POSTED IN Balkan, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Her er talen hvor hun beskylder USA som ansvarlig for jordskjelvet:

De tektoniske platene ble destabilisert av en serie med eksplosjoner.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Rumensk parlamentariker anklager globalister for massefolkemord med en «angivelig pandemi» og dødelige Covid-injeksjoner, og hevder at jordskjelvet i Tyrkia ikke var naturlig, men et angrep utført av mennesker

Senator Diana Lovanovici er en meget populær politiker i Romania og ble valgt inn etter sterke folkelige krav. Hun beskrives som en høyreorientert politiker i Wikipedia bl.a fordi hun var sterk motstander av nedstengningstiltakene og fordi hun vil ha Romania ut av EU. Hun arbeider også for militær nøytralitet av landet sitt.

Etter et jordskjelv av styrke 7,8 og tunge etterskjelv «som Armageddon» i Sør-Tyrkia og i Syria har mer enn 33.000 mennesker blitt drept og titusener blitt skadet.

Det forventes at tallet over dødsofre vil komme til å stige. I Tyrkia og i Nord-Syria har svært mange boliger kollapset. Titusener av mennesker i Tyrkia og Syria er nå hjemløse i den bitre kulden.

USA annonserte på torsdag at de ville gi 85 millioner dollar i øyeblikkelig humanitær hjelp til Tyrkia og Syria.

«USAID yter nødhjelp i form av mat og innkvartering for flyktninger og fordrevne, og tilbyr vinterforsyninger for familier som må trosse kulden, kritiske helsetjenester for behandling av traumer, rent drikkevann for forebygging av sykdom, så vel som hygiene- og sanitærhjelp for å ivareta menneskenes sikkerhet og helse,» sier USAID i en offentlig erklæring.

Under en tale i det rumenske parlamentet på onsdag fordømte representanten Diana Lovanovici globalistene for deres rolle i et folkemordkomplott, som den «angivelige pandemien» er en del av, og som innebærer bruk av de dødelige Covid-injeksjonene.

Dessuten beskyldte hun Vesten for å ta i bruk «geologiske våpen» for å utløse et jordskjelv i Tyrkia.

«Jeg er ikke i tvil om at ting nå er kommet ut av kontroll på et internasjonalt nivå, dårene leker Gud, og tror at de har vunnet spillet,» sa Lovanovici. «For disse gale og psykopatiske menneskene, som utløser kriger og katastrofer med ukonvensjonelle våpen, er vi mennesker bare tall som de kan kvitte seg med.»

Her følger en oversettelse av talen:

Kjære medrepresentanter! I tre år har vi over hele verden opplevd en regelrett kampanje av massedrap, det være seg gjennom angivelige pandemier og den overhengende nødvendigheten av å injisere utestede vaksiner som dreper mennesker, eller gjennom kriger som reduserer verdens befolkning og omformer den internasjonale politikken, fører til en justering av maktpolene og forandrer grensene. Vi har opplevd hvordan jordskjelv kan fremkalles på kommando, noe som i virkeligheten er et angrep på Tyrkia utført av verdensmaktene, som absolutt ikke har likt å bli trosset av Recep Tayip Erdogan, presidenten i Tyrkia.

Dessuten har de vært veldig bekymret over hans nøytrale og meglende posisjon i krigen mellom Ukraina og Russland, spesielt fordi Tyrkia er den nest største militærmakten i NATO. Hans posisjon, som går ut på å blokkere et svensk NATO-medlemskap, hans tale i Davos, så vel som den gesten det var å trosse Schwab ved å gå midt i pressekonferansen, gikk ikke upåaktet hen i de ledende politikernes kalde verden. Men ingen hadde trodd at mennesker måtte dø, så mange mennesker, og på en så grusom måte. Og det var bare en advarsel, for det er ikke det mest folkerike området i Tyrkia.

150 etterskjelv etter et ødeleggende jordskjelv, det andre større enn det første, uten at det finnes et episenter, området blir kunstig stimulert. Geologiske våpen er ikke noe nytt, de har tidligere blitt brukt uten å kreve altfor mange ofre, sannsynligvis i eksperimenter. Nå har de blitt tatt i bruk i praksis. Når vi ser nøyere på kartet over Tyrkia, kan vi slå fast at landet er fullt av gass- og oljeledninger, og det er også et av målene: å ødelegge dem. Men ti sekunder før det såkalte jordskjelvet stengte tyrkerne disse rørledningene. Dessuten kalte ti land sine ambassadører hjem fra Tyrkia 24 timer før jordskjelvet. Fem dager før jordskjelvet utstedte det rumenske utenriksdepartementet en reiseadvarsel til rumenske statsborgere i Tyrkia, selv om det på det tidspunkt ikke fantes noen kjent fare å advare mot – tilsvarende advarsler ble gitt av andre land. Idet de drepte mennesker, tjente de sine interesser. Kartene som ble vist på alle fjernsynskanaler, viser at det ikke var noe episenter, men en linje med tusener av jordskjelv.

De hemmelige tjenestene i Tyrkia etterforsker en mulig kriminell intervensjon (dvs. at en annen stat har vært med på å utløse det første jordskjelvet), det som fulgte senere, var en kjedereaksjon etter at de tektoniske platene i regionen hadde blitt destabilisert.

Det er helt klart at president Erdogan ble straffet for sitt mot, sin verdighet og ære og sin nærhet til den russiske føderasjonen, det er faktisk en posisjon i favør av nøytralitet og fredsforhandlinger. Dessuten ønsker man å avlede folks oppmerksomhet fra Ukraina, hvor representanter fra mange land allerede har begynt å beklage seg over president Zelenskys vilkårlighet og kommandoer, som om han hersker over verden, og som om noen er forpliktet til å sende våpen og å delta i hans krig, i en krig hvor han ofrer sitt eget folk, og som har ødelagt hele landet hans. Enhver som går inn for fred, blir satt på anklagebenken og angrepet fra alle kanter. Slik var det også i Romania da jeg startet det unike initiativet «Nøytralitet for Romania – freden fra Bucuresti».

Alle kastet seg over meg, selv om nå, etter ett år med krig, nesten samtlige av dem sier det jeg har sagt og støttet fra begynnelsen av, og hevder at det var de som kom på disse ideene.

Plagiatører! Fariseere! Judaser!

På grunn av dere har mennesker dødd og kommer fortsatt til å dø. Dere har alle millioner av menneskers blod på hendene, som ble drept for å fremme interessene til noen gale mennesker som ønsker å regjere over verden. Dessverre har vi på det rumenske ledelsesnivået bare inkompetente, idioter, plagiatører, tyver, røvere, kriminelle, feiginger, forrædere, og så videre. Disse inkompetente menneskene, som har mottatt spesielle utmerkelser fra utlandet for sin støtte, men på bekostning av Romania, forsøker i dette øyeblikk å forvandle Romania fra en nøytral, suveren stat til en servil og offensiv stat som noen stormakter kan bruke til å utføre sine krigerske handlinger, og som for å tjene andres interesser vil gjøre rumenere til kanonføde.

Judaser, vi vil uansett stanse dere, koste hva det koste vil! La Romania være suverent og nøytralt! Vi har ingen interesse av andres kriger. Vi har alltid forsvart vår nasjon og vårt land og aldri angrepet noen. Dere bør vite at vi alltid har vært på den tapende siden, også når denne siden vant. Vi har alltid måttet betale.

DET ER NOK NÅ! STOPP! ROMANIA VIL FORBLI NØYTRALT, SAMME HVA DERE HAR LOVET ANDRE, DERE FORRÆDERE!

VI HAR EN PLIKT TIL Å OPPRETTHOLDE GODE NABOFORHOLD I REGIONEN, UANSETT HVA ANDRE FORLANGER AV DERE! HVIS DERE IKKE ER I STAND TIL Å FORSVARE FREDEN VÅR, OG DET ER DERE IKKE, DA FÅR DERE GÅ AV, ELLER SÅ VIL VI KASTE DERE!

Jeg er ikke i tvil om at ting nå er kommet ut av kontroll på et internasjonalt nivå, dårene leker gud, og tror at de har vunnet spillet. For disse gale og psykopatiske menneskene, som utløser kriger og katastrofer med ukonvensjonelle våpen, er vi mennesker bare tall som de kan kvitte seg med. Det er tvingende nødvendig at alle nasjoner, verdens folk, sammen står opp, våkner opp fra sin daglige sorgløshet og bekvemmelighet og som i 1848 tar opp kampen for å befri seg fra psykopatenes, de sinnsykes åk, som stjeler vår lykke og den vidunderlige verden som vi lever i. Derfor oppfordrer jeg alle som ennå vil leve i en Guds verden, og ikke Satans verden, til å ta opp kampen, til et verdensomspennende opprør for å befri oss alle og tilintetgjøre disse fiendene, for i dette øyeblikk utøver vi et LEGITIMT FORSVAR.

TA KLØRNE BORT FRA TYRKIA! TA KLØRNE BORT FRA ROMANIA! TA KLØRNE BORT FRA GUDS FOLK! EN ADVARSEL TIL VERDENS PSYKOPATER: HVIS DERE ØNSKER AT MENNESKER SKAL DØ, MÅ OGSÅ DERE DØ! DET ER TALE OM ALT ELLER INGENTING! ØYE FOR ØYE OG TANN FOR TANN! TALIONS LOV!

Takk!

https://twitter.com/i/status/1624796919745888258

Oversatt av Rune G.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Hjertelig takk for oversettelsen Rune G. – på vegne av oss alle!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  18 februar 2023 16:46

  Om du kom dettande ned frå månen og inn i vest-europeiske nasjonalforsamlingar med storskjerm, ville du straks skriva under på denne formuleringa i artikkelen ovanfor:

  «president Zelenskys vilkårlighet og kommandoer, som om han hersker over verden»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem tjener på avsløringene?

Sterk kritikk av Seymour Hersh av John Helmer.

Forrige innlegg

Hva dreier ballong-hysteriet seg om?

Edward Snowden: En avlednings-sak for North Stream-skandalen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.