POSTED IN Endring av politikken, Helse

Forskningsrapport fra Israel:

Vaksinene tar livet av 40 ganger flere eldre enn Korona.

73 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Israel: Pfizer-vaksinen har tatt livet av 40 ganger så mange eldre som Covid-19 har. 

Dette er et sammendrag fra en artikkel som vi har funnet på NewsVoice oversatt til svensk av Torbjörn Sassersson fra LifeSite. Materialet er hentet fra en publisert forskningsrapport. For de som er interessert kan en starte med den svenske nettsiden og gå til de linkene en finner der.

Jeg må føye til at det som rapporteres her er i overensstemmelse med en tilsvarende rapport fra Tyskland, men bare verre. Men Israel er det landet som er kommet lengst i å få fullvaksinert befolkningen og resultatet sml. med Tyskland blir jo deretter.

yellow and black no smoking sign
Vaksinasjonspresset har vært stort og folk tar vaksinene av ulike motiv. Mange er skremt etter en svær skremselskampanje fra myndighetene og i mediene. Men mange har også tillit til helsemyndighetene og at vaksinene er skikkelig utprøvet. At to av vaksinene allerede er trukket tyder ikke akkurat på det.

Disse rapportene tyder på en ikke-tilsiktet avlivningskampanje overfor syke, eldre mennesker og er i praksis ikke bare en helsepolitisk skandale men må ansees som kriminelle handlinger.

Ifølge FHI er det nå over 200 vaksinedøde i Norge som må betegnes som en en helsekatastrofe. Sansynligvis er tallet alt for lavt.

Dette er forårsaket av en vaksine som skulle sikre hele befolkningen bare en tok den. Nå viser det seg at virkningen er borte i løpet av noen måneder og i flere land anbefales en tredje runde med vaksinering ( I Israel den 4.)- og en slik 3.vaksine (kalt booster) lover de vil være effektivt. Tro det de som vil.

Etter min mening er dette ikke beroligende fordi dette forteller at en overhode ikke visste hva en bega seg i vei da en startet vaksineringen. Og jeg tror at en ikke heller nå vet dette.

Men med store medier som ikke klarer å stille et eneste kritisk spørsmål har myndighetene lett spillerom med en tillitsfull befolkning som ikke er trent i å stille kritiske spørsmål på egen hånd.

Enhver får tenke sitt.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Her følger et sammendrag av den svenske artikkelen:

Tall fra det israelske helseministeriet viser at Pfizer.vaksinen har tatt livet av 40 ganger flere eldre mennesker enn selve Covid.19-viruset har. De mener også at vaksinen har tatt livet av flere yngre mennesker enn viruset har.

Det er forskere ved et fakultet i Aix-Marseille-universitetet som påstår dette. De hevder at den eksperimentelle vaksinen fra Pfizer dreper flere enn selve sykdommen 

Det er først og fremst eldre over 65 år som dør, og det skjer mellom de to vaksinedosene. Tallene viser at 200 pr. 100 000 vaksinerte personer dør, mot at 4,91 pr. 100 000 dør av Covid-19-viruset uten å være vaksinerte.

Forskerne mener at de i flere måneder har mistenkt at vaksinen framkaller ADE (Antibody-dependent Enhancement) – at denne vaksinen danner antistoffer i kroppen, antistoffer  som er årsak til dødeligheten i stedet for å beskytte. 

Forskerne kritiserer presset som de israelske myndighetene har utsatt befolkningen for, og kaller denne vaksinasjons-skandalen i Israel for «et nytt holocaust». 

Vaccine 'green pass': How Israel is reopening for fully vaccinated people | Newstalk
Israels grønne vaksinekort

Den israelske regjeringen har nylig kommet med et «grønt kort», et vaksinasjonspass som tillater personer med dette passet å få besøke enkelte steder som underholdnings-og fritidsanlegg. De behøver heller ikke gå i karantene om de kommer i kontakt med smittede personer.

Israels helseminister mener det er en moralsk plikt å vaksinere seg mot Covid-19. Han har til og med sagt at de som ikke lar seg vaksinere må akseptere å bli holdt utenfor.

Selv om folk er vaksinerte må de bære munnbind og opprettholde fysisk avstand.

Det overveies også en ny lov som skal gi arbeidsgivere rett til å vegre seg mot å ansette ikke-vaksinerte personer. 

Pressen mener at Israel bedriver krig mot ikke-vaksinerte. Men Anthony Fauci, Bidens vaksinasjons-strateg, kaller Israels strategi for «overordentlig bra». 

Forsidebilde: Ante Hamersmit

Tidligere publisert på Derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

73 kommentarer. Leave new

 • Tack för din översättning. / redaktören, NewsVoice

  Svar
 • Forskerne kritiserer presset som de israelske myndighetene har utsatt befolkningen for, og kaller denne vaksinasjons-skandalen i Israel for «et nytt holocaust».

  Da ser det ut til at jødene endelig skal få sitt «Holocaust» (brennoffer). i Europa ble det påstått gasset og brent 6 millioner jøder under ww2, hvorav ca. 4 millioner i Auschwitch alene, men nyere forskning fremtvang en reduksjon til ca. 1.1 million. Fremdeles mangler det 3 millioner i regnskapet deres i følge enkel matematikk, da ingen konsentrasjonsleir har blitt oppgradert med manglende antall. Skal de denne gang greie det magiske antallet 6 millioner? 6 millioner ble lansert så tidlig som i 1839, basert på en manglende bokstav (vav=6) i Toraen. Dette antall måtte «forsvinne» for at de skulle kunne opprette Israel i Palestina. Nå har flere av «de store» begynt å «erkjenne» at deres «egentlige» hjemland er Ukraina (derav uroen der borte, «de» skal ta det tilbake?), derfor frykter jeg at «de» nå skal oppnå sitt holocaust, siden Israel plutselig ikke er så viktig lenger, og det bare er plass til eliten av eliten i Ukraina?. Resten er det ikke så nøye med kanskje?

  Svar
  • Geir M Økland
   15 november 2021 18:23

   Det døde 6 mill jøder under 2. verdenskrig. Israel har vert jødenes land i en årrekke. Se på arkeologiske funn. En finner spor tilbake til Abrahams tid. Feks Makapela hulen.
   Ukraina har aldri vert jødenes hjemland.
   De siste 2000 årene har jøder hilst hverandre med «neste år i Jerusalem».

   Svar
 • Torbjörn Sassersson
  19 april 2021 15:25

  Jag vill inte delta i denna diskussion om den handlar om förintelsen på 1940-talet….

  Svar
  • Nei, ikke gjør det, – hvis du vil bygge ditt livsyn på tro. ( og politikk)
   Noen vil tro, noen vil vite.

   «6 millioner ble lansert så tidlig som i 1839, basert på en manglende bokstav (vav=6) i Toraen. Dette antall måtte «forsvinne» for at de skulle kunne opprette Israel i Palestina.»

   Svar
 • Torbjörn Sassersson
  19 april 2021 19:33

  Men artikeln handlar ju inte om förintelsen på 1940-talet utan om vacciner i Israel år 2021.

  Svar
 • Dette er rett og slett bare tull og har ikke et snev av sannhet i seg.

  Svar
  • Nei, men hva er tullball?
   De som reagerer på tullballet, og som vil at tullballet skal tas opp til en usensurert gjennomgang, – og vil vite istedet for å tro; dvs. sannheter?
   Eller de som vil ha tro og sensurering fordi de er redd for sannheter?

   Svar
  • Detter letter å fortrenge sannheten en å tru på det.

   Svar
 • Vaksinen som er satt på millioner av mennesker nå har reddet mange flere liv enn den har tatt.Og man kan slite resten av livet med ettervirkninger av Covid 19.Selv om disse vaksinene som har kommet har blitt fremstilt litt raskt, så har de en positiv innvirkning på mennesker.

  Svar
  • Det er bra. Tro er bra. Det gir ro.
   Men det trumfer ikke sannhet, eller søken etter sannheter.

   Svar
  • Eliiiisabet
   21 april 2021 2:57

   Hva vet du.. eller i det hele tatt noen, om at man kan slite med ettervirkninger av Covid hele livet? Personlig har jeg hatt både en kraftig kyssesyke, virus på stemmebåndene og en hissig influensa i 2017/18. Ble liggende på sykehus alle gangene, og var syk i laaaang tid – flere måneder. Mistet blant annet et år på vgs. Men at noen har langtidsvirkninger i 3-12 +/- mnd etter virus er faktisk HELT normalt. Så bare å roe ned.
   Jeg er forsåvidt i risikogruppa og blir snart kontaktet av kommunen angående vaksinering. Og kommer til å svare pent; Nei. Jeg har mer tro på mitt eget immunforsvar fremfor slik gen-klusseri av en «vaksine».

   Svar
  • Mundus vult decipi
   26 april 2021 11:42

   Ifølge who er mortality rate 0.02% globalt gjennomsnitt. Hvor mange mennesker dør det hver dag av andre ting? Selvmord, ubehandlede sydommer, ventetid i sykehuskøer? Våkn opp menneske.. tror du virkelig at folk ikke dør av noe annet enn cov-sars2?

   Norge 2021: får vi ikke vaksine hit til bygda snart… ja da kommer millioner til å daue

   Svar
  • Eksprementiel vaksine. Hvilken «virus» ? Isoler viruset først.
   https://www.andrewkaufmanmd.com/sovi/

   Svar
  • Vet du hva der tar du så feil.
   Da burde søke opp litt mer av alvorlige bivirkninger som folk har fått. Som har ødelagt livet deres. Jeg har å fått tilsendt privat fra folk som tatt vaksine. Og det så mange som død av Di vaksinene. Fra alder 2 år og oppover. Pluss ingen som vet om vaksinen virker. Når flere som blitt syk av cv19 pluss Di fullvsksinert og til å med død.

   Svar
  • wasan Totland
   29 april 2021 9:18

   Statens influensere er her inne med nye navn i anledning pandemien, ser jeg. Jeg trodde det bare var Bolsøy? Ta med deg propagandaen din et annet sted.

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    30 april 2021 1:03

    wasan Totland:

    Du kommer med beskyldninger mot min person som du på ingen måte har belegg for. Dette er et åpent forum hvor takhøyden er høy for ulike meninger. Det respekteter jeg fullt ut og det bør du også gjøre. Du har også lest nok av mine innlegg til å burde forstå at jeg ikke er noen konspirasjonsteoretiker, men forholder meg til fakta og troverdige, vitenskapelige kilder. Det betyr ikke at jeg er nødvendigvis uenig i alt som som formidles her, selv om jeg ikke nødvendigvis kommenterer. Det har praktiske forklaringer.

   • Robert Malone, Mike Yeadon, Dr. Luc Montagnier, Dr. Vanden Bossche, Word Doctors Alliance, Americas Frontline Doctors… med flere. Foreslår at du sjekker ut de.

  • Det du sier er totalt i motsetning til det offentlig tilgjengelige statistikker sier…

   Svar
 • Da må jeg si at du får tro på ditt eget immunforsvar enn på vaksine da,Eliiisabeth.
  Men jeg tror det hadde vært mange flere syke og døde hvis vi ikke fikk vaksine,og dette er forsket på av kyndige mennesker med kunnskap om immunforsvaret til mennesker.

  Svar
  • «Vaksinene» har vel allerede vist seg å ha høy skadevirkning i forhold til «viruset». I de fleste land ser man en dramatisk økning i antall tilfeller ETTER at «vaksineringen» startet. I tyske alders/pleiehjem ser man en økning av døde oppimot 400% etter «vaksinering». Titt litt på internasjonale statistikker, se på skadede/døde de første 12 mnd. av «pandemien», og sammenlign dem med skadede/døde ETTER at «vaksineringen» begynte. Forsøk å huske at i de første 12 mnd. er det nå anerkjent (blant annet av CDC) at ca. 6% av de døde ble «drept» AV korona, resten MED. Regn litt på tallene og se hva du finner ut er mitt beste råd til deg. En annen ting er verdens ikke-woke, ikke-politiske leger, immunologer og helsepersonells uttrykte bekymring for «bølge 2» av injisering, som de tror kommer til å bli mye værre enn noe vi hittil har sett. Hvis du etter å ha søkt opp denne infoen fortsatt vil injiseres, ønsker jeg deg bare lykke til, du kommer til å trenge det.

   Svar
   • Mundus vult decipi
    26 april 2021 12:11

    Korrekt observert mener jeg. Jeg undrer meg også over tidspunktet for de første mutant villsmitte rapporteringene. Vaksineringen her i landet startet i slutten av november begynnelsen av desember hvis jeg ikke husker helt feil. Så smitten ble oppdaget rett etter vaksineringa startet, men det ikke ble rapportert om før 3 uker etterpå? Og da skulle plutselig kommunene stenges ned og smittesporing iverksettes etc.. for å hindre smitte? Kan det heller tenkes at det ble holdt kjeft om i 3 uker for å unngå at noen trakk konklusjoner om at det kunne være en sammenheng. Jeg vet ikke, men for å si det sånn.. hadde ikke regjeringen solberg hemmeligstemplet alle avgjørelser som har blitt gjort i covid19’s navn i 100 år, eller fritatt vaksineselskapene for all erstatningsplikt i forbindelse med vaksinene de leverer, hadde jeg kansje kunne trodd at de ønsket å beskytte meg. Men også det faktum at pcr testene har operert med så høyt antall sykluser at Kary Mullins som oppfant den sa det ville være meningsløst å bruke resultater som hadde vært kjørt med mer enn 15 -20 sykluser. I norge har det vært brukt 40. I ettertid har who også innrømt at antall sykluser har vært altfor høyt og at det har ført til masse falske positive prøvesvar. Eller en haug med andre ting som ikke rimer, er irrasjonelt og tøvete. Ansiktsmasker for eksempel.. Fauci i april 2020 sa ansiktsmasker ikke hjelper, et halvt år senere sier han at alle burde bruke 2 masker. Og den siste forskningsundersøkelsen på maskebruk fra danmark kunne ikke gi noe klart svar på om det hadde noe funksjon å bruke masker.. siden dag en av dette sirkuset har det kommet motstridende og ofte uriktig informasjon i alle mediene om dette. Man må ha blind tro for å fortsatt være med i denne «kulten» Klimakulten virker å ha fått en arvtager i Covidnisme med sine yppersteprester og prestinner, som har tatt over etter katolske kirka.. og gleder seg til å lede en ny inkvisisjon, der alle kjettere skal brennes.

  • Så kan man undres over hvorfor media og myndigheter( kommunen) underslo denne opplysningen.
   Døde dette ekteparet av Covid-19, – eller vaksinen?

   «I Sarpsborg Arbeiderblad reagerer nevøen på at kommunen, i pressemeldingen som ble publisert tirsdag, ikke opplyste om at tanten og onkelen var vaksinerte med første dose. «

   https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/sa-ektepar-som-doede-med-covid-var-vaksinerte.ZoYSC5dY2?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row8_pos1

   Svar
  • Svar
   • Fra lenken:

    ‘….når noen gir deg et papir som antyder at SARS-CoV-2-viruset er isolert, vennligst sjekk metodene. Hvis forskerne brukte Vero-celler eller noen annen kulturmetode, vet du at prosessen deres ikke var isolasjon. Du vil høre følgende unnskyldninger for hvorfor faktisk isolasjon ikke blir gjort:

    1. Det ble ikke funnet nok viruspartikler i prøver fra pasienter til å analysere.
    2. Virus er intracellulære parasitter; de kan ikke bli funnet utenfor cellen på denne måten.

    Hvis nr. 1 er riktig, og vi ikke finner viruset i sputum fra syke mennesker, på hvilke bevis tror vi da viruset er farlig eller dødelig? Hvis nr. 2 stemmer, hvordan spres viruset fra person til person? Vi blir fortalt at det kommer ut av cellen for å smitte andre. Så hvorfor er det ikke mulig å finne det?

    Til slutt er det ikke noe distraksjon eller splittende spørsmål å stille spørsmål ved disse virologiteknikkene og konklusjonene. Å belyse dette er viktig for å stoppe denne forferdelige svindelen som menneskeheten står overfor. For som vi nå vet, hvis viruset aldri har blitt isolert, sekvensert eller vist seg å forårsake sykdom ….
    Til slutt, hvis patogene virus ikke eksisterer, hva går da inn i de injiserbare enhetene som feilaktig kalles «vaksiner», og hva er formålet med dem? Dette vitenskapelige spørsmålet er det mest presserende og aktuelle i vår tid. ‘

    Vill konspirasjon?

   • Det som er litt pussig:
    Aldri er det vel trykket så mange bilder (» » ) av et viruset i media, enda verden har opplevd virusangrep før, – men uten stadig trykkede bilder. Alle har fått vite (» » ) hvordan dette viruset ser ut, i farger. Hvorfor?
    ( Heller ikke visste vi at folk uten nære pårørende , i mange land, alltid har blitt begravet i «massegraver». Nå har vi ettertrykkelig fått vite om massegraver i media. )

    På den annen side, vi vet jo også hvordan hekser ( fra middelalderen) ser ut.
    Og tilogmed prester & biskoper vet når noen er besatt.

   • Det er nok en epedemi/pandemi dette her.
    ( Selv om man nok må være både regnemester, politiker og WHO & B.F- betalt for å finne ut overdødligheten i verden. )
    – Men hva slags pandemi? En mental?

 • Uenighet med vaksine eller ikke kan jo sikkert være greit, men med en sånn verdensomspennende pandemi, så er nok vaksine det beste.Og vi som blir vaksinert får også vaksinepass,som betyr at vi kan reise dit vi vil etterhvert, så får dere andre sitte hjemme og dere kan sikkert også bli nektet å reise til utlandet.Og når alt dette er over, så er nok virkningen av vaksinen det beste i forhold tallene.

  Svar
 • Det er noe jeg ikke forstår, eller undres over. Det fortelles at 200 pr hundretusen dør av vaksinen, mens ca 5 av covid pr hundretusen…. I tillegg til Israel, er alle i Gibraltar vaksinert, og også svært mange i UK.
  Jeg antar at for hvert vaksinedødsfall, vil der også være ganske mange med alvorlige bivirkninger som har behov for hospitalisering Som det er med covid, de færreste som innlegges sykehus med covid dør…
  Hvorfor blir det da ikke overbeleggskrise med vaksinerte???? Kan det hende at at kildene til Derimot ikke er å stole på ???

  Svar
 • Man snakker her om «pr hundretusen».
  Ca 5 dør av covid pr hundretusen. Men alle disse hundretusen var IKKE smittet av covid. Det dør 200 pr hundretusen av vaksinen. Samtlige av disse hundretusen VAR imidlertid vaksinert. Dette blir litt epler og bananer. Det kan godt hende at det på det nåværende tidspunkt er for tidlig å trekke noen klar konklusjon. De som ikke har blir smittet av covid i 2020 eller i første del av 2021, kan isteden komme til å bli smittet av covid i siste del av 2021 eller i 2022 eller i 2023…. . Etter hvert som folk gradvis blir vaksinert vil stadig færre dø av covid (inkl av mutasjoner av covid). Det er kanskje først i 2023 at det er mulig å kunne trekke en klar konklusjon når det gjelder hvor mange liv vaksineringen har spart kontra hvor mange liv som vaksineringen har krevd.
  Poenget er at man vaksinerer seg for ikke å bli syk av covid i framtiden, og denne framtiden har ennå ikke inntruffet og en klar konklusjon kan ikke trekkes på det nåværende tidspunkt.

  Svar
 • VIKTIG!
  5 Leger er enige om at COVID-19 vaksinasjoner er biovåpen og diskuterer hva de skal gjøre med det.

  Det har dukket opp rapporter de siste dagene er at folk som har valgt IKKE å motta den eksperimentelle COVID-19 vaksinen, men har blitt utsatt for dem som har mottatt dem, og har fått det som synes å være infeksjoner som kommer fra disse fullt «vaksinerte» menneskene. Dette rammer i hovedsak kvinner som har rapportert menstruasjonsproblemer, kraftig blødning, spontanaborter, og reduksjon av bryst melk.

  Et team av 5 leger i USA holdt en round-table diskusjon for et par dager siden for å løse disse problemene.

  Hver eneste en av disse legene tror at disse ”vaksinene” IKKE er vaksiner, men biovåpen designet for å drepe mennesker.

  Bitchute:
  https://www.bitchute.com/video/i2fMnrMH3Zm3/

  Rumble:
  https://rumble.com/vg3drt-urgent-5-doctors-agree-that-covid-19-injections-are-bioweapons-and-discuss-.html

  Del denne videoen med så mange mennesker som du kan.

  Svar
 • Gilad Atzmon har en interessant uttalelse om situasjonen i Israel:

  The Israeli People Committee (IPC), et sivilt organ dannet av ledende Israelske helse-eksperter, har utgitt sin April-rapport med bivirkninger av Pfizer vaksinen. Funnene er katastrofale på alle mulige måter.

  Deres dom er at «det har aldri vært en vaksine som har skadet så mange mennesker.» Rapporten er lang og detaljert. Jeg vil skissere noen av de mest ødeleggende funn presentert i rapporten.

  «Vi fikk 288 rapporter om dødsfall i tilknytning til vaksinering (90% opp til 10 dager etter vaksinering), 64% av disse var menn.» Men rapporten sier, «I henhold til informasjon gitt av Ministry of Health, var det bare 45 dødsfall i Israel som var vaksinerelatert.» Hvis tallene ovenfor er riktige, så klarte ikke Israel, som hevdet å gjennomføre et verdens-eksperiment, å rapportere ærlig om eksperimentets resultater. Vi hører ofte om blodpropp forårsaket av AstraZeneca vaksine. For eksempel, hørte vi denne morgenen om rundt 300 tilfeller av blodpropp i Europa. Imidlertid, hvis IPC er funnene er ekte, så kan, i Israel alene, Pfizer-vaksinen være assosiert med flere dødsfall enn AstraZeneca er i hele Europa.

  «I henhold til Central Bureau of Statistics i løpet av januar-februar 2021, på toppen av den Israelske masse-vaksinasjons kampanjen, var det en 22% økning i total dødelighet i Israel sammenlignet med foregående år. Faktisk har januar-februar 2021 vært den dødeligste måneder i det siste tiåret, med den høyeste samlede dødelighet sammenlignet med tilsvarende måneder i de siste 10 årene.”

  IPC finner at «blant aldersgruppen 20-29 har økningen i total dødelighet vært mest dramatisk. I denne aldersgruppen ser vi en økning på 32% i total dødelighet sammenlignet med tidligere år.”

  «Statistisk analyse av informasjon fra Central Bureau of Statistics, kombinert med informasjon fra Ministry of Health, fører til den konklusjon at dødeligheten blant de vaksinerte er anslått til om lag 1: 5000 (1: 13000 i aldersgruppen 20-49, 1: 6000 i aldersgruppen 50-69, 1: 1600 i aldersgruppen 70+). I henhold til dette anslaget, er det per dag mulig å anslå antallet av dødsfall i Israel, som følge av vaksinen, på ca 1000-1100 mennesker.”

  Igjen, hvis denne statistiske analysen er riktig, så er tallene som er rapportert av de Israelske helsemyndighetene misvisende med mer enn en 22-ganger.

  De som følger mine innlegg er klar over at mitt arbeid fokuserer på det unektelig sammenheng mellom vaksinasjon, Covid-19 tilfeller, dødsfall og spredning av mutante virusstammer. IPC bekrefter min observasjon, og gir mer viktig informasjon angående aldersgrupper. «Det er en høy korrelasjon mellom antall personer vaksinert per dag og antall dødsfall per dag, i rekkevidde på opp til 10 dager, i alle aldersgrupper. I alderen 20-49 er det 9 dager fra dato for vaksinasjon til død, i alderen 50-69 er det 5 dager fra dato for vaksinasjon til død, og i alderen 70 og opp er det 3 dager fra dato for vaksinasjon til død.”

  IPC avslører også at «risikoen for død etter den andre vaksinen er høyere enn risikoen for død etter første vaksine.”

  Men døden er ikke den eneste faren med vaksinasjon. IPC avslører at «per dato for offentliggjøring av rapporten, er det 2066 rapporter om bivirkninger samlet av Civil Investigation Committee og data fortsetter å komme inn. Disse rapportene tyder på skade på nesten alle systemer i kroppen….Vår analyse fant en relativt høy forekomst av hjerte-relaterte skader, 26% av alle kardiale hendelser som fant sted i unge opp til 40 år, med den mest vanlige diagnosen i disse tilfellene være Myositt eller Perikarditt. Det er også en høy forekomst av massiv vaginal blødning, nevrologiske skader og skader på skjelett og hud-systemer har blitt observert. Det bør bemerkes at et betydelig antall rapporter om bivirkninger relatert, direkte eller indirekte, til Hypercoagulability (infarkt), Hjerteinfarkt, hjerneslag, spontanaborter, nedsatt blodstrøm til lemmene, lungeemboli.”

  Jeg bør nevne at det har vært svært lite dekning av IPCs-arbeid i den israelske pressen. Disse helse-ekspertene er engasjert i en modig jobb, vel vitende om at deres lisens til å jobbe i den medisinske profesjon som deres livsgrunnlag er i alvorlig fare.

  https://gilad.online/writings/2021/4/21/the-israeli-people-committees-april-report-on-the-lethal-impact-of-vaccinations

  Svar
 • Berømt mikrobiolog advarer mot mRNA-vaksinen.

  Den berømte mikrobiologen professor Dr. Sucharit Bakdhi går i en ny video kraftig ut mot corona mRNA-vaksinen. Hans kvalifikasjoner er uklanderlige: Bhakdi ble utnevnt til professor i 1982. Fra 1991 til 2012 har han ledet Institutt for Medisinsk Mikrobiologi og Hygiene ved Universitetet i Mainz. Siden 2016 han har vært gjesteforsker ved Universitetet i Kiel. Bakhdi har mottat flere internasjonale priser for fremragende forskning.

  I dette eksklusive intervjuet med The New American magazine advarer Dr. Bhakdi om at COVID hysteriet er basert på løgner og at COVID «vaksiner» vil føre til en global katastrofe og en reduksjon av verdens befolkning. Først forklarer han at PCR-testen har blitt misbrukt for å produsere frykt i befolkningen. Siden forklarer han på en enkel måte hva mRNA vaksine vil gjøre. Blant annet forventer han massive dødelige blodpropper samt en immunsystem respons som vil ødelegge den menneskelige kroppen. Til slutt ber Bhakdi om kriminelle rettsforfølgelse av de ansvarlige personer, og en umiddelbar stopp for dette globale eksperimentet.

  https://rumble.com/vfx0h3-german-microbiologist-they-are-killing-people-with-covid-vaccines-to-reduce.html

  Dr Bakhdis siste bok, som han skrev sammen med Dr Karina Reiss, er ”Corona Unmasked”. Herfra kan man laste ned gratis kapitelet om vaksinasjoner:

  https://www.goldegg-verlag.com/titel/corona-unmasked/

  Svar
 • Svar
 • Mange kvinner har rapportert problemer med mensen etter å tatt corona-vaksinen, som kramper, massive blødninger, blødninger etter menopausen osv., men et nytt og skremmende fenomen har nå dukket opp: Nemlig at kvinner som IKKE har tatt vaksinen, men som oppholder seg sammen med de som har tatt vaksinen, også erfarer de samme fenomenene!

  Les mer om dette her:

  https://healthimpactnews.com/2021/women-complaining-of-severe-menstrual-disorders-post-covid-injections-even-if-they-did-not-get-the-shots/

  Svar
 • Mike Whitney har skrevet en artikkel på Global Research med tittelen: ”The Covid-19 “Experimental” mRNA Vaccine. Are You Being Told the Truth?”

  Hele artikkelen fortjener å leses, men jeg vil henlede oppmerksomheten på ett punkt; Nemlig at det er en plutselig økning i smittetilfeller og dødsfall i de landene hvor man er engasjert i massevaksinasjonskampanjer. Mike Whitney sier at han ikke mistenker vaksineprodusentene for å ha fylt sine vaksiner med COVID-19 smittestoff, men den plutselige økningen av coronatilfeller og dødsfall i område med høy vaksinering burde ha blitt nøyere undersøkt.

  I artikkelen er det et diagram som viser hvordan dødeligheten øker i områder hvor det er drevet massevaksinasjonskampanjer.

  https://www.globalresearch.ca/terminate-emergency-use-authorization-eua-complete-phase-3-trials/5743896

  Svar
 • Vaksinasjon eller test-plikt.

  Rundt 15 Mai vil 15 EU-land åpne igjen, men bare for de som er vaksinert eller har et negativt testresultat.

  Det følger av dette: bare de som har blitt vaksinert eller testet kan delta i det offentlige liv igjen. Et spontant besøk til museum eller en kaffe med venner er dermed utelukket, med mindre man er vaksinert eller har en negativ test som er mindre enn 72 timer. Dette betyr at man må teste seg hver 3dje dag dersom man skal delta i det offentlige liv. Antagelig vil man også bli nødt til å betale for testene, slik at det vil bli en betydelig finansiell belastning dersom man velge å ikke la seg vaksinere.

  Og å påstå at myndighetene innfører tvangsvaksinering, er selvfølglig forbudt. Da er man en ”konspirasjonsteoretiker” på linje med flat jord-tilhengere.

  https://www.wochenblick.at/angekuendigte-oeffnungen-verschoben-gleichgeschaltet-in-den-impfzwang/

  Svar
 • Deagel er en privat online side for den militære evnen til verdens nasjonalstater. De publiserte nylig utgitt en sjokkerende fem-års prognose.

  Rapporten analyserer land med anslått befolkning størrelse, BNP, forsvar budsjett, og mer. Her spår de en 70% reduksjon i størrelsen av USA befolkning innen 2025. For Norge spår de en halvering av befolkningen innen 2025. Deagel er i samme bransje som Jane’s som har analysert våpensystemer for i mange tiår.

  Et blikk på Deagel nettstedet, som er ganske sofistikert, gjør det klart at vi ikke ha å gjøre med en tilfeldig blogger. De synes å ha gode forbindelser med forsvarsindustrien og offentlige etater som CIA.

  Deagel har spådd at om lag 70% av den amerikanske befolkningen, og omtrent samme andel i Europa, kommer til å forsvinne innen 2025. Det er vanskelig å tro at noen i deres posisjon ville lage en prognose som det.

  Kan det eventuelt skje? Det synes mye mer sannsynlig nå enn for kort tid siden. Det ser ut som om globalistene nå med corona-vaksinen har startet befolkningsreduksjonen som har vært varslet lenge. En reduksjon i befolkningen på 70% inne 2025 synes ikke så usannsynlig lenger.

  Deagel forecast

  https://archive.is/nAHJK

  Doug Casey on the Deagel forecast

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/doug-casey-shocking-2025-deagel-forecast-war-population-reduction-collapse-west

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  1 mai 2021 2:02

  «Ifølge FHI er nå rundt 130 døde i Norge i etterkant av vaksineringen til nå etter 3-4 måneder.»

  Hva med en faktasjekk? I virkeligheten er det snakk om 4 døde som kan knyttes til vaksineringen.

  Svar
 • Her er de visst du som trenger en faktasjekk.

  Nye tall fra Legemiddelverket offentliggjort fredag ettermiddag viser at totalen på innrapporterte dødsfall blant koronavaksinerte har økt med fire siden siste uke til 151. Antall meldte bivirkningstilfeller har økt med 487, til 11909.

  Legemiddelverkets ukestatistikk, oppdatert pr 27.04.21, viser følgende:

  Antall vaksinerte (første dose): 1 240 916
  Antall meldinger om mistenkte bivirkninger: 11 909
  Antall behandlede meldinger om mistenkte bivirkninger: 7783
  Antall alvorlige behandlede meldinger om alvorlige bivirkninger: 850
  Antall meldinger om dødsfall (totalt): 151

  https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/meldte-mistenkte-bivirkninger-av-koronavaksiner

  Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   3 mai 2021 2:10

   Du kunne med fordel lese rapporten litt nøyere:

   «Av de behandlede meldingene er det meldt 151 dødsfall i etterkant av vaksinasjon. Fem
   dødsfall er hos personer under 60 år, men de fleste er hos eldre pleietrengende
   sykehjemsbeboere. Snittalder er over 84 år.
   I flere av disse meldingene har melder oppgitt
   at de ikke mistenker sammenheng med vaksinasjon. Det at en person dør i nær tidsmessig
   tilknytning til vaksinasjon trenger ikke å bety at det er en årsakssammenheng. For å
   analysere om det kan være en årsakssammenheng må man normalt ha andre data i tillegg
   og avanserte analyser.»

   Så langt er det altså fire tilfeller som kan knyttes sikkert mot vaksinen.

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    3 mai 2021 2:25

    For å utdype:

    «I flere land er det rapportert tilfeller av en svært sjelden men alvorlig sykdomsbilde med en kombinasjonen av blodpropp, lavt antall blodplater og blødninger, og som har oppstått hos personer 3-14 dager etter vaksinering med Vaxzevria (COVID-19 Vaccine AstraZeneca).

    I Norge er det per 20. april meldt om seks slike tilfeller, hvorav fire med dødelig utfall. Legemiddelverket og EMA mener at det er sannsynlig sammenheng med vaksinen, men det trengs mer forskning for å avklare hva som utløser dette.»

   • Dette slår begge veier. Det er også ganske sikkert mange tilfeller av dødsfall blant de vaksinerte som ikke ble rapportert. Personlig kjenner jeg to tilfeller av dødsfall innen en uke etter vaksinering, men begge de avdøde var 90 år gamle, så dette ble ikke rapportert som vaksinedødsfall. Jeg er rimelig sikker på at det er mange dødsfall blant gamle folk som ikke blir rapportert som vaksinedødsfall.

    På den andre siden er det overrapportering når det gjelder korona-dødsfall. Gjennomsnittsalderen for de som dør av korona er 84 år, som er over gjennomsnittssalderen i Norge, så det er ganske sikkert mange av disse som hadde dødd uansett. Men nå er det slik at dersom man tester positivt for korona når man dør, så står det «korona» på dødsattesten.

    Man kan si så og si helt sikkert si at når det gjelder vaksinedødsfall, så er det underrapportering, og når det gjelder korona-dødsfall, så er det overrapportering i de offisielle systemene.

   • Lars T. Helleren
    3 mai 2021 11:09

    ask:
    Når de eldste som allerede vaklet ytterst på gravens rand døde i fjor med Corona smitte ble alle informert/rapportert som Corona-døde.
    Dette så massivt ensidig presentert av en samlet presse til det norske folk at selv vår statsminister Solberg gikk gjentatt offentlig ut og kondolerte de etterlatte familiene…

    Mens det er ingen slik mekanikk når de gamle dør etter å ha blitt vaksinert.
    Nei da finner man på andre forklaringer og unnskyldninger. Som f.eks. at helsen deres er så «skrøpelig» at de ville dødd uansett, og det nok er grunnen til dødsfallene.

    Dette blir på et tåpelighetsnivå som å si at 2+3= 5, og 3+2= -5

    Denne åpenbare graverende forskjellsdefineringen av samme gruppe døde, tyder på at noe er riv ruskende galt. Og høyst trolig forutbestemt. Hva dette kan være skal ikke jeg mene noe om.

   • Bjørnar Bolsøy
    4 mai 2021 0:49

    «Man kan si så og si helt sikkert si at når det gjelder vaksinedødsfall, så er det underrapportering, og når det gjelder korona-dødsfall, så er det overrapportering i de offisielle systemene.»

    Minner om hva du skrev:

    «Her er de visst du som trenger en faktasjekk.
    Nye tall fra Legemiddelverket offentliggjort fredag ettermiddag viser at totalen på innrapporterte dødsfall blant koronavaksinerte har økt med fire siden siste uke til 151.

    Du utfordret meg på fakta, men du viser til spekulasjon og rapporten du henviser til motbeviser din egen påstand.

 • ‘ Vi vill att Sverige inte vaccinerar fler än dem över 65 år eller dem med riskfaktorer. Annars riskerar vi att upprepa de ödesdigra misstagen från vaccinationen mot svininfluensan. ‘

  Sven Román , specialist i barn- och ungdomspsykiatri
  Nils Littorin , ST-läkare i psykiatri, doktor i klinisk mikrobiologi
  Sebastian Rushworth , AT-läkare
  Ann-Cathrin Engwall , immunolog och virolog, doktor i molekylär cellbiologi med immunologisk inriktning
  Ragnar Hultborn , specialist i onkologi, professor emeritus
  Sture Blomberg , specialist i anestesi och intensivvård, docent
  Ralf Sundberg , specialist i allmänkirurgi, docent i transplantationskirurgi
  Lilian Weiss , specialist i allmänkirurgi, docent
  Susanna Hartmann-Petersen , specialist i dermatologi, disputerad
  Dinu Dusceac , specialist i kardiologi, disputerad
  Anna Maria Wiedemann , specialist i allmänmedicin, disputerad
  Boris Klanger , specialist i allmänmedicin, verksamhetschef
  Olga Lundberg , specialist i allmän- och rehabmedicin
  Ludwig Hellmundt , specialist i anestesi och smärtläkare
  Robert Svartholm , specialist i allmänmedicin
  Hans Zingmark , specialist i intern- och lungmedicin
  Carina Ljungfelt , specialist i allmänmedicin
  Christina Malm , specialist i allmänmedicin
  Fritz Probst , specialist i allmänmedicin
  Kristian Holmberg , specialist i allmänmedicin
  Magnus Burling , specialist i allmänmedicin
  Nina Yderberg , specialist i barn- och ungdomspsykiatri
  Sven Meenen , specialist i allmänmedicin
  Margareta Andersson, företagsläkare
  Maria Papadopoulou , ögonspecialist
  Ida Höglund , specialist i kirurgi
  Hans Sjögren , specialist i anestesi och intensivvård
  André Marx , ST-läkare i allmänmedicin

  https://www.gp.se/debatt/vaccinera-endast-riskgrupper-inte-unga-och-friska-1.45879543

  Svar
  • Rune Valaker
   4 mai 2021 18:38

   Og når ble Sverige og svensker et foregangsland og mønster for håndteringen av Covid – 19?

   Ingen vestlige nasjoner med unntak av USA har håndtert Covid – 19 dårligere enn svenskene. Sverige er nå midt en en nasjonal krise, ikke en krise som er forårsaket av Covid – 19, akkurat det er bare et symptom.

   Krisen Sverige nå opplever er at de har et selvbilde som er i ferd med å rakne. De har i mange år foraktelig og med stor suffisians hånet først dansk og senere norsk innvandringspolitikk. Dette hånet har åpnet for Sverigedemokratene, et parti som ligger på rundt 20%, men som har rundt 70 – 80% egentlig oppslutning hvis en får en svenske eller 15 på tomannshånd.

   Svenskene er sannsynligvis de mest konforme og lydige vi har frembragt i den menneskelige sivilisasjon. Tullingen Tegnell har nå tatt konsekvent feil i over ett år. Likefult er det bare et lite mindretall som tør opponere.

   Jeg trodde lenge at tyskerne var verst. Men på alle steder på denne jord der jeg har stått overfor en fotgjengerovergang med fri sikt mot begge sider i 300 meters avstand og det er rødt lys, og ingen biler i sikte, så er jeg den eneste som helt naturlig går over gaten, mens mine svenske venner står og venter på grønn mann.

   Svenskene har noe å jobbe med.

   Svar
   • » så er jeg den eneste som helt naturlig går over gaten, mens mine svenske venner står og venter på grønn mann.»

    Dessverre er ikke dette typisk kun svensk, like mye norsk mentalitet, – etterhvert som det (parti-)politiske Norge har tatt grep. Dessverre.
    I et demokrati forventes (?), bør det forventes, at befolkningen tenker sjøl, og tar avveininger, forkaster og godtar. Tenker selvstendig som selvstendige individer.
    Hva har skjedd i Norge? – Siden den tiden der vi vi drepte den maktgale godseien og kastet den onde lensmannen utfor fjellet?
    Hvorfor har vi blitt sauer?

 • Rune Valaker
  4 mai 2021 18:19

  Er det mulig at litt helt elementær og enkel logikk skal prege denne debatten?

  Hvis vaksinen tar livet av 40 flere eldre enn Covid – 19, hvorfor har vi da en sterk dreining bort fra dødsfall fra de aller eldste (75 pluss) til yngre grupper? De over 75 pluss er stort sett for lengst ferdigvaksinerte. Ikke alle ble vaksinert da en i januar og februar var redd for at de svakeste bare ble svekket av vaksinen. Et annet element er at vaksinen heller ikke synes å ha samme effekt på de eldste og svakeste, derfor kommer det stadig rapporter om at eldre som har blitt fullvaksinert fortsatt kan bli smittet og dør.

  Men logikken og empirien i dette innlegget er jo totalt fraværene når en ser på tallmaterialet, det er jo kort og godt oppspinn og et utslag av manglende tallforståelse.

  Svar
  • «Er det mulig at litt helt elementær og enkel logikk skal prege denne debatten?»

   Hvor er logikken, – din i dette surret?
   Forklar.

   Svar
   • Rune Valaker
    5 mai 2021 2:59

    Jeg finner det oppsiktsvekkende at jeg må forklare dette en gang til, forklaringen og sammenhengen er jo åpenbar.

    Vaksineringen ble igangsatt rett etter nyttårsskiftet, de første som ble vaksinert var de svakeste og mest utsatte, de på 75 år pluss som bl.a. allerede var på sykehjem. Hvis denne vansindige påstanden om at vaksinen tar livet av 40 ganger flere enn viruset, skulle vi i så fall få en enorm økning – en 40 ganger økning – av dødsfall på sykehjemmene. Det har vi ikke hatt, tvert i mot så har andelen av de som dør av Covid – 19 i denne gruppen falt dramatisk i forhold til den øvrige befolkningen. Og det surrehuet som ikke rent intuitivt forstår betydningen av det, skal kanskje finne seg et enklere felt å være kritisk på.

 • Bjørnar Bolsøy
  5 mai 2021 1:23

  Tysk studie som pussig nok ikke er rapportert verken på Derimot eller Steigan:

  https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/kR9JoX/forskere-40-prosent-faerre-doede-om-sverige-stengte-ned

  «Forskere: 40 prosent færre døde om Sverige stengte ned
  Hvis Sverige hadde kjørt full lockdown under den første coronabølgen i fjor vår, slik mange andre land gjorde, hadde antallet dødsfall vært 40 prosent lavere, ifølge en fersk tysk studie.»

  Svar
 • Det Europeiske legemiddelkontoret EMA posterer i sin database alle rapporter som de mottar på «mistenkelige tilfeller» av bivirkninger fra vaksiner. De mottar disse rapportene fra nasjonale myndigheter, som fra Paul Ehrlich Institute (PEI) i Tyskland.

  Og de siste år har EMA tallene vært svært stabile. EMA registrerte gjennomsnittlig 10,847 uønskede hendelser per måned fra April 2020 til desember 2020.

  Men i 2021 har disse tidligere ganske stabile tallene skutt i været.

  Januar: 16 500
  Februar: 41 500
  Mars: 41 500
  April: 125 000

  Når man presenterer tall for bivirkninger av corona-vaksinen, blir man møtt med argumentet om at dette bare er «mistenkte bivirkninger», og at det «ikke har noe med vaksinen å gjøre». Men når antall registrerte vaksineskader øker fra vel 10 000 i måneden i 2020, til 125 000 i APRIL MÅNED I 2021, så er det en årsak til det, og hvis denne økningen i vaksineskader ikke har noe med corona-vaksinen å gjøre, HVA SKYLDES DET DA?

  https://reitschuster.de/post/rasanter-anstieg-der-impf-nebenwirkungen-in-ganz-europa/

  Svar
  • Rune Valaker
   5 mai 2021 15:31

   Selvfølgelige øker antallet mistenkelige bivirkninger når antall vaksinerte stiger. Vaksiner er vanligvis noe vi tar i barndommen. I Frankrike, Tyskland og Storbritania er det alene satt over 100 millioner doser, foreløpig er dette gitt til folk i eldre aldersgrupper. Og noen her på bloggen lurer på hvorfor antallet mistenkelige bivirkninger stiger, lurer de på hvorfor en blir våt i håret når det regner også?

   Svar
   • » lurer de på hvorfor en blir våt i håret når det regner også?

    Eller tør de kanskje lure på , og tvile/tenke sjøl?
    På hvorfor vaksiner tidligere har måttet bli testet i minst 10 år ( med bl.a. svineinfluensaens bivirkninger i mente), – mens det nå skal holde med ett år?
    Feil før, eller feil nå? Ingenting lært. (?)
    – For et influensa-virus som er mindre dødlig enn tidligere års influensavirus.
    Selv om media lyver om kriser på sykehus, massegraver og dødstall, både i Norge og resten av verden.

   • Rune Valaker
    5 mai 2021 16:41

    Det er ikke MSM som lyver om Covid – 19, dette er det ulike crackpot blogger som driver med, se mitt siste eksempel med den imaginære «Doctor.» Et annet eksempel er denne vansindige påstanden om at NRK har en spesiell dekning av det som skjer i India. Det er kort og godt usant, og det kan alle som vil sjekke ved å slå opp på ulike utenlandske media på nettet. Eller skal neste story bli at dette er det NRK som har sneket inn på eksempelvis Fox News for å lure de som leser Derimot?

    Covid – 19 utgjør en betydelig helserisiko hvis det ikke blir håndtert på en forsvarlig måte, som jeg har dokumentert tidligere vil levealderen i USA bli ca. 1,3 år lavere på grunn av Covid – 19, og dette er fakta, uansett hva du eller andre «covidskeptikere» måtte mene.

    Ja, vi tar en sjanse ved å kjøre et vaksinerings program der vaksinene er hastegodkjent og testet i kort tid. Men en må kort og godt velge, en kan ikke på den ene side sutre over tiltakene og samtidig beklage seg over vaksinene. Det er en risiko, men en kalkulert risiko tusenvis av fagfolk fortløpende deltar i risikovurderingen.

   • «Ja, vi tar en sjanse ved å kjøre et vaksinerings program der vaksinene er hastegodkjent og testet i kort tid. Men en må kort og godt velge»

    Ja, da må folk få velge. Vi lever i et demokrati. Det skal vi passe på; dette er viktigere en et virus der dødstallene viser at tiltakene er mer politisk en vitenskapelig.
    Og folk må få riktige tall, opplysning, – ikke skremsler.
    Eller «vaksinepass» som skremsel og underminering av demokratiet.

 • Massedrapene på amerikanerne med de eksperimentelle COVID-vaksinene fortsetter, og CDC rapporterer nå at 3,848 mennesker har dødd og 118,902 bivirkninger har nå blitt registrert på Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

  Mange mener det er solid dokumentasjon for at CDC holder tilbake mye av dataene, og at antall dødsfall og skader som er rapportert i VAERS er bare mellom 1% og 10% av de faktiske tallene.

  For å gi litt perspektiv på disse tallene, så er totalt antall dødsfall nå registrert som følge av de eksperimentelle COVID vaksinasjonene siden desember 2020, mer enn antall dødsfall følgende vaksiner for de foregående 15 og et halvt år, før de eksperimentelle COVID vaksinene ble sluppet løs på befolkningen.

  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html

  Svar
  • Rune Valaker
   6 mai 2021 8:36

   Hvorfor skal jeg høre på en person som snakker om «massedrap» og som samtidig ikke forstår innholdet i det han benytter som kilde for sine vanvittige påstander:

   «Over 245 millioner doser av COVID-19-vaksiner ble administrert i USA fra 14. desember 2020 til 3. mai 2021. I løpet av denne tiden mottok VAERS 4 178 dødsattester (0,0017%) blant personer som fikk en COVID-19-vaksine . CDC- og FDA-leger vurderer hver enkelt dødsattest så snart den er tilgjengelig, og CDC ber om journaler for å vurdere rapporter videre. En gjennomgang av tilgjengelig klinisk informasjon, inkludert dødsattester, obduksjoner og medisinske journaler, har ikke etablert en årsakssammenheng med COVID-19-vaksiner. Nyere rapporter indikerer imidlertid et sannsynlig årsakssammenheng mellom J & J / Janssen COVID-19 vaksine og en sjelden og alvorlig bivirkning – blodpropp med lave blodplater – som har forårsaket dødsfall.»

   De få dødsfall som en antar skyldes vaksinene er de samme bivirkninger som fikk Folkehelseinstituttet til å droppe AstraZenica vaksinen. At «Mange mener det er solid dokumentasjon for at CDC holder tilbake mye av dataene,..» er sannsynligvis et utslag av at disse «mange» ikke forstår noe som helst av tallmateriale, elementær logikk og innbiller seg at der er en skjult agenda iverksatt av Bill Gates og Gorges Sorros for å drepe flest mulige mennesker. Dette er absolutt et medisinsk spørsmål, men det sorterer ikke under epidemiologien, snarere psykiatrien.

   Svar
 • Vaksinasjon i Israel: Aldri har en vaksine skadet så mange.

  The Israeli People’s Committee har gitt ut en rapport over uønskede hendelser knyttet til Corona-vaksine, april 2021: Aldri har en vaksine skadet så mange.

  The Israeli People’s Committee er en uavhengig organisasjon som baserer seg på offentlig tilgjengelig informasjon fra offisielle publikasjoner.

  Her er de viktigste funnene: Det var en 22% økning i total dødelighet i Israel i forhold til den gjennomsnittlige dødelighet i tidligere år. Faktisk er perioden januar-februar 2021 den dødeligste i det siste tiåret, sammenlignet med tilsvarende måneder i løpet av de siste 10 årene.

  Risikoen for død etter andre vaksinasjon er høyere enn risikoen for død etter første vaksinasjon.

  Det er også en sterk økning av skader knyttet til vaksinasjon. Man har funnet en relativt høy forekomst av hjerte-relaterte skader.I tillegg er det en høy forekomst av massiv vaginale blødninger, og nevrologiske, skjelett og hud skader har blitt observert.

  Man antar også at antall skader som følge av vaksineringen har vært sterkt underrapportert, fordi Israelske myndigheter skryter av at Israel har vært først ute med vaksinasjon av befolkningen, og systematisk har stengt ned all overvåking og sporingssystemer som er utviklet for å identifisere og varsle om uønskede hendelser i forbindelse med vaksinen.

  https://healthimpactnews.com/2021/never-has-a-vaccine-injured-so-many-israeli-peoples-committee-report-of-deaths-and-injuries-following-the-pfizer-experimental-covid-shots/

  Svar
 • Hans Borge
  12 mai 2021 10:12

  « Man antar også at antall skader som følge av vaksineringen har vært sterkt underrapportert, fordi Israelske myndigheter skryter av at Israel har vært først ute med vaksinasjon av befolkningen, og systematisk har stengt ned all overvåking og sporingssystemer som er utviklet for å identifisere og varsle om uønskede hendelser i forbindelse med vaksinen.»
  Underrapportering av vaksinebivirkninger er kjent stoff. En uavhengig komite som undersøkte hvor pålitelig usa’s frivillige vaksinerapporterngssystem var, kom frem til at kanskje så lite som 1 % ble rapportert. Hvis det er korrekt, er VAERS tall for koviddødsfall og bivirkninger mye mye høyere. Det stemmer bra med rapporter fra mange sykehjem i Tyskland, hvor dødsstatistikkene skjøt fart for alvor etter vaksinering.

  Svar
 • COVID-19 eksploderer på Seychellene etter vaksinering.

  Seychellene er en liten øystat i det Indiske Hav og er verdensledende i vaksinering av befolkningen. 62.2 prosent av øyboerne er fullt vaksinert. Til sammenligning er «bare» 55.9 vaksinert i Israel. I Israel har også Corona eksplodert etter vaksineringeen.

  https://www.wochenblick.at/nach-impfkampagne-explodieren-in-israel-die-corona-zahlen/

  Seychellene verre enn India

  Seychellene rapporterte i slutten av spril om mer enn 100 nye smittetilfeller hver hver dag, dette i en stat med 100 000 innbyggere. Dermed overgår Seychellene selv India sett i forhold til befolkningen. Antall døde på øyene har også steget raskt.

  Myndighetene skjuler dødsfall etter vaksinasjon

  Selvsagt får ikke vaksinasjonen noen skyld for dødstallene. Myndighetene og Mainstream media skylder på turisme. Som konsekvens av eksplosjonen i corona etter vaksineringen, har det nå kommet nye strenge lockdown-tiltak på øyene.

  https://www.wochenblick.at/seychellen-hoechste-impfquote-weltweit-todeszahlen-explodieren/

  Det er ikke vanskelig å spå at det samme kommer til å skje i Norge: Etter vaksinasjonen kommer vi til å få en eksplosjon av antall nye corona-tilfeller i Norge, som vil bli fulgt av nye, strenge lockdown-tiltak.

  Svar
 • Det er metall som responderer på 5g antenner som føres inn i kroppene, bitte små, og de er der på testpinnenne de kjører opp i nesa, i maskene som selges på apoteket.
  Og maten vi spiser kan være genmanipulert, og gi rare effekter i kroppen:
  morgellons

  Svar
  • Har det en sammenheng med sabbastisisk frankisme? At Israel skal rammes så hardt. Mine venner der. Hvorfor Israel?
   Aha, Guds utvalgte er djevelens viktigste mål for utryddelse.
   Ja, nå ser jeg det.

   Svar
   • Hva med: Mesteparten av israelerne er ikke like gale som zionistene som styrer landet. De vil derfor være en «klamp om foten» i zionistenes NWO bygging? Man fjerner bare en motstand man vet vil komme? Ikke alle er like villige til å begå genocide for mer penger og makt som denne KM-mafiaen er vil jeg tro? Disse ikke «penge- og makt-gale» er kanskje etterkommere av de jøder som under ww2 ble tvunget og presset til å emigrere til Palestina av en kombinasjon av nazister og «Det Jødiske Verdensforbund». Dette «forbundet» erklærte Tyskland krig i 1933, for å presse de vanlige jøder til Palestina og opprette IsisRaEl. Folk fra «forbundet» og nazistene var sammen på rundreise der nede for å finne det beste stedet å opprette denne staten for «Guds Utvalgte Folk», men muligens består bare dette «G.U.F» av zionister? Og HVA eller HVEM er «deres» Gud?

 • Hvis du tar COVID Vaksinen, vil du aldri oppnå full immunitet igjen – regjeringens egen statistikk avdekker den grusomme sannheten.

  Den Britiske regjeringen har ufrivillig avsørt det faktum at når du blir «vaksinert» mot Covid-19, vil du aldri igjen være i stand til å skaffe seg full naturlig immunitet.

  I sin Uke 42 “COVID-19 vaccine surveillance report,” innrømmer UK Health Security Agency på side 23 «N antistoff nivåer synes å være lavere i mennesker som får infeksjon etter to doser med vaksine.» Videre bliver det forklart at dette antistoff drop er i utgangspunktet permanent.

  «Hva betyr dette? Flere ting, alle dårlige», skriver Alex Berenson. «Vi vet at vaksiner ikke stoppe smitte, eller overføring av virus (faktisk viser rapporten ellers at vaksinerte voksne nå blir smittet i langt HØYERE grad enn de uvaksinerte).”

  «Hva Britene sier de er at de nå finner at vaksinen forstyrrer kroppens medfødte evne til å produsere antistoffer mot ikke bare spike protein, men også andre deler av viruset. Spesielt synes ikke vaksinerte å kunne produsere antistoffer til nucleocapsid protein, skallet av viruset, som er en viktig del av forsvaret hos uvaksinerte personer.»

  «Dette er den største svindelen i menneskehetens historie,» skrev en kommentator på Berensons blogg om covid-vaksinen.

  «Den globale eliten har arbeidet med dette siden 1991-92,» skrev en annen. «Har du hørt om Agenda 21? Den ble erstattet i 2015 med U. N. Agenda 2030, som nå refereres til som ‘The great reset.'»

  En annen påpekte at selv om Agenda 21 i mange år var ansett for å være en vill konspirasjonsteori, er det nåt et konspirasjons faktum.

  «Vi har gått fra et samfunn som prøver å hjelpe til med fred og velstand, til å la drittsekker vaksinere oss med biovåpen for å utslette alle som er ansett som ubetydelige, irrelevante og som kan unnværes,» skrev en annen.

  https://www.globalresearch.ca/covid-vax-you-can-never-achieve-full-immunity-again-government-stats-unveil-horrifying-truth/5759472

  Svar
 • Harde fakta fosser nå inn fra land etter land som viser at antall Covid tilfeller stige med vaksinasjon, samtidig som idiot-media rapporterer om at saken er et resultat av at folk får mer bevegelsesfrihet.

  Hvorfor klarer ikke media og offisielle hesemyndigheter å forstå det åpenbare?

  https://sputniknews.com/20211025/denmark-sees-record-infection-spread-despite-high-vaccination-rate-1090183209.html

  Svar
 • WHO bekrefter tilfeldigvis at Covid ikke er mer farlig enn influensa.

  https://www.globalresearch.ca/who-accidentally-confirms-covid-no-more-dangerous-flu/5726311

  Svar
 • Helsikes idioter som tror på disse udokumenterte konspirasjonsteoriene. I Texas er 23,000 mennesker døde av Covid siden januar 2021. 92% er uvaksniert. NITTITO prosent. Hva hadde tallet vært uten vaksine ?.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Modeller til besvær

Jorden er flat i FNs drivhusmodell.

Forrige innlegg

EU og Polen måler krefter

Den polske statsministeren advarer EU. Dere risikerer å bli helt «sentralstyrt» – et farlig fenomen om institusjonelle vedtak, kan true blokkens framtid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.