POSTED IN Covid-19, Virkelighetsforståelse

Først vedtar USAs kongress at RNA-molekylet kan sammenlignes med en vaksine.

Like etter vedtaket bryter pandemien ut i Kina.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Meldingen under bekrefter det stadig flere nå skjønner. Hele «pandemien» er nøye regissert av noen som har ressurser til det. Det mest naive er folk som ikke forstår at «de virkelig store pengene» skaffer seg mot god betaling de folkene som er best til slikt og sørger for at de gjør det når planene er klare.

Finanskapitalen (som kontrollerer krigsindustrien, Big Pharma, Olje/kull og gass, mediegruppene osv.) sørger for at ingen ting overlates til tilfeldigheter. Når planene er lagt settes en hær av godt betalte og dyktige medarbeidere i gang med å effektuere planene, dvs. å sette dem ut i livet.

Det er i denne sammenhengen en må forstå meldingen under. Den avslører bare et enkelt skritt i en omfattende planarbeid som gir forut for at «pandemien» ble sluppet løs i samfunnet. Hvor omfattende det hele er kan en få et visst inntrykk av i denne artikkelen, selv om den bare viser en flik av de kreftene og tiltakene som ligger bak.

Knut Lindtner (redaktør av derimot.no)

worm's eye-view photography of ceiling
En må forstå at bak det som skjer er en plan og et overordnet nettverk som formidler de signaler som styrer det hele. De kommer fra verdens ultrarike elite. De har som WEF (World Economic Forum) som sitt organ og Davos-møtene som en av flere møteplasser.

Vaksiner og RNA-molekylet.

Fra Voltaire Network.

USAs finansdepartement kom med et lovforslag designet til å bestemme at  RNA-molekylet kan sammenliknes med en vaksine.

Dette forslaget til endring av RNA-molekylet  ble lagt fram for Representantenes Hus 17. desember 2019, og godkjent av Senatet. 

(Sec 605 Biological Product Definition).

Molekylet ble altså godkjent som vaksine, og dette ble kunngjort den 20.desember 2019.

(H.R. 1865 – Further Consolidated Appropriations Act 2020)

Noen få dager senere ble Covid.19-epidemien kjent i Kina.

I månedene som fulgte, fløt de større laboratoriene over av ideer med å bruke RNA-molekylet som  vaksine for å bekjempe Covid.

Dette var en nyhet som ingen hadde tenkt på før …. med unntak av USAs kongress

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Steve Johnson

https://www.voltairenet.org/article214624.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Jeg regner samtlige jeg har sett med agenda-2030-pin på jakkeslaget eller kjolebrystet som landsforædere og fiender av menneskeheten, inklusive kronprins haakon magnus. Stor bokstav til den gutten? Niks. Men greit, da har de tonet flagg og vi vet med hvem vi har å gjøre.
  Bevegelser på aksjemarkedet, hamstring av ansiktsmasker, investeringer i home-office-dataprogram, en hel masse transaksjoner gikk for seg i forkant av kunngjøringen om at nå er laboratorie-viruset sluppet ut og propagandamaskineriet kan starte motoren og gi gass.
  Utrolig mange er involvert, utrolig og skremmende mange foraktelige, griske umennesker er vi omgitt av på denne vakre kloden. Bare så skjemmende med den store andelen av solgte sjeler. Event 201 var siste generalprøve. Nå er også i Norge alt av helse-ekspertise og gjenværende helsevesen som ikke er gitt yrkesforbud sunket så langt ned i kvikksanden av sin egen uredelighet at det eneste mulige er å lyve videre inntil neseborene går under. Ingen troverdighet. Ingen verdighet. Og så inderlig velfortjent har de tapt all tillit. Blant mennesker som tenker selv; de øvrige fortjener i beste fall medynk for å være så sløvt naive. De røde flaggene har vært tydelige i langt over ett år. Når nå piggproteinene kommer til å ta av og akselerere skadene i flere og flere vil vel det bli åpenbart for mange at de er blitt ført bak lyset , med livet på spill. Vi ser allerede idrettsutøvere i massevis med hjerteproblemer. Som de lider av eller dør av.
  Jeg leste nettopp:
  En KARDIOLOG, ironisk nok, en i Brunswick, Canada, som hadde uttrykt at de etter hans mening egoistiske u-«vaksinerte» ikke var verdig noen tårer ved graven. To uker etter sitt tredje «clot shot» døde han i sengen en natt. Leit for de som var glad i mannen. Som fikk smake sin egen medisin.
  thegatewaypundit.com

  Svar
 • Frihet NÅÅ !!!
  12 november 2021 10:13

  Det har sirkulert rykter som indikerte alt dette i 20 år og «ryktene» har vert skummelt presise når alt kommer til alt…

  Svar
 • Conserned Citizen
  12 november 2021 10:46

  Akkurat det samme skjedde i Norge også. Dagbladet ( https://www.dagbladet.no/nyheter/her-er-endringene-i-bioteknologiloven/70895341) rapportere fra Hirdalsjøen «20190319: Regjeringens budsjettforhandleringer ved Hurdalsjøen.Regjeringspartiene er enige om 22 endringer i bioteknologiloven». Endring nr 9 leses: «Forenkle reglene for bioteknologisk forskning» herunder «Forenkle reglene for bioteknologisk forskning» og «Vaksiner som brukes innenfor det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, skal unntas fra reguleringen av genterapi i bioteknologiloven». ER det bare en sammentreff?

  Svar
 • William Pitt, The Younger advarte i 1783:
  «Nødvendighet er bønn for enhver krenkelse av menneskelig frihet. Det er tyrannenes argument. Det er slavenes trosbekjennelse.» Og det er der vi er på denne tiden i historien. Politiske og medisinske totalitære tyranner og vanlige kjeltringer forteller oss at vi må vaksinere oss for alles beste; – vi må bruke masker; – vi må stenge virksomheter; – vi må stenge kirker; – vi må lytte til våre bedreviende. – Bare gjør det vi blir bedt om å gjøre !
  Høres dette kjent ut ? – Vel .. det ble ytret for over 200 år siden og er like aktuellt i dag !
  (William Pitt var en britisk politiker. Han var Storbritannias statsminister i periodene 1783–1801 og 1804–1806 )
  Det er for mange faktorer som strider mot Generell Biologisk Viten når det gjelder denne «Pandemien» og det er for mange uklarheter med hensyn til selve «Vaksinen» som aldri ville blitt akseptert som en vaksine under andre rådende omstendigheter !
  Først og fremst – Dette er ingen vaksine !
  Når man snakker om virus og smittsomhet bør Folk ha dette klart for seg ; Smitte av et virus kan først forekomme når et virus har kommet inn i kroppen ! – Det er faktisk ikke noget virus som kan kalles mer smittsomt enn noget annet – Graden av alvorlighet styres av virusets «beskaffehet» og evne til å penetrere AC2 – Reseptorene ! – Hvorfor» forsvant» influensaviruset og hvorfor er det tilbake nå ? – Et virus er et virus & masker og forholdsregler utestenger ikke enkelte virus – det er jo bare tull – og så bør vi kanskje begynne å tenke ? Hva undertrykket influensa-viruset ? – Kan det være slik at Influensviruset er i ferd med å blir frigjort nå som «Mørke» krefter føler at Corona Vaksinen har totalt kompromittert vårt naturlige immunsystem – Jeg har ingen grunn til å forstå det det annerledes !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mer klimakunnskap

Klimaet på jorden påvirkes utenfra

Forrige innlegg

Nesegrus beundring for de verste våpensystemene:

Journalistens fascinasjon for krigsmaskina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.