et forutgående vedtak i FN sitt sikkerhetsråd. De beskyldte Beograd for «utstrakt og uforholdsmessig bruk av makt» overfor muslimske etniske albanere i Kosovo-regionen. Disse erklære ensidig uavhengighet ni år seinere i 2008.

Under bombingen slapp Nato mellom 10 og 15 tonn med utarmet uran som utløste en miljømessig katastrofe. Den førte til at Serbia stevnet NATO for disse handlingene som de mente han sammen med en økning i kreft-relaterte sykdommer i ettertid.

Oversatt og noe forkortet av Knut Lindtner
https://www.rt.com/news/440616-stoltenberg-serbia-nato-bombing/

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

42 kommentarer. Leave new

 • Denne talen ser ut til å være gjort i 2015. Her kan den leses på NATOs egne hjemmesider på engelsk. https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_124948.htm

  Hans påstand om at det var ikke rettet mot sivilbefolkningen, samt at alt ble gjort for å skåne sivile, blir til en frekk løgn gjennom det vi vet om bruk av sprenghoder med utarmet uran.

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   14 oktober 2018 0:37

   Under «Operation Allied Force» i 1999 ble det gjennomført totalt 38000 tokt. Av disse var 158 tokt på rundt 110 lokasjoner av kampflyet A-10, som benyttet utarmet uran (depleted uranium eller DP) med sin 30mm kanon.

   Svar
 • Ola Henriksen
  9 oktober 2018 9:30

  «..er den horribel…»

  Den ER horribel, Jens.
  Og «blir til en frekk løgn gjennom det vi vet om bruk av sprenghoder med utarmet uran.»

  Svar
  • Vi kommer å glemme den aldri. Det var helt forferdelig, jeg var ganske liten og husker ikke alt så godt, men kommer aldri å gleme noen skummelt situasjoner. Nå har vi så mange sykdomer pga uranium! Leukemi, kreft, så mange syke barn! Dårlig mennesker!

   Svar
   • La Stoltenberg, både Camilla og Jens, stå som en skamplett som Quisling i vokabularet.

   • La oss heller ikke glemme at på Balkan, i Bosnia og Montenegro, ville de ha deres far, Thorvald Stoltenberg, stilt for retten for bidrag til folkemord, ved det han gjorde som FN’s representant i krigen som hjerjet områdene deres. Stoltenberg leet ikke påen finger for å forhindre massakrene som der skjedde. Men han gjorde det han kunne for å hindre ofrene å få våpen til å kunne forsvare seg.

 • Olav Sæther
  9 oktober 2018 12:25

  Kjell Magne Bondevik hadde ikke hele ansvaret for det som skjedde i 1999, men han medvirket og bør stilles til ansvar sammen med flere andre krigsforbrytere.

  Svar
  • Norge leverte klasebomber til Nato den gangen. Serbia hadde gode forhold med Norge siden ww2. Nå er det annerledes. Blir ikke mye kjærlighet i framtiden. Kun offisielle høflig forhold.

   Svar
 • Høres ut som Jens er inspirert av en amerikansk major under Vietnamekrigen:
  «It became necessary to destroy the town to save it.»

  https://en.wikiquote.org/wiki/Vietnam_War

  Svar
 • Ola Henriksen
  23 juni 2019 12:04

  «Jens Stoltenberg tenker ikke på sitte ettermæle når han sier slike ting. Folk husker. Ikke minst på Balkan husker de i generasjoner. Også i Norge huske vi …»
  – Selv om vi har et media (» » ), og et Ap, som vil at vi skal glemme.

  Svar
 • Att du ikke skäms Jens! Jeg kände din far, en higlig man ok du väkste i mitt land kunde gjöre så. Fy på dig!

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  11 august 2020 8:18

  Det var jo derfor vi bombet Libya: For å redde folket fra den fryktelige Muammar Gaddafi som ville drive folkemord. Løgnene har ingen ende … Likevel er det ganske klart at sannheten bak det som skjedde i 1999 sitter enda lengre inne.

  Svar
  • Det var en klan-kamp mot regjeringen i Libya, der USA ( og Norge!) forsynte klanene med våpen og utstyr, og bombestøtte.
   En Stoltenberg-bombing som ødela regjeringsbygningene i landet og drepte 500 ganger flere ungdommer enn ABB gjorde i Norge. ( Og som åpnet flyktningeveien fra Afrika til Europa.)
   At samme partiet en måned senere arrangerte rosetog for den samme ( men mindre) ugjerningen som ABB utførte er en frekkhet nesten uten sidestykke.
   Når skal Stoltenberg dømmes? Når skal partiet hans forbys?

   Svar
   • Reidar Kaarbø
    11 august 2020 9:42

    Ja, jeg er helt enig, Jens Stoltenberg burde blitt stilt for en eller annen rett og gjort ansvarlig for sin terrorbombing. Dessverre ser media gjennom fingrene med ondskap som ikke kommer fra russerne. Det er patetisk!

   • Reidar Kaarbø
    11 august 2020 9:43
   • R.K.
    En fin og viktig gjennomgang av drapsorgiene etter at «de gode» vant
    2. verdenskrig.
    Bortsett fra : ( Om Libyakrigen)
    «Og løgnene førte frem. Verdenspressen og FN lot seg overbevise av alle løgnene,…»
    De ( de som kontrollerer mesteparten av media, og verdensvalutaen) lot seg ikke overbevise, – de stod nok bak.
    For å lyve, og tie, for folk som fortsatt tror på det media forteller.

   • Interessant artikkel om USAs løgner, og de er det nok av.
    Men har det slått deg at vestlig media er fullstendig styrt av mennesker som ikke er europeere eller etterkommere av disse?
    På samme måte som USA antagelig er det?

   • Reidar Kaarbø
    11 august 2020 14:54

    Sunhunter61: Ja det har slått meg. Derfor er siste setning i skrivet slik:

    En gang vil komme når vi ser på USA og sier som barnet i eventyret: ”Jammen han har jo ingen klær på!”

    PS: for noen måneder siden gikk henvisninger til mitt nettsted fra Google (men ikke fra andre) dramatisk ned. Hva gjør man ikke for å stoppe andres meninger?

   • Jeg klør i fingrene og giljotinen er klar.

   • Og Camilla bør stilles for retten for hennes behandling av corona «epedemien».

   • Stoltenberg dømmes – aldri . Heller ikke Erna eller andre som var med på å dra covid i gang i Norge . Kommer aldri til å skje

 • Vi kan ikke ha politikere som bomber andre land langt unna Norges grenser, etter ordre fra en stormakt. – Og som så fordømmer at andre land gjør det samme mot naboland, som vil slå seg sammen med samme stormakt. Og som de naturlig nok mener truer egen stabilitet.

  Dette kalles dobbeltmoral.
  Norge kan ikke ha politikere hvis eneste moral er dobbeltmoral.

  Svar
 • Bonnie and Clyde Stoltenberg.Hva er verst,bombe eller spröyte ?.

  Svar
 • Det er flere her på forumet som har klödd seg i hodet,hvorfor blir ikke Clyde stilt for en krigsforbryterdomstol ?.
  Hvorfor blir etterforskningen av tvillingtårnene pluss building 7 begravd i hemmeligstemplede rapporter,hvorfor er det sånn at fler og fler saker blir begravd med hemmeligstemploing og offentliggjöring om 50 år eller noe ?.
  Hvorfor gikk politiet sakte under utöyaaksjonen ?.Hvor mange etterforskninger er ledet ut i svartmyra ?.
  Det er her vi må forstå ABOLITIONSRETTEN.
  Det er en rett som gir makten rett til å nekte innsyn,nekte rettsforfölgelse,stoppe etterforskninger mm.
  For å få gjennomfört dette må maktfordelingsprinsippet korrumperes.Riksadvokater må utnevnes,disse er håndplukkede av makten,etterretning og sikkerhet må håndplukkes,dommerstand må håndplukkes,påtalemyndighet,politiadvokater,domstol og politimestere helle bunten må håndplukkes.
  Alt er politisk styrt,da gjelder det å holde orden på de demokratiske valgprosessene
  Så det gjelder å forstå sjöröverloven og det gjelder å forstå abolitionsretten.
  Folket tror de lever under Common Law,så feil kan det väre.

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   8 september 2022 1:47

   Jan.(Zörlie) skrev:

   «Hvorfor blir etterforskningen av tvillingtårnene pluss building 7 begravd i hemmeligstemplede rapporter»

   Helt konkret, hvilke » hemmeligstemplede rapporter»» sikter du til?

   Svar
 • Maj Bolle Ostad
  7 september 2022 23:31

  Nazisten Stoltenberg er elsket anorske media.Hitler vant krigen, men taper nå.

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   8 september 2022 1:59

   Maj Bolle Ostad skrev:

   «Nazisten Stoltenberg er elsket anorske media.Hitler vant krigen, men taper nå.»

   Hvordan er Stoltenberg en nazist, etter din mening? Og hva mener du med «Hitler vant krigen, men taper nå.»?

   Svar
   • To rare spørsmål, – men jeg vil gjerne svare på det ene:
    «Hvordan er Stoltenberg en nazist, etter din mening?»

    Stoltenberg er ikke ‘nazist’ dvs. nasjonal-sosialist. Der nasjonen skal styre over nasjonens resurser til innbyggernes beste.
    Han er en ‘sosial-demokrat ‘ og globalist, akkurat som kameraten Støre, som lar seg styre av over-nasjonale krefter.
    Stoltenberg arbeider , tydelig nok, for En verden, En leder og En valuta, akkurat som resten av slekta.

   • Arno Mong Daastøl
    18 september 2023 22:46

    Thorvald ledet ‘One World’ I Norw.

 • Jens Stoltenberg – en teknokrat med lav troverdighet.

  Jens Stoltenberg er mannen som – etter å ha kjørt inn i en parkert bil – stakk av fra hendelsen – etter også å ha lagt en hvit lapp UTEN NAVN under vindusviskeren på den påkjørte bilen
  https://www.dagbladet.no/nyheter/jens-varslet-ikke-eieren/65773360

  Jens er mannen som i 2007 bedyret at fremtidens bilmotorer er dieseldrevet – hvorav store deler av befolkningen kjøpte seg dieselbil.

  Jens er mannen som i 2011 sendte avgårde norske bombefly for å bombe en suveren stat som ALDRI hadde truet hverken Norge eller NATO. 588 bomber ble sluppet fra norske fly over Libya i 2011.

  Jens er mannen som i 2022 uttalte at han tror at Ukraina kan vinne en krig mot Russland.

  Jeg ville ikke ha kjøpt en brukt bil av Jens Stoltenberg.

  Svar
 • Nato er ikke lengre en fredsbevarende. Men usas løpe krigshisser/med stoltenbeg i førersete. Nato har vel utspilt sin rolle

  Svar
 • «hvor mediene overgår hverandre i krigsretorikk og moralsk selvrettferdighet og glemmer helt hva vi sjøl var med på.»

  ‘ Vår’ Jens Stoltenberg har sagt så mye rart, og formidlet at han er hukommelse som en langt fremskreden demens- pasient til like med Biden, så har bør vel legges inn heller enn å bli straffet.

  – Men først& fremst fratatt våpnene før han fører oss inn i mer galskap :

  ‘ – Ikke bare som institusjon og organisasjon, men som idé, ideen om at Nord-Amerika og Europa står sammen for å hindre krig, for å trygge freden for å være det sikre i en usikker verden. Han (Biden) har en helt ufattelig evne til å formidle det og til å stå for det. ‘
  nrk.no/urix/nato-toppmotet_-kinesisk-vapenteknologi-gjor-jens-stoltenberg-bekymret-1.15534934

  ‘To verdenskriger, den kalde krigen og kampen mot terror har lært oss alle, også amerikanerne, at vi er tryggere og får til mer sammen enn hver for oss, sier Stoltenberg. ‘
  dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=11022

  ‘- Kina deler ikke våre verdier. De tror ikke på demokrati, ytringsfrihet og mediefrihet. De tvinger naboer og truer Taiwan’.
  vg.no/nyheter/utenriks/i/7KWAP9/jens-avviser-erna-kritikk-har-bred-stoette-for-nato-opptrapping

  sier Stoltenberg’, Libyabomberen. ;-)

  Samtidig som 22. juli-terroren rammet Norge var jo Libya-krigen i full gang, en krig Jens Stoltenberg, med en kupplignende manøver i regjeringsapparatet, kastet Norge inn i mars 2011. Norske jagerfly leverte et avgjørende bidrag til at Libya gikk i oppløsning og et stort antall mennesker ble drept. I dag herjes Libya av vold og kaos, og har opplevd et drastisk fall i levekår for befolkningen.
  Nå går Stoltenberg ut og nærmest forskutterer at både Ukraina og Georgia skal tas opp som medlemmer i nær fremtid.’
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/07/pressen-hyller-natos-solskjaer/

  Gadaffi holdt altså grensene stengt for flyktninger som nå holder på å ødelegge Europa. Og holdt forskjellige klaner nede, som nå kriger om makten i et ødelagt Libya.
  Så ble Libya bombet av USA/Israel/Stoltenberg, pga. olje, og gull hentet hjem til Libya, og fordi Gadaffi ville lage en ny valuta for det afrikanske kontinentet, uten styring fra FED.
  Hvor mange er drept i dette Stoltenberg-raidet? Hvor er gullet? Hvem har blitt straffet for dette?
  ‘Krigsherrar har sidan diktatoren Moammar Gaddafi vart styrta i 2011, kjempa om makta i det oljerike landet. ‘
  nrk.no/urix/mange-flyktningar-og-migrantar-drepne-i-luftangrep-i-libya-1.14612912

  USA, sammen med NATO, har utvidet sitt aktivitetsområde helt fram til Russlands grense. Vesten har vellykket omringet Russland. USA og Vesten fortsetter innsatsen for å inkludere Ukraina og Georgia i sitt imperium. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/04/18/ikke-snakk-om-usas-nedgang-snakk-heller-om-hvordan-vi-kan-frigjore-oss/

  ‘ Etter alle disse årene omtaler følgelig NATOs generalsekretær, Jens Stoltenberg, Libyakrigen som om vi fortsatt befinner oss i 2011. Har han sovet under en stein? Mangler han totalt evnen til selvkritikk og selvransakelse? Har han glemt den uendelige smerten som påføres når uskyldige mennesker drepes? ‘
  steigan.no/2018/10/nato-leder-jens-stoltenberg-knuser-gjerne-libya-igjen/

  Løgneren Stoltenberg:
  ‘På den årlige sikkerhetskonferansen i München på fredag, gjentok Stoltenberg det sedvanlige oppramsingen av store løgner om Russland — der han helt feilaktig anklaget Russlands lederskap for Trump-regimets uttrekning fra INF-avtalen.
  Det hele dreier seg om å ‘ta av silkehanskene;’ de krigskåte gruppene i USA ønsker ingen begrensinger i utviklingen av våpen, de ønsker kjernefysiske kort- og mellomdistanseraketter utplassert nær grensene mot Russland, Kina og Iran — et enormt farlig våpenkappløp framover, som (naturligvis) øker risikoen for kjernefysisk krig.
  Etter Sovjetunionens kollaps, har USA gjentatte ganger brutt bestemmelsene i INF-avtalen, ved å fortsette med forbudte tester, i tillegg til å øke produksjonen og bruken av ubemannede offensive droner, som faller inn under INFs definisjon av mellomdistanse bakkebaserte krysserraketter. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/02/20/natos-stoltenberg-en-pr-talsmann-for-usas-imperium/

  Svar
 • ‘SC-8-raketten er mobil, vanskelig å oppdage, har kjernefysisk evne, reduserer varslingstiden og kan nå europeiske byer. Og dermed reduserer Russland terskelen for bruk av atomvåpen, sier Stoltenberg i intervjuet med DPA. ‘
  vg.no/nyheter/utenriks/i/zLoror/nato-sjef-stoltenberg-advarer-putin-siste-sjanse?utm_content=row-7&utm_source=vgfront

  Hva er det gærningen Stoltenberg maser med , om russiske atomvåpen,- lang eller kortdistanse? Hvem startet opprustningen, hvem ‘reduserer terkelen for atomvåpen, hvem bygger militære installasjoner stadig nærmere russisk grense?

  ‘USS George Washington var bevæpnet med 16 slike Polaris-missiler. Hver av dem med en sprengkraft tilsvarende 40 Hirsohima-bomber – og de kunne avfyres fra havdypet fra hvor som helst i verden. ‘
  nettavisen.no/livsstil/uss-pennsylvania-kan-utslette-hele-kontinent/3423252597.html

  Stoltenberg er antagelig gal, – eller dement?
  Støre,… ja hva skal vi si om Støre, bortsett fra at han er ukyndig, lyver, liker å stjele innbyggernes vankraft og penger – og liker (allikevel) å fremstå som en arbeider med flanellskjorte og hjelm. (?)

  Her er en annen Ap-mann.
  Hvordan får Ap det til?:
  ‘Da Roger Ingebrigtsen (AP) var statssekretær i Forsvarsdepartementet, sa han at norsk våpenindustri «styrker troen på at Norge kan overleve også etter at oljen er slutt. ‘
  dagbladet.no/kultur/krigsindustrien-er-den-nye-olja/70295356

  Svar
 • Mye negativt om Stoltenberg, – og om Ap?
  Nei, jeg bare trekker fram fakta. Og skriver historien med fakta og ikke propaganda.

  Når Ap har hatt kontroll over media siden 1945, har de også kunnet lage mye propaganda av sitt ettermæle i altfor mange år.
  Dessverre også i dag. Derfor så taust i media om krigene til Ap:

  ‘ Leser du norsk etterkrigshistorie, får du inntrykk av at det norske likhetssamfunnet ble skapt i de mange årene med Arbeiderpartiets styre fra 1945 til 1965. De aller fleste av disse årene var «landsfaderen» Einar Gerhardsen statsminister.
  …så peker denne forskningen heller i retning av at starten på det norske likhetssamfunnet ble etablert allerede under 2. verdenskrig.’
  forskning.no/andre-verdenskrig-historie-samfunnsokonomi-samfunnskunnskap/2017/04/krigen-utjevnet-forskjeller-mellom-nordmenn

  Kommer de til å ta med sine angreps- kriger med våre forsvars-midler, tro; neste gang de skriver
  ‘ Historien ‘ vi må lære på skolen?

  Et appendiks:

  ‘ Myndighetene ba befolkningen om å ikke ta loven i egne hender, men dobbeltkommuniserte og uttrykte i samme åndedrag sympati med mobben som skamklipte norske kvinner,
  … anslår at over 5000 kvinner ble internert i den kaotiske frigjøringstida.’
  dagbladet.no/kultur/varsler-filmbombe—holder-statlige-overgrep-hemmelig/70784106

  Så skal man ikke glemme at Ap kom til makta i 1945 og i etterkrigstiden, ved å ta fra store deler av de norske stemmeberettige ( 90 000) muligheter til å stemme ved valg i 10 år. ( Og pensjoner, trygd og mulighet for å ta offentlig arbeide.)

  ( Altså i tillegg til å ta fra de fleste norske sjøfolk hyra deres under krigsårene. )

  Svar
 • Litt videre:

  Vi manglet selfølgelig bolig i Norge etter 1945.
  Som vi ogå gjorde under AP/Høyre sitt styre i fattig-Norge i mellomkrigstiden.
  ( Det var derfor mange så til velstandsbyggingen til nasjonalsosialistene i Tyskland , der alle fikk bolig og betalt ferie og pensjon .)
  (I hovedstaden i Norge bodde det folk i OPPGANGER i leiegårder! )
  Gerhardesen satte i gang en stor bolig ( blokk- ) utbygging etter 1945.
  Men som han sa i et intervju. : «Vi burde bygget mye mer, men Norge var fattig, vi hadde ikke råd»
  ( Hvor ble det forresten av gullet som ble brakt til England i ‘heltefortellingen’ vi ble fortalt etter krigen, – der bare en BRØKDEL av gullet ble tatt med tilbake etterpå/1945?) ;-)
  Norge var for fattig til mer NØDVENDIG boligbygging, i følge Gerhardsen….
  …. – Fordi ( vet vi i ettertid) Ap trengte penger og arbeidskrefter til å bygge krigsbåter som USA trengte til støtte å bombingen av Vietnam.
  Ikke fiskebåter. ( England hadde senket det meste som var av båter etter tyskerne, i stedet for å gi de til fiskerne) , – men altså krigsbåter til USA.

  Ap.- Fredspartiet?
  Ap.- Folke-partiet?
  Ap.- Velstandsbyggeren?
  Ap. – ARBEIDER-partiet? ;-)

  Eller Ap ‘historie’-fortelleren?
  Og nå med Stoltenberg, løgneren, krigshisseren.
  Eller Støre, velstandstyven, og løgneren, som har fått seg andre overnasjonale herrer, enn innbyggerene i Norge. – Som nå ligger søvnløse pga. Strømpriser og mafia- renter.

  Svar
 • Stoltenberg og Støre og WEF-Barth-Eide sitt svik av nordmenns velferd er stygg fordekt politikk, utarmar folk og fører oss inn i usa sin krig mot Russland. Vil alle tape. Det er underleg at landssvikarane blir hylla som kjendisheltar av 700 unge på Utøya.

  Svar
 • «Vesten har mistet Kristus, det er derfor det dør. Det er den eneste grunnen.»
  Fjodor Dostojevsky «De besatte»

  Svar
 • «Jens Stoltenberg: Vi bombet dere for å redde dere.»

  Og nå skal Jens & Nato altså redde Ukraina ved å sende flere bomber og forlenge krigen. Alle fredsdrøftinger avslås. ( – som også i Libya.)
  Nato vil altså at krigen skal vare i fem år.

  ‘ Nato diskuterer 100 milliardar dollar i militærstøtte til Ukraina
  …. pengane utifrå forslaget skal fordelast over fem år.
  – Europa står no overfor krig som vi trudde heldt til i historia sa Stoltenberg. ‘
  nrk.no/urix/nato-diskuterer-100-milliardar-dollar-i-militaerstotte-til-ukraina_-_-det-vi-gjer-er-ikkje-nok-1.16828641

  Stoltenberg:
  Nå er ikke Libya i Europa. Men derfor regnes ikke din angrepskrig med?
  Irak er heller ikke i Europa. Derfor regnes ikke USA sin angrepskrig med?
  Nato- bombingen av Jugoslavia regnes ikke med?

  Eller vanker du for mye sammen med demente og kokainbrukere til å tenke klart?

  Svar
  • » Nato diskuterer 100 milliardar dollar i militærstøtte til Ukraina»

   Beklager feil. Det skal være 1000, tusen, milliarder.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det viktigste er at den kommer.

Erkjennelsen kommer ofte seint.

Forrige innlegg

Norge underlegges nå USA fullstendig.

Norge blir USAs bonde på det globale, militære sjakkbrettet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.