POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Ikke lenger frivillig USA?

Vil du ha jobb må du vaksinere deg?

0
Print Friendly, PDF & Email

Biden-administrasjonen vil tvinge bedriftene til å kreve vaksinasjon av de ansatte

Av red. PSt -10. september 2021

Det hvite hus krever at alle bedrifter med over 100 ansatte skal forlange vaksinasjon. Republikanerne gjør opprør mot påbudet.

I sin såkalte Path out of the Pandemic har Biden-adminstrasjonen via Arbeidsdepartementet knesatt et påbud om at alle bedrifter med over 100 ansatte skal forlange fullvaksinering av sine ansatte – eller at de framlegger negativ test hver uke. Påbudet vil gjelde 80 millioner ansatte i privat sektor.

Vaksinér deg eller mist jobben er nå den gjeldende politikken fra Det hvite hus, noe som gjør USA enda mer til en korporativ stat. Som kjent er disse vaksinene ikke godkjent på permanent basis. De er fortsatt eksperimentelle, og noen av fristene som produsentene har fått går fram til 2027 før de kan endelig godkjennes.

President Joe Biden var i ekstase da USAs Food and Drug Administration (FDA) i august meldte at de hadde gitt full godkjenning til Pfizer/BioNTechs eksperimentelle vaksine. Han krevde at alle amerikanere «må vaksinere seg nå», og oppfordret de store korporasjonene i USA til å kreve vaksinering for alle ansatte.

Men det var ingen endelig godkjenning. Ganske riktig sendte FDA det de kalte et Approval letter 23. august 2021 til Pfizer/BioNTech Det kan lastes ned her: https://www.fda.gov/media/151710/download

Men i dette brevet blir vaksineprodusenten pålagt å gjøre en rekke undersøkelser når det gjelder vaksinens sikkerhet. De blir pålagt å undersøke sikkerheten for barn innen 31. oktober 2024. FDA er klar over at vaksinen kan skape alvorlige hjerteproblemer og de pålegger derfor Pfizer/BioNTech å utrede dette. Fristen for endelig rapportering av disse studiene er satt til 31. oktober 2025.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er joe-biden-vaksinepa%CC%8Abud-696x362.png
Fra Joe Bidens tale om vaksinepåbud

FDA vet altså at vaksinen kan føre til hjertefeil og ser dette som så alvorlig at Pfizer/BioNTech må gjøre studier i mer enn fire år før de kan konkludere! Faktisk er den aller siste fristen for disse studiene satt til 31. desember 2027! (side 8)

Hvordan kan noen som kaller seg ansvarlige myndigheter pålegge folk å ta en vaksine som sjøl godkjenningsmyndigheter som er utrolig vennligstilte overfor industrien ikke vil gi endelig stempel før om fem år?

Og hvordan kan ei regjering innføre det som i praksis er tvangsvaksinering med vaksiner der det fortsatt finnes så mye tvil om sikkerheten?

Republikanerne gjør opprør

«Dette er et absolutt brudd på grunnloven» tvitret representanten Thomas Massie (R-Kentucky). «Occupational Safety and Health Administration (OSHA) og CDC har absolutt NULL autoritet til å pålegge dette. I en konstitusjonell republikk er det Kongressen som lager lovene.»

«Disse bedriftene burde gjøre åpent opprør mot et slikt pålegg,» sa Chip Roy (R-Texas).

Representanten Cathy McMorris Rodgers (R-Washington) sa at «den autoritære Biden-Harris-administrasjonen» ignorerer vitenskapen og bruker «frykt, tvang og påbud», og underminerer dermed tilliten til vaksinene. Blake Masters, en kandidat til senatet i Arizona sa at påbudet «er totalt ute av alle proporsjoner … og handler bare om makt og kontroll.» Robby Starbuck, som er kandidat til Kongressen ved mellomvalget i 2022 for Tennessee, skriver at «nå er det tid for motstand».

Lovforslag mot maske- og vaksinetvang

Senatorene Ted Cruz og Kevin Cramer har lagt fram et lovforslag for Kongressen som vil gjøre det ulovlig for regjeringa å innføre maske- eller vaksinetvang. Cruz tvitret at Joe Bidens vaksinepåbud «ignorerer fullstendig vitenskapen og er et angrep på amerikaneres rett til privatliv». I Texas har guvernør Greg Abbott utstedt et forbud mot føderale vaksinepåbud.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fortsettelsen av krigen mot terror?

Krigen mot virus!

Forrige innlegg

Den kommende klimakonferansen i Glasgow.

Seiler mot forlis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.