POSTED IN Helse

Fullstendig fortiet i mediene.

Det finnes meget effektive medisiner mot Covid-19.

26 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I videoen under snakker Dr. Peter McCullough til Texas senatets helse-komite om den vellykkete behandlingen han har erfaring med i behandling av Covid-19-pasienter.

Skjermdump

Han har behandlet folk hjemme etter at de ble syk, men før de ble så syke at de måtte innlegges. Han begynte i mai 2020 med dette og avla en rapport om resultatene sine i august 2020.

Ifølge han er det to dramtiske begivenheter under denne sykdommens forløp: Innleggelse og dødsfall. Hans poeng er at det må gjøres noe forut for disse begivenhetene, men at det ikke blir gjort. Han fant 50 000 artikler om Covid-19 men ikke en om hvordan en skal behandle sykdommen.

Med dette utgangspunktet laget han 4 YouTube-videoer om hvordan en kunne behandle sykdommen før det kom til innleggelse. Disse ble blokkert av YouTube fordi de stred mot retningslinjene  for korrekt informasjon.

I virkeligheten ble all informasjon om hvordan sykdommen kunne behandles blokkert i USA, som om viruset ikke kunne behandles med medisiner. Og han illustrerer dette på følgende måte:

«Tester du positivt er svaret: «Isoler deg hjemme». Spør du: «Finnes det behandling?» Er svaret nei. Spør du om andre tiltak er også svaret nei. Dette er omsorgsnivået i USA. (Hva med Norge?) Og da er det ikke rart at mange dør. Folk tror ikke at det finnes behandling.

Fokus er utelukkende på vaksiner, ikke på behandling her og nå!

Det finnes meget effektive medisiner, men ingen har hørt om dem. Det snakkes ikke om behandling når folk er blitt syke. Ingen forteller om de som behandles tidlig og hvor mange av disse som blir friske. All informasjon av denne typen er blokkert.

Den mest effektive behandling kan gjøres med medisiner før du blir innlagt.

En har altså en dødelig sykdom, men ingen informasjon om hvordan den kan behandles hjemme hos folk. Og dette går igjen i land etter land. Ikke en eneste lege som har behandlet folk med medisiner og fått dem frisk uten innleggelse slipper til i mediene.

Etter at vaksinekjøret begynte forsvant enhver informasjon om hvordan sykdommen kan behandles med medisiner. Men det har hele tiden vært mulig å behandle sykdommen for folk som er blitt alvorlig syk. Gjør en dette med folk over 50 år reduseres innleggelsene med 85%.

Jeg vil anbefale denne videoen som ikke er lang, for folk som kan engelsk. Den er meget oppklarende og reiser fundamentale spørsmål, som ikke minst berører også norske helsemyndigheters håndtering av Covid-19 og hardkjøret for å vaksinere hele befolkningen med vaksiner som ikke er skikkelig utprøvet.

Den første skandalen er her allerede med AstraZeneca. Jeg er temmelig sikker på at det vil komme flere etter hvert.

Knut Lindtner

Tidligere publisert på derimot.no

Du kan se videoen her:

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

26 kommentarer. Leave new

 • Spør du: «Finnes det behandling?»

  Så er svaret: JA, i følge legemiddelhåndboka.

  https://www.legemiddelhandboka.no/T10.3.5.2/Covid-19_/_Koronavirus

  Aktuell behandling for denne pasientgruppen er deksametason 6 mg (alternativt hydrokortison 50 mg x3 iv., methylprednisolon 10 mg x4 iv. eller prednisolon 40 mg x1 po. som likeverdige alternativer) daglig i opptil 10 dager. Glukokortikoider er p.t. ikke tilrådet ved mildt eller moderat sykdomsbilde.

  Per i dag er kun adenosinanalogen remdesivir FDA-godkjent

  Svar
  • Ole Bjørn Kristensen
   9 juni 2021 16:00

   Her er en hva en britisk gruppe sier om legemiddelet ivermectin. De viser til at dette fungerer. WHO svarer at man trenger mer systematiske studier. Men til tross for at leger verden over forteller at dette virker, setter ikke WHO i gang noen studier. de bare legger ballen død.
   https://bird-group.org/

   Svar
   • Magne Botnedal
    18 desember 2021 12:32

    Ivermectin virker iht en ny studie og fra egen erfaring https://www.survivethenews.com/a-5-day-course-of-ivermectin-hastens-patient-recovery-from-respiratory-infection-real-world-study/. Øvrige medisiner som Favipiravir, HydroxyChloroQuine, Avigan (ikke lovlig i Norge) virker også og foreskrives i Norge, av Peter Dvergsdal, ref denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=-pdgB2fLZPU

   • jeg spurte min private lege , ikke tilsluttet fastlegeordningen, om han kunne skrive ut fabipiravir til meg fordi jeg skulle på reise til et sted hvor det ikke var spesielt fungerende helsevesen. Han svarte at dette kunne han dessverre ikke gjøre. Han og hans kollegaer var blitt instruert av legeforeningen til ikke å skrive ut medikamenter til forebygging eller behandling av covid.
    Sånn er det å bo i Norge. Flytt til et land i Afrika, eller Sør-Amerika hvor legemiddelindustrien, enn så lenge , ikke har fått pølsefingrene sine alt for langt opp i rompa på myndighetene.

   • » hvor legemiddelindustrien, enn så lenge , ikke har fått pølsefingrene sine alt for langt opp i rompa på myndighetene.»

    – Og hvor folk flest ( og jeg lenge) trodde at det amerikansk-eide FHI var et norsk statelig foretak.
    Men altså privateid , og – som får statstøtte av Norge og unison støtte av norsk media.

 • sunhunter61
  29 mars 2021 15:12

  Ikke sikker på om jeg bommer i min kommentar, men bare slik at vi skiller snørr og barter:
  Vaksinering er vel ikke direkte et alternativ til behandling? Hvis man her mener den genterapeutiske sprøyten (som medisinerne bevisst(?) feilaktig kaller ‘vaksine’), har vel den hele tiden vært ment som noe forebyggende?
  For meg virker det som om big tech og farmasøytene forsøker å strøpe all info om effektiv behandling for å få folk til å vaksinen, som promoteres som den eneste effektive formen for immunisering.

  Svar
 • Thailand behandler covid med favipiravir og kjøper inn relativt store mengder.
  Fastlege Peter Dvergsdal var tidlig ute og talte varmt for det japanske legemiddelet.
  Ingen applaus fra de legemiddelindustri-lojale. Hvorfor vaksinere med eksperimentelle vaksiner hvis det er mulig å behandle covid med enkle og kjente preparater?

  https://www.thaipbsworld.com/with-few-vaccines-thailand-relies-on-favipiravir-in-battle-against-covid/

  https://www.vg.no/nyheter/i/awo4yA/fastlege-vil-bruke-samme-virusmedisin-som-japan-og-kina-norge-maa-vaere-forberedt

  Svar
  • Ole Bjørn Kristensen
   9 juni 2021 16:05

   Se på denne fra Filippinene
   https://youtu.be/WYn6SHgXSW4

   Svar
  • «Hvorfor vaksinere med eksperimentelle vaksiner hvis det er mulig å behandle covid med enkle og kjente preparater?»

   Følg pengene for å ane. 😉
   – Men ikke følg de som følger de som eier pengene. ( altså våre følge- politikere som er glad i sølvpenger. )

   Svar
 • Bær over hvis jeg maser…
  I fjor høst bestemte helsedepartementet i Andalucia seg for å lage sommer om vinteren, siden covid-19 var borte om sommeren. Det gjorde de ved å gi alle eldre en saftig dose kalsidiol. Prosjektet ble helt fortiet i media, sannsynligvis fordi Andalucia lyktes med å lage covid-sommer, samtidig som smitte- og dødstallene eksploderte i resten av Europa. Prosjektet kostet 10 kroner pr. deltaker og ble gjennomført helt uten noen bevis for at det ville virke. Du kommer langt med et par ildsjeler.
  http://www.drdavidgrimes.com/2021/01/covid-19-and-vitamin-d-miracle-in.html

  Svar
  • » Bær over hvis jeg maser…»

   Takk for nyttig informasjon. Informasjon er ikke mas. Det er hysteri og løgn i media som er mas.

   Mer nyttig informasjon:
   ‘ Mange virusinfeksjoner kan forebygges med vaksiner, mens andre virus, som HIV, hepatitt C og herpesvirus, behandles effektivt med medikamenter. Medikamenter trenger ikke å brukes forebyggende på milliarder av friske personer, men kan produseres i stor skala, fraktes i romtemperatur og reserveres for syke mennesker. ….Pandemier er ikke noe nytt. Det er videre verken nytt eller uventet at et RNA-virus som SARS-Covid-2 muterer raskt. Både smittestoffer og kreftceller muterer hele tiden og både medikamenter og vaksiner kan raskt miste effekten. Det betyr at kappløpet ikke er «vunnet» etter første runde med koronavaksinasjon. ‘
   https://forskersonen.no/covid19-kronikk-meninger/korona-kapplopet-er-ikke-vunnet-etter-forste-runde-med-vaksiner/1847975

   Svar
   • Det er akkurat det der som er så rart. D-vitaminmangel sprer seg som en pandemi, men løsninga på problemet er stadig nye medisiner som bøter på skadene.

    Det nye er såkalte biologiske legemidler, som virker immundempende. Det handler stort sett om syntetisk D-vitamin. Medisinene bruker akkurat de samme mekanismene i immunforsvaret som steroidhormonet kalsitriol (den aktive metabolitten av vitamin D), men produseres i laboratorier og selges for uhorvelige summer. Og hylles av leger og medier som noe nytt og genialt.
    Bivirkningene er kolossale. Xeljanz er en av disse nye, geniale biologiske legemidlene. 3% av pasientene som bruker Xeljanz får kreft. Jeg kjenner sjøl ei som måtte amputere begge brystene to år etter at hun starta på Xeljanz. Vitamin D forebygger brystkreft samtidig som det er immundempende.
    https://www.felleskatalogen.no/medisin/xeljanz-pfizer-636697

    Dette ble sendt ut i en pressemelding fra det tyske kreftforskningsinstituttet i februar i år (googleoversatt):
    «De siste årene har tre metaanalyser av kliniske studier kommet til at vitamin D-tilskudd var assosiert med en reduksjon i dødeligheten fra kreft på rundt 13 prosent. Forskere ved det tyske kreftforskningssenteret (DKFZ) har nå overført disse resultatene til situasjonen i Tyskland og beregnet: Hvis alle tyskere over 50 år skulle ta vitamin D-tilskudd, kan opptil 30 000 kreftdødsfall per år muligens unngås og mer enn 300 000 leveår kunne oppnås – i tillegg kunne helsekostnader spares.»
    https://www.dkfz.de/en/presse/pressemitteilungen/2021/dkfz-pm-21-07-Vitamin-D-supplementation-possible-gain-in-life-years-plus-cost-savings.php

    Hvorfor tror du at vi ikke har hørt noe om dette i konsernmediene? Kan det være fordi big pharma vil tape uhorvelige summer hvis folk begynte å kurere D-vitaminmangelen sin?

    Et annet eksempel er en studie der folk som fikk kurert D-vitaminmangel reduserte blodtrykket med 10% i løpet av fire måneder:
    https://www.enebak.no/vitamin-d-hemmer-areforkalkning-og-arterosklerose/

    Tenk hvor mye big pharma vil tape hvis forekomsten av hjerte-/karsykdommer går ned? Helsekostforretningene vil også gå dårligere og LHL må trolig innskrenke. Det skulle ha tatt seg ut.

    Tannleger er også en annen utsatt gruppe hvis folk begynner å kurere D-vitaminmangel:
    https://www.enebak.no/fluor-eller-d-vitamin-etter-tannpussen/

    Men først og fremst virker det som det er viktig å støtte big pharma ved å holde guarden oppe mot dette hersens hormonet og fortsette å fortelle folk at vitamin D bare er et hypa kosttilskudd.

   • Har du med mer enn to lenker i en artikkel blir den ikke godkjent av den automatiske sensuren.

   • Knut Haugen
    8 juni 2021 20:40

    Helt korrekt! Det ligger masser av forskningsartikler på nettet som alle konkluderer med at de alvorlige syke/ døde av C19 alle har et svært lavt nivå av D-vitamin.
    Den eneste gang jeg har hørt om D-vitamin på NRK., var en bydelslege (pakistaner) som på spørsmål fra Solvang om hvorfor innvandrerne var så overrepresentert på sykehusinnleggelser, svarte at «kostholdet gir ikke nok D-vitamin».
    Antakelig er D-vitamin altfor enkelt og altfor billig…

   • Ole Bjørn Kristensen
    9 juni 2021 16:08

    Nettopp. Vitamin D er kjempeviktig. Observasjoner fra mange viser også at de som har et godt nivå av sink står mye bedre vernet mot Covid-19 enn de som har et lavt nivå

 • Ole Bjørn Kristensen
  9 juni 2021 16:13

  Her er fra Zimbabwe https://youtu.be/S1iFZrs9OzI
  Noen som vil ha flere? Sør-Afrika?

  Svar
 • Hørt om Dr. Shankara Chetty og hans funn i Sør-Afrika?

  Svar
  • Beathe Thoresen
   19 desember 2021 9:40

   Hei, hvor finner jeg den?

   Svar
   • Steigan hadde en sak om den i går. Langdryg sak, men verdt å se. Intervju med en sør-afrikansk lege som mener at når folk med covid plutselig blir alvorlig syke den 8. dagen, er det en allergisk reaksjon mot rester av viruset: Piggproteinet.
    Fyren behandler covid-pasienter som allergipasienter; med steroider og antihistaminer og ingen av den har blitt verken innlagt eller død.
    Han har en del andre tanker om de andre behandlingene som virker, men også blir tier ihjel av «vitenskapen».

 • Det er selvfølgelig ingen penger å tjene på en sunn og god helse (grunnet et godt kosthold med riktige vitaminer og mineraler) i befolkningen – annet enn hos forbrukeren da selvfølgelig !

  Svar
  • Det ble litt feil ha ha .. Forbrukeren tjener i prinsippet ikke penger på helsa si – men selvfølgelig opprettholdelse av en god helse både kan og vil selvfølgelig være innbringende både økonomisk og helsemessig

   Svar
   • Selvsagt handler god helse om økonomi!
    50% av befolkninga i Norge har minst en kronisk sykdom. Stadig flere av dem er uføretrygda. Deler av trygden går for mange til å kjøpe medisiner og utstyr som gjør at de kan holde seg i live med de kroniske sykdommene sine.
    Legemiddelindustrien har greid å fange 50% av befolkningen som økonomiske gisler for resten av livet.

   • «Legemiddelindustrien har greid å fange 50% av befolkningen som økonomiske gisler for resten av livet.»

    Fanger innenfor fiendens grenser.

 • «Gjør en dette med folk over 50 år reduseres innleggelsene med 85%. »

  Så VET vi også at 60% (!) av de som ble innlagte med Covid i 2020 i Norge var folk med for mørk hudfarge ( manglende D-vitamin ?) til å bo i et vinterland. Dette burde fått FHI til å slå på stortromma, med informasjon til befolkningen. Istedet ble dette underslått ( for å ikke stigmatisere en gruppe ?) , og hele befolkningen ble nektet nødvenig sosial omgang og påført munnbind.
  Mesteparten av de andre som ble syke var langtidsinnlagte på sykehjem, og som antagelig ikke hadde sett en solstråle på flere år.
  Hadde befolkningen fått del i disse fakta hadde vi spart mye lidelser. Da kunne folk tenke sjøl.
  Men politikken gikk heller ut på å spre frykt og frustrasjon for å få injeksjert så mange som mulig, som ikke-demokratiske globale krefter ville.
  Vi blir tydligvis styrt av idioter og deres politikk. Dette er farligere for et samfunn enn ethvert virus.

  Svar
 • Hvordan kan en medisin som koster (om jeg husker riktig)5kr per tabbis å produsere koste 10000kr for 5 dager? D høres ut som dem har nok i avanse hvertfall? Kan d være andre motivasjoner enn økonomi som ligger bak det enorme pushet for å undertrykke aksepterte medisiner som funker? Hmm..

  Svar
  • Ivermectin til rimelig pris ødelegger markedet for «nye» legemidler, akkurat som D-vitamin. Med D-vitamin kan de ikke gjøre noe med prisen, siden vi lager det sjøl i huden når vi soler oss.
   Derfor er D-vitamin behandlet med anti-propaganda istedenfor.
   Visste du forresten at ivermectin er svært effektiv mot skabb? Ivermectin er laget for å ta knekken på parasitter. Hva ville det ikke ha gjort med prisen på skabbsalve hvis Ivermectin hadde blitt solgt til rimelig pris (produksjonskostnad+anstendig fortjeneste)?
   Legeindustrien handler om profitt, ikke helse.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Intervju:

Vitenskap dreier seg om usikkerhet.

Forrige innlegg

Derimot.no sin situasjon akkurat nå og en hilsen til alle våre lesere.

Vi er optimister!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.