POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Finansanalytiker:

Overdødeligheten i verden skyldes vaksinene

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19-vaksinene er den viktigste årsaken til stor økning av dødeligheten rundt om i verden.

Edward Dowd intervjuet av Mike Adams.

Av Kevin Hughes.

Finansanalytikeren Edward Dowd fortalte nylig til Health Rangers Mike Adams at den antatte «trygge og effektive» vaksinen mot Wuhan-koronaviruset (COVID 19)  er den viktigste årsaken til den store økningen i dødeligheten både i Amerika og i resten av verden.  Han kom med denne påstanden i en episode i «Health Range Report».

Ifølge nettsiden «De løy, Folk døde» , et av Dowds prosjekter, har han brukt sine karriere «til å analysere selskapene som tjener milliarder til hedgefond. Tidlig i 2020 kom han helt oppsiktsvekkende med noen spådommer på Twitter».

CDC data: Millennials experienced 'a Vietnam War' in 2nd half of 2021 – ClarkCountyToday.com

Et år senere kom Dowd med bekreftelser på sine spådommer med data fra regjeringshold. De førte til at han ble utestengt fra denne sosiale plattformen.

Dowd fortalte til Natural News og Brighteon. Com at han hadde begynt å høre anekdoter om at folk døde og hadde blitt skadet av den såkalte vaksinen i mars og april 2021.

Dette førte til at han begynte å se nærmere på data fra forsikringsselskaper og begravelsesbyråer. 

Etter hvert som han ble mer kjent og samlet et team rundt seg, bestemte Dowd seg for å slå seg sammen med to leger i Portugal for å starte Humanity Project. De ville registrere alle dødsfall forårsaket av COVID-19-vaksinen i de forskjellige landene.

«De henvendte seg til meg og ville ha hjelp til prosjektet. De hadde i første omgang tatt data fra USA, Storbritannia og ellers europeiske data. Det var en ganske nedslående analyse når vi undersøkte land for land», sa han.

Dowd, som tidligere var en administrerende direktør i BlackRock (et teknologiselskap) la til at han og hans partnere lagde et metodisk dokument om hvordan du finne ut de nøyaktige tallene forårsaket av Covid.-19-vaksinen. 

Ifølge analyser kan dette bli publisert i en felles journal i håp om at funnene kan brukes i fremtidige rettssaker.

Antallet daglige dødsfall er nesten det samme som dødsfallene 9/11.

Som svar på Health Rangers spørsmål om nivået av dødeligheten er like stor som før vaksinen ble introdusert, sier Dowd  at overdødeligheten lå på 32 % månedlig i 2021. Den månedlige økningen av dødeligheten i 2021 vil fortsette i 2022 legger han til, men vil minske litt fordi folk ikke lenger er så entusiastiske for å ta oppfriskningsdoser.

Ifølge Adams utgjør disse 32 prosentene en ekstra dødelighet på 2400 personer daglig. Dette, legger han til, er nesten det samme som etter angrepet den 11. september. (Kjente tall: Mer enn 2400 amerikanere dør hver dag på grunn av den påbudte vaksinen. Ed Dowd avslører alarmerende beviste data).

Den tidligere direktøren i BlackRock advarte om at dette vil ha alvorlige konsekvenser for økonomien i de neste årene. Han legger til at det gjelder de som er i arbeid i 2021 og 2022 og som berører folks helse.

Han siterer at antallet som er i arbeid i USA kommer opp imot mellom  98 millioner og 100 millioner, og at 26 %, mellom 3.5 og 4 millioner vil bli skadet av vaksinene. I hele befolkningen økte uførheten med 11 prosent.

Data fra Bureau of Labor Statistics fem år før pandemien viser at bare rundt 29 til 30 millioner amerikanere er funksjonshemmet. Dette tallet økte ikke i 2021. Det sank heller litt som følge av Covid-19-lockdowns som forhindret tilfeldige funksjonshemninger eller ulykker. 

Men når vi kommer til mai 2021, øker antallet tilfeller «som ugress som dukker uventet opp».

Videoen kan sees her.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Mufid Majnun

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Den tidligere direktøren i BlackRock advarte om at dette vil ha alvorlige konsekvenser for økonomien i de neste årene. Han legger til at det gjelder de som er i arbeid i 2021 og 2022 og som berører folks helse»

  Og når rentene w.w. ( fra Fed, – som Norges statsbank også danser etter) settes opp med de underligste begrunnelser, betaler verdens befolkning hele gildet .
  I Norge er altså begrunnelsen for økte renter at vi har inflasjon. – En ‘inflasjon’ ( økte priser) grunnet vår egen regjerings formidable avgiftsøkning på vår egenproduserte kraft; – som altså IKKE har økte produksjonskostnader ! ;-)

  Vi skal ikke skjønne latinen som disse penge-prestene postulerer. Hvis, – så hadde vi gjennomskuet hele makt-våpenet som disse penge-religiøse bruker.

  ‘ De som styrer det økonomiske systemet, og rentene, styrer politikken; lokalt og globalt.’

  Svar
  • Du har rett i det du skriver Frikar – Styresmaktene har fullstendig misforstått grunnen til inflasjon !
   Men så er da også de fleste av disse perverst uintelligente! ;)

   Svar
 • Northern Light.
  30 mai 2023 14:39

  Israelsk studie avslører bløffen: Ingen under 50 år med god helse i Israel døde av covid.

  Av Ethan Huff.
  Nye tall viser at ikke en eneste frisk ung person under 50 år har dødd av covid-19 viruset i Israel (innbyggertall: 9 187 000 i 2020, kilde Wikipedia), noensinne.

  Israels helsedepartement (MOH) innrømmet som svar på en formell forespørsel fra en advokat, at det har vært «null avdøde i alderen 18-49 år som var friske», noe som betyr alle i Israel under 50 år som ikke var alvorlig syke med en underliggende sykdom, har noen gang dødd av sykdommen.

  En slik innrømmelse bekrefter det mange skeptikere har sagt hele tiden, om det faktum at covid aldri var en trussel mot friske mennesker. Sykdommen ble blåst helt ut av proporsjoner, med andre ord – om ikke fullstendig oppdiktet som en forsidehistorie for bare nok en influensasesong kombinert med nytt helseødeleggende tyranni, som maskemandater og tvungen nedstengning.

  «Null er et veldig, veldig klart tall, og kan ikke bli gjenstand for tolkning,» sa Yoav Yehezkelli, en spesialist i indremedisin og medisinsk ledelse, som tidligere holdt forelesninger om nød- og katastrofehåndtering ved Tel Aviv University. «Så hvorfor var alle de ekstreme tiltakene med skolestenging, vaksinasjon av barn og nedstengning nødvendig?».

  Relatert: I 2021, på høyden av covid-hysteriet, ble den israelske regjeringen tatt for å forfalske tall om effektiviteten på Pfizer-vaksinen, som på den tiden var kjent for å være farlig.

  Eldre mennesker allerede nær slutten av livet var de eneste som døde av covid.
  Disse innrømmelsene av helsemyndighetene krediteres advokat Ori Xabi, som sendte inn en forespørsel ut i fra loven om informasjonsfrihet, som en del av en etterforskning av det israelske helsedepartementets (MOH) covid-«pandemi»-politikk, som var blant de strengeste i verden.

  Xabi ba om informasjon om gjennomsnittsalderen til personer som angivelig døde av covid, og deres vaksinasjons-status på dødstidspunktet. Han ba også spesifikt MOH om å vise hvor mange covid-pasienter uten underliggende helsetilstander som døde av sykdommen.

  Xabi fikk vite at gjennomsnittsalderen for covid-smittede mennesker som døde i Israel var 80,2 år og 77,4 år for uvaksinerte. Med andre ord var svært gamle mennesker med allerede sviktende helse på grunn av alder, de eneste som døde av covid i Israel.

  MOH var raskt med å understreke at tallene ikke er fullstendige, men basert på informasjon frivillig rapportering av pasienter eller deres pårørende. Den fanger også bare opp saker som MOH undersøkte epidemiologisk. «Den tilgjengelige informasjonen gjenspeiler ikke nødvendigvis pasientens helsestatus», skrev MOH i sitt svar, og forklarte at den ikke har tilgang til pasientens medisinske journaler.

  Dette er et merkelig svar med tanke på at MOH tilbake i 2020 fortalte Knesset, Israels parlament, at den bruker et rapporteringssystem som inneholder mest mulig omfattende informasjon om avdøde covid-pasienter, inkludert eventuelle «underliggende sykdommer» de hadde.

  Et PDF-dokument datert 7. juni 2020 sier at MOH ga tallmateriale til spesialkomiteen for det nye covid-viruset som viser at 298 personer angivelig hadde dødd den dagen fra klokken 16.30, og at nesten alle disse tilfellene var eldre mennesker med underliggende helsetilstander.

  «Departementets rapportings-system har data om kjønn, alder, bosted og de underliggende sykdommene til den avdøde, ifølge rapporten,» skriver Epoch Times, som siterer rapporten og annen informasjon den har fått direkte fra Xabi. «Rapporterings-systemet viste at rundt 94 prosent av de avdøde var 60 år eller eldre, og at alle avdøde hadde underliggende sykdommer».

  Fra Global Research, publisert 29. mai 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: HOAX EXPOSED: Covid killed ZERO young people of good health, Israeli data show.

  Svar
  • Northern Light.
   30 mai 2023 14:40

   Rettelse: Artikkelen er fra Natural News, ikke Global Research.

   Svar
  • wasan Totland
   30 mai 2023 23:54

   Denne sykdommen eksisterer ikke, Når vi samtidig vet at influennsaen ble borte med et trylleslag er vel saken oppklart? Det forslitte uttrykket «nesten alle disse tilfellene var eldre mennesker med underliggende helsetilstander.» har vært brukt i så og si alle sammenhenger. Man må huske på at disse stod fremst i sprøytekøen. Jabene er farligere jo flere du får og hvis du har lavt kalsitrol, som eldre ofte har på grunn av lite D vitamin, er du mere utsatt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Makta tapte!

Professor Sucharit Bhakdis frikjent i tysk rett for å ha kritisert covid-tiltakene

Forrige innlegg

Pustemaskinene som ble brukt i begynnelsen av «pandemien» førte til unødige dødsfall:

Nok en skandale som ikke omtales.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.