POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Flere nye undersøkelser viser:

D-vitaminer er langt mer effektive enn covid-vaksiner.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har hatt en rekke artikler her på derimot.no, hentet fra nettstedet Mer D-vitamin, hvor det fremgår at D-vitaminer, som ikke er medisiner men byggesteiner for et bedre immunforsvar, er et effektiv forebyggende tiltak.

Våre helsemyndigheter mener at vaksiner er løsningen og ikke en styrking av vår naturlige motstandskraft. Dette er naturligvis en fordel for de som tjener på legemiddelprodukter, den store farmasøytiske industrien, men ikke for befolkningen. Vi er tjent med å bygge opp et robust immunforsvar som er en beskyttelse mot alle typer infeksjoner.

Under er en video hvor det fremgår at nye undersøkelser bekrefter akkurat dette.

Knut Lindtner
Redaktør

Video: D-vitaminer er mer effektive enn Covid-19 sprøyter

Introduksjon av Colin Todhunter

Dr John Campbell i Storbritannia sier vitamin D er mer effektivt enn stikk. Det er absolutt tryggere, og han presenterer flere vitenskapelige studier som viser at det er svært effektivt for å forhindre COVID-relatert sykehusinnleggelse/død.

I stedet for å anbefale vitamin D, ble det avvist. For hvis påviste alternative behandlinger hadde vært tilgjengelige, kunne de pengesnurrende vaksinene ikke blitt brukt med påskuddet om nødbruk. Publikum ble stengt inne og bedt om å vente på sprøyten og ikke overbelaste NHS (Det statlige britiske helesvesenet, red.) – som den britiske regjeringen nå viser fullstendig forakt for.

Se videoen nedenfor.

https://www.globalresearch.ca/vitamin-d-more-effective-than-jab/5807387

Forsidebilde: Lexica

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Henning Nielsen
  9 februar 2023 14:47

  Veldig bra, takk!

  Svar
 • Northern Light.
  12 august 2023 14:21

  Hvorfor ikke tidligere? Nå godkjenner FDA at leger nå kan skrive ut resepter for ivermectin for å behandle covid.

  Av Ethan Huff.
  I en sjelden snuoperasjon fra sine tidligere standpunkter, har Food and Drug Administration (FDA) plutselig erklært at det nå er lov for leger i USA å skrive ut ivermectin, som medisin for pasienter som lider av covid-viruset.

  Ashley Cheung Honold, en advokat for justisdepartementet (DoJ) som representerer FDA, kunngjorde under en høring 8. august i den amerikanske lagmannsretten, at FDA nå «godkjenner at leger har myndighet til å skrive ut resepter med ivermectin for å behandle covid.»

  Dette er en kuvending fra hva FDA gjorde under «pandemien», ikke bare ved å forby leger å skrive ut resepter av ivermectin for covid, men også straffe leger som våget å trosse det korrupte føderale byråets ordrer.

  På et tidspunkt hånet FDA til og med folk for å tro på ivermectin, og hevdet feilaktig at det bare er «hestemedisin» for hester og husdyr. Under plandemien må FDA ha glemt at de godkjente ivermektin til bruk for mennesker tilbake på 1990-tallet. «Du er ikke en hest», tvitret FDA 21 august 2021, da X fortsatt ble kalt Twitter. «Du er ikke en ku, alvorlig talt, slutt med det».

  Ingen stoler på FDA lenger; byrået er virkelig blitt en dårlig vits.
  Saken ble brakt inn for domstolen av tre separate leger, som hevder at FDA ulovlig blandet seg inn i deres medisinske praksis, fordi de foreskrev ivermektin til noen av pasientene deres som hadde fordel av det trygge og effektive generiske legemidlet. I 2022 avviste en føderal dommer saken, som fikk saksøkerne til å anke.

  «Det grunnleggende spørsmålet i denne saken er enkelt,» sa Jared Kelson som representerer legene, til ankedomstolen. «Etter at FDA har godkjent legemiddelet for mennesker, har det da myndighet til å bestemme hvordan det brukes i forholdet mellom lege og pasient? Svaret er nei».
  Foruten den hånende tweeten fra 2021, løy FDA også på et senere tidspunkt for publikum ved å feilaktig hevde at ivermectin «ikke er godkjent for å behandle covid», selv om bruk av off-label* medisiner er vanlig med alle slags andre FDA -godkjente legemidler.

  «FDA kom med disse uttalelsene som svar på flere rapporter, om folk som ble innlagt på sykehus etter selvmedisinering med ivermektin beregnet på hester, som kan kjøpes over disk uten resept», forsøkte Honold å hevde til FDAs forsvar. Honold forsøkte videre å omskrive historien ved å hevde at FDA aldri krevde at noen skulle gjøre noe, eller ikke gjøre noe når det gjelder å ta ivermectin for covid – husk imidlertid at ivermectin kun er tilgjengelig i USA med resept fra lege.

  «Hva med når FDA sa «Nei, slutt med det»?» Kretsdommer Jennifer Walker Elrod slo tilbake til Honolds latterlige forsvar av FDA. «Hvorfor er ikke det en ordre? I undervisning i engelsk, ville de sagt at det var en ordre».

  Dommer Elrod fortjener virkelig ros for å ha brukt logikk for å plukke i fra hverandre Honolds falske argumenter og påstander, som tydeligvis ikke fikk bestått. FDA blandet seg direkte inn i amerikanske legers juridiske rett til å praktisere medisin slik finner det de best, og det korrupte føderale byrået må holdes ansvarlig for sine forbrytelser mot menneskeheten.

  Morsomt nok svarte Honold tilbake til dommer Elrod, at når FDA ga disse ordrene, var de «bare vittigheter» og angivelig ikke ment å bli tatt seriøst. «I noen sammenhenger kan disse ordene tolkes som en ordre», forsøkte Honold videre å si. «Men i denne sammenhengen, hvor FDA bare brukte disse ordene i sammenheng med en vittig tweet ment å dele sin artikkel med informasjon, betyr ikke det at uttalelsene skal forstås som en ordre».

  *Ikke-godkjent bruk av et godkjent legemiddel kalles ofte «off-label» bruk. Dette begrepet kan bety at stoffet er: Brukt for en annen sykdom eller medisinsk tilstand som det ikke er godkjent for å behandle.

  Fra Natural News, publisert 11 august 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WHY ONLY NOW? FDA rules that doctors can now prescribe ivermectin for COVID-19.

  Kommentar:
  Betyr dette at også det norske legemiddeltilsynet og folkehelseinstituttet nå vil godkjenne ivermactin, underlagt FDA som det har vist seg under «covid-håndteringen»? Legenemda har også straffet leger som har gitt alternativ behandling, vil de nå få oppreisning, og det på NRK Dagsrevyen?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan FNs sjef lære av de nye tonene fra IPCC?

IPCCs nye styreleder avviser klimahysteriet og villedende påstander.

Forrige innlegg

Derimot.no ved frontlinjen i Donbas:

Intervju av to russiske frontsoldater.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.