POSTED IN Globalisering, Klima, Mat/Landbruk

I klimaets navn:

Gates lanserer melk fra fluelarver som barnemat midt i en konstruert matkrise.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Baxter Dmitry

Den globalistiske milliardæren Bill Gates promoterer «fluelarve-melk» som løsningen på barns ernæringsbehov, når levekostnadene for vanlige folk blir skyhøye, og mangel på mat begynner å vise seg rundt om i verden.

Ifølge Gates-finansierte forskere er melk fra «svarte soldatfluelarver» et alternativ som passer for babyer og små barn for å dekke deres ernæringsmessige behov. Forskerne fremmer også fluelarve-melk som en shake for de som vil ha ekstra protein i kostholdet, og som ikke lar seg skremme av likheten med grå slim, og det faktum at produktet inneholder fordøyelseskanalene og avføringen til insektene.

«Vi bearbeider som et alternativ til mat fra meierier, som en næringsrik og kremet væske», forklarer forskerne, samtidig som de fremhever dens klimavennlige egenskaper. «Entomilk er veldig rik på protein, fett, kalsium, jern og sink, som er veldig bra for deg og har en veldig kremlignende konsistens»

Mens produktet markedsføres som en løsning på klimaendringer, forklarer forfatter Seamus Bruner, at Microsofts medgrunnlegger Bill Gates’ investeringer i kunstig kjøtt, jordbruksland og fluelarvemelk ikke redder planeten, men snarere fyller opp hans bankkonti.

«Controligarchs» undersøker milliardærer som Bill Gates, og hvordan rikdommen deres gir dem makt som styrer hverdagen til vanlige mennesker. New York Post rapporterer: Seamus Bruner – som ledet teamet hvis funn utløste flere FBI-undersøkelser og kongressundersøkelser av Clinton- og Biden-familiene – sier at forskningen hans avdekket Gates’ oppkjøp av amerikansk jordbruksland, og investeringer i syntetiske meieriprodukter og laboratoriedyrket kjøtt, med påskudd med å forhindre klimaendringer. Dette øker heller Gates formue enn å eliminere CO2-utslipp.

«Først var det patenterte frø og patentert gjødsel, og nå patenterer de alternativer til kjøtt. Å forby storfe vil gi monopol til de alternative proteinselskapene, og være til fordel for investorer som Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg og til og med BlackRock. Kunstig kjøtt handler om å kontrollere matmarkedet, ikke å redde planeten», sa Bruner i et intervju med Fox News Digital.

Peter Schweizer, forfatter av «Red-Handed», «Clinton Cash» og «Profiles in Corruption», skrev forordet til «Controligarchs», der han sa at boken «ser inn i fremtiden og gir en fengslende avsløring av venstresiden, og elitens håndbok for de neste fem årene».

Ett kapittel i boken fokuserer på krigen mot bønder, og viser til at teknologigiganter som Gates monopoliserer nasjonenes matforsyning.

«Overtakelsen av matsystemet, som så mange andre kontrollordninger i denne boken, begynte med Rockefeller familien og ble fremmet av Bill Gates. Som de fleste av deres monopoler – fra olje til programvare og til slutt bioteknologi – handler overtakelse av mat og samt å kontrollere og eie matproduksjonen gjennom varemerker, opphavsrettigheter og patenter», heter det i boken.

Bruner skisserer Gates sin forbindelse til «den grønne revolusjonen» – en serie fremskritt i landbruket som ble muliggjort av Rockefeller-finansiert forskning på 1940-tallet for å løse krisene med fattigdom og sult på den tiden. Løsningene, slik som genmodifiserte plantevernmiddel-resistente avlinger, byr på nye problemer som forurensning, utarming av matjord, og sammenslåing av småbruk og familieeide gårder til gigantiske gårder drevet av selskaper. – «Men i stedet for å ta ansvar for de nye problemene, tok Rockefellers all æren for avlingsoverfloden, mens de brukte klimaendringer som syndebukk for de nye problemene», skriver Bruner.

«Og det burde ikke komme som noen overraskelse at mens bøndene forventes å spise fermentert sopp, kunstig kjøtt og fluelarve-milkshakes, har billionærene – med sine private kokker – ingen intensjon om å gjøre det samme», sier Bruner.

«Bill Gates og Warren Buffett elsker å spise hamburgere laget av kjøtt samt biff’er når Gates besøker mentoren sin i Omaha. Mark Zuckerberg liker røkt oksebryst og grillet svineribbe fra kuer og griser, og han sier at kjøtt smaker «dobbelt så godt når du jakter på et dyr»», skriver Bruner i boka Controligarchs.


Fra The People’s Voice, publisert 21. juni 2024.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Bill Gates Promotes ‘Maggot Milk’ as Solution to Child Nutrition Amid Manufactured Food Crisis

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Bill gates m/ likesinnede skulle holdt seg langt borte fra matproduksjon og klima . Han har jo selv kjøpt opp store landeiendommer i statene . Som ikke brukes til dyrkning av mat. Vi kan også se det i Europa hvor stadig vekk bondegårder blir nedlagt og blir liggende brakk. Ingen dyrkning og ingen husdyr. Men han er jo sterkt inne i kunstig kjøtt produksjon og sikkert biller og larver.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  25 juni 2024 18:16

  Noreg førebur seg på matløyse, og vil byggja opp korn-lager. Det er gode greier, men endå smartare er det å ha gode tilhøve til alle naboland.

  Då slepp du krig, og kan få kjøpt ei kornlast eller ti når det trengst. Å kriga mot Russland, ein stoprodusent av matkorn, er ikkje særleg glupt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny bekreftelse:

Vaksinene forårsaket mange dødsfall.

Forrige innlegg

Det er terrorvirksomhet.

Ukraina, dvs. USA bruker klasevåpen mot badestrand.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.