POSTED IN Diverse

Hva er det med fargen blå?

Blå gjenstander brant ikke på Hawaii.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi vet ikke nok til å si noe sikkert om disse brannene, men vi synes det er nødvendig å stille spørsmål ved det som har skjedd. Det er ganske påfallende at dette som f.eks. rapporteres fra Hawaii i svært liten grad har vært omtalt i våre medier. Forhold som rapporteres i videoen under om hendelsene gir også grunn til å lure på om myndighetene prøver å skjule noe mere her.

De utbrente bilene etter 9/11 hendelsen (nevnes i denne reportasjen) som overhode ikke har vært fremme i nyhetene forteller også om forhold som kanskje skulle vært undersøkt nærmere. I denne omgang nøyer vi oss med å stille spørsmål og overlater til de som ser denne videoen å gjøre sine egne refleksjoner.

Siden denne saken ikke er omtalt i de store mediene tenker vi at den kanskje er viktigere enn det vi trodde i utgangspunktet republiserer vi den for å minne folk på at denne katastrofen på Hawaii var meg mangfoldig enn det mange har forestilt seg.

Knut Lindtner
Redaktør

Er dette grunnen til at blå biler, blå paraplyer og andre blå ting ikke brant i Maui-brannene?

Nysgjerrige mennesker godtar ikke den offisielle historien om at brannene i Maui var en naturlig og uventet hendelse – og absolutt ikke en som er et produkt av et mytisk konsept som «klimaendringer» eller «global oppvarming».

I likhet med de nylige brannene i California og Australia, er Hawaii-brannene «ulik noe vi noen gang har sett før,» for å sitere Greg Reese fra Infowars , som satte sammen følgende informasjonsvideo om hva mange tror virkelig skjedde i West Maui.

«De blir kalt «skogbranner» og «skogbranner», men de er helt klart noe helt annet,» forklarer Reese – se under:

Her er oversettelsen av kommentaren på denne videoen:

«Disse brannene brenner boliger ned til et fotavtrykk av hvitt pulveraktig aske, mens de ofte lar de omkringliggende grønne trærne og buskene nesten være urørte. I ekstreme tilfeller kan skogbranner nå temperaturer på opptil 1500 grader Fahrenheit, og smeltepunktet for aluminium er 1220 grader Fahrenheit, så det er mulig for en ekstrem skogbrann å smelte aluminium.»

«Men det er biler med sølepytter av smeltet aluminium som tydeligvis ikke var i skogbrannområdet, og smeltet glass, som har et smeltepunkt på rundt 2500 grader F. Dette er uforklarlige anomalier.»

Som det også var tilfellet med brannene i California i 2018, brant gjenstander som biler og boliger til nærmest ble sprøstekt og dermed kollapset i sitt eget fotavtrykk, og etterlot seg ingenting annet enn hvit aske.

Fra California-branner. Biler som plutselig begynner å brenne

«Vi har sett de samme anomaliene i New York City den 11. september 2001 – biler ble fullstendig utbrent uten noen forklaring,» påpeker Reese.

Foruroligende nok var Maui-brannene svært selektive i det de brant. Fattige og middelklassefolk fikk hele hjemmet og levebrødet sitt redusert til aske mens de overdådige eiendommene til rike mennesker som Oprah og Jeff Bezos forble uskadd.

«I Maui skånet disse unaturlige brannene hjemmene til de rike mens de brant de innfødte hjemmene til arbeiderklassen,» forklarer Reese. «Med presisjon ødela disse brannene de mest misunnede, høyt verdsatte områdene på Maui.»

Et rettet energivåpen (DEW) er et avstandsvåpen som skader målet med høyt fokusert energi uten et solid prosjektil.

Det er raskt i ferd med å bli vanlig kjent at myndighetene har til sin disposisjon rettede energivåpen, eller DEW-teknologi, som bruker lasere og lys for å målrette bestemte objekter og steder for ødeleggelse mens de lar området rundt være i fred.

«I flere tiår har regisserte energivåpen blitt klassifisert, men de har vært på offentlig post i flere år nå,» sier Reese. «Riktede energivåpen, kjent som DEWs, har evnen til å brenne hjem med denne typen presisjon – men for å være så nøyaktige, må området kartlegges.»

Det viser seg at i januar observerte mange lokale innbyggere på Hawaii merkelige grønne laserlys på himmelen. Reese sier at disse laserne er bevis-positive bevis på at regjeringen kartla terrenget på forhånd ved hjelp av en geospatial matrise.

Etter at brannene ødela Lahaina, ble mange blåfargede gjenstander observert å ikke ha brent selv om alt annet rundt dem var brent.

«Vi har sett at blant de askeaktige ruinene er det blåfargede gjenstander som på en eller annen måte har overlevd ødeleggelsene: blå biler, blå paraplyer, en blå båt, blå plantekasser,» sier Reese.

«Videoer på nettet går viralt som viser hvordan lasere lett kan brenne gjennom objekter med visse farger, men objekter som er farget blå forblir uskadde.»

DEW-er inkluderer ikke bare lasere, men også millimeterbølger og mikrobølger, som begge brukes i de nakne kroppsskannerne på amerikanske flyplasser.

«De er alle basert på lysfrekvenser, og forskjellige bølgelengder av lys påvirker farger annerledes,» sier Reese. «For eksempel, ved laserfjerning av tatoveringer, brukes forskjellige bølgelengder for å fjerne forskjellige farger. Og dette er fordi farge er en lyskvalitet. Hver farge har sin egen frekvens.»

«Interessant nok er frekvensen av fargen blå 6,66.»

https://www.globalresearch.ca/reason-blue-cars-blue-umbrellas-blue-things-didnt-burn-maui-fires/5832744

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Vi vet og ser at «brannene» er krig mot folket! Menneskeskapt ondskap! Vi vanlige folk er «skadedyr» som må utslettes! Eliten vil ha planeten for seg selv. De trenger bare noen slaver til å dyrke/skaffe dem mat/sex. Spør Opera hvorfor hun malte blått på taket. Var det bare en «trend» skapt av Bezoz og Zuckenberg? Her er det bare å høre på vitenskapen og Greta. Det er global oppvarming! Overoppheting av planeten!
  «How dare you!?» å tro noe annet.

  Svar
 • Dette med at blå ting ikke brenner, er neppe riktig – men heller en historie for å avspore det dette faktisk handler om. Det er lett å lage et slikt bilde, som det var å lage et helt «hologram» for 9/11.
  Aluminium smelter ved ca 600 grader, mens asfalt smelter rundt 300 – og skog antenner ved noe lavere temperaturer. Hvis det er DEW som er brukt, noe som er veldig sannsynlig, virker det litt som en mikrobølgeovn – som for trær betyr at de starter å brenne i kjernen.
  Hadde dette vært et resultat av reelle klimaendringer, ville MSM vært fullt av dette hver eneste dag i månedsvis. Men så lenge alle skjønner at dette er menneskeskapt på en annen måte, må det dysses ned.
  Jo flere øyenvitneforklaringer som kommer ut, forteller at myndighetene er mot folket, inkludert FEMA og Røde Kors – så ja, dette er ren ondskap. Hvordan slike ting kan fortsette og skje, er utrolig. Er virkelig store deler av militæret på de ondes side?
  Når det gjelder «wild fires», har jo greske myndigheter sagt at ca 80% av dem er påsatte – som MSM ikke bryr seg så mye om. Kilder i USA sier det samme om branner i CA og andre steder i USA, dvs ca 80% er påsatt – både med hensikt og i vanvare. Så klimaet er ikke årsaken der heller

  Svar
 • Magne B nekter for hva bildene i artikkelen viser oss.

  Blå gjenstander brenner de og, DERSOM de først blir påtent.

  Og det er PÅTENT som er saken, at blå gjenstander motstår å bli påtent i lengre tid enn gjenstander med andre farger, når et DEW-instrument blir brukt for å påtenne et område.

  Rike amerikanske kjendiser med villaer på Maui hadde før brannen brøt ut, malt sine tak blå. Deres villaer ble ikke påtent, men nabo-villaer med tak i andre farger ble påtent.

  Svar
  • Jan:
   «…kjendiser med villaer på Maui hadde før brannen brøt ut, malt sine tak blå. Deres villaer ble ikke påtent, men nabo-villaer med tak i andre farger ble påtent.»

   Og fra artikkelen:

   «nærmest ble sprøstekt og dermed kollapset i sitt eget fotavtrykk, og etterlot seg ingenting annet enn hvit aske.»

   Dette burde gi nye muligheter i forhold til, effektiv/fullstendig avfallsbrenning?
   Det hele virker litt forunderlig . – Eller skremmende.
   Men det er vel kanskje smart å FØRST søke etter naturlige (?) forklaringer?
   F.eks. spørre de som har malt takene sine blå om ikke annet.
   Er det noen spekulasjoner/hypoteser blant de som bor i området? Er myndigheter eller brannvesenet spurt, f.eks. ?

   Svar
  • Frikar, det er kjent sak fra diverse medier og sosiale medier at kjendiser og meget rike mennesker hadde malt takene på sine villaer i blåfarge, på deres eiendommer i Maui.

   Det interessante spørsmålet er dette: Hvorfor gjorde akkurat disse menneskene det? Hvem hadde fortalt dem hva – forut for malejobbene?

   Svar
   • Ja, jeg hadde spurt naboene mine hvis de gjorde noe slikt rart. ( eventuelt spurt håndverkerne. )
    Og hvis jeg fikk et rart svar ville jeg trukket konklusjoner ut av det.
    -men IKKE å spørre. Bare å trekke egne konklusjoner, – er like rart.

   • Frikar, la oss si at vi begge var naboer til Oprah Winfrey, på hver vår side av hennes mansion. Vi begge spør hver for oss Oprah før brannen dette her: «Hei Oprah, hvorfor malte du taket ditt blått». – Tror du at hun hadde svart dette her «Jeg fikk beskjed av noen at det er lurt å gjøre, så jeg gjorde det» ?

    Jeg tror ikke hun ville svart noe slikt. Nei, jeg tror hun ville svart at hun rett og slett elsker blåfargen, og det var motivasjonen til malejobben.

    Og så kom brannen. Og vi kunne observere at de villaer med blått tak ikke brant, men nabovillaer med vanlige farger på taket hadde brent ned.

    Hva slags håp tror du Frikar det er realistisk å ha, om vi hadde fått ærlige svar fra Oprah om vi spurte etter brannen dette her: «Hei Oprah, er det slik at du malte taket blått fordi du fikk tips om at blåfargen er grei å ha, når flyet med DEW fløy forbi og tente på, her på Maui?»

    Jeg tror at Oprah ikke ville svart ærlig. Da har vi valget: Stole på henne, eller stole på egne observasjonsevner. Ser vi nedbrente områder med total ødeleggelse men hvor det var unntak fra ødeleggelsene, hvor kun villaer, biler, og annet med blåfarge ikke hadde blitt flammenes rov, så er det faktisk smart å ikke være unødvendig godtroende og heller koble det vi så med våre egne øyne med fakta om hvordan DEW virker.

    En annen person skrev noe som jeg har visst fra før av «Husk at blå fargen reflekterer nær infra rød laser stråler.» Dette er det som vi må ha i bakhodet når vi skulle vurdert om svarene fra Oprah er verdt noe som helst.

   • Ja, hvis naboen(e) maler taket blått ville jeg ihvertfall spørre.
    ( Som jeg kanskje ville spørre f.eks. brannvesenet etterpå .)
    Så kunne jeg vurdere svaret og tenke sjøl.
    – Før jeg trakk noen konklusjon.
    Fordi jeg vil vite, ikke bare tro.
    Det er altfor mange som prøver å inbille oss ting.

   • Frikar, har du kontemplert over muligheten for at den du spør i Brannvesenet kan gi deg et ikke-riktig svar – enten med viten og vilje, eller ved en inkurie?

    Jeg ville skaffet meg kunnskaper selv og ikke stolt på svar alene, Og da er det snakk om kunnskaper om hvordan DEW-våpen fungerer. – Innbakt om DEW-våpen ikke klarer å påtenne alle farger like godt. Og vi vet allerede at fargen blå er immun.

    Prøver ikke du å innbille meg og andre lesere om at DEW-våpen er laget slik at fargen blå IKKE er en akilleshæl for dette instrumentet?

 • Det blir som å spørre trollet om det hadde en sår barndom!? Jesus Maria. Dette vi opplever er reinspikka ondskap satt i system av våre «folkevalgte» psykopater!

  Svar
 • Stoltenberg forklarte Serberne at: «Dere skjønner at for å redde demonkratiet, så måtte vi bombe og lemleste dere!»??
  Klaus og gjengen forklarer: « Vi har opphøyet oss til bestemme over liv og død! Så vi må myrde mesteparten av jordens befolkning! Det ideelle folketall vi mener er riktig er ca 500 millioner mennesker(jfr. Georgia Guidestones).
  Fortrinnsvis bestående av type asiatiske folkeslag. De er ikke rebelske og villig til å godta direktiver implementert av oss! Avfolkningen(les myrderiene) vil skje på en pen måte. Forgifting av matveiene. Skape biologiske våpen som skaper pandemier! Samt sprøyte gift inn i kroppene deres, fordekt som «vaksine»!
  Starte kriger flere steder. «Vaksinere Indiske, Afrikanske kvinner så de blir ufruktbare!» Les agenda 2030, der har vi skrevet ned hvordan vi vil gjennomføre drepingen! WHO=Verdens Holokaust Organisasjon.

  Svar
  • ….og for at dere skal bli lykkelig, må dere ikke eie noen ting!

   Svar
  • Ja, vi bør følge med. – Det er mye rart som blit gjort av maktpersoner både i Norge og w.w.
   – Men hvis vi ikke er søkende kritiske og tenker sjøl også, så kan vi bli innbilt så mye rart at det vil dekke til hele galskapen.

   Svar
 • Husk at blå fargen reflekterer nær infra rød laser stråler.

  Svar
 • I mainstreamen Dinner dere ingenting.
  Se på Rumble, Truth Sozial, Twitter (X) da finner dere svar!
  Leter etter DEW, Directed Energi Weapon!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Helsemyndighetene i USA gjør retrett:

Den utskjelte «hestemedisinen» var likevel effektiv mot Korona.

Forrige innlegg

Tyskland militariseres.

Tyskland skal forberedes til krig – enda en gang.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.