POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

De lettkrenkede prøvde å kansellere:

I USA har en country-sang skapt bølger, og kom på topp av musikklister, trolig pga bråket.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av redaksjonen, Derimot.no

Jason Aldean ga ut i mai i år en sang som ble spilt på radio. Men så slapp han videoen i juli. Da startet bølgene. De har vokst seg store, men de har ikke druknet Aldean, men løftet ham høyt opp.

Jason Aldeans nye musikkvideo til sangen hans «Try That In A Small Town», med anti-opprørstekster (mot typen Antifa-opprør) og som sparker mot venstreorientert politikk, har skutt i været til førsteplassen på flere lister midt i stormen av kritikk mot sangeren og sangen.

«Venstreside»-kritikken mot Jason Aldeans sang, «Try That In A Small Town» er forøvrig fullstendig absurd. De som nå er krenket, de har tydeligvis utviklet akutt demens, hvor de har glemt rap-sangers voldsforherligelse som tar for seg drap, sex, nedgradering av kvinner og ran, blant annet. Og dette er rap-sanger som vi har hatt i flere ti-år. Og hvor rap-musikere har ført en livsstil som de rapper om, og har blant annet ført at noen av rap-musikerne selv har blitt fengslet for alvorlig kriminalitet, også drap. Dette har ikke «venstresiden» brydd seg om å kritisere i det hele tatt. Men når en country-sanger slipper en sang og video som har det motsatte budskapet; At «her tar vi vare på hverandre», så går «venstresiden» helt av skaftet.

Det «morsomme» er att sangen blir beskyldt for å være rasistisk, selv om teksten ikke inneholder noe som helst om rase. Sangen handler kun om adferden som noen utviser. Det viser at det er faktisk «venstresiden» selv som er rasister, fordi de hopper på konklusjonen om at sangen handler om spesifikke etniske grupper i USA.

For å forklare hva sangen handler om så kommer denne korte oppsummeringen: Jason Aldean retter i teksten kritikk mot de som vil kapre en bil fra en vilkårlig bilist, mot de som slår ned uskyldige ofre på fortau. Kritikk mot de som skremmer f.eks gamle og skrøpelige fotgjengere som går over fotgjengerfelt, hvor pøbelen kjører på full guffe på rødt med bilen sin. Og kritiserer de som drar opp en pistol mot butikksjefen i en dagligvarebutikk og raner dem får småpenger. Og så kommer sangteksten med advarsel om at hvis pøblene oppfører seg på denne måten i en liten by, så vil de ikke klare det like lett som i storbyen. – Fordi i småbyen så tar lokalbefolkningen vare på hverandre.

Og det er dette som er hele poenget i teksten: «Her tar vi vare på hverandre. Ikke prøv dere, på det som dere klarer i storbyen, det går ikke her!«

Vi som bor i Norge er godt kjent med å bo i mindre byer og tettsteder, så mange av oss kjenner oss igjen i hvordan det er å å bo der hvor mange av innbyggerne kjenner hverandre, og hvor det finnes en fellesskapsfølelse. Som man kan se i dugnad med det lokale fotball-laget, ski-trening på vinteren, eller musikk-korpset på skolen.

Der vi bor i Norge, har mange av oss aldri hørt om noen som har blitt drept eller slått ned på et fortau av noen som bare gjorde helt umotivert, uten foranledning. Voldelig kriminalitet var tidligere praktisk talt ikke-eksisterende, og dette var i det minste delvis fordi mange familier på «bygda» eide lovlig flere skytevåpen, og kunne bruke dem. Og så hadde man en jordnær livsanskuelse.

Det var ikke uvanlig å høre skudd fra våpen i distrikts-Norge, hvor vi har skytebaner spredd rundt om i det langstrakte landet. Vi hører skuddene, ikke fordi det blir begått noen forbrytelser, men fordi de lokale innbyggerne er ute og øver på pappskiver eller leirduer, og når det er jaktsesong, er i skogen på jakt etter dyr.

Dette er ikke den typen mennesker du ønsker å kapre bilen fra, eller angripe tilfeldig på fortauet, og det er en av grunnene til at slike ting sjelden eller aldri skjer på «bygda». Vi er generelt jordnære og folkelige.

Budskapet som Jason Aldean formidler i sangen sin, det er om en ekte følelse av fellesskap som du kan finne i mange av disse småbyene, men som man ikke så ofte finner i de større byene.

De større byene er preget av det motsatte. Der er det lett å være anonym. Enten frivillig eller mot sin vilje. I storbyene så kan man bo i samme blokk som 100 andre mennesker, og ikke kjenne noen.

Selvfølgelig er alt dette dypt støtende for mange mennesker på «venstresiden». Heldigvis, kan man si, så har «venstresidens» hysteriske forsøk på å kansellere denne sangen faktisk skaffet den minst 10 ganger mer oppmerksomhet og publisitet enn om «venstresiden» bare hadde holdt kjeft og latt sangens levetid i radioen og på TV bare svinnet hen, som er det naturlige med sanger som slippes nå.

«Try That In A Small Town» er nå nummer 1-sangen på iTunes og på andre lister i USA. «Venstresidens» kanselleringsforsøk ble en fiasko. Trøsten for dem, det er at de er vant med det; Fiasko.Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «En påminnelse om at skjer det en ulykke eller «naturkatastrofe», er en redneck venn værdt mer enn 1000 PhD’s»

  Svar
 • Erik Blessing on July 21, 2023 at 12:45 pm
  So interesting to see what happens now in Amerika ..
  17 ‘Jewish Rabbis’ arrested for trafficking babyparts and human organs in New Yersey.
  t.me/PrivateCanadianNews/24803

  Svar
 • Selvfølgelig vil de despotiske, globalistiske «demokratene» beskytte sine egne, som BLM, antifa, lgbtq, menneskehandlere.
  Å kansellere kritiske stemmer er den beste tilståelse av å være direkte eller indirekte involvert. «Venstresidas» globalistiske kommunister avslører seg mer og mer. Fint!
  At de har en særskilt omsorg for farvede? Transer? Barns ve og vel? Pøh! Disse brukes for å bryte ned samfunnet:
  ORDER OUT OF CHAOS er frimurernes slagord. BUILD BACK BETTER. Klima? Virus? Alt med dette mål for øye.

  Svar
  • Godt sagt, e!

   Fengende låt, BTW. Liker normalt ikke country-rock, men denne va «steikje bra», som de sier på sunnmøre.

   Svar
   • Takk! Ellers virker «Sound of Freedom» dessverre suspekt og mest som en kalkulert psy-op når en ser nærmere på saken:
    henrymakov.com

 • Nå virker jo dette ikke så mye om en country-sang. Men det er jo ikke helt min sjanger, så jeg er jo på gyngende grunn.

  Men ellers har vel ikke ‘ v.sida’ ( og ungdommen ? ) kjent for å være så tolerante for andre sine meninger, – noen gang. Mer for å opptre i flokk og være moralistiske. ( Overfor de som ikke deler deres verdisyn.)
  Og det er det noen som liker å utnytte. Enten det er politiske kostebindere eller media & markedsføringsfolk, som har sin agenda.

  Mellomkrigstiden var nok en heftig tid. At det var en fattigdomstid i Norge, styrt av kapital/pengetenkning og dødbringende rentepolitikk bør vi ikke glemme.

  ‘Særlig var man bekymret for den appellen fascismen kunne ha hos ungdommen
  ..Derfor valgte også arbeiderbevegelsen å gå til kontant motangrep . ‘

  ( MOT-angrep, når det var angrep ? ;-) )

  ‘Dette toppet seg under valgkampen høsten 1933 da NS forsøkte å arrangere et møte på Grünerløkka skole rett ovenfor Birkelunden.
  Her møtte det opp over tre tusen motdemonstranter som ryddet lokalet, kappet høyttalerledningen som var strukket ut på plassen og kjeppjaget nazistene ut av arbeiderstrøket.’
  ( Den voldelige høyresiden igjen. ;-) )
  forskning.no/historie-krig-og-fred-nazisme/da-norske-ungdommer-ble-nazister/1322559

  Dette er logisk: Ingen kan være både god og ond. Det må være enten/eller. NRK, ‘Aftenposten, radio, TV, skolen, universitetet, HL-senteret, Hollywood, bokhandleren, biblioteket, politikerne, alle passer på å KONTINUERLIG definere for deg hvem som er/var GOD og hvem som er/var OND. Etter så og så mange år med indoktrinering har dine begreper om GOD og OND blitt solide som stål. Og da er hele fundamentet lagt for din forståelse av hele verden og ALT som skjer i den. ‘
  vigrid.net/evigww2.htm

  Ellers er det selvfølgelig VIKTIG at vi protester mot det vi synes er galt, spesielt når maktpersoner utøver. Enten vi tilhører ungdommen, ‘v-sida’ eller ‘h.sida. ‘
  Men en protest trenger jo ikke inneholde overgrep eller plyndring & vold mot privat eiendomsrett, eller personer som står for andre meninger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kolleger vil ikke forholde seg til problemet.

Svensk kreftlege beskriver økning i kreft etter vaksineringen.

Forrige innlegg

Den vestlige mediedekningen av krigen i Ukraina:

Sannheten har tatt en lang ferie.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.