POSTED IN Coronavaksiner

Video: Pfizers «hemmelige» rapport om Covid-vaksinen

Folkemord og bevisene er overveldende. Vaksinen må stoppes over hele verden

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av professor Michel Chossudovsky
Oversatt av Northern Light

Rapporten er en bombe. Vaksinen ble lansert i midten av desember 2020. Ved utgangen av februar 2021 hadde Pfizer allerede mottatt mer enn 1200 rapporter om dødsfall forårsaket av vaksinen, og titusenvis av rapporterte bivirkninger, inkludert 23 tilfeller av spontanaborter fra 270 graviditeter og mer enn 2000 rapporter om hjertesykdommer». Denne konfidensielle Pfizer-rapporten gir data om dødsfall og bivirkninger registrert av Pfizer, fra starten av vaksineprosjektet i desember 2020 til slutten av februar 2021, en svært kort periode, høyst to og en halv måned.

Det som er innholdet i Pfizers «konfidensielle» rapport er detaljerte bevis på virkningene av «vaksinen» på dødelighet og sykelighet. Disse tallene som kommer fra Pfizer selv kan nå brukes til å konfrontere og formulere juridiske prosedyrer mot Big Pharma, myndighetene, WHO og media. Blant alle store Big Pharma-selskaper har Pfizer et kriminelt rulleblad i USA. Kan vi stole på et Big Pharma vaksine-konglomerat som erklærte seg skyldig i anklager om kriminalitet fra det amerikanske justisdepartementet (DoJ), også markedsføringssvindel» og forbrytelse mot mat-, narkotika- og kosmetikklovene»?

Link til video nederst i artikkelen

Helsemyndighetene hevder at «vaksinen» mot Covid-19 vil redde liv. Det er en løgn. Det er en verdensomspennende stigende trend av vaksinedødsfall og -skader. De siste offisielle tallene (3 april 2022) viser: 69.053 Covid-19-injeksjonsrelaterte dødsfall og 10.997.085 vaksineskader for EU, USA og Storbritannia til sammen, for en befolkning på 830 millioner mennesker og basert på rapporterte tilfeller.

Bare en liten brøkdel av ofrene eller familiene til den avdøde, vil gå gjennom prosessen med å rapportere vaksinerelaterte dødsfall og uønskede bivirkninger til de nasjonale helsemyndighetene. «Bivirkninger fra legemidler og vaksiner er vanlige men underrapportert, mindre enn 0,3 % av alle bivirkninger og 1-13 % av alvorlige hendelser rapporteres til Food and Drug Administration (FDA). Likeledes er færre enn 1 % av vaksinebivirkningene rapportert».

Ironisk nok motbeviser tallene som er avslørt i denne «innsiderapporten» den offisielle vaksine-narrativet fra myndigheter og WHO. Det bekrefter også analysen til en rekke leger og forskere, som har avslørt de ødeleggende konsekvensene av mRNA-«vaksinen». Det som er innholdet i Pfizers «konfidensielle» rapport er detaljerte bevis på virkningene av «vaksinen» på dødelighet og sykelighet.

I en domstol er bevisene i denne Big Pharma konfidensielle rapporten, sammen med dataene om dødsfall og uønskede hendelser samlet av nasjonale myndigheter i EU, Storbritannia og USA ugjendrivelige; fordi det er deres data og estimater og ikke våre. Og husk: det er data som er basert på rapporterte og registrerte tilfeller, som bare utgjør en liten prosentandel av det faktiske antallet vaksinerelaterte dødsfall og bivirkninger.

Pfizer var fullstendig klar over at mRNA-vaksinen som de markedsfører over hele verden, ville resultere i en bølge av dødelighet og sykelighet. Dette er ensbetydende med en forbrytelse mot menneskeheten fra Big Pharmas side. Pfizer visste fra begynnelsen at det var en dødelig vaksine. Det er også forræderi fra korrupte nasjonale myndigheter verden over, som blir truet og bestukket av Big Pharma. Det er ikke gjort noen forsøk fra myndighetene på å kreve at den dødelige vaksinen trekkes tilbake, folk blir fortsatt fortalt at vaksinen er ment å redde liv.


Fra Global Research, publisert 6 november 2022. (første gang 17.05.2022)
Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker til rapport og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Video: Pfizer’s “Secret” Report on the Covid Vaccine. Beyond Manslaughter. The Evidence is Overwhelming. The Vaccine Should Be Immediately Withdrawn Worldwide.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Litt av Galskapen litt enkelt forklart !
  Hele poenget med Covid vaksiner er å tvinge kroppen til å produsere antistoffer (immunglobulin) som dannes av de hvite blodlegemene! – En ting er at de så absolutt ikke produseres der de burde produseres og den påfølgende produksjonen og avsetningen av for store-antistoff-komplekser i kroppen kan føre til vevsskade og forårsake immunkomplekse sykdommer !

  Det er en vanlig vaksinasjonsmetode å tilføre kroppen en heller liten mengde «ukjente» antigener, slik at man på den måten stimulerer kroppen til å produsere et begrenset volum av motvirkende antistoffer. Problemet vi nå erfarer er at mengden av antistoffer kroppen produserer på grunn av disse mRNA vaksinene er enormt og vil ofte føre til betennelser som vil bli kraftigere enn nødvendig og dermed gjøre mer skade enn nytte !

  Dette problemet vil eskalere med gjentatte vaksinasjoner og ingen medisin eller behandling kan forhindre dette ! Produksjon av disse kunstige spikene fremprovosert av vaksinen vil altså skape et større problem enn selve viruset og vil ofte skape et scenario som bare vil bli verre for hver booster-injeksjon !

  En God Dag til dere alle ….

  Svar
  • At det beskrevne vil føre til alvorlige lidelser, men også død hos en viss del av befolkningen som utmerket godt kunne håndtert denne virusinfeksjonen ved hjelp av sitt eget immunforsvar er det ikke noen tvil om !

   Synn

   Svar
   • Når kjent biologisk viten blir klassifisert som konspirasjon får vi «alle» definitivt et problem vedrørende disse genvaksinene !

 • Kroppens biologi kan være ganske så «rotete» og det har vi mange eksempler på. Kan skyldes alt fra naturlige medfødte årsaker, men også grunnet oppvekst og negative påvirkninger fra alle disse miljøgiftene vi omgir oss med. – Det siste vi behøver er at Pharmacia gjør dette verre ved å injisere oss med kjemikalier som gjør dette så mye verre, – for dette har de faktisk ingen kontroll over !
  Nok en konspirasjonsteoretiker tenker man, – men nei, nei – ikke det 😉 !

  Et stort problem på grunn av disse vaksinene er at de i mange tilfeller kan utløse blodpropper grunnet unormal blodplate aggregering, – det er det vel ingen tvil om lenger !

  Så nå ! – skyldes dette vaksinen ?
  Det er nå engang slik at såkalte lipide-nanopartikler kommer inn i sirkulasjon etter vaksinasjon. – Disse vil deretter tas opp av endotelcellene, – mRNA frigjøres og piggproteinene skapes !
  Noen av disse molekyler vil bli fragmentert og vil deretter bli bekjentgjort på celleoverflatene ved hjelp av et spesielt bærerprotein som kalles MHC1.

  Funksjonen til disse bærerproteinene (MHC1) er å kommunisere oppdagelsen av visse peptidfragmenter av proteiner på overflaten av infiserte celler og overbringe informasjonen til kroppens såkalte cytotoksiske T-celler; – noe som igjen vil utløse en umiddelbar respons og angrep fra dette immunsystemet – (Peptider er kjeder av aminosyrer som er bundet sammen gjennom peptidbindinger).

  Dette angrepet av cytotoksiske T-celler på endotelcellene vil deretter medføre at disse ødelagte endotelceller faller av og vil derfor forenkle lekkasjen/inntrengingen av vaksinepartikler inn i tilstøtende vev, – utsetter disse dypere lagene av karvegger for forurenset blod og utløser trombocytt (blodplate) aggregering og blodpropp!

  FHI og Big Pharma er nok ikke enig, men det får nå så være!
  Vi behandles nesten som oppdrettslaks, men jeg antar det er en grunn 😉 – Vi har problemer med å tenke selv !

  Synn

  Svar
 • Northern Light.
  10 november 2022 17:19

  Pfizer-sjefen skryter overfor investorer at Covid vil fortsette å være en «multi-milliard dollar franchise i mange år fremover», mens firmaet vil øke prisen med 10 000% på vaksinen.

  Av Cassidy Morrison.
  Pfizers finansdirektør har beskrevet Covid-pandemien som en «multi-milliard dollar franchise» – og forventer at overskuddet vil fortsette. David Denton fortalte investorer i forrige uke at selskapets vaksine fortsatt ville være «relevant i mange år fremover». Han forventer at covid-viruset vil være «som en influensa, men mer dødelig» – noe som betyr at medisiner vil fortsatt vil ha en enorm rolle i å kontrollere viruset.

  Så langt har Pfizer fått 80 milliarder dollar i årlige inntekter fra salg av Covid-vaksiner og det antivirale stoffet Paxlovid. Selskapet kunngjorde forrige måned at det vil tredoble prisen på injeksjonen til opptil $130 per vaksine neste år, langt fra de rundt $19 til $30 per dose som landene betalte.

  Analytikere spekulerer i at grepet ble gjort, for at Pfizer fortsatt kunne nå målet på 32 milliarder dollar i profitt i år. Kritikere sier at avgjørelsen viser firmaets grådighet. Peter Maybarduk, direktør hos Public Citizen, fortalte DailyMail at selskapet allerede var i en god økonomisk posisjon så de kunne ta noen tap. Maybarduk sa også at Pfizer allerede har tjent en «uanstendig» sum penger, og vil være solid hvis de ikke oppfyller inntektsprognosene, som sannsynligvis var oppblåst uansett.

  Pfizer var en tidlig vinner under pandemien, da det ble det første selskapet som fikk en Covid-19-vaksine godkjent for USA. Vaksinepåbud for helsepersonell og militæret, drev salget ytterligere opp. Selskapet regner med 102 milliarder dollar i inntekter i år med vaksinen og Paxlovid – mer enn det dobbelte av selskapets årlige inntekter i 2019 (40,9 milliarder dollar) og 2020 (41,7 milliarder dollar).

  Julia Kosgei, politisk rådgiver for The People’s Vaccine Alliance sa: ‘Eksperter har anslått at Pfizers vaksine koster bare $1,18 per dose å lage. Å ta $130 per dose er ett påslag på mer enn ti tusen prosent. Dette er et ran. «Land må ikke stå på sidelinjen og lå selskaper som Pfizer drive utpressing med en global pandemi,» la hun til. Kontrakter signert av regjeringen for å sikre milliarder av gratis vaksiner for amerikanere vil snart gå ut, og kostnadene flyttes ved at forsikringsselskaper kjøper vaksinene.

  Pfizers finansdirektør David Denton sa til investorer: «Jeg tror at på lengre sikt, vil franchisen bli en multimilliard-franchise, for dette blir som en vedvarende influensa, men mer dødelig. «Jeg tror at vaksinene kommer til å være relevante i mange år fremover,» sa han.

  Pfizer vil ta 130 dollar for sin covid-vaksine, et påslag på 10 000 % fra de anslåtte 1,18 dollar det koster dem å utvikle hver vaksine. Firmaet belastet amerikanske myndigheter rundt $20 per vaksine, men økte prisene for å kompensere for dårlig etterspørsel etter vaksinene. Det er spådd at de vil hente inn over 100 milliarder dollar i inntekter i år, og de innbrakte 81,2 milliarder dollar i fjor. Pfizer-sjef Albert Bourla har tjent 50 millioner dollar i bonus de siste to årene, mens Dr Ugar Sahin nå er milliardær.

  Pfizer-sjef Albert Bourla sa forrige tirsdag til investorene: «Med hensyn til våre covid-produkter, salget kan falle fra våre forventede 2022-nivåer på til sammen 55 milliarder dollar, men vi tror vi at våre covid-franchiser vil gi inntekter på flere milliarder dollar i all overskuelig fremtid, og som vil tjene som en buffer for eventuelle uforutsette utfordringer med andre produkter i vår portefølje». Bourla sa: «Potensielt kan vi, med forbehold om godkjenning innen slutten av 2023, tidlig i 2024, ha en RSV vaksine på markedet, sammen med en RSV vaksine for eldre. «Til sammen representerer de to potensiell inntektsmulighet på flere milliarder dollar hvis de blir godkjent, spesielt med vår høyt respekterte salgsstyrke for primær-helsetjenesten som gjennomfører disse lanseringene,» la han til.

  Fra Daily Mail, publisert, 8. november 2022. Skrevet av Cassidy Morrison senior helsereporter for dailymail com.
  Oversatt fra engelsk, forkortet. Linker, og link til video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: A slap in the Pface: Pfizer chief boasts to investors that Covid will continue to be a ‘multi-billion dollar franchise for many years to come’ — as firm prepares to stick 10,000% markup on its vaccine.

  Svar
 • ‘Antallet ukentlige koronarelaterte dødsfall har ligget relativt stabilt mellom 22 og 36 fra uke 34 til uke 43, men økte til 44 forrige uke.’

  Så får vi håpe at dette er Korona, – og ikke vaksine-bivirkninger. De fleste religiøse er jo boostet flere ganger nå. ( Nei…., – men DENNE gangen virker det.) 😉
  Det dør jo underlig mange plutselig, i Norge og w.w. Så får vi håpe at dette ikke er grunnet i hverken erkjente injeksjons- bivirkninger – som hjerte/kar, eller annet.
  Jeg regner med at (det private foretaket !) FHI foretar vitenskaplige, – ikke politiske, undersøkelser.
  ‘Folkehelseinstituttet: Flere dør av korona – en ny bølge har startet’
  forskning.no/covid19-ntb/folkehelseinstituttet-flere-dor-av-korona-en-ny-bolge-har-startet/2106600

  Svar
 • Det er vel på tide å frigjøre den rapporten som ble gjort av regjeringen m/aktører fra andre helse helseinstitusjoner , som skulle belyse c.19 vaksinen . Denne ble jo som kjent hemmeligstemplet i 50
  År. Det er på tide å frigjøre denne, så folket kan se hva som var begrunnelse for hemmlighetsstemple den. Bør være ett krav fra det norske folk.

  Svar
 • ‘Covid-19 representerer ikke lenger en global helsekrise, sier organisasjonen WHO fredag. – Dette er et stort steg mot slutten på pandemien som er estimert til å ha tatt livet av mer enn 20 millioner mennesker og forstyrret den globale økonomien, uttaler organisasjonen.
  I Norge har det ikke vært noen pålagte smitteverntiltak mot covid-19 siden februar 2022. Beslutningen får derfor ingen direkte betydning for Norge.
  – Selv om den kritiske fasen av pandemien er over, er det fortsatt viktig med god overvåkning og beredskap og oppfriskningsvaksinasjon for dem som trenger det, sier Ottersen.
  Det offisielle tallet på antall døde av covid-19 er 6,5 millioner, men WHO estmimerer det til flere ganger høyere.’
  nrk.no/nyheter/who_-korona-ikke-lenger-en-global-helsekrise-1.16399474

  Så ‘Covid-19’ har tatt livet av 20 millioner? 😉

  Og fortsatt ingen vaksineskadde? 😉

  ‘… er det fortsatt viktig med god overvåkning og beredskap og oppfriskningsvaksinasjon for dem som trenger det,..’

  Og DENNE gangen skal injeksjonen virke? 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA er styrt av to fløyer i det samme partiet.

Rustningindustriens parti.

Forrige innlegg

Etter et år hvor Nato har tømt alle sine militære lagre.

Presser USA Ukraina til en siste håpløs offensiv?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.