POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Finansanalytiker:

Overdødeligheten i verden skyldes vaksinene

3 kommentarer

Covid-19-vaksinene er den viktigste årsaken til stor økning av dødeligheten rundt om i verden.

Edward Dowd intervjuet av Mike Adams.

Av Kevin Hughes.

Finansanalytikeren Edward Dowd fortalte nylig til Health Rangers Mike Adams at den antatte «trygge og effektive» vaksinen mot Wuhan-koronaviruset (COVID 19)  er den viktigste årsaken til den store økningen i dødeligheten både i Amerika og i resten av verden.  Han kom med denne påstanden i en episode i «Health Range Report».

Ifølge nettsiden «De løy, Folk døde» , et av Dowds prosjekter, har han brukt sine karriere «til å analysere selskapene som tjener milliarder til hedgefond. Tidlig i 2020 kom han helt oppsiktsvekkende med noen spådommer på Twitter».

CDC data: Millennials experienced 'a Vietnam War' in 2nd half of 2021 – ClarkCountyToday.com

Et år senere kom Dowd med bekreftelser på sine spådommer med data fra regjeringshold. De førte til at han ble utestengt fra denne sosiale plattformen.

Dowd fortalte til Natural News og Brighteon. Com at han hadde begynt å høre anekdoter om at folk døde og hadde blitt skadet av den såkalte vaksinen i mars og april 2021.

Dette førte til at han begynte å se nærmere på data fra forsikringsselskaper og begravelsesbyråer. 

Etter hvert som han ble mer kjent og samlet et team rundt seg, bestemte Dowd seg for å slå seg sammen med to leger i Portugal for å starte Humanity Project. De ville registrere alle dødsfall forårsaket av COVID-19-vaksinen i de forskjellige landene.

«De henvendte seg til meg og ville ha hjelp til prosjektet. De hadde i første omgang tatt data fra USA, Storbritannia og ellers europeiske data. Det var en ganske nedslående analyse når vi undersøkte land for land», sa han.

Dowd, som tidligere var en administrerende direktør i BlackRock (et teknologiselskap) la til at han og hans partnere lagde et metodisk dokument om hvordan du finne ut de nøyaktige tallene forårsaket av Covid.-19-vaksinen. 

Ifølge analyser kan dette bli publisert i en felles journal i håp om at funnene kan brukes i fremtidige rettssaker.

Antallet daglige dødsfall er nesten det samme som dødsfallene 9/11.

Som svar på Health Rangers spørsmål om nivået av dødeligheten er like stor som før vaksinen ble introdusert, sier Dowd  at overdødeligheten lå på 32 % månedlig i 2021. Den månedlige økningen av dødeligheten i 2021 vil fortsette i 2022 legger han til, men vil minske litt fordi folk ikke lenger er så entusiastiske for å ta oppfriskningsdoser.

Ifølge Adams utgjør disse 32 prosentene en ekstra dødelighet på 2400 personer daglig. Dette, legger han til, er nesten det samme som etter angrepet den 11. september. (Kjente tall: Mer enn 2400 amerikanere dør hver dag på grunn av den påbudte vaksinen. Ed Dowd avslører alarmerende beviste data).

Den tidligere direktøren i BlackRock advarte om at dette vil ha alvorlige konsekvenser for økonomien i de neste årene. Han legger til at det gjelder de som er i arbeid i 2021 og 2022 og som berører folks helse.

Han siterer at antallet som er i arbeid i USA kommer opp imot mellom  98 millioner og 100 millioner, og at 26 %, mellom 3.5 og 4 millioner vil bli skadet av vaksinene. I hele befolkningen økte uførheten med 11 prosent.

Data fra Bureau of Labor Statistics fem år før pandemien viser at bare rundt 29 til 30 millioner amerikanere er funksjonshemmet. Dette tallet økte ikke i 2021. Det sank heller litt som følge av Covid-19-lockdowns som forhindret tilfeldige funksjonshemninger eller ulykker. 

Men når vi kommer til mai 2021, øker antallet tilfeller «som ugress som dukker uventet opp».

Videoen kan sees her.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Mufid Majnun1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 601 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Den tidligere direktøren i BlackRock advarte om at dette vil ha alvorlige konsekvenser for økonomien i de neste årene. Han legger til at det gjelder de som er i arbeid i 2021 og 2022 og som berører folks helse»

  Og når rentene w.w. ( fra Fed, – som Norges statsbank også danser etter) settes opp med de underligste begrunnelser, betaler verdens befolkning hele gildet .
  I Norge er altså begrunnelsen for økte renter at vi har inflasjon. – En ‘inflasjon’ ( økte priser) grunnet vår egen regjerings formidable avgiftsøkning på vår egenproduserte kraft; – som altså IKKE har økte produksjonskostnader ! 😉

  Vi skal ikke skjønne latinen som disse penge-prestene postulerer. Hvis, – så hadde vi gjennomskuet hele makt-våpenet som disse penge-religiøse bruker.

  ‘ De som styrer det økonomiske systemet, og rentene, styrer politikken; lokalt og globalt.’

  Svar
  • Du har rett i det du skriver Frikar – Styresmaktene har fullstendig misforstått grunnen til inflasjon !
   Men så er da også de fleste av disse perverst uintelligente! 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Hvem er det som lyver?

Hverken cellene eller de ødelagte organene lyver.

Previous Post

Hva er det som skjer?

Høy overdødelighet og fødselraten synker i Norge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.