POSTED IN Covid-19

Gradvis flytting av målstolper

CDC nedgraderer Covid-19 til nivå med influensa

15 kommentarer

Av Steigan.no

Det er en nesten total kursendring, forkledd i byråkratisk språk som skal få det til å se ut som detaljer. Men i virkeligheten har nå USA’s Centers for Desease Control and Prevention (CDC) lagt om covid-reglene totalt. Det kalles en «strømlinjeforming» for å «hjelpe publikum til å beskytte seg sjøl», men allerede her ligger nøkkelen til å forstå hvor stort skille dette er: publikum skal beskytte seg sjøl, det er ikke snakk om lockdown, karantene og skolestenginger. Uten at de sier det, så er dette anbefalinger som ved en litt kraftig sesonginfluensa.

 • Ingen symptomer? Ikke noe problem.
 • Vaksinerte eller ikke-vaksinerte? Samme retningslinjer.
 • Utsatt? Ikke behov for karantene.
 • Studenter og elever kan gå på skole.

NPR skriver With new guidance, CDC ends test-to-stay for schools and relaxes COVID rules

Den reviderte veiledningen – utgitt av Centers for Disease Control and Prevention på torsdag – opphever kravet til karantene hvis de blir utsatt for viruset, legger vekt på screening av personer uten symptomer og oppdaterer COVID-19-protokoller i skoler, og eliminerer en anbefaling om test-til- opphold etter potensiell eksponering.

Den bringer også anbefalingene for uvaksinerte personer på linje med folk som er fullvaksinerte.

Innrømmer at vaksinene ikke virker – «derfor må man fortsette å vaksinere seg»

CDC innrømmer at vaksinene ikke virker: «Beskyttelsen som den nåværende vaksinen gir mot symptomatisk infeksjon og overføring er mindre enn den mot alvorlig sykdom og avtar over tid, spesielt mot de variantene som for tiden sirkulerer.»

CDC opprettholder illusjonen om at vi fortsatt er i en «pandemi», sjøl om det ikke gir noen mening å kalle det en pandemi. Men nå legges hovedvekta på personlige tiltak som den enkelte kan ta for å unngå smitte. Og fortsatt er CDC naturligvis veldig glade i maskene, sjøl om det ikke finnes noe vitenskapelig grunnlag for dem. Men det nye er at nå er det den enkelte og ikke helsebyråkratene eller statens tvangsorganer som skal avgjøre bruken av masker. Det må kunne kalles en helomvending.

De nye reglene slår beina under argumentene for koronapass. De sier helt tydelig at det ikke er noen vits i å skille mellom vaksinerte og uvaksinerte.

Denne kuvendinga vil ha mye å si for de rettssakene som er kommet opp og vil komme opp etter hvert. Det er ingen tvil om at de som har stått ansvarlige for denne forbrytelsen mot menneskeheten som hele koronadiktaturet har vært og fortsatt er, må stilles til ansvar, også personlig.

Men Nakstad ser fram til å komme i rampelyset igjen

På fotografiet i VG folder Espen Rostrup Nakstad hendene. Ber han om en ny høst og vinter der han igjen kan være i rampelyset morgen, middag og kveld for å gi oss ordre om hva vil skal gjøre, hva vi ikke skal gjøre, hvem vi kan treffe og ikke kan treffe?

Nakstad til VG: Smittespredningen vil trolig øke

– Om vi ser et halvt år fram i tid, tyder mye på at nye og mer smittsomme varianter fortsatt vil kunne bidra til å opprettholde pandemien, og at vi enda ikke vil ha kommet i en likevekt mellom viruset og befolkningsimmuniteten i verden.

– Derfor tror jeg dessverre ikke coronaviruset vil bli et typisk «vinter-virus» helt enda, slik forkjølelse- og influensavirus jo er, skriver Nakstad.

Nakstad forteller også at myndighetene har skaffet rundt 50 millioner hurtigtester som er gratis tilgjengelige for nordmenn.

Han skriver også det vil få alvorlige konsekvenser hvis vi får nye varianter som vaksinene ikke lenger beskytter mot.

Smittevernstaten er ikke avskaffet – den er bare gått i sommerdvale

Legg merke til at man opprettholder forestillinga om at vi er i en alvorlig krisesituasjon, en «pandemi», som i prinsippet setter rettsstaten til side og etablerer en smittevernstat som ikke styres etter demokratiske spilleregler og Grunnloven, men der helsebyråkratiet nasjonalt og internasjonalt styrer samfunnet etter dekret.

Med de nye retningslinjene til CDC skulle man egentlig kunne skrote alt dette, men har byråkratiet fått seg et redskap for å styre diktatorisk, så gir det ikke det fra seg uten kamp.

Medienes fantasifulle forklaringer på «uforklarlige» dødsfall


Hentet fra Steigan.no
Første gang publisert 14.08.20221 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 730 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • «..Ber Nakstad om en ny høst og vinter der han igjen kan være i rampelyset morgen, middag og kveld.. »

  Eller lyve for befolkningen i beste sendetid på Nrk. om PCR-testen, -og uten å rødme da han ble avslørt?

  Så vil dette selvbestaltede maktapparatet , som brøt norsk Grunnlov med unødvendige restriksjoner og trusler kanskje si at ‘vi visste ikke nok’ . ‘ Sett i ettertid’. osv.
  Men det VAR motkrefter som holdt seg edrue.
  Som ville ha opplysning istedet for hysteri.
  En svært viktig del av et demokrati.
  Disse ble stoppet. Av politikere. Latterliggjort av media.
  2 års okkupasjon, med nedstenging verre en under 2 verdenskrig i Norge.
  Med et næringsliv og ungdomsliv som ble satt på vent og delvis ødelagt.

  Selvfølgelig MÅ både politikere, media, OG den norske befolkningen ta et oppgjør med slike overgrep. – OG at mange i befolkningen så lett og lydig lot seg manipulere. Dette er det skumleste ved denne ‘pandemien’.
  De som ikke lærer av historien vil selvfølgelig gjøre samme feil på ny.

  » Nakstad forteller også at myndighetene har skaffet rundt 50 millioner hurtigtester som er gratis tilgjengelige for nordmenn.»

  Nakstad, hvem betaler for disse unødvendige ‘ gratis’ hurtigtestene?
  Hvem har betalt for tvungen håndsprit, munnbind, tester, hysterisk skilting og restriksjoner over 2 år.
  Vis oss regnskapet over pengebruken.
  Hvem betaler lønnen din Nakstad?

  Det norske samfunnet har ikke råd til slike politikere; et slikt politisk system..

  Men det norske folk fortjener dessverre disse overgriperne, og et media som ikke gjør arbeidet sitt.
  – Hvis det ikke FORLANGER et ordentlig oppgjør.

  Svar
  • Nakstad skal få stå og kakle,helt inn i kakkelovnen skal han,han skal få väre med til reisens slutt,han skal få föle.på kropp og sjel,konsekvensene av å selge slangemedisin.

   Svar
   • Disse antistoffene som genereres av disse falske vaksinene skal visstnok beskytte oss mot det «dødelige» Cov 19 viruset, men gjentatte studier har vist at infeksjonsdødeligheten (IFR ; infection fatality ratio) grunnet denne infeksjonen faktisk ikke er så veldig dødelig i det hele tatt !, anslag viser at den eneste gruppen der IFR overstiger 0,5 % er hos de over 70.
    Hos alle andre aldersgrupper kan IFR grunnet Covid betraktes som en ikke-hendelse dersom man sammenligner dette med langt mer alvorlige trusler som hjerte- og karsykdommer, kreft, trafikkulykker, narkotika, alkoholmisbruk og selvmord.
    I Norge dør det årlig ca. 40-45 000 av helt andre årsaker enn Covid
    Jeg er ikke så glad i statistikk, men det har sin berettigelse av og til !
    Angående Nakken og hans likesinnede, skal ikke nevne dem, men slike mennesker må vi bare glemme 😉

    Svar
    • Jöss og jöss,skal vi bare glemme Nakken og hans likesinnede ?.Javel,la oss glemme Jensemann,la oss glemme Soros og la oss glemme heksemedisinens «far» Bill Gates,la oss vende det andre kinnet til,la oss glemme årsakene,la oss löse problemene årsakene har skapt,da får vi nesten helt sikkert en bedre verden for de som har overlevd.

     Svar
     • Du skal vite at jeg setter stor pris på dine innlegg Jan ! 🙂

     • Vel Jan, .. Ja – vi kunne vel muligens ønske oss et samfunn litt mer som hobittland 🙂 – men vi har nok problemer med at div. Orker i samfunnet fremdeles er aktive og disse vil dessverre ikke forsvinne med et kun et trylleslag ;). Kampen mot disse vil vare evig er jeg redd for, men det er en god følelse å kunne håpe på bedre tider !

      God sommer :)..

    • Men selvfølgelig Jan – Dette med kakkelovnen … hmm – Det kan bli hett når befolkningen virkelig våkner opp og forstår alvoret i dette bedraget ! 😉

     Svar
     • Nei ! Vi skal selvfølgelig ikke glemme Jan ! – Egentlig ikke det jeg mente 😉

     • Det jeg egentlig mente Jan, var at vi ikke må la oss påvirke av alle disse falske elementene som fratar oss et verdig liv, men årvåkne, – …. det må vi være – og på best mulig måte prøve å påvirke våre medmennesker til annerledes tenkning, men det er en utfordring som ikke alltid er like lett ! 😉

     • Det går så bra så Synneva,som vanlig går jeg på med full fart framover.
      Du vet Synneva at jeg mener jeg har lest at han som kanskje snart får vondt i Nakken har noen penger investert i den industrien som har skodd seg på folks frykt for plandemien.
      Da blir det vanskelig å tilgi eller naivt tro at han hadde folkets beste som drivkraft.

     • Du gjör en fabelaktig jobb Synneva,du opplyser på en god måte synes jeg.

     • Du skal vite at jeg har prøvd Jan og fremdeles prøver men det har sin pris ! 😉

     • Takk Synneva,det varmer,jeg er helt sikker på at de verste motbakkene er overvunnet,jeg er helt sikker på at det blir flatere terreng,det blir humpete,särlig for de som ikke har forberedt seg,men etterhvert kommer nedoverbakken, ikke for de som fortsatt vil ha det som för,men for oss som vil ha et levende samfunn,ett samfunn hvor vi blant annet kjenner naboene.hehe.Litt som i hobbitland.

 • Ineffektiviteten til disse Covid-vaksinene kan forklares ut i fra «enkel» biologisk kunnskap !
  Det er vel egentlig noe av det mest tragiske med denne vaksineringskampanjen igangsatt av myndigheter verden over ! Skadevirkningene derimot er ikke like enkle, noe som gjør det hele meget tragisk.
  «Myndigheter» prøver å tone ned alvorlighetsgraden av denne Covid infeksjonen, men de vil helst unngå å snakke om alvorlighetsgraden av «tvungen» vaksinering samt død og lidelser forårsaket av dette, men det vil nok bli vanskelig å unngå å bli stilt til ansvar for denne udåden i tiden som kommer !

  Svar
 • Nå som «alle» fakta vedrørende denne Cov. «vaksinen» begynner å dukke opp i kjølvannet av denne plandemien er det selvfølgelig tragisk å måtte erkjenne at det hele var kun en godt sammensauset løgn som kun medførte «medisinsk» voldtekt av befolkningen !

  Vi ble fortalt at disse pseudo «vaksinene» er livreddere, selv om kliniske studier aldri klarte å bevise at de reddet et eneste liv !
  De var laget for å behandle en infeksjon som har en overlevelsesrate på over 99,9%
  De ønsket at vi sulle tro at disse «vaksinene», som det normalt vil ta år å utvikle, på mirakuløst vis ble skapt på kun uker , ifølge BioNTech(Pfizer) kun noen få dager ! (De skrøt nemlig av dette)
  De prøvde ikke en gang å skjule løgnen !

  Angående Booster doser!
  Hvorfor skal det å ta 2 doser av en «dødelig vax-cocktail» nå gjøre deg sårbar for en alvorlig sykdom, mens en tredje dose av det samme ineffektive stoffet plutselig skal bli effektiv?
  Hvor er beviset for dette ??? – Det finnes selvfølgelig ikke bevis.!.

  Det finnes egentlig ikke bevis for noe annet enn at denne vaksinen virkelig kan ødelegge livet ditt !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Russlands nye posisjon:

Vest-Europa blir taperen.

Previous Post

Hvorfor skal Russland skyte på seg selv?

Ukraina skyter på Europas største atomkraftverk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.